Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

Cinsiyetimiz kız teyzeleri. Rabbim isteyen herkese nasib etsin

gözün aydın nehar ne güzel erkenden öğrendin bebişin cinsiyetini sen yinede çok bişey alma 20 .haftalardan önce bazen değişiklikte olabiliyor.allah gönlüne göre verdi ana kız süsklenir gezersiniz artık.

asbe gördünmü çift çizgiyi bu akşam gördüm ben
rochakı bende çok merak ediyorum inşallah hayırlı haberler ile gelir.
rımel aile hamamından yer ayırttık ama şimdi yumoş dönemi regli olursam sonra gidelim diyoruz hemde termal suluymuş.belki faydası olur.

neharrrrr çok sevindim hadi hayırlısı olsun senin gibi tatlı dilli olsun inşallah :) sende erken öğrenmişsin kesin mi dedi doktor bencede biraz bekle öyle al cicilerini kız olanlar sonradan erkek olabiliyor ben bile bir kaç şey aldımda değişirse diye bekliyorum :):) bu arada hemen talip olayım kızına :

Elif canım çok sevindim gözün aydın.yerim ben onu fotojenik olcak annesi artık endiselenme Rabbim sağlıkla kucağına aldığın günleri göstersin ınş.

Misyy naber canım paşan nasil iyidir ınş.zeynep senin nasil gidiyor canım?

Fatmacim ınş bu ay hamis kalicaksiniz

merhabalar arkadaşlar bende sizin gibi aralıkta bebeğinin kucağına almayı bekleyen bi anne adayıyım Rabbm kucağımızı boş bırakmasın inşllh

Merhaba canım inşallah.bizim arkadaşlığımız hamis değilken başladı şimdi az bir arkadaşımız kaldı onlarda Allah in izniyle hamis olcak yakında insallah.bende aralık annesi olucam nasipse

canım prensesime prenses kardeş çok sevindim sende kız istiyordun galiba Rabbim gönlüne göre versin...

teşekkür ederiz teyzeleri.değişmesin yaaaa
zeynep teyzesi nerelere kayboldun sen yineeee bizden kız almak zormuş bugün baya taliplisi çıktı. Babamız başlık şartı koydu

TÜLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY junior tülay mı geliyormuşşşşş yerim onun totosunuuuu ben demiştim kız diyeeee maşaallah subhanalaah benim prensesimee

isim düşünmüştün değil mi sen

TÜLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY junior tülay mı geliyormuşşşşş yerim onun totosunuuuu ben demiştim kız diyeeee maşaallah subhanalaah benim prensesimee

isim düşünmüştün değil mi sen

yaa fıstığım geliyo teyzesi %70 kız dedi doktor eşim 2 yıl önce rüyasında görmüş IRMAK koycaz allahın izniyle.sen daha düşünmedin mi

kızlar herkese günaydın...
beni merak eden herkese çok teşekkür ederim...gelen gidenden nete bile giremedim..dünde doktor kontrolüne gittik..tomografi çektirdik muayene olduk herşey temiz çıktı..mevlaya şükür..eşim rahat rahat yürüdü hareket etti...şükürrrrrrrr..arada baş dönmesi oluyo dr normal dedi zamanla geçer dedi..böle canlar..ucuz atlattık verilmiş sadakamız varmış..
bu arada hala adet olmadım..zamanımda olmadı test almak için eşimi tek bırakamıyrm evde gelen giden de oluyo evde olmam lazım..
eşim git al diyo bugün alacam kızlar test inş..yapıp hemen size yazacm..

bekliyorummmmmm heyeecanlaaa inşallahh rabbimmmmmmmmm inşallaaaaaaaahhhhhh

Canım büyük geçmiş olsun bak bebiş haberide nasıl gelcek size inşallah hamişsin canım haber verde halaya çekelim

Maaşallah subhanallah canım herşey yolunda bak boşuna stres yapıyorsunuz demiştim dün sizeeee

yok canım yaa ben hala negatifim silikde olsa ikinci çizgiyi görürüm demiştim ama olmadı
hadi bakalım bu ay gelecek bebişlerrrrrr

günaydın canımmmm hadi hadi sanırım biraz bahane yapıyoruz enişteyi hastaneye gidiyorsun geliyorsun bi test almıyorsun aşkolsun sana bebiş geliyor diyoruz inanmıyorsun bize sen yaaaaaa
hadi artık bir test yapta halay çekelim yaaaaaaaaaaaa

sürüyerek geziorum canım benim benim ayağım uğurludur, inşallah herkes hamiş olcak :)

canım çift çizgin hayırlı olsun , bence asbe ve sen ya bu ay ya öteki ay.. çok zamanınız kalmadı canlarım Rabbim göndersin de meleklerimizi, hamamdan da olur, ilaçtan da, bal-tarçın-çörekotundan da.. yeterki, sağlıklı,hayırlı,ömürlü olsunlar... aminnnnn :)

zerbascım,çok şükür iyileşmiş eşin.. Allahım önce sağlık,huzur versin sonra hayırlı bebişler.. inşallah çift çizgiyi görürsün testte canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…