Cinsiyetimiz kız teyzeleri. Rabbim isteyen herkese nasib etsin
merhabalar arkadaşlar bende sizin gibi aralıkta bebeğinin kucağına almayı bekleyen bi anne adayıyım Rabbm kucağımızı boş bırakmasın inşllh
canım prensesime prenses kardeş çok sevindim sende kız istiyordun galiba Rabbim gönlüne göre versin...
gözün aydın nehar ne güzel erkenden öğrendin bebişin cinsiyetini sen yinede çok bişey alma 20 .haftalardan önce bazen değişiklikte olabiliyor.allah gönlüne göre verdi ana kız süsklenir gezersiniz artık.
neharrrrr çok sevindim hadi hayırlısı olsun senin gibi tatlı dilli olsun inşallah :) sende erken öğrenmişsin kesin mi dedi doktor bencede biraz bekle öyle al cicilerini kız olanlar sonradan erkek olabiliyor ben bile bir kaç şey aldımda değişirse diye bekliyorum :):) bu arada hemen talip olayım kızına:
TÜLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYjunior tülay mı geliyormuşşşşş yerim onun totosunuuuu ben demiştim kız diyeeee maşaallah subhanalaah benim prensesimee
isim düşünmüştün değil mi sen
TÜLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYjunior tülay mı geliyormuşşşşş yerim onun totosunuuuu ben demiştim kız diyeeee maşaallah subhanalaah benim prensesimee
isim düşünmüştün değil mi sen
kızlar herkese günaydın...
beni merak eden herkese çok teşekkür ederim...gelen gidenden nete bile giremedim..dünde doktor kontrolüne gittik..tomografi çektirdik muayene olduk herşey temiz çıktı..mevlaya şükür..eşim rahat rahat yürüdü hareket etti...şükürrrrrrrr..arada baş dönmesi oluyo dr normal dedi zamanla geçer dedi..böle canlar..ucuz atlattık verilmiş sadakamız varmış..
bu arada hala adet olmadım..zamanımda olmadı test almak için eşimi tek bırakamıyrm evde gelen giden de oluyo evde olmam lazım..
eşim git al diyo bugün alacam kızlar test inş..yapıp hemen size yazacm..
beni merak eden herkese çok teşekkür ederim...gelen gidenden nete bile giremedim..dünde doktor kontrolüne gittik..tomografi çektirdik muayene olduk herşey temiz çıktı..mevlaya şükür..eşim rahat rahat yürüdü hareket etti...şükürrrrrrrr..arada baş dönmesi oluyo dr normal dedi zamanla geçer dedi..böle canlar..ucuz atlattık verilmiş sadakamız varmış..
bu arada hala adet olmadım..zamanımda olmadı test almak için eşimi tek bırakamıyrm evde gelen giden de oluyo evde olmam lazım..
Maaşallah subhanallah canım herşey yolunda bak boşuna stres yapıyorsunuz demiştim dün sizeeeekızlar teşekkür ederim.benim prenses doktor amcamıza oyunlar yaptık derdi benleymiş kızımın.nasıl hareketler.doktor amcası bile oynama sıpacık dedi.özel radyoloji uzmanına gittim.inceledi.kan akışı,plesantası,suyu kilosu boyu uyumluymuş.ayrıca sağlık taraması da yaptı çok şükür organlarındada bişey çıkmadı.hatta elini sürekli çenesine koyup poz verince doktor amcası belgin doruk gibi poz veriyor dedi.ohhh yaaaa içim bir rahatladı ki....inşallah hayırla sağlıkla sağlıklıca eli ayağı,aklı zihni düzgün şekilde kucağmıza alır,isteyen herkeste bu duyguyu yaşar....
yok canım yaa ben hala negatifimasbe gördünmü çift çizgiyi bu akşam gördüm ben
rochakı bende çok merak ediyorum inşallah hayırlı haberler ile gelir.
rımel aile hamamından yer ayırttık ama şimdi yumoş dönemi regli olursam sonra gidelim diyoruz hemde termal suluymuş.belki faydası olur.
neharımmmmmmmmm senin baharın mı warmıssss yesınlerrr onuuuuuu annesı gıbı tatlı bı kız olsun inşAllahhhhhhhh
rochakkk napıo acaba
zerbasss sende haberler nasılll
hadı mujdeler gelsınnnnnnn
rimel ayağını iyi sürüüü
asbe gördünmü çift çizgiyi bu akşam gördüm ben
rochakı bende çok merak ediyorum inşallah hayırlı haberler ile gelir.
rımel aile hamamından yer ayırttık ama şimdi yumoş dönemi regli olursam sonra gidelim diyoruz hemde termal suluymuş.belki faydası olur.
sürüyerek geziorum canım benimbenim ayağım uğurludur, inşallah herkes hamiş olcak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?