Nazlı Bebişlerin Sabırsız Annişleri Buraya....Eller Havaya:))))))))

herkesee günaydın hayırlı cumalar olsun ,bugün test yapacağım biliyorsunuz
ama sabah kalktım kanamam oolmuş kısmet değilmiş diyorum
yinede kan verdim ama
ona göre yeniden aşılama veya tüp olabilir bilmiyorum

Canım normal regl kanaması mı yoksa bi parça mı belki yerleşme kanamasıdır hayırlısı hakkında
inşallah Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsinnnnnnnn

canım adet mi oldun yani kanamam olmuş derken

günaydın rochakcım, maşallah oldukça sukunetle karşılıosun.. Rabbim inşallah emanetini tez zamanda gönderir canım benim, ya da göndermiştir..

neharım, kız senın haftan ilerden mi gidio, tarıh değişmiş prensesimiz 13 haftalık olmuş :)

kuzum bebeğim 10 gün geriden geliyodu ben de öyle ayarlamıştım. ama kızım büyümüş teyzesi sat tarihini yakalamış. O yüzden gerçek tarihimize geri döndük :))

Canım normal regl kanaması mı yoksa bi parça mı belki yerleşme kanamasıdır hayırlısı hakkında
inşallah Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsinnnnnnnn

yok kuşum ya,belirtilerden de anlıyorum göğüslerim gergindi sabah kalktımhiç bişey yok yumuşacık
canım adet mi oldun yani kanamam olmuş derken
ewet canım
günaydın rochakcım, maşallah oldukça sukunetle karşılıosun.. Rabbim inşallah emanetini tez zamanda gönderir canım benim, ya da göndermiştir..
gülen yüzüme bakıpta sanmayın bahtiyar attığım her kahkahanın altında binlerce gözyaşı var
rochak nereye gittin yaaaa

çalışıyorum aynı zamanda bugün nöbetçiyim de ara ara giriyorum canım

birde bugün adetimin 23. günüydü ama aşılama bölümünde okumuştum tutmayınca erken atıyomuş rahim

ya kızlar benim dün 13.günümdü ovu testim hala negatifi gösteriyor acep nedendir? Silikte olsa 2.çizgi gözükmeli değilmiydi?

Canım benim kıyamam Rabbim kendiliğinden yollasın inşallah bir daha ki aya
Rabbim yar ve yardımcın olsunnn

rochak sana 1-2 ay mühlet vermiştim diğer ay gelecek minnak üzülme sen kuzummmm
asbecim beni hatırla 18. - 25. gün 2.çizgiyi gördüm

rochak sana 1-2 ay mühlet vermiştim diğer ay gelecek minnak üzülme sen kuzummmm
asbecim beni hatırla 18. - 25. gün 2.çizgiyi gördüm

ben biraz sabırsızım herhalde canım bekleyelim görelim zaten yarın muhtemelen çatlatma iğnesi olacağım hayırlısı bakalım

ben biraz sabırsızım herhalde canım bekleyelim görelim zaten yarın muhtemelen çatlatma iğnesi olacağım hayırlısı bakalım

bence yumoşlar.." anne babamızı iş günü çok yormayalım, haftasonu rahat olurlar, bizde buluşuruz diğer yarımızla " die düşünüo olablilirler canım :)

KIZLARRRR adetime son bir hafta kaldiiii cok heyecanliyimmmmm artik bende hamis haberi vermek istiyorum hamilelik takvimi olmustur mak istiyorummm Rabbim hayirlisi I nasip etsin insallah... Ama artik bu yada regl olursam gecen aylar gibi yikilmicam insallah sonucta hersey in hayirlisi verecek olanda O... Boyle iste duygu ve dusuncelerimizi arkadaslar Mevlam gorelim neyler neylerse guzel eyler...

Kız biraz önce aklimdaydin nerelerdesin

canım annemlerdeyim bu kız iflahımı kesti benim al yıka yerleştir :) bitmiyor.sen nasılsın bebiş nasıl?

yaa fıstığım geliyo teyzesi %70 kız dedi doktor eşim 2 yıl önce rüyasında görmüş IRMAK koycaz allahın izniyle.sen daha düşünmedin mi

isim çok hoş cnmm.bizim elimizde şuan zeynep erva var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…