askerde tatlım ama benmkide 3 gün tavır yapardı tek sevmediğim huyu bu ama bir kere konuşmuştum onla ben mutlu olmak için çıkıyorumn senle hatalarım olabilir söleyebilirsin ama bu kadar uzatmak neden diye sonra uzatmadı bu kadar
Bırlıkte tango yapmayı teklıf etsen rahatlarsınız belkı
Cidden artık üstüne dusmeyecegim ne oyle surekli harikasin guzelsin mükemmelsin o mu kadin ben mi anlayamadim prenses gibi bi nazlar bi nazlar ama yokk aramak yok mesaj atmak yok artik ben bekleyeceğim kendimi oyalayip aramayacagim
sende üstüne düşme . bırak konuşmuyorsa surat asıyorsa ne oldu deme . sürekli problemleri çözen taraf olursan karşıdaki sürekli problem çıkarmaya devam eder . benim bildiğim kadın kısmı nazlı olur . ne demek küsmek küserse küssün derim ben . sen üstüne düştükçe şımarıyor bence .zaten her ilişkide yada evlilikte hep bir taraf daha çok üstüne düşüyor ve bu genelde kadınlar oluyor ...
Kendiniz iliskide ustun tutarak esinizi sindirin. Bu sekilde sizden cekinip naz yapamaz.
Ama benim.karakterim oyle degil derseniz maalesef bu tip insanlarin cozumu yok. Katlanacaksiniz.
Ama yine de elinizden gel digince yuz vermemeye calisin. Ayrica ayni evde 3 gun nasil kus kaldiniz?? Sureyi uzatmayin sorunlar sicagi sicagina cozun bitirin.
Benim de bu tip bir arkadasim vardi zor kurtuldum elinden tabi es gibi degerli degil ama unumayin omurnuzun sonuna dek bu insan olacak yaninizda.
Allah sabir versin
helal olsun sanahep beraber alt edelim artık yine sevgi göster iyice de dış kapının mandalı olmasın ama sürünsün
anneleri nazlı yetiştiriyor da ondan
1 yıl önceki önemsiz konuyu yüzüne vurması çok saçma. benim eşim de nazlıdır seni bir nebze anlayabiliyorum ama seninki bayağı aşmış kendiniBir şeyden kavga ediyoruz mesela uzattıkça uzatıyor sen şöyle yaptın böyle yaptın vs diye ve suratı bir karış geziyor 3 gün benim de sinirlerim yıpranıyor haliyle sürekli pışpışlamaktan yoruldum
ben mesela kavgadan sonra sakinleşirim, toplar hemen tekrar eski halime dönerim ama o öyle değil. misal 6 ay boyunca yoğunluktan mıdır ayrı yerlere düşmemizden mi bilemiyorum bir hayata küskünlüğü ilgisizliği vardı ve ben 6 ay bunu söyledim "ilgilenmiyorsun" diye 14 şubatta beraber tatile gittik ve bize çok iyi geldi tekrar ilk günlerimize dönmüş gibiydik bir dakika yanımdan ayrılmıyordu önceden duşa girer yemek yer falan bunlarla çok oyalanıyordu öylece küvette yatıyordu mesela yarım saat
ben de sordum seni önceden o hale koyacak ne yaptım bana söyler misin dedim bilmek istiyorum hatamı ona göre bu halimizi kaybetmek istemiyorum dedim geçmişi sorgulamanın ne anlamı var şu an güzeliz işte beni sürekli aşağılıyodun belki sebep budur dedi ama bu tartışma uzadı böyle çok hatasız mükemmelim demiyorum ama bu şekilde sürekli gönlünü almaktan, pışpışlamaktan yoruldum saçımı başımı yolmak istiyorum artık daha napayım ya bana geçen gün durmuş diyor ki sen geçen sene bana bir şeyler ısmarlıcaktın paran kalmadı arkadaşlarınla gezmişsin diye ben çok kırıldım buna artık nasıl çıldırmıyım ya geçen yıl öğrenciydim ben olabilir kalmamıştır özür dilerim dedim onları bana tercih ettin diyor insan 1 sene bekler mi bunu söylemek için neyin nazı tafrası bu yemin ediyorum çok yoruldum ya
şimdi de ödüm kopuyor yine eski birbirimizi yiyen halimize dönücez diye tatilden döndüğümüzdeki gibi mükemmel olalım istiyorum yoksa yine 6 ay yalvartıcak mı beni o sanıyor ki ufak bir kavga dahi olmıcak ama böyle evlilik ilişki olmaz ki ille kavga olucak her kavgadan sonra 6 ay inatlaşıcaz mı yoruldum YORULDUM YORULDUM
biri akıl versin nasıl hakkından gelinir bunun ya of..
türk erkeğinde bu sorun var evet . ama ne kadar paye verirsen o kadar kötü olur senin için bence . kaç yaşına gelmiş insanların artık bu durumlardan sıyrılması gerekir . bence onun senin üstüne düşmesi senin nazlanman lazım doğanın kanunu budur ..
1 yıl önceki önemsiz konuyu yüzüne vurması çok saçma. benim eşim de nazlıdır seni bir nebze anlayabiliyorum ama seninki bayağı aşmış kendini
helal olsun sanahep beraber alt edelim artık yine sevgi göster iyice de dış kapının mandalı olmasın ama sürünsün
anneleri nazlı yetiştiriyor da ondan
Yok o kadarını yapamam zaten ayy bi sevesim geldi yine ams tuttum kendimi
bir dahakine küsünce ayağına alda salla bariayyhh bende nazlıyımdır da ben bile daraldım yani Allah sabır versin
Artık direkt sallamıyorum mesela dün sallamadım
Şok oldu nasıl ya ne demek bu falan dedi
Kendince kem küm yaptı nazlandı
Bu sabah totomda dolaşıyor
Öğreticem bu işi hehe
eferim kız
bir afallasın da kendine gelsin
İşe yarıyor ginam ya ay nasıl mutlu oldum
Keşke daha önce sorsaymışım ama yine yüz vermedim daha çok dolansın
verme verme ne zaman tam akıllandıgını görürsün o zaman barısırsın
ya bi de kadınlara nazlı,kaprisli derler
demekki erkeklerde nazlanabiliyormuş
en bariz örneği eşin
bu arada taktikler süpermiş
sorma artık ben de sıkıldım
yani fazla naz yapınca erkeklerin nasıl hissettiğini anlıyorum..
taktik basit üstüne düşmüycen
kaç yaşındasın, eşin kaç yaşında
Ben 23 yaşındayım eşim 38 yaşında. Yani bunu yapan adam 22-23 yaşında da değil. Görmüş geçirmiş insan.
Ama o kadar zor ki ya bunun yükünü taşımak. Yani benim de bir hayatım var. Kariyerim var. İşim var. Bunlarla uğraşırken pat moralimi bozacak bir şey yapıyor, trip atıyor, uzattıkça sakız gibi uzatıyor ben bu kez kendi hayatıma konsantre olamıyorum. Yoruldum gerçekten ya.
Ona da söyledim daha buna katlanacak vaziyetim yok yoruldum nazından dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?