Nazlı eşim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

belki 40. söyleyişimde anlar bilemiyorum artık

Bırlıkte tango yapmayı teklıf etsen rahatlarsınız belkı

tamam

Cidden artık üstüne dusmeyecegim ne oyle surekli harikasin guzelsin mükemmelsin o mu kadin ben mi anlayamadim prenses gibi bi nazlar bi nazlar ama yokk aramak yok mesaj atmak yok artik ben bekleyeceğim kendimi oyalayip aramayacagim

helal olsun sana hep beraber alt edelim artık yine sevgi göster iyice de dış kapının mandalı olmasın ama sürünsün

anneleri nazlı yetiştiriyor da ondan

yani şöyle tamamen küs olmuyoruz tabii ki ama soğuk oluyor
ben hissedebiliyorum aradaki farkı beni inciten de bu oluyor

Allah sabır versin diyor insanlar gör aşkım bunları gör ah

Ya da görmesin aman vazgeçtim

Son düzenleme:
helal olsun sana hep beraber alt edelim artık yine sevgi göster iyice de dış kapının mandalı olmasın ama sürünsün

anneleri nazlı yetiştiriyor da ondan

türk erkeğinde bu sorun var evet . ama ne kadar paye verirsen o kadar kötü olur senin için bence . kaç yaşına gelmiş insanların artık bu durumlardan sıyrılması gerekir . bence onun senin üstüne düşmesi senin nazlanman lazım doğanın kanunu budur ..

1 yıl önceki önemsiz konuyu yüzüne vurması çok saçma. benim eşim de nazlıdır seni bir nebze anlayabiliyorum ama seninki bayağı aşmış kendini

ben de bunu öğreticem inşallah aldığım tavsiyelerin ışığında sallamıcam ya bakalım napıcak

1 yıl önceki önemsiz konuyu yüzüne vurması çok saçma. benim eşim de nazlıdır seni bir nebze anlayabiliyorum ama seninki bayağı aşmış kendini

cem yılmazın dediği gibi master degree

bir dahakine küsünce ayağına alda salla bari ayyhh bende nazlıyımdır da ben bile daraldım yani Allah sabır versin

bir dahakine küsünce ayağına alda salla bari ayyhh bende nazlıyımdır da ben bile daraldım yani Allah sabır versin

Artık direkt sallamıyorum mesela dün sallamadım
Şok oldu nasıl ya ne demek bu falan dedi
Kendince kem küm yaptı nazlandı
Bu sabah totomda dolaşıyor
Öğreticem bu işi hehe

Artık direkt sallamıyorum mesela dün sallamadım
Şok oldu nasıl ya ne demek bu falan dedi
Kendince kem küm yaptı nazlandı
Bu sabah totomda dolaşıyor
Öğreticem bu işi hehe

eferim kız
bir afallasın da kendine gelsin

ya bi de kadınlara nazlı,kaprisli derler
demekki erkeklerde nazlanabiliyormuş
en bariz örneği eşin

bu arada taktikler süpermiş

ya bi de kadınlara nazlı,kaprisli derler
demekki erkeklerde nazlanabiliyormuş
en bariz örneği eşin

bu arada taktikler süpermiş

sorma artık ben de sıkıldım
yani fazla naz yapınca erkeklerin nasıl hissettiğini anlıyorum..

bende insanlara kırıldığım zaman söylerim sen bana bunu yaptın kırıldım açıkcası diye

ama bir sene iyi tutmuş içinde valla

taktik basit üstüne düşmüycen
kaç yaşındasın, eşin kaç yaşında

Ben 23 yaşındayım eşim 38 yaşında. Yani bunu yapan adam 22-23 yaşında da değil. Görmüş geçirmiş insan.
Ama o kadar zor ki ya bunun yükünü taşımak. Yani benim de bir hayatım var. Kariyerim var. İşim var. Bunlarla uğraşırken pat moralimi bozacak bir şey yapıyor, trip atıyor, uzattıkça sakız gibi uzatıyor ben bu kez kendi hayatıma konsantre olamıyorum. Yoruldum gerçekten ya.

Ona da söyledim daha buna katlanacak vaziyetim yok yoruldum nazından dedim.

Son düzenleme:

peki siz nazından yoruldum diyince o ne diyo
bu arada nasıl tanıştınız
ya benden 1 yaş büyüksün ve arada yaş farkı var
sorun oluyor mu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…