peki siz nazından yoruldum diyince o ne diyo
bu arada nasıl tanıştınız
ya benden 1 yaş büyüksün ve arada yaş farkı var
sorun oluyor mu
Naz yapmadığını düşünüyor o aslında kendince haklı görüyor kendini
Uzasın bakalım oturup konuşuruz elbet bu soğuk savaş biter
Olmuyor desem yalan olur
Senin de mi yaş farkı var eşin/sevgilinle onu mu kastettin anlamadım
hayır evli değilim sevgili de yok
ama nedense bende benim yaşıtlarımla anlaşamıyorum
çocuk gibi geliyolar bana
sadece merak ediyorum bazıları avantaj evlenirsen senden büyük olsun diyo
baziıları da sakın kendi yaşıtını bul diyo bunun için merak ettim
bu arada aranız soğuk mu
Her durumun avantajı ve dezavantajı var
Senin kafandaki neyse ona göre cevaplarım
Ama eşim olmasaydı da yine bir 10 yaş büyük bulurdum sanırım
Çünkü olgun erkeğin rahatlığına alıştıktan sonra ne bileyim yaşıtlarım bana çocuk geliyor mesela
Bir de daha çocukça hareketleri oluyor gibi
Bizim problem orta yaşa doğru ilerlemekten kaynaklı olsa gerek denmiyor ki böyle de yüzüne desem ona da alınır şimdi
Ama mesela bazen de sen benim kafamı yaşamıyorsun diyor e nasıl yaşayayım daha 15 yıl var diyorum
Şu an soğuk evet sabah iyiydik de yine baktı iyi gidiyoruz nazımı çekeyim dedi ben de orada duracaksın dedim naz yapamayınca çatlamıştır
Ha bir de aklıma geldi olgun erkek daha kolay kaprisini bertaraf edip seni çekip çevirebiliyor ben ondan daha rahatım
birşey sorucam canım sen kaç yaşındasın eşin kaç yaşında?
Ben 23 yaşındayım eşim 38 yaşında
Her durumun avantajı ve dezavantajı var
Senin kafandaki neyse ona göre cevaplarım
Ama eşim olmasaydı da yine bir 10 yaş büyük bulurdum sanırım
Çünkü olgun erkeğin rahatlığına alıştıktan sonra ne bileyim yaşıtlarım bana çocuk geliyor mesela
Bir de daha çocukça hareketleri oluyor gibi
Bizim problem orta yaşa doğru ilerlemekten kaynaklı olsa gerek denmiyor ki böyle de yüzüne desem ona da alınır şimdi
Ama mesela bazen de sen benim kafamı yaşamıyorsun diyor e nasıl yaşayayım daha 15 yıl var diyorum
Şu an soğuk evet sabah iyiydik de yine baktı iyi gidiyoruz nazımı çekeyim dedi ben de orada duracaksın dedim naz yapamayınca çatlamıştır
Ha bir de aklıma geldi olgun erkek daha kolay kaprisini bertaraf edip seni çekip çevirebiliyor ben ondan daha rahatım
biliyo musun bende senin gibi düşünüyorum hayat bu ne olacağını bilemeyiz ama galiba bende 8-10 yaş fark olmasından yanayım çünkü ben bi anda sinirlenebiliyorum 2dk sonra hemensinirim geçiyo ve burada olgunluk devreye giriyor, bu arada nasıl tanıştınız onu yazmadın unuttum sanmamerak ettim ilk kim açıldı off ne kadar merak oldum böyle ben ya eskiden böyle değildim
sen çok gençsin eşin sana göre çok çok olgun olması gerekmez mi normalde . hani nazlanan tarafın sen olması gerekirdi .. çok şaşırdım ben aynı yaştasın falan diye düşündüm . 15 yaş fark az da değil yani . senin üstüne düşüp seni el üstünde tutması gerekir ..
bana hep evleneceğin adam senden 10 yaş falan büyük olsun derler kıymetini bilir . gerçi ben bir kaç kişiyle görüşmüştüm 10 yaş falan büyük ama olgunluktan eserde yoktu ... yaşla ilgisi yok demek ki ..
birde belki komplekse giriyordur oda olabilir genç eşim var diye ...
biliyo musun bende senin gibi düşünüyorum hayat bu ne olacağını bilemeyiz ama galiba bende 8-10 yaş fark olmasından yanayım çünkü ben bi anda sinirlenebiliyorum 2dk sonra hemensinirim geçiyo ve burada olgunluk devreye giriyor, bu arada nasıl tanıştınız onu yazmadın unuttum sanmamerak ettim ilk kim açıldı off ne kadar merak oldum böyle ben ya eskiden böyle değildim
olgun olmak illa yaşın olgun olması demek değildir ki,kişi hoşgörülü,anlayışlı,sabırlı ise yaşın önemi yoktur bence.
just enişteye laf yok
mutlu olun canım ya evlilik zordur diye tahmin ediyorum bir de uzaklık herkes ilk başlarda sıkıntı yaşıyo.
kesinlikle haklısınız ama maalesef daha öyle birisi dek gelmedi:
keşke dediğiniz gibi dek gelse
İşte ben öyle yapınca toleranslı davranıyor o ben de çok kaprisliydim çünkü
Herhalde içinden çocuk ya aklı ermez falan diyordur
Görmedim öyle bir şey sorduysan canım problem değil anlatırım
Ortak bir arkadaşımızın işyerinde ben staj yapıyordum öğrenciydim tabi o da oraya gelip gidiyordu ara ara
Tabi ben olunca daha çok gelmeye başladı
Sonra bir gün çat diye "ben size aşık oldum" dedim öyle
Öf çok bahsettirdiniz barışmak istemiyorum henüz
Tamam da ben her kavgadan tartışmadan sonra böyle uzamasından sıkıldım artık
Ben unutuyorum geçiyorum böyle günlerce naz yap sen şöyle yaptın böyle yaptın hıh larla olmuyor bu iş
İşte ben öyle yapınca toleranslı davranıyor o ben de çok kaprisliydim çünkü
Herhalde içinden çocuk ya aklı ermez falan diyordur
Görmedim öyle bir şey sorduysan canım problem değil anlatırım
Ortak bir arkadaşımızın işyerinde ben staj yapıyordum öğrenciydim tabi o da oraya gelip gidiyordu ara ara
Tabi ben olunca daha çok gelmeye başladı
Sonra bir gün çat diye "ben size aşık oldum" dedim öyle
Öf çok bahsettirdiniz barışmak istemiyorum henüz
yahu bu erkekleri idare etmesi ne zor
onlarla da olmuyor onlarsız da
kuzum sende haklısın uzatan erkek hayattan soğutuyor bende uzatmam mesela ama o senden değiş sen uza derse değişemezsin onun içinde zor. bizim yapığımız en mantıklısı ağzıma geleni saysam bile 5 dk sonra unuturum
yavaş yavaş oturur kuzum ya. siz seviyorsunuz birbirinizi.
tanışmanız da çok tatlıymış
ben çok mutlu olmanı istiyorum seneye yan yana gelince hiç bi sıkıntı kalmaz inş
Bilmiyorum belki de olmıcaktır eşimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?