- 10 Temmuz 2014
- 521
- 245
- 123
- Konu Sahibi septemberlove
-
çatal kaşık takımı karacamıymış canım. bu arada bennimkide gördü çok güzelmiş biraz fazla pembeli çiçekli ama güzelmiş dedi
Evet Karaca onunki, benim gibi çeyiz seti almıştı :44:
Ben yoksa çatal-bıçak'ta jumbo yada hisardan vazgeçmezdim :18:
Kızlar Merhabalar,
Hergün çeyiz topiklerinizi takip ediyordum, sonunda ben de açmaya karar verdimm, umarım aldıklarımı beğenirsiniz
Bir sürü aldığım şey var ama şimdilik resimlerini bulabildiklerimle başlıyorum, diğerlerinin fotoğraflarını çekip ekleyeceğim
Benim çeyizimin 12 kişilik yemek takımıyla çatal kaşık takımı birde 12 kişilik bardak takımı kaldı.
Karaca almasam mı acaba çatal kaşık setini bilemedim şimdi.
Bardak takımını nereye koyacağım bilmiyorum ben evime büfe almadım sevmiyorum çünkü :)
Bu arada düğünün ne zaman canım :)
Çok teşekkürler
Bardak takımını Karaca'dan aldım, yemek takımım ile aynı desen650-TL'ye aldım Mayıs ayında
Ben de büfe almadım canım, mutfak dolaplarım çok, orada muhafaza edeceğim
Bana bardak takımı mantıklı geldi ya, neden diye sorarsan misafirlik bir çay seti alman gerekiyor zaten biliyorsun çelikleri en az 350 tl.. Ona o kadar para vereceğime yemek takımımla içime sinerek kullanabileceğim bardaklar ve bir çay setine sahip oldum diye düşündüm
Çatal bıçak setini karaca almamaya çalış imkanın varsa.. Yemek takımı da almadıysan bence bir hisara bak, belki onun da çeyiz seti vardır. Hem yemek takımları şık hem de çatal bıçak takımının 100 yıl paslanmazlık garantili olduğunu duydum.. :44:
Ben karacanın yemek takımını beğendiğim için aldım açıkçası, onun da çeyiz seti uygun olunca kaçırmak istemedim..
Nazlıcım buradaki pembe tabaklar seramik mi porselen mi? Ben de günlük yemek takımları için bu tarz bir şey istiyorum ama iki renk olsun istiyorum pembe-beyaz veya pembe-krem olabilir. Markasını hatırlıyor musun bir de? Bu arada kadehlerimiz aynıİşte vakti zamanında alınan diğer cicileriiimmmmm
Nazlıcım buradaki pembe tabaklar seramik mi porselen mi? Ben de günlük yemek takımları için bu tarz bir şey istiyorum ama iki renk olsun istiyorum pembe-beyaz veya pembe-krem olabilir. Markasını hatırlıyor musun bir de? Bu arada kadehlerimiz aynıBen meşrubat bardaklarıyla su bardaklarını da aldım
kılzra buyuk esya olarak ne alıcaksınız yada alıcakmısın yatak odası falan
hepsi çok güzel bayıldım
Allah hepsini güle güle kullanmanı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?