Ne bu imdi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozel_Arama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
attı ama aramadı bak. Rezil olduk galiba

kızlarrr iyi okuyun şöyle olduu: Annemin msjına karşılık verdi. Annem aklımdasın ama oğlunun kontörü yok yazmış. tam cevap yazıyoduk aradan fazla geçmedi 2 dk anca geçti geçmedi şöyle bi msj geldi güle elini uzatıp kopartmadan eline batacak olan dikeni hesaba katmazsın. ne zamanki gülü seyretmek zor gelir o zaman elini uzatıp gülü almaya kalkarsın eline diken batınca iki seçenek var: ya atar üstüne basarsın ya da güle verdiğin değere karşı dikenin acısını çekersin. Peki aşk güle benzemez mi? elbet benzer ama değerini bilmeyenler en ufak acıda bırakırlar. Ben gülü avucuma aldım. Elimden akan kanlar umrumda değil!!! Kızlar hemen bunu yolladı. Sonra annem msj attı tamam damat die. Bizimki hehe ana ararım seni valla yazmış. ılk başta bu msjı görünce çok sevindim ama sonra aklıma başka bişe geldi Acaba bu msjı bana yanlışlıkla mı attı diyorum. Şimdi annemle tlfnda konuşuyolar

Hee kesin yanlıştır Bişi demiyorum artık sana çok ilginçsin valla :mymeka:

kız süper işte
sen gülsün dıyo
ama dikenını batırıp durma dıyo delikafadulden annem yapma daha yaa varma cocuga acıdık bak baslık olarak hepımız cocugun haline acıyoz

bak annene de annem dıyo kız yapma allasen yaaa bırak yakasını ıyı davranıversen ne olcak güllerin mi dökülür bak cicek demıs sana yapma wala artık yaa acıdık wala baslıkca yapma annem yapma bak wala hemi

sus sus şimdi onları dinliyorum hehehe

canım cidden azcık bi rahat bırak çocuğu ya benim ömrümden ömür gitti sayende :)

kız yaz bıze de dınledıkce
hem not almıs olursun

KIZLARRR UÇUYORUM YAA Şöyle özet geççeyim. Annemle konuştular en ufak bi şekilde sesimi çıkartmadım. Biraz konuştular ordan burdan. Sonra konu neden ayrıldığımıza geldi. Anne bende bilmiyorum demiş. Çok güzeldi barışmıştık demiş. Ben ona nete girme dedim o da kabul etti çok sevindim buna demiş. Ama o da benden facebook a girme diye istekte bulundu demiş. Annem sordu e sende girmeyiverseydin oğlum bak kız o kadar tembihlemiş seni demekki gıcık kaptığı bişe var ne diye girdinki dedi. Anne arkadaşım gir diye zorladı oğlum sen askerden gelmedin mi asker arkadaşların komutanların yokmu gir ordan irtibatta ol bişe yapmana gerek yok üstelik demiş. Bizim sazanda hemen üye olmuş. Keşke güzellikle söyleseydin kızıma o zaman anlardı seni dedi annem. Anne kızdı bana ya o site ya da ben dedi bana bende sinirlendim o site diye cevap verdim demiş. Konu abisine geldi kızlar sonra. Abin nie öle yaptı kızıma neden bu sözleri söyledi dedi annem. Anne bişey dememişki sadece bak bu çocuğa sakin davran et dedi demiş anneme. Halbuki yalan kızlar. Bana ne hakaretler etti nasıl bağırıp çağırdı. Ama benimkine dememiş bunu. Beni sormuş beyfendi :) ıçerde yazı yazıyo dedi annem. Ne yazısı diye sormuş anneme. Bilmez misin yazıyı çok seviyo gene gömüldü yazıya dedi annem. Neyse işte kızlar sonunda da şu oldu. Annem dediki bi daha ben aramadan ara beni olmuyo böle dedi. Anne napıyım sabah bi kalktım cadı kızın bana o msjı atmış bende çekindim arayamadım. Annem arayana kadar aramıcam demiş anneme. Evde misafirleri vardı. Ablası felan. Orda bir annem bir de canımın cananı var demiş bizden için anneme. Zamana bıraktım. Benimde kul paspas olucam zamanlar gelicek herşey değişecek anne demiş anneme. Şimdi içeri gitti kızlar

Kızlar annemde neden ayrıldığımızı iyi öğrenmek için dediki başka kız yüzünden mi oğlum dedi. Anne yok valla ne kızı benim ilkimde o sonumda oolacak demiş anneme. Facebook ta kimler ekli peki dedi annem. Anne valla sadece asker arkadaşlarım ve komutanlarım dedi ( ben kendi gözlerimle gördüm öle valla) Ama anneme kıza msj attını sölememiş gıcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…