Ne bu imdi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozel_Arama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaaa ağlıyım mı azıcık nolurr Aramadı halaa 2 gün oldu yaa gitmiş bide kıza msj atmış yaa öfff Arasın yaa

ehuehue benım sevgılım benı aradııı ooh catlaaa :lepi:
kız şirin
sen ayrıldım dıon
cocuk ne yuzle arıcak
opuyorumnanaktan
sana ayrıldım dıye msj atsa sen ararmısın ? söle bana oh catlasın araamıcam dersın hihoyyyt demı amaaaaaaaa

değilimde insan merak etme cnm yaa hı sen söle

nie hava atıyosun kolonya ya ii git konuş sevgilinle bende burda melül melül bekliim insan arkadaşına destek olmak için konuşmaz hıh

nie hava atıyosun kolonya ya ii git konuş sevgilinle bende burda melül melül bekliim insan arkadaşına destek olmak için konuşmaz hıh

hehe şaka kız saaka bız de msnde konustuk sadece aramadı benı
bıde şey dedı kavga da ettık yani sevıncen mı :) evde kalmıssın kızım sen dedı durdu durmadan aynı syı dedı kaydirigubbakcemile3 ben de cabaladım onu kudurttum falan hihoyyyt turkbayragi bak hıc telde konusmadık kaydirigubbakcemile5 arkidişimi mi kırcam ben :tomato:

Ee bizde şimdi kapattık telefonu sevgilimle kaydirigubbakcemile3 napceeeez konuşmayak mı :dilcikar:
Siz ayrılmışsınız bunun nasıl eskisi gibi olmasını beklersin ki :1no2: yiyosa sen ara sor bakalım sırnaşık şey

hah kırma beni yaa o evde kalmış

aramam. o facebook da ki kıza atılmış msjı gördüm ya iki dünya bir araya gelse aramam

ya cnm ayrılıkta ciddi olup olmadığını öğrenmek için.

Sibel CAN' ın bir şarkısı vardı bilenler bilir.

"Bu devirde kimse sultan değil. Hükümdar değil bezirgan değil. Bu kadar güvenme hiç kendine. Kimse şah değil padişah değil. "

Bu şarkı benden sana gelsin.

Anlama güçlüğü çekiyorum bazen hem adama poz kez sonra 1 saat oldu aramadı... yok eve gitti aramadı.. yok yemek yiyor aramadı... arkadaşım madem kaldıramayacaksınız neden gereksiz polemik yaparsınız ki ilginç gerçekten.

kolonyacım sence arar mı o kişilik

aramam. o facebook da ki kıza atılmış msjı gördüm ya iki dünya bir araya gelse aramam

pekiii üç dünya bır arayaa gelseeee, ya da 5 dünyaaaa zemuszemus
nolcak kız ılkokul arkisine msj atmıs adam sen kızcagını bıle bıleeeeeeeeee 3 erkekkkk eklemıssın delü

kolonyacım sence arar mı o kişilik

normalde o aramazsa sen arıyon zaten yıne barısıyonuz
sonucta bu bi döngü yani, sımdı senın ıstegın arayıp kesın ayrıldıgınızı soylemesı

ama cocuk soylememek ıcın aramıor işte
fena mı hihoyyyt

ya biz ayrılırken anneme dediki ben seni arada sırada ararım anne dedi. Annemde bugün msj atmak istedi ona nie hiç anneni aramıyosun die. Ben izin vermedim. Soğuk konuşur ya da aramaz kadını diye. ıyi yaptım mı cnm

ıyı yapmamıssın
sen karısmasana onların arasına
ılıskınden haberı var gıbı olmus bırak atsın ne guzel bak annenle de goruyormus
saf mısın kızım sen zorla bıraktırıyon kendını ben anlamıom senı hobı edınsene kızım saka demıom hobı edın cocuk kafasını dınlesın

bak cıkarken ya aldatıyosa sımdı dıyodn,
eee sımdı arayamıon bıle delikafadulden ya aldaıyosaaaaaaaa hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…