E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Ozel_Arama
-
KIZLARRR UÇUYORUM YAAŞöyle özet geççeyim. Annemle konuştular en ufak bi şekilde sesimi çıkartmadım. Biraz konuştular ordan burdan. Sonra konu neden ayrıldığımıza geldi. Anne bende bilmiyorum demiş. Çok güzeldi barışmıştık demiş. Ben ona nete girme dedim o da kabul etti çok sevindim buna demiş. Ama o da benden facebook a girme diye istekte bulundu demiş. Annem sordu e sende girmeyiverseydin oğlum bak kız o kadar tembihlemiş seni demekki gıcık kaptığı bişe var ne diye girdinki dedi. Anne arkadaşım gir diye zorladı oğlum sen askerden gelmedin mi asker arkadaşların komutanların yokmu gir ordan irtibatta ol bişe yapmana gerek yok üstelik demiş. Bizim sazanda hemen üye olmuş. Keşke güzellikle söyleseydin kızıma o zaman anlardı seni dedi annem. Anne kızdı bana ya o site ya da ben dedi bana bende sinirlendim o site diye cevap verdim demiş. Konu abisine geldi kızlar sonra. Abin nie öle yaptı kızıma neden bu sözleri söyledi dedi annem. Anne bişey dememişki sadece bak bu çocuğa sakin davran et dedi demiş anneme. Halbuki yalan kızlar. Bana ne hakaretler etti nasıl bağırıp çağırdı. Ama benimkine dememiş bunu. Beni sormuş beyfendi :) İçerde yazı yazıyo dedi annem. Ne yazısı diye sormuş anneme. Bilmez misin yazıyı çok seviyo gene gömüldü yazıya dedi annem. Neyse işte kızlar sonunda da şu oldu. Annem dediki bi daha ben aramadan ara beni olmuyo böle dedi. Anne napıyım sabah bi kalktım cadı kızın bana o msjı atmış bende çekindim arayamadım. Annem arayana kadar aramıcam demiş anneme. Evde misafirleri vardı. Ablası felan. Orda bir annem bir de canımın cananı var demiş bizden için anneme. Zamana bıraktım. Benimde kul paspas olucam zamanlar gelicek herşey değişecek anne demiş anneme. Şimdi içeri gitti kızlar
canlarım bana yaptığınız emekler için sonsuz teşekkürler. Gelişmeleri biliyosunuz. Facebook tan bi kıza msj yazdığınıda. Bende o msjı silmiştim hani.. Gel gelelim akşam tlfn konuşmasından sonra olanlara.. Ben beyfendinin facebook una girdim ve aynen şunu gördüm. Aynı kıza ısrarla msj atılmış. Ben şu okuldan tanımadın mı ya diee. Msn bu ekle. Genelde geceleri oluyorum konuşuruz. O msjdan sonra açtık tlfnu bi annem bi ben haşladık geçtik kenara. Hattımı kırdım. Onla olan tüm bağımı kestim. Mektuplarımı geri yolluyo bende onun eşyalarını tabi..
:1shok::1shok::1shok:
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
:uhm::uhm::uhm:
kusura bakmada seni cözemedim ben özel arama, bu ne ya saka gibisin:1shok:
kamera nerde nereye el sallicam:a015:
Ya arada ciddi bir güven sorunu var, bir ilişki bu şekilde yürümez zaten tökezler biryerlerde:bbo: kaygan zeminde yürümeye çalışmayın düşüp biryerlerinizi kırarsınız cnm azcık uzaklaşın rahat bırakın birbirinizi :1closedeyes: aslında birazda cocukca yaşadıklarınız yaşla ilgili olsa gerek....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?