Ne bu imdi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozel_Arama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay ne mutlu sana akıllı bı annen var kız
sen de kap örnek al bıseyler yap opuyorumnanaktan

ıyı hayırlısı olsun yenıden kaydirigubbakcemile5 ıyı oldu anan msj attı bak tesk et bana
:dilcikar: dua falan et işlerım yoluna gırsın bısey yap oku üfle zemuszemus

mucxx kolonyam benim dualarım sana feda olsun kız

canım bırazını okudum yazıların... siz aynı sehırdemı yasıyosunuz merak ettım??

canlarım bana yaptığınız emekler için sonsuz teşekkürler. Gelişmeleri biliyosunuz. Facebook tan bi kıza msj yazdığınıda. Bende o msjı silmiştim hani.. Gel gelelim akşam tlfn konuşmasından sonra olanlara.. Ben beyfendinin facebook una girdim ve aynen şunu gördüm. Aynı kıza ısrarla msj atılmış. Ben şu okuldan tanımadın mı ya diee. Msn bu ekle. Genelde geceleri oluyorum konuşuruz. O msjdan sonra açtık tlfnu bi annem bi ben haşladık geçtik kenara. Hattımı kırdım. Onla olan tüm bağımı kestim. Mektuplarımı geri yolluyo bende onun eşyalarını tabi..

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

e bu burda kalmıcak nasılsa devamı gelir illllaaakiii zannımca

:1shok::1shok::1shok:

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

:uhm::uhm::uhm:

kusura bakmada seni cözemedim ben özel arama, bu ne ya saka gibisin:1shok:

kamera nerde nereye el sallicam:a015:

Yuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhh diyorum başkada bişey diyemiyorum......
:1shok:kafamçokkarıştı:mymeka:

yaw vallahi ne kadar tezcanlısın... illa bişi hemen çözülcek hemen bitecek.. zaman kavramından uzak yaşıyorsun. küsüyorsun duramıyorsun.. kızıyorsun duramıyorsun.. yani ne yaptığın belli değil.. hemen al misketlerini ver bebeklerimi.. neymiş mesaj atmış okul arkadaşına.. bu kadarmı güvenmiyorsun kendine??? başkasını seçer diye mi düşünüyorsun.. sen böyle düşünürsen kusura bakma ama sonu farklı olmaz zaten..

cnm okul arkadaşı değil. Okulun adına göre arama yapmış etmiş. Ama o koskaca okuldan çıka çıka bi tek o kız mı çıkmış? Üstelik kız mezun olduğu ilk okulu değil liseyi yazmış. Yani keklemeye çalışmış beni. Bu sabahta msj attı. Bileğimi kessem kan aksa o kanla ismini duvara yazsam mezar taşıma adını yazarlar mı? Benim hattıma yazmış sanırım bu msjı ilk ama ben o hattı dün kırıp attım. Evi çaldırdı. Sonrada abimin tlfnuna msj atmaya başladı. Hiç cvp vermedim. O da bi msj daha attı. Sana vasiyetim olsun adını yazdır mezar taşıma hakkını helal et die.

Bu ayrılık ne zaman sona ercek cnm..Yeni bi hat alınca mı?? :uhm:

ya arkadaşlar nolur beni dalgaya almayın yemin ederim çok ciddiyim yaa...

Yaaaaa şaka gibisin sen bi günün bi gününü tutmuyoo hatta dakika biz ne yapabiliriz allah aşkına ne istediğini kendinde bilmiyorsun ki seeeeeeen :mymeka:
Ayrılıyorsun çocuktan sonrada neden aramıyo diyosun sonra arıyo fln arayı düzeltiyo tutup saçma bi nedenden tekrar ayrılıyosun kendin ettin kendin buldun hesabı Sonrada gelip bizden yardım istiyosun çözemedim ben seni -tatlicadiarzu-

ben bilmiyodum beni aldattını cnm

Ne yani kıza yazdı diye aldattı mı seni şimdi???
Hem siz ayrılmamışmıydınız? Daha dün barışmadınız mı? Haa şimdi yine ayrısınız dimi ay oyuncak gibi yaaa

ya ayrıldık die hemen başkasına mı atlıcak allah aşkına yaaa ne demek ya hem bi yandan benle barışcak ama anneme diyoki zamana bıraktık. O bıraktığı zamanda da o kızı tavlamaya çalışıcak öyle mi

Ya arada ciddi bir güven sorunu var, bir ilişki bu şekilde yürümez zaten tökezler biryerlerde:bbo: kaygan zeminde yürümeye çalışmayın düşüp biryerlerinizi kırarsınız cnm azcık uzaklaşın rahat bırakın birbirinizi :1closedeyes: aslında birazda cocukca yaşadıklarınız yaşla ilgili olsa gerek....

canım bunLarda sağLam kemik kaLmadı zaten...inadına yanLış aLçıyLa kaynatmaya çaLışıyorLar...ama farkında değiLLer ki düzeLmeyeceğinin...biz ne desek boş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…