2 gündür görüşmüyoruz. Pazartesi konuştuk grşz die tlfnları kapattık ama öncesinde söylediği şey sinirimi bozmuştu. Duruma alışıncaya kadar görüşmeye devam ederiz dedi. Bende msj attım bitti kafamda da kalbimde de die. Hoşçakal görüşmücez dedim.
ya o geçen ayrılmamızda facebook almıştı. Bende son ayrılmamızda sinirlendim gittim aldım ve lise arkadaşlarımın bi kısmını 3 erkek 3 kız ekledim. Benimkinde hiç kız yoktu. O da sanırım görmüş bendeki erkekleri ve gitmiş derya die bi kıza slm ben şu şu ilk okul arkadaşınım seni gördümde eğer düşündüğüm kişiysen msj at demiş. yaaa
Ohooo ben yine kaçırmışım olayları
o bıraktı yaa cnm tekrar barıştık 1 saat geçmedi dinle bu son şarkımız olsun die bi şarkı ismi verdi. Bende anlıcamı anladım ok gidiyorum dedim. O da ben gidiyorum dedi bana. Akşama msj attı geiş çaplı konuşalım die. Bende ayrılınca gittim sinirden facebook aldım. Erkek arkadaşlarımıda ekledim. Onda kız yoktu. Dün bi kıza msj atmış böle işte.
:mymeka:anlık takip etmıon tabi sonra bu duruma düşüonklava:
Tabiii yaaaaaaa valla hakkettim vur bitane :mymeka:kaydirigubbakcemile3
Bundan sonra gözümü hiç ayırmıcamm kaydirigubbakcemile3
ayırmayın gözünüzü bakın bana yaa
ayırmayın gözünüzü bakın bana yaa
Yaaa ağlıyım mı azıcık nolurrAramadı halaa 2 gün oldu yaa gitmiş bide kıza msj atmış yaa öfff Arasın yaa
ayrıyız ama arasın ya ölürsem ya hastaysam o kadar sevdim ettim dedi bana nie merak etmiyo beni ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?