Ne bu imdi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozel_Arama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
. Şizofren olmasından korkuyorum. Kimse ilgilenmiyo onla. Bi kere abisine durumu anlatıcak oldum susturdu beni. Bana hiç öyle gelmedi sorun senle ilgili olabilir diyo. Ayrılmışta olsak sağlıklı olmasını istiyorum ama elimden bişey gelmiyo napmam lazım

demişsin... bence sen önce kendini bir toparla senin ruh halin normalmi?burda yazılanlardan sadece kendi kafanda olanla uyuşanı uyguluyorsun..bence senin kimseden akıl almana gerek yok sen var olanla hareket ediyorsun..valla yazık sanada o çocukcağızada .. yasakkelime

aaaaaayyyy, ptesı salı gecmıs çarş
salı gunu araşmadınız, çarş gunu oldu se n msn attın tamamen bıttı bbyby dedın.......... yaktın başını özel arama, hıc bu kadar dallanıp budaklandırmıycaktın ama hıc bır sey dınlemıyorsun dınlemeyeceksın de ... ne dıyelım kısmet değilmiş.

ya o geçen ayrılmamızda facebook almıştı. Bende son ayrılmamızda sinirlendim gittim aldım ve lise arkadaşlarımın bi kısmını 3 erkek 3 kız ekledim. Benimkinde hiç kız yoktu. O da sanırım görmüş bendeki erkekleri ve gitmiş derya die bi kıza slm ben şu şu ilk okul arkadaşınım seni gördümde eğer düşündüğüm kişiysen msj at demiş. yaaa

1. sen nereden bılıon sıfresı mı var
2. ılkokul arkadasıymıs atmasında zarar mı var
3. sız ayrıldınız sindir bunu artık bırakan da sensın
kaydirigubbakcemile

o bıraktı yaa cnm tekrar barıştık 1 saat geçmedi dinle bu son şarkımız olsun die bi şarkı ismi verdi. Bende anlıcamı anladım ok gidiyorum dedim. O da ben gidiyorum dedi bana. Akşama msj attı geiş çaplı konuşalım die. Bende ayrılınca gittim sinirden facebook aldım. Erkek arkadaşlarımıda ekledim. Onda kız yoktu. Dün bi kıza msj atmış böle işte.

kıza msj attıgını nereden bilion?
fisfisfis

ayırmayın gözünüzü bakın bana yaa

Tabiii yaaaaaaa valla hakkettim vur bitane :mymeka:kaydirigubbakcemile3
Bundan sonra gözümü hiç ayırmıcamm kaydirigubbakcemile3

:dilcikar: bilmiyorum artık, sen bilirsin bir daha açıklama yapmayız yane
ona göreee kaydirigubbakcemile3

Yaaa ağlıyım mı azıcık nolurr Aramadı halaa 2 gün oldu yaa gitmiş bide kıza msj atmış yaa öfff Arasın yaa

ayrıyız ama arasın ya ölürsem ya hastaysam o kadar sevdim ettim dedi bana nie merak etmiyo beni ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…