Ne bu imdi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozel_Arama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ınanın moralim çok bozuk ama şu halde bile güldürdünüz beni helal size ya delikafadulden

İnanın moralim çok bozuk ama şu halde bile güldürdünüz beni helal size ya delikafadulden

Konunun sahibine bi teşekkür lütfen hepimizi güldürmeyi başardığı için kaydirigubbakcemile3
Ayrıca hala gelmedi arkadaşımız demekki hala herşey yolunda umarım hep böyle kalır sebepsiz yere problem yaratmıyalım dimi ama sengözlerimebaksanab

Ya benim merak ettiğim bu tarz çiftler ewlenince nasıl oluyo..

Böyle saçma sapan bi ilişkim olmadıgı halde hüsrana ugramış bi ewliliğim varken bu tarz kişilerin akıbetini çok merak ediorum..

:mymeka:evet gelmediğine göre şimdide sen beni niye geç (45dk falan) aradın beni sevmiyomusun oraya gitcenmi vs vs arkadaşın açtığı mevzular yani konuşuyolardır hadi merakla bekliyoruz burasıda bize eğlence oldu kızlar hadi bakalım:enbuyukkk:kaydirigubbakcemile5

Ya benim merak ettiğim bu tarz çiftler ewlenince nasıl oluyo..

Böyle saçma sapan bi ilişkim olmadıgı halde hüsrana ugramış bi ewliliğim varken bu tarz kişilerin akıbetini çok merak ediorum..

canım çok haklısın hiç belli olmaz evlilik bu süper anlaşan sorunsuz kavgasız çiftler sanki daha çabuk ayrılıyolar gibi geliyo bazen kararınca herşeyi yaşamak lazım bizde eşimle çok kavga ederdik ayrılırdık ama maşallah şimdide oluyo ama huylarımızı biliyoz ağzımıza geleni söylüyoz ama sonradan niye onu dedin niye şunu dedin yapmıyoruz işin sırrı belkide bu barışıyoz kendiliğinden senin adına üzüldüm ama her işte bir hayır vardır ...:teselli:

arada sırada gereksiz kaprisler yapmak da lazım aslında ..erkegin sabrını ölçmek için..cok sessiz bayanlar da kendilerine zarar veriyorlar...cılkını cıkarmadan ,çizmeyi aşmadan kavga edilebilir..Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

Kızlar son gelişmeyi paylaşıyorum ama lütfen dalga geçmeden beni ciddiye alarak yorum yapın hiç olmadığı kadar ihtiyacım var.. Benimki nete girmeme onsuz kızıyo biliyosunuz. Bende msj attım napıyosun die o da cvp verirken bende msn yi açıyodum. Bende msj attım ben nete giricem die tam o anda msn açıldı. Bi baktım o msn de abiside msn de. Bende yazdım ne güzel hiç yapıyomuşsun die. O anda hem msj geldi hemde abisi yazdı. Abisi dediki sen sevgiline güvenmiyosan ben ne yapabilirim. Demekki güvenin bu kadarmış dedi. Güvenle alakası yok dedim tam giriyodum seni gördüm yazdım dedim. O anda benimki msj attı. Defol git sen zaten msnyi açmıştın ben görmüyorum bilmiyorum sanki çevrim dışı msn açtığını demi dedi bana. Bi abisine yazıyorum bir ona. Sonra benimki aradı beni. Öyle bir hızlı konuştu ki.. Biz google a reklam vermek için beraber benim msn yi açtık ama açılırken 10 dk da ancak açıldı ne hikmetse seninki hemen tak die açıldı dedi. Bana öyle bi bağrıyodukii Şimdi beni dinle dedim dinlemem dedi ve yüzüme kapattı. Sonra ben aradım meşgule aldı bi daha aradım tlfnu kapamış Abiside msn ye bundan sonra bana abi deme siliyorum seni msnden sonra nie sildin ettin deme bana dedi. Bende benimkinin msn yi açtım abi bana onları söylemeni hakedecek bişe yapmadım ben dedim. Sus dedi bana. Bende benimkine söle açsın tlfnu sonra söz susucam dedim. O yanımda yok hem beni bağlamaz kapıyorum msn yi dedi ve gitti. Kızlar noldu şimdi ya Tesadüfün bu kadar ne yapabilirim söleyin bir daha düzelmez mi aramız yaa

Offf ki ne offf. Sokağa çık kızım biraz, yürü hava al. Hayatta başka hiçbir amacın, derdin, düşüncen yok mu senin? Vallahi artık üzülüyorum. Hem daha aranızda ne var ki abisi ile böyle muhatap oluyorsun? Valla benim kardeşimin kız arkadaşı böyle yapsa, hiç acımam doldurur kardeşimi ayırırım. (Tabi ki böyle birşey yapmam ama artık ne diyeceğimi şaşırdım.) Ne cesaret varmış sende. Ne biçim ilişki bu? Bırakın artık birbirinizin yakasını. Kendini abisinin ve muhtemelen tüm ailenin gözünde ne hale soktuğunun farkında mısın? Başın dik olsun biraz ya. Neden kendini böyle küçültüyorusun? Ağır konuşuyorsam senin iyiliğin için.

ya herşey bi yanlış anlama üzerine böle gitti ya

Valla arkadaşım artık ben dicek bişe bulamıyorum sana çocuk sana defol git falan diyor, onu geçtik abisinin sana davranışlarına bak.. Sen yanlış anlaşılma falan derdindesin daha.. Ne bu böyle kendini yıpratıp duruyosun, yav rahat bırak beynini, ne yürek varmış sendee :sm_confused:

kaydirigubbakcemile3 tam yalan ruzgarı walla yaa dızı bıttı falan derken burda basladı kaydirigubbakcemile2
kızım bu ne sıdet bu ne celal madem msnde degılım dıon ne acıon
ya da onu msnde goruon anında ne yakalıon adam guzel kıvırıyo bılıon ne yem verıon agzına buyrunnnnnnnnn bak yıne haksız cıktın hemı kafamçokkarıştı

hee abısı de kendını nımetten saymıs bana abı deme falan restler cekmıs way be adamdakı cesarete de bak ama rest mest cekııo kayınbırader olcak bıde, kardesgıl işte güven olmızzzz

özel arama'cım...yawrum bitanem senin yapman gereken başka işlerin yok mu?yani biraz ağır konuşacam ama yani sen bekçi köpeği misin ki sewgilini her an her dakika izliyorsun ne yapıyor ne ediyor takip ediyorsun?yok msne girmedi,yok aramadı yok benden önce girdi,sonra girdi..öffff öfff...

sewgilin nispeten senden daha mantıklı bakıyor olaylara anladığım kadarıyla...ne war girsin msne sen yokken nolmuş ki...bi de siz ilişkinizi niye aile çerçewesi içinde yaşıyorsunuz onu da anlayabilmiş değilim...

seninki artık sewgi de değil bence resmen takıntı,saplantı...acayip bişe...
sizin ilişkiniz kangren olmuş be güzelim bunun çözümü yok artık...

canım seni üzmek asla istemem burdan böyle konuşmakta kolay ama madem buraya yazıp fikrimizi soruyorsun bu ilşki bitmiş defol git ne demek sende kafanda kalbnde bitir çünkü bitirmek senin geleceğin ve ruhsal sağlığın için çok önemli.sen resmen takıntı haline getirmişsin ciddi bir hastalık halinde bu çocuk sende

aslında şu takıntı konusunda dogru soyluyorsun
düşünsene cocuktan ayrıldıgını sımdı bısey olmaz dıyebılır aama yıkılır yani ne kdrdır cıkıolardı, bıde böle ayrılıgın ucunda bucagında yasıyolar saglıklı yurumuyo aslında cok dalgalı ayrılsa kız uzun vadede cok uzulur aslında o yuzden sımdıden ıplerını gevsetmesı lazım saglıklı ılıskıye gecsınler dıye vereliniortak

opuyorumnanaktan bak böle olmalısın hep bunn ıcın uygras accuk da haylazlık cıkarcagına duzgun ılıskıe cabala. nası yaparsın bılmem ama şu halıyle kopmanın eşiğindesınız sölııım bacum

kızlar benim için aklımda da kalbimde de tamamen bitti. Az önce msndeydi beni görünce direkt gitti benim için bitmiştir. Tüm uğraşlarınız için çok teşekkür ederim.

kızlar benim için aklımda da kalbimde de tamamen bitti. Az önce msndeydi beni görünce direkt gitti benim için bitmiştir. Tüm uğraşlarınız için çok teşekkür ederim.

-tatlicadiarzu-
abisinın gazındadır o şimdi
hem saat 12 ıyıegeceler msjı atmadınız mı kız ay amma ipin ucunda yasıyosun sen böle günlük sanıyelık eheheh biz de mi böyleydık yaa kaydirigubbakcemile3
hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…