O
Ozel_Arama
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Ozel_Arama
-
kızlar benim için aklımda da kalbimde de tamamen bitti. Az önce msndeydi beni görünce direkt gitti benim için bitmiştir. Tüm uğraşlarınız için çok teşekkür ederim.
kızlar benim için aklımda da kalbimde de tamamen bitti. Az önce msndeydi beni görünce direkt gitti benim için bitmiştir. Tüm uğraşlarınız için çok teşekkür ederim.
Kendisinin tlfn kapalıydı canlarım. Az önce yani yaklaşık 40 dk önce açtı. İletildi bilgileri gitti çook önce attığım msjın. 5 dk geçmedi bana msj attı. Evet eminim dediğin gibi olmuştur öleyse benim msnyi kim açtı cnm die. Cevap yazmadım . İkinci msj geldi. Bitti herşey bitti Hala aynısın cnm bana güvensizliğin var ve benden izinsiz msnye girdin ve bittin yazmış. Onada cevap vermedim. O da bi 20 dk oldu. Bilmiyorum napıyo şimdi. Çok da ilgilenmiyorum artık. Yarın bi kaç yere iş başvurusunda bulunucam ve belinay_merve cimin ve diğer tüm arkadaşlarımın ablalarımın dediği gibi gururlu bi cici kız olucam
Bu sefer gerçekten sondur inş. Bidaha sakın yelkenleri suya indirme vereliniortak
belinay_merve cimin ve diğer tüm arkadaşlarımın ablalarımın dediği gibi gururlu bi cici kız olucam
gece msj attı 2 kere gene saat 4 de. Tüm ümitlerim sende kaldı by dedi benim cvp yazmamı bekledi bi süre yazmayıncada gene msj attı. beni sevmediğini zaten biliyodum ama kandırıyosun sandım bundan sonra hayatında yokum veya sana hayatta mutluluklar yazmış. Dü gece o olay olduğunda beni 1 dk bilemeyip abisine onlarca laf saydıran adam bana utanmadan bunları diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?