Ne bu imdi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozel_Arama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kolonyacım lütfen artık dalga geçme cnm.

kızım dalga gecmıom ama cıdden ayrılırsanız üzülen sen olacan o yuzden bu kdr ipin ucunda yasama ılıskını yat adam gıbı uyu sımdı msnde onu takıpleme öle anlık anlık mesajlasma

kızlar benim için aklımda da kalbimde de tamamen bitti. Az önce msndeydi beni görünce direkt gitti benim için bitmiştir. Tüm uğraşlarınız için çok teşekkür ederim.

Canım benim bak yaşın kaç bilmiyorum ama gerçekten o sayfayı kapat sen..Yarın aradı düselttik falan diceksin biliorum ama belli bi zaman sonra onunla geçen zamana o kadar acıyacaksınki..

Sen çok seviyosun bunun içinde biraz fazla sıkmışsın..Aslında sıkma nedeninde sevgilinden kaynaklanıo bence..Seni sevdiğini hissetirememiş sana..

yaa allah aşkına ne koşturuyosun bunların peşinde yaa bi yanda kardeşi bi yanda abisi nedir bu yaaa lütfen artık gururlu bir genç kız gibi peşinden koşma şunun açma tellerini bi zorunluğunun seni ona bağlayan bişimi var bana sevgi aşk deme yemişim sevgisini aşkını yaaa böle sevgi aşkmı olur ne acaip bi ilişkidir bu adam ne dengesiz bir insandır yaa

kızlar benim için aklımda da kalbimde de tamamen bitti. Az önce msndeydi beni görünce direkt gitti benim için bitmiştir. Tüm uğraşlarınız için çok teşekkür ederim.

gecmis olsun canimmafoldumben
en iyisi ni yaptin
bu cocuk senin sinirlerini cok bozuyor, ikidebir tartisma yaratiyor:mymeka:
amann bosver hiiiic üzülme dünyadaki tek erkek o degilkizemuszemusopuyorumnanaktan

asimai dogru dıyor ılıskı bıtcege benzıyor evlılık faln gorunuyor gıbı degıl sıze
bıttıgınde de lem dıyceksın harcadım vaktımı boşa

bılmıom yaa ben de sen yasındayken ılıskımde aynı böyleydım sen gıbıydım
bıtınce de uzun sure üzüldüm bıde sımdı dıorum kı bosa harcadım vaktımı
hıc olmasa daha ıyıymıs beeh ıyıydı hostu ama gerek yoktu

ya ablacım uğraşma artık bırak adamda bıkmış
ben bile mesajları okurken içime daral geldi
bu hayat böyle geçermi ya
okulun filan yokmu elişi yap hobi bul yap bişeyler yeterki kafandakilerden uzaklaş şakkıdı

Ohooo ben yokken yine neler olmus yaa :1no2: ama böyle olucagi belliydi zaten bosa konusmuyoruz burda belki farkindasindir artik ha ne dersin? :1closedeyes:

Kendisinin tlfn kapalıydı canlarım. Az önce yani yaklaşık 40 dk önce açtı. ıletildi bilgileri gitti çook önce attığım msjın. 5 dk geçmedi bana msj attı. Evet eminim dediğin gibi olmuştur öleyse benim msnyi kim açtı cnm die. Cevap yazmadım . ıkinci msj geldi. Bitti herşey bitti Hala aynısın cnm bana güvensizliğin var ve benden izinsiz msnye girdin ve bittin yazmış. Onada cevap vermedim. O da bi 20 dk oldu. Bilmiyorum napıyo şimdi. Çok da ilgilenmiyorum artık. Yarın bi kaç yere iş başvurusunda bulunucam ve belinay_merve cimin ve diğer tüm arkadaşlarımın ablalarımın dediği gibi gururlu bi cici kız olucam

Bu sefer gerçekten sondur inş. Bidaha sakın yelkenleri suya indirme vereliniortak

belinay_merve cimin ve diğer tüm arkadaşlarımın ablalarımın dediği gibi gururlu bi cici kız olucam

lütfen artıkkk canım lütfen artıkk kendini ezdirmee gurun ön planda olsun bu çocuk çok alışmış çok emin onu sevdiğinden senin zayıf noktalarını çok iyi biliyo ama şimdi yanılma zamanı onda...

Ahhhh ahhhhh bu işin sonu ne olacakkkk :S:S

tatlım bence telfonunu sil msnini sil kendini soyutla iyice eğer dahanamıosan msn programını kaldr bir süre pcden ona ulaşablceğin onu takip ettiğin yerleri çıkar hayatından bi şeklde

gece msj attı 2 kere gene saat 4 de. Tüm ümitlerim sende kaldı by dedi benim cvp yazmamı bekledi bi süre yazmayıncada gene msj attı. beni sevmediğini zaten biliyodum ama kandırıyosun sandım bundan sonra hayatında yokum veya sana hayatta mutluluklar yazmış. Dü gece o olay olduğunda beni 1 dk bilemeyip abisine onlarca laf saydıran adam bana utanmadan bunları diyo.

şimdi sen cewap wermedin öyLe mi???wauuuuw çok büyük geLişme war kızım sende hadi bakaLım vereliniortak

sakın ha sakın attığı zarfLara kanma,sen beni sewmiomuşsun falan filan taktikLerini yeme aman diyeyim yani...

ya yemiyorum zaten artık cnm bitti ama çok moralim bozuk. ınanki çok bozuk. Facebook yüzünden hep kıskançlıklar yaşadık. Ben yoksun demi orda diyodum hep. Yokum aşkım diyodu. Bugün benden msjlarına cevap alamayınca hemen facebooka üye olmuş. Sitedeki şifreyi değişip beni msnden engellemeden silmiş. Demekki gerçekten sevmiyomuş. Ben hala bu adama harcadığım emeklere üzülüyorum

Merak etme cnm benim hayat ondan ibaret deil..Seni sevecek birini bulursun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…