haklısın cnm. Abisi eğer dün işin içine girip bunları sölemeseydi ben belkide o kişiye(beyfendiye) cevap vermiştim msjda. Allah iyiki abisinide araya sokturmuş ki aklımda da kalbimde de tamamen bitmesini sağladı. Çok rahatım valla. Birazcık yani bugünde üzülüyorum içim acıyo o kadarGeçer ama
gece msj attı 2 kere gene saat 4 de. Tüm ümitlerim sende kaldı by dedi benim cvp yazmamı bekledi bi süre yazmayıncada gene msj attı. beni sevmediğini zaten biliyodum ama kandırıyosun sandım bundan sonra hayatında yokum veya sana hayatta mutluluklar yazmış. Dü gece o olay olduğunda beni 1 dk bilemeyip abisine onlarca laf saydıran adam bana utanmadan bunları diyo.
haklısın cnm. Abisi eğer dün işin içine girip bunları sölemeseydi ben belkide o kişiye(beyfendiye) cevap vermiştim msjda. Allah iyiki abisinide araya sokturmuş ki aklımda da kalbimde de tamamen bitmesini sağladı. Çok rahatım valla. Birazcık yani bugünde üzülüyorum içim acıyo o kadarGeçer ama
msj atıyo belli aralıklarla cnm yaEn son msjında nete gir veya girme artık umrumda bile değilsin sonra son bi defa konuşup tamamen bitirirz herşeyi demiş. Cvp yazmadım. Amacı ne onuda anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?