Ne bu imdi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozel_Arama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım nolur bana destek olun şuan çok kötüyüm ama hala adım atmadım ona karşı. Bu acıyı biran önce yaşayıp bitirmek istiyorum.

canım yanındayız biz senin çok zor ama bunu atlatıçaksın ve atlattıktan sonra çok güçlü bir kız olucaksn.Biraz zaman geçsin bitmesinin daha hayrlı olduğunu farkediceksn

şimdiden bitmesinin daha hayırlı olduğunu anladım bile cnm. ınsan kendine acıyo yalnızca böle bi durumda. Nasıl sevdim bu onu haketmiyoduki vs diye. Yavaş yavaş atlatıcam inş. Ama şimdi gururumu geri kazanmış oluyorum demi?

kendi sitesine bi konu açmış. Müslüm gürsesin şarkısını yazmış. ışte ben sevdimde o sevmedi bırakıp gidicekti birgün ve gitti. Gururumu kırdı bilmem ne die. Bi konu daha açmış. Sizce ilk aşk mı unutulmaz yoksa son aşkmı. Ne yapmaya çalışıyo cnm bu. Direkt bana mı laf atıyo?

canım benim belki sanadır ama sana olmasa bile sen ondan bişeyler beklediğin için sana

böyle geliyo her hareketinde anlam arıyosun... ne demek yani son aşk mı ilk aşk mı

seni unutamadım mmı demek istiyo _? kafam karıştı cidden benim..

valla canım bende anlamadım. Profilinin altına aldandım yazmış. Konu açıyo böyle. ınsan ister istemez kendine algılıyo

Birak canim allasen ya, kimeyse kime mesajlar konular, tabiki senin onlari okuyacagini bildigi icin, sana hitap etmistir, mesajlarina cevap vermiyorsun ya oda bu yolda sana göndermeler yapiyor.
Ne derse desin yok sevmiyomusda aldanmisimda, kanma böyle acitasyonlara

Hem ne diye abisi sizin iliskinize karisiyor, o ex arkadasin karistirtiriyor, ohoooo kendisi trip yapdigi gibi bide abisi trip yapiyo sana, ne saniyo bunlar seni, günah kecisimi, canlari sIkIlinca tüm ailesi sanami saldiricak

Aslaaaa ama aslaaaaa izin verme sana bunu yapmalirini, yol ver gitsin, ugrasma saygisiz insanlarla, o seni hak etmiyo bikere:mymeka:

ilerde bunla evlendigini düsünemiyorum bile ya, bunlar seni coook ezer, sonra üzülecegine simdi üzül ve kesin bitir

iliskiniz cok lackalasmis, böyle gelmis böyle gider degistiremessinde, cünki basdan onlara sana böyle davranmalarina izin verdin, onlarin beyinlerine kazindi bu, beyinlerindende silemessin artik, bu yüzden hep sana böyle kötü davranicaklarkaydirigubbakcemile

abiye bak :roflol:bana abi deme artik demeler triplere filan oda kim oluyo :mymeka::roflol:gülerim ben böyle abiye ancak, nekadar kücük düsürüyo kendini farkinda bile degil:roflol:

haklısın cnm. Abisi eğer dün işin içine girip bunları sölemeseydi ben belkide o kişiye(beyfendiye) cevap vermiştim msjda. Allah iyiki abisinide araya sokturmuş ki aklımda da kalbimde de tamamen bitmesini sağladı. Çok rahatım valla. Birazcık yani bugünde üzülüyorum içim acıyo o kadar Geçer ama

canim annen ne diyo bu duruma , kavgalarinizi küslüklerinizi görmüyormu

eminimki annen bilse kesin cok kizar derhal bitir bu iliskiyi der yasaklar onunla görüsmeni, lütfen annenin düsüncelerini sor, ve annen in tavsiyelerinede kesin uy:teselli:

evlenilecek erkek deyil bu adam, inan bana cok mutsuz bir evliligin olurmafoldumbenmafoldumben bosanmak da öyle kolay olmuyor, hayatini maf etme sakin

seni seven sana deger veren saygi gösteren birini sev.

gururlu ol, hatta erkeklere karsi böyle ol:1closedeyes:cok secici ol, seni sevgini hak edeni sev, biraz burnu büyük havali olki, sana busekil davranmasinlar, bunlari ilerdeki iliskin icin diyorum
caniim fazla oturma evde, internetde napmis nereye girmis neler yazmis takip etme, bosuna üzme kendini, bak burada takil, arkadaslarini ara cikin gezin disarda, yeni insanlarla tanisirsin, belkide baska bir adam gibi adamla, cik disari bi bak neler var, dünyada bi bumu kaldi
bak nasi sevdigine deger veren erkekler var:teselli:

annem de aynı sizler gibi ablacım. çok kızıyo onunla konuşmama. Aslında kızmıyor sadece kendimi ezdirmeme kızıyor. Dün bilhassa o karşı çıktı msj atmama. Ben aslında tlfnumu kapalı tutuyodum. Sonra açtık. En azından ne olucaksa açıp açıp bakmayım açık kalsın rahat görüyüm die. Annemin bu kişiye çok iyilikleri dokundu abla. Ama o çok nankör çıktı. Hiç arkadaşım yok maalesef. Eskiden bi depresyon yaşadım ve onun sonucunda hayatımdaki bütün arkadaşlarımla ilişkimi kestim. Böylesinin daha iyi olucanı düşündüm. Şimdi yeniden bi çevre yapmak bunu yapmaya çalışmak zor olucak ama bunu başarıcam. Artık onun girdiği yerlere girmiyorum. Nette sadece buraya takılıyorum.

Cocuktada biraz dengesizlik var heralde :1closedeyes:
Bosverrrr sen aynen böyle devam et yazma arama sorma..
Ezdirme kendini bende bir zamanlar o hatayi yapmistim tatlim ordan biliyorum

Gecer gecer buda gecer :teselli:

msj atıyo belli aralıklarla cnm ya En son msjında nete gir veya girme artık umrumda bile değilsin sonra son bi defa konuşup tamamen bitirirz herşeyi demiş. Cvp yazmadım. Amacı ne onuda anlamadım

msj atıyo belli aralıklarla cnm ya En son msjında nete gir veya girme artık umrumda bile değilsin sonra son bi defa konuşup tamamen bitirirz herşeyi demiş. Cvp yazmadım. Amacı ne onuda anlamadım

Hala ne üsteliyoki..Belli ki senden cvp bekliyo biseyler duymak istiyor..
Resmen dürtüyo yani laf sokmaya calisiyo takma canim :teselli:

beyfendi kendi cevap yazmayınca iyiydi bu kız bekliyordu çırpınıyordu
şimdi kız yazmıyor o çırpınıyor intiikam işte bu :lepi:
yapman gereken yüz vermemek aramamak doğru yoldasın başaracaksın inşallah opuyorumnanaktan

inş cnm inş. Bakalım bundan sonra msj atacak mı

kız cıdden gerı ıstemıosan ıstemıorm de kapa konuyu walla
bır de sımdı sen tamam dıyıp gerı alırsın sonra tamamen ona ınanınca sırtındanvurup senı bırakabılır

ayrıca zaten guzel dingın huzurlu bır ılıskınız yok kı napcan ıyı karar verdın bundan koca olmaz kız walla dengesızın tekı aferın hıc ayrıl bosan neyım demem ama canını okudu senın yaw mınıcık bünyenı alt ust ettı sen kardesım olsan da ayrılman ıcın konusurdum wala ne yalan sölim :1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…