Ne bu imdi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ozel_Arama
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya ben bi halt yedim arkadaşlar. Hem de öyle bi halt ki nolur bana bağırın bişeler söleyin ama bu halt beynimden gitsin. Bu bana msj atıyodu demiştim ya. Msjı kesti bende 3 saat sonra bi msj attım ya benim ne suçum vardı abinin senin yaptıklarını hakettimi die vs.. Bi baktım anında msj attı. Beyfendi abisini göz önüne almıyoda hala nie benden habersiz nete girdin diyo. Üstelik onun msnyi açmadığım halde açtın die tutturdu. Bende inanmazsan inanma napıyım dedim. O da bana bırak ya die msj attı. Olur bırakırım dedim. Msj gelmedi ondan. Bende bi msj daha attım. Zaten msj atanda suç bi daha atmıcam sende o msnye girdim say hadi kib dedim. O da bu msjdan sonra gitmiş kendi msn şifresini felan hep değişmiş. Ben msj atana kadar değişmemişti. Neden biliyo musunuz? Facebook a üye olduğunu görüp çıldırmamaı istedi. Sonra değiştirdi. Midem bulandı bu çocuktan ya

Ayy nekadar saçma sapan işlerle uğraşıyorsunuz siz??
Yok sen msnye girdin ben yoktum yok benim haberim yoktu bensiz girdin vs. vs.
24 saat herseyden haberdarmısınız çok özür dilerim ama wcye fln giderkende birbirinize haber veriyomusunuz?? Yaşınız kaç sizin?
Aferim sana bi kez daha kendi bildiğini okumuşsun oda amacına ulaşmış işte.. :1closedeyes:

netle alakamı kesiyorum onun olduğu bölümlerde özellikle

cnm ya emin daha aklı başında birileri karşına çıkacaktır

Töbe yaaaaaaaaaaaaa..

Sen devam et cnm böyle..daha çok canın yanar..

walla şimdiye kadar hep çocuğu suçlu buluyodum ama bu başına gelenlerin hepsi senin kendi hatan.sende mazoşist eğilimler var mutlaka bir pskoloğa görünmelisin

Siz kendi dengelerinizi yitirmişsiniz(her ikinizde)ee o zaman bu ilişkiyi dengede tutmaya çalışmanız nafile..
teşhis: bu ilişki akli dengesini yitirmiş!

bu olay kendini sasırdı butun bır halk sızın ıcın seferber oldu .Canım benım bak burda evlı ablalarımız teyzelerımız nebıleım bızden daha cok gormus gecırmıs ınsanlar var .Sende yardım ısteyıp konu acmıssın ınsanları neden duvara konusturuyorsun bırazcık ders alsan tavsıyelere uysan tamam hepımız gencız sevdık baglandık koptuk kopamadık felan ama sızın ılıskınızın ıyıce durumu kotulesdıı .Şu telefonunu 3 gun kapatsan kafanı dınlesen baska seylerle ılgılensen yenı ınsanlarla tanısmaya calıssan olmaz mı hıcbısı yapamıyorsan evde pc var otur fılm ızle .Olmuyo böle bu cocuk brad pit mı cokmu yakısıklı cokmu zengın cokmu populer nebıleım bukdar baglıyan ne senı mutlu da deılsın görünüşe görede hıcde mutlu olamamıssınız hala neden ugrasıyorsun.Bak herkes iyılıgın ıcın ugrasıyor .Bıraz zaman tanı kendıne bırkacgun ara ver sonra tekrar konusursunuz sorunlarınızı halledersınız belkı .ıyi sanslar

Valla artık ben senin burada günlük niyetine konu açtığını düşünüyorum. Kimsenin söylediği umrunda değil. Birşeyler yaşayıp yazıyorsun günlük gibi. Aslında yaşanan birşey de yok sen sürekli olmadık yerlerden olay buluyorsun.
Sana son tavsiyem, hemen kalkar kalmaz bir kitapçıya git; kalın iki kitap al; bir çay demle; balkona kurul; kitaplar bitene kadar da bilgisayarı ve cep telefonunu kapalı tut. ıki kalın kitap muhtemelen bir haftada filan biter. Bir haftayı böyle geçir, haftaya gene konuşalım. Bakalım nasıl hissediyor olacaksın? Birazcık birşey biliyorsam hayatla ilgili, eminim kuş gibi hafiflemiş olacaksın. Hem hiçbir faydası olmasa bile iki tane kitap okumuş olursun bu bahaneyle.
Bu arada eğer böyle devam edersen bir daha hiçbirşey yazmayacağım konuna.
Sevgiyle...

bazen bizimLe daLga geçtiğini düşünüyorum ne yaLan söyLeyim...taş oLsa Laftan anLardı be güzeLim...2 gün sonra bu çocuk seni arayıp seni çok özLedim sensiz yapamıyorum dicek sende de yeLkenLer suya inecek...son bir şans werdim ayakLarına yatacaksın...

bi de ben bir haLt yedim,bana kızın,bağırın diyorsun...

waLa bundan sonra ne yaşarsan müstahak diyorum biraz ağır oLdu ama kusura bakma...

nden dalga geçeyim ki günlük gibi de tutmuyorum ayrıca

İnsanları incitecek sözler söylemekten kaçınırım, ve genelde söylemem ama bazı şeylerin bazı kişilere bazı kişilerce söylenmesi gerek..

Beni yanlış anlamanı istemem, seni tanıyor değilim, yaşadıklarının yaptıklarının sonuçlarına katlanacakta ben değilim. Ama acı gerçeklerle yüzleşmen gerek ve belirli tavsiyeleri dinlemen gerek.

Özel_Arama alınmanı istemem ama bunu söylemem gerek, yazdıklarından çok boş biri olduğunu, hayatının bir anlamı olmadığını, çok dar bir bakış açısına sahip olduğunu fark ettim. Burdaki mesaj yazan çoğu kişide bunu fark etmiş olacaktır muhtemelen ama dile getirmedi çoğu yada daha yumuşak bir dille dile getirdi.

O kadar boş ve anlamsız şeylerle uğraşıyorsun ki.. Şuan senin düşünmen gereken geleceğin, ilerideki sosyal statünün ne olacağı ve bunun için yapman gerekenler.

Yok aramış, silmiş,eklemiş, o olmuş bu olmuş.. Bunlar yerine yaşıtların hangi üniversiteye girsem hangi bölümü seçsem, bölümümle ilgili hangi kursa gitsem, nerede staj yapsam, hangi yabancı dilde kendimi geliştirsem, hangi bilgisayar programlarına hakim olsam gibi soruların cevaplarını arıyor ve kendilerini geliştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Bu başlıkta yazdıklarından şuan hiçbirşey yapmadığını ön görebiliyorum, işe başvuracağını söylemişsin, hiç bir yer muhtemelen seni kabul etmeyecek, günümüz koşullarında universite mezunları bile iş bulamazken senin şansın oldukça düşük, bulursanda en iyi ihtimal bir tezgahtar olabilirsinki bu da çok zor deneyim vb isteniyor. İlerdede maksimum bir kaç yüz tl ye sabahtan akşama kadar çalışırtırılırsın. Ne kazandığın para ihtiyaçlarına yeter ne de geri kalan zamanın sana..

İnternetten tanıştığın biriyle bir birliktelik yaşamak oldukça mantıksız, senede bir kere gördüğün birine sevgilim demek ne kadar doğrudur bilemiyorum, hele hiç tanımadığın biri internetten tanışmışsın, sana anlattıklarının doğruluğunu nerden biliyorsun? Sana ben x kişisiyim, şu işi yapıyorum vs demesi, gerçekte o kişi olduğu ve o işleri yaptığı anlamı mı taşıyor? Ayrıca saçmalaıklaına tahamül etmeside bana oldukça garip geldi. Bunun sebebinin saf bir sevgi olduğunu hiç sanmıyorum. Pek güven duymuyorum sevgiline karşı tanımasamda okuduklarım kadarıyla..

Senin hayatının anlamı nedir? Ya da bir anlamı var mı? Neden yaşıyorsun? Bu soruların cevaplarını düşünmeni isterim.

Eğer geleceğini düşünüyorsan, kariyer yapman gerek, ayrıca günümüzde çoğu erkek eğitimsiz bir kadınla evlenmeyi düşünmüyor. Yani şuan ne yapıp edip önündeki yılları en verimli şekilde değerlendirmen gerek. Deneyim kazanarak ve kendini geliştirerek. Hayatının belirli aşamaları için belirli hedefler belirlemen gerek. Artık çocuk olmadığının farkına varmanda gerek. Ve hayatını şekillendirmen gerek..

anaa bütün gün yoktum neler olmuş delikafadulden
yarında biz evleniyoruz dersen hiç şaşırmayacağım kuzum :icecream:

ben sana hak veriyorum cnm..
sevgilinde baya bi ters konsmus yanii.. mademki evlenmeyi düsünüyorsunuz ozaman elbetteki birbirinize sorup danisacaksiniz...
kesk o mesaji yazmasaydin...
sen yapsaydin böyle biseyi acaba o nasil bir tepki verirdi merak ettim?
Bence biraz kafani dinle ve tekrar ara, arayi düzelt barii eger icinden geliyorsa...
tartisma sonucta pek fazla büyütülecek bisi degil barisirsiniz.. hayirlisi olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…