O
Ozel_Arama
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Ozel_Arama
-
ya ben bi halt yedim arkadaşlar. Hem de öyle bi halt ki nolur bana bağırın bişeler söleyin ama bu halt beynimden gitsin. Bu bana msj atıyodu demiştim ya. Msjı kesti bende 3 saat sonra bi msj attım ya benim ne suçum vardı abinin senin yaptıklarını hakettimi die vs.. Bi baktım anında msj attı. Beyfendi abisini göz önüne almıyoda hala nie benden habersiz nete girdin diyo. Üstelik onun msnyi açmadığım halde açtın die tutturdu. Bende inanmazsan inanma napıyım dedim. O da bana bırak ya die msj attı. Olur bırakırım dedim. Msj gelmedi ondan. Bende bi msj daha attım. Zaten msj atanda suç bi daha atmıcam sende o msnye girdim say hadi kib dedim. O da bu msjdan sonra gitmiş kendi msn şifresini felan hep değişmiş. Ben msj atana kadar değişmemişti. Neden biliyo musunuz? Facebook a üye olduğunu görüp çıldırmamaı istedi. Sonra değiştirdi. Midem bulandı bu çocuktan ya
netle alakamı kesiyorum onun olduğu bölümlerde özellikle
Cnm msn adresini değiştiriyorsun, hattını kırıp atıyosunklava:
Kızlar slm. Az önce erkek arkadaşım mı diyim yoksa tanımlandıramadığım kişimi diyim onunla konuştum. Güzel konuşuyoduk çok güzel hemde. Ama iş birden tuhaflaşmaya başladı. Konu işten açıldı. Abisi benimkine bir öneride bulunmuş. İş önerisi. Şuan çalıştığın işten alabileceğin aylığı biz 2 haftada kazanırız demiş. İşin ne olduğunu tam bilmiyorum ama bu iş için belli sürelerde bir kaç günlüğüne istanbula gitme ihtimalleri varmış. Benimki bunu kabul etmemiş. Konu öylece kapanmış. Her neyse. Peki bu iş için herşey hazır olsa gider misin dedim. Giderim tabiki dedi. Üstüne basa basa bir daha sordum aynı soruyu ve yine aynı yanıtı aldım. Çok bozuldum kızlar. Bana kızabilirsiniz neden diye ama şöyle söyleyim. İstediğim yalnızca bana gelip aşkım sence nasıl olur diye sormasıydı. İstediğim yalnızca bu ufak soruydu. Sonra konu birden büyümeye başladı. Ya allah aşkına öyle birşey yok ortada biz neyi tartışıyoruz dedi. Ben sadece varsayımı tartışıyoruz dedim. Bana gelip sorabilirdin aşkım sence nasıl diye dedim. Öyle bişey olsaydı gelip sorardım dedi. Peki ya aksi yönünde cevap verirsem izin vermessem o zaman nolur dedim. Ne dedi biliyo musunuz kızlar? O zaman beni unutursun dedi. Bu lafında ilk şokumu yaşadım. Öylemi dedim öyle dedi bana. Herşeyime yasak getiriyosun ben de bu yasakların dışına hiç çıkmadım çıkmamaktanda sıkılmadım dedi. Ama böyle yapma dedi. İş için dedi. Sen zaten elimize para geçerse sormazsın evlenince ne iş yapıp nerde çalıştığımı ama para geçmeyince görürsün dedi. İşte o zaman soramaya başlarsın nerde çalışıyosun ne iş yapıyosun die dedi. Kızlar bunun üstüne ikinci şokumu yaşadım. Ve tüm bu konuşmalar sırasında benimle öyle umursamaz konuştu ki... Arkadaşlarıyla beraberdi. Onlar önden gidiyodu benimki arkadan. Sonra arkadaşı bundan pc de yapmak üzere bi kaç şey istedi mp3 felan. Benimki onları konuştu sonra bana ben seni sonra ararım dedi. Bende tlfnu kapadıktan bir süre sonra zaten sen beni gözden çıkartmışsın istediğim ufak bir soruydu ama sen beni unutursun dedin sen beni unutmaya başlayabilirsin dedim msjda kızlar ve msjı yollayalı yarım saati geçti hala cevap yok. Ne aradı ne msj attı. Eve gittimi o da belli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?