- Konu Sahibi sevimlikartanesi
-
benm de böyle derdim olsa keşke . aaahh ahne cektım ya
şu eşimin kıskançlığından.. ben tek basıma hallederım dedıgım halde zorla peşime abısını ablasını takmasından...
gece tonla işim varken sen yat uyu dedıgım halde zorla benı de yanına alıp uyutmasından..
cocuk gıbı ya.. anasıyım sankı yerebbım..
ne çektim be şu düğün hazırlıklarından
yorgunum dostlarım yorgunum yorgunn
Ahhh Ahh BEN 4 cusunu bilmem de.. anlatiyim sana.. ne cektim samsung galaksi 3 ten... ne cektim... yere dustu ekrani catlak degistirmek istedim 150 dolar dediler...en ufak bir darbede telefon hasar goruyor... butun galaksi 3 u olan arkadaslarimin hepsinin ekraninda hasar var telefon afedersiniz cok b...tan oldugu icinha ici guzel disi beni yakar... ozellikleri guzelde birde sarji 3 -5 saatten fazla gitse cok sasircam. Gunun yari zamani telefon elektiril yiyor vallahi akilli telefon guya ama benim aklimi basimdan aldi. Her gittigim yerde zirt pirt sarj biter ortada kalirim.
Neyseki hediye idi para fln vermemisim versem uzulurdum. Kirik ekrani degistirmektense ustune 200 ekleyip galaksi 4 alabiliyormusum ama yapsam mi yoksa iphone a mi donsem napsam bilemedim. Canimdan bezdirdi telefon.
ne çektim bee şu kocamın kıskançlığından...
dışarı çıkarken özenle süslenip püslenip geri çıkarmaktan ne yoruldum ne bıktım bee
aldığım güzel kıyafetleri birgün kocamın gözleri üzerimde olmadan rahat rahat giymek için ne didindim beee
valla şaşırdım gerçekten canım biz arkadaşıma alırken resmen teknosadaki satıcılar yumruk attı ekranınasağlamlığını göstermek için içim gitmişti valla ben iphone ı hiç birzaman sevememdim :26: şarja gelincede mağlesef bütün akıllı teller aynı helede aktif kullanıyorsan Allahtan şarj eden batarya var kapak gibi alırsam ondanda alıcam
ayy çekmezmi kaç yıldır nasıl çekiyor beni bilmiyorum vallainş. mükemmel bi sevgilin kocan olur canım
bence eşiniz nesli tükenmekte olan nadir erkeklerden. kıymetini bilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?