ne çektin be! :)

ne cektım ya
şu eşimin kıskançlığından.. ben tek basıma hallederım dedıgım halde zorla peşime abısını ablasını takmasından...
gece tonla işim varken sen yat uyu dedıgım halde zorla benı de yanına alıp uyutmasından..
cocuk gıbı ya.. anasıyım sankı yerebbım..

benm de böyle derdim olsa keşke . aaahh ah

Ne çektin be naserdo? Bugün koca göbeğin yüzünden uzanamadığın ayak tırnaklarını kesecem diye ne çektin beee. Napacaan kürek gibi tırnaklarla mı gidecen doğuma. Kesecen mecbuuuurrr Şaka bi tarafa Allah herkese benim derdim gibi dert versin

Ne cektim bu erkeklerden be!
Icimde kotu bir his var bugun Allah hayir etsin

Tam kavganin ortasinda (aslinda sonuna dogru ) herif kapadi telefonu gitti ya
Ne halt ediyor bilmiyorum
Ayrilalim derse uzulmucem!
Guclu kizim ben!

Ohuuu ;((

Son düzenleyen: Moderatör:
ne çektin be buschy...her derdi gördün de nasıl başa çıktın insan accık yıpranır be...anan baban ayrıydı bi oraya sürüklendin bi buraya...hayır sürüklenmeseydin demiyorum.sürüklendin de ne oldu diyorum...
aşık oldun 12 yaşındaydın. ne iç geçirdin o çocuğa be..ne çektin benle konuşacak diye...ne oldu şimdi koca adam oldu akşam işten geliyo sen ona yemekler hazırlamış oluyosun karnındaki bebeğinizi seviyo be çocum...kendini heba ettiğine değidi mi bak adam senin oldu be kızım

ne çektim bee şu kocamın kıskançlığından...
dışarı çıkarken özenle süslenip püslenip geri çıkarmaktan ne yoruldum ne bıktım bee
aldığım güzel kıyafetleri birgün kocamın gözleri üzerimde olmadan rahat rahat giymek için ne didindim beee

valla şaşırdım gerçekten canım biz arkadaşıma alırken resmen teknosadaki satıcılar yumruk attı ekranına sağlamlığını göstermek için içim gitmişti valla ben iphone ı hiç birzaman sevememdim :26: şarja gelincede mağlesef bütün akıllı teller aynı helede aktif kullanıyorsan Allahtan şarj eden batarya var kapak gibi alırsam ondanda alıcam

bence eşiniz nesli tükenmekte olan nadir erkeklerden. kıymetini bilin

iNNANMA kuzu inanma! Hepimizde var burda ABD de , tum arkadaslarla yanyana geldikmi bakiyoruz bi tane saglam ekranli yok herkesin ki catlak patlak ustu yuvarlak olmus.. Ama iphone olanlara bak oyle mi ... saglam duruyo iste.Ustelik koruyucusunu aldigimiz halde.

Birde neymis o sarj eden kapak hic ole bisi duymadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…