ne demek bu anlamadım

söylediği üzere henüz evlilik gibi planları yokmuş illa birlikte olduğunuz kişiyle evleniceksiniz diye bir kaide yok onunla olmaktan mutluysanız zevk alıyorsanız ilişkiye böylede devam edebilirsiniz en azından açıkça düşüncelerini söylemiş sizde ona göre bi yol çizersiniz

bu nasıl bir zihniyettir ya???!! ne demek ilerisi olmayan biriyle neden boş yere zaman harcasın tabiri caizse kendini mi kullandırtsın !!! iyi gezsin tozsun sona hadi güle gülee... yok öylee :20: konu sahibi arkadaşımız sizin bu düşüncenizle aynı fikre sahip değil bence öyle olsaydı gözlerinde yaş gelmeyecek duruma gelene kadar ağlamazdı ...

şuan içimde o kadar çok büyük nefret var ki sanki hiç bişey olmamış gibi nasıl davranabiliyor anlamıyorum nasıl arayabiliyor ya da yüzüme bakabilliyor bundan sonra bir yay burcu ile büyük konuşmayım ama yay kelimesini duyduktan sonra kaçıcam sanırım ne (herkes aynı değildir belki ama ön yargı işte)

adamın dünya umrunda değil ilişki bitmiş laflar söylemiş neler olmuş hala gelip canın şunu istedi mi getireyim mi nerede eğlenmek istersin bu ne ya adam mı dengesiz anlamadım eee git başkasını tanı o zaman bana ne iyi davranıyorsun

adamın dünya umrunda değil ilişki bitmiş laflar söylemiş neler olmuş hala gelip canın şunu istedi mi getireyim mi nerede eğlenmek istersin bu ne ya adam mı dengesiz anlamadım eee git başkasını tanı o zaman bana ne iyi davranıyorsun

Başkası ondan beklenti içine girecektir, ciddi bir ilişki, ileride evlilik vs...

Oysa siz evlenmeyeceğini söylediğine göre artık "zararsız" bir "arkadaşsınız". Hem egosunu tatmin edip kız arkadaş doyumunu yaşayacak hem de ilişki sorumluluğu almayacak...

Bütün iletişim yollarını kapatmazsanız siniriniz daha fazla bozulacak. Tecrübeyle sabittir...

bu nasıl bir zihniyettir ya???!! ne demek ilerisi olmayan biriyle neden boş yere zaman harcasın tabiri caizse kendini mi kullandırtsın !!! iyi gezsin tozsun sona hadi güle gülee... yok öylee :20: konu sahibi arkadaşımız sizin bu düşüncenizle aynı fikre sahip değil bence öyle olsaydı gözlerinde yaş gelmeyecek duruma gelene kadar ağlamazdı ...

Benim fikirlerime laf söylemek sizin ne haddinize katılmıyorsanız ya görmezden gelip geçin ya da daha düzgün yorumlar yapın:ssz: asıl sizinki nasıl bi zihniyettir gına geldi artık bu cahil yaklaşımlardan insanların 16 yaşındaykende sevgilisi olabiliyo ozamanda mı evliliği düşünücek birlikte olduğu kişiyle... bir kişinin karşı cinsle duygusal bi arkadaşlık kurması kendini kullandırtması mı demek bırakın bu saçma sapan düşünceleri artık, kadın olarak kendinizi bu kadar küçük düşürmeye çalışmayın bi erkekle gezdim tozdum onu beni kullandı ben şimdi naparım mantığından çıkın artık ne yaşanıyorsa eşit yaşanıyo kadını kaybeden taraf olarak görmekten vazgeçin kızda erkeği kullanıyo ozaman nedir bu gezdin tozdun erkek seni kullandı mantığı yahu evliliği düşünmenin yaşı ve zamanı vardır bu zamana kadar biriyle bi ilişki ister yaşarsın ister zamana bırakırsın vakti geldiğinde biriyle beraber olup evliliği düşünürsün.

Konu sahibi ister benimle aynı fikirde olur ister olmaz ben yorumumu yaptım benim düşüncem bu şekilde :ssz:

İlaveten hala karşı cinsle beraberliği kadının kendini kullandırması olarak gören hemcinslerimden utanıyorum kadın hakları diye biz boşuna parçalıyoruz kendimizi hala bi erkekle gezdin tozdun kendini kullandırdın diye düşünen insanlar var işte hele ki hemcinsi olarak daha fazla anlayışlı olunacağı yerde en çok aşağı çekmeye kadını dibe indirmeye bi erkekle gezdi tozdu diye namusuna laf etmeye çalışan kadınlardan utanıyorum erkeklerden ziyade sizinle mücadele etmek lazım haklarımız eşitliğimiz konusunda.Bir kadın olarak utanıyorum sizin gibi insanlardan.

Son düzenleme:
başkasıyla evlilik düşünmeyen bi kişi de değil sanırım yakın gelecekte evlilik düşünmüyormuş bazı arkadaşlar demiş seninl edeğil başkası ile de evlenmez diye de hiç sanmıyorum

ilerde istiyorsan evlilik ki bu ilerde benimle de olmayacaksa neden şimdiden başkasını tanımıyorsun.sebep olarak benim üzülmem ise her insan üzülür kim burda uzun süreli ilişkisinden sonra ayrılık olunca üzülmemiştir ağlamamıştır daha önceden söyleseydın ya ayrılsaydın ya görüşmeseydin ya çocukta değilki olgun insan.yüzüne tükür ya rabbi şükür diyecek heralde nasıl hala yüzüme bakıyorsun dediğimde ben hep yanında olucam dıyor neye göre ne vasıfla nedir bu tavırlar eee arkadas olarak ıstıyorsan dıycem yanımda olmak eee o zaman öyle davran hangı normal arkadas yemeğini yedin mi ağrın var mı bir derdin var mı diye ilgileniyor

tskler sizinde kandiliniz kutlu olsun ...
Bence erkek arkadaşın senin çantada keklik olmanı istiyor istediği zaman bitirecek,istediği zaman hadi başlayalım vs vs.Güya hep yanında ya sende kanacaksın ona ama;bence en doğru olanı onunla tamamiyle ilişkini koparman ve tavrını koyman..arkadaş falan da kalınamaz bırakın o sizin yalnız eski sevgiliniz olarak kalsın.
Bu arada onu hala istiyorsanız da tavrınızı koymanız gerektiği düşüncesindeyim.inş bir nebze bile olsa yardımcı olmuşumdur.

tskler sizinde kandiliniz kutlu olsun ...
Bence erkek arkadaşın senin çantada keklik olmanı istiyor istediği zaman bitirecek,istediği zaman hadi başlayalım vs vs.Güya hep yanında ya sende kanacaksın ona ama;bence en doğru olanı onunla tamamiyle ilişkini koparman ve tavrını koyman..arkadaş falan da kalınamaz bırakın o sizin yalnız eski sevgiliniz olarak kalsın.
Bu arada onu hala istiyorsanız da tavrınızı koymanız gerektiği düşüncesindeyim.inş bir nebze bile olsa yardımcı olmuşumdur.

teşekkür ederim sağolun bi yanım doğru insan diyor başkasıyla olmaz diyor bi yanımda bunca zaman sonra bu olaylardan sonra olamaz diyor
diğer taraftan davranışları hala aynı hiç bişey değişmiyor şuan tek isteğim karşıma o kadar iyi birisi çıksın ki beni gerçekten anlayan seven sonra da diyorum ki ya onu unutamazsam ya yine o aklıma gelirse

Benim fikirlerime laf söylemek sizin ne haddinize katılmıyorsanız ya görmezden gelip geçin ya da daha düzgün yorumlar yapın:ssz: asıl sizinki nasıl bi zihniyettir gına geldi artık bu cahil yaklaşımlardan insanların 16 yaşındaykende sevgilisi olabiliyo ozamanda mı evliliği düşünücek birlikte olduğu kişiyle... bir kişinin karşı cinsle duygusal bi arkadaşlık kurması kendini kullandırtması mı demek bırakın bu saçma sapan düşünceleri artık, kadın olarak kendinizi bu kadar küçük düşürmeye çalışmayın bi erkekle gezdim tozdum onu beni kullandı ben şimdi naparım mantığından çıkın artık ne yaşanıyorsa eşit yaşanıyo kadını kaybeden taraf olarak görmekten vazgeçin kızda erkeği kullanıyo ozaman nedir bu gezdin tozdun erkek seni kullandı mantığı yahu evliliği düşünmenin yaşı ve zamanı vardır bu zamana kadar biriyle bi ilişki ister yaşarsın ister zamana bırakırsın vakti geldiğinde biriyle beraber olup evliliği düşünürsün.

Konu sahibi ister benimle aynı fikirde olur ister olmaz ben yorumumu yaptım benim düşüncem bu şekilde :ssz:

İlaveten hala karşı cinsle beraberliği kadının kendini kullandırması olarak gören hemcinslerimden utanıyorum kadın hakları diye biz boşuna parçalıyoruz kendimizi hala bi erkekle gezdin tozdun kendini kullandırdın diye düşünen insanlar var işte hele ki hemcinsi olarak daha fazla anlayışlı olunacağı yerde en çok aşağı çekmeye kadını dibe indirmeye bi erkekle gezdi tozdu diye namusuna laf etmeye çalışan kadınlardan utanıyorum erkeklerden ziyade sizinle mücadele etmek lazım haklarımız eşitliğimiz konusunda.Bir kadın olarak utanıyorum sizin gibi insanlardan.

süpersinizz .. ayakta alkışlayasım geldiii .. ... :46::46::46::46::46::46: müthişsiniz.. ne diyimmmm bayıldımm düşüncelerinize

Herkes birlikte olcağı kişiyle evlencek diye bişey yok ama çok haklısın 4 yılını vermişin sevmişin emek harcamışın ve doğal olarakta gelecek düşünmüşün ama adamın yaptığı yanlış bence eğer böyle yanındayken daha çok üzülüyorsan biraz uzak kalmayı dene.

4 yıl 4 yıl diye tutturmuşsun ama insanlar 20-30 yıl sonra boşanabiliyorlar.
Eee hani bir yastıkta kocayacaklardı ? Hani ölene kadardı ?
20 yıl sonra mı anladılar olmayacağını ? 20 yıl yaşarken iyi miydi ?
Evet...

Yıla göre sorgulamak bence doğru değil.
Zamanla birikimler oluyor,insanlar farklı yönlerde gelişebiliyor,en azından gönülleri geçiyor yahu.
4 yılınız geçti diye evlenmeye mecbur değil.

Seni kandırmış olsa,aldatmış olsa,dolandırmış olsa tamam ondan kötüsü yok.
Ama karşında niyetini açıkça belirten birisi var.
Bence iş sana düşüyor.Sen de niyetini açıkça belirt o zaman.
Kusura bakma ben evlenmeyeceksek görüşmek-konuşmak istemiyorum de...

4 yıl 4 yıl diye tutturmuşsun ama insanlar 20-30 yıl sonra boşanabiliyorlar.
Eee hani bir yastıkta kocayacaklardı ? Hani ölene kadardı ?
20 yıl sonra mı anladılar olmayacağını ? 20 yıl yaşarken iyi miydi ?
Evet...

Yıla göre sorgulamak bence doğru değil.
Zamanla birikimler oluyor,insanlar farklı yönlerde gelişebiliyor,en azından gönülleri geçiyor yahu.
4 yılınız geçti diye evlenmeye mecbur değil.

Seni kandırmış olsa,aldatmış olsa,dolandırmış olsa tamam ondan kötüsü yok.
Ama karşında niyetini açıkça belirten birisi var.
Bence iş sana düşüyor.Sen de niyetini açıkça belirt o zaman.
Kusura bakma ben evlenmeyeceksek görüşmek-konuşmak istemiyorum de...

niye bu kadar sert cevap verdiniz anlamadım 4 yıl diye tutturmadım sadece neden böyle davranıyor bitiriyorsa neden bu kadar ilgili davranıyor dedim ben sizin şahsınıza sert bi cevap vermedim burda nice kişiler var 5 veya 6 yıl bitince herkes sorguluyor neden böyle oldu dıye evet 20 yıl sonra da bi evlilik bitebiliyor ama bişey vardır herkesin derdi kendine büyüktür diye tabi evlenecek diye bişey yok am abu düşünce çok uzun zaman önce varmış onda 2 yıl önce de söyleyebilirdi.hee ne oldu şimdi söyledi ama bu sefer ayrılmış bir kişi gibi degil yine aynı davranılması aklımı karıstırıyor dedim.yanlış anlaşıldıysam affola ama yanlış anlasılacak bıseyde göremedim pek

herkese merhaba benim 4 yıllık bır ılıskım vardı yanı vardı dıyorum
suan olaylar cok karıstı bırlıkte oldugum kısı evlılık olarak bır gelecegımız yok dedı (sankı gelecegı göruyor nerden bılıyorsa)

neyse ben cok agladım baya uzuldum gözumden yas gelmeyınceye kadar yanı sız dusunun.
sonra cok ah ettım hakkımı helal etmedım ona ne burda ne ahırette benden sonra kımseyle mutlu olmasın ıstedım
bu beyefendı bana sana cok söylemeye calıstım anlamadın dedı.tamam anlamamıs olabılırım acıkcası bırazda saf bır ınsanım sanırım ıkı gulenı dost bılırım
sımdı durum ıse bu olaylar olalı 2 hafta olacak nerdeyse ama gala benımle konusyor eglenıyor ee görüsmeyelım o zaman dıyorum sen ıstedıgın surece ben senı yalnız bırakmam dıyor yanı neden nedır bu gıt baskasını tanı o zaman zaten bıtıren sensın hem gelecek yok dıyor hemde sen ıstemedıgın surece ben yanındayım dıyor sımdı bu ne

yanı cıdden ne bende bır tepksızım ben be oldum bılmıyorum bazen cok kötu oluyorum bazen Allahından bulsun dıyorum ama

(kandılınız mübarek olsun bu arada)

Bu erkek milleti hep böyle. Tabii ki istisnalar dışında kadınlar, sevdikleri erkeklerle evlenmek için beraberlik yaşarlar. Ama, aynı erkekler gibi şıp sevdi kadınlar da vardır.
Ama nispeten her kızın hayalidir sevdiği biri ile yuva kurmak. Erkekler kadınlar gibi değil işte. Çok rahat sevmedikleri ile de evlilik yapabiliyorlar.
Sanırım ideal ilişki kadının değil erkeğin daha çok sevdiği ilişki(tabii ki ya benimsin ya toprağın mantığında ki kişiler hariç).
Yolunuza bakın ondan size fayda yok.

niye bu kadar sert cevap verdiniz anlamadım 4 yıl diye tutturmadım sadece neden böyle davranıyor bitiriyorsa neden bu kadar ilgili davranıyor dedim ben sizin şahsınıza sert bi cevap vermedim burda nice kişiler var 5 veya 6 yıl bitince herkes sorguluyor neden böyle oldu dıye evet 20 yıl sonra da bi evlilik bitebiliyor ama bişey vardır herkesin derdi kendine büyüktür diye tabi evlenecek diye bişey yok am abu düşünce çok uzun zaman önce varmış onda 2 yıl önce de söyleyebilirdi.hee ne oldu şimdi söyledi ama bu sefer ayrılmış bir kişi gibi degil yine aynı davranılması aklımı karıstırıyor dedim.yanlış anlaşıldıysam affola ama yanlış anlasılacak bıseyde göremedim pek

Yo şahsıma sert cevap vermemişsin,öyle düşünmedim.
Ben de sana sert yazmak maksadında değildim,lütfen yanlış anlama.
Yazı dili,kestirme yazınca sert görünebiliyor.
Öfkeyle yazmış değilim yani,sakin kafayla yazdım :)

Ama hakikaten tüm mesajlarında 4 yıl lafı geçiyor.

Yo şahsıma sert cevap vermemişsin,öyle düşünmedim.
Ben de sana sert yazmak maksadında değildim,lütfen yanlış anlama.
Yazı dili,kestirme yazınca sert görünebiliyor.
Öfkeyle yazmış değilim yani,sakin kafayla yazdım :)

Ama hakikaten tüm mesajlarında 4 yıl lafı geçiyor.

ben yanlış anladım o zaman cümlenizde baya bi tepki olduğunu düşündüm
her cümlede 4 yıl yazıyordurda ama 4 yılım gitti diye değil bunca zaman neden söylenmedi aptal yerine konulmuş gibi hissettiğimdendir.sizin cümlenizden 4 yılda herşey güzelmişte iki tarafta seviyormusta biri taraf ayrılmış gibi yazmışssınız kopukluk burda olmus sanırım cünkü bana söylediğine göre çok önceden bu düşüncesi varmış o çoook önceden zaman diliminde söylenseymiş daha iyi olur anlamında söylemiştim :)))

ben yanlış anladım o zaman cümlenizde baya bi tepki olduğunu düşündüm
her cümlede 4 yıl yazıyordurda ama 4 yılım gitti diye değil bunca zaman neden söylenmedi aptal yerine konulmuş gibi hissettiğimdendir.sizin cümlenizden 4 yılda herşey güzelmişte iki tarafta seviyormusta biri taraf ayrılmış gibi yazmışssınız kopukluk burda olmus sanırım cünkü bana söylediğine göre çok önceden bu düşüncesi varmış o çoook önceden zaman diliminde söylenseymiş daha iyi olur anlamında söylemiştim :)))

niye ki arkadaşım 4 yılın hesabını da elbette yapacaksın bu senin hakkındır.çünkü 4 yıl iki insanin ciddi bir adım atabilmesi için uygun bi sene.
sevgilinle ilişiğini bağını kopar. hem karnım doysun hem pastam dursun hesabı yapan bir erkek çünkü kendileri.
ayrıca bunlar ayrılırken "yapamayız,edemeyız,gelecek görmüyorum,ben zaten senle değil kimseyle evlilik düşünmüyorum" derler ama olay oyle de değildirr.çünkü anında buluyorlar.
söyledıklerı sadece bahane olarak kalıyor.
sogumustur,sevgisi azalmiştir aklı başkasına kaymıstır bu tarz bir sey olabilir.ve eski sevgilinle görüşmeye devam edersen burda da yazdıgın gibi "her yaptıgından bir anlam cıkarmaya devam edeceksin".niye böyle niye şöyle vs diye. hem de ona kendini cepte gösteriyosun bir nevi. o kestirip atamıyorsa sen kestirip at.
hem seni özlesin hem duyguları netleşsin hem de sen yoluna bak birazcık düşünmeye çalış.
ha bi de demiş ya "ben söylemeye çalışstım"diye. bu lafa katılıyorum. son zamanlarda ya tartısıyorsunuzdur ya da o bıraz daha farklı davranıyordur. ve bunu aslında son zamanlarda soyle soyleydı dıye kendın anlayacaksın bence bı sure sonra.inan bi şekilde belli etmiştir ben buna inanıyorum.hatta güzel bi söz var ben cok begenirim.
"gidecek olan bi işaret vermistir ama sen anlamak istememişsindir.kendine bi dünya kurup orada yaşamıssındır taa ki bi çıglık duyana kadar" inan zamanla anlıyosun su an anlamayabılırsın cunku "her sey guzel gıdıyordu nasıl oldu"'larla bogusuyosun.
sahsen bana böyle olmustu.:)) baya da uzun yazdım:))

hic zaman kayip etme...ilerde dahada zor olucak..sen cok üzülcem saniyorsun ama ilerleyen her dakkada dahada üzülceksin..neden daha önce bitirmedim diye...böyle biriyle hayatmi olur? Ha evlenmemek sizin icin sorun degilsa ozaman ayri konu...ben evlenmeden bi beraberlik düsünemezdim ondan dakak durmazdim yaninda...

''artık yeter,bitti'' demek için neyi bekliyorsun ki.. Bir insan 4 yıldan sonra geleceğimiz yok diyebiliyorsa onda o 4 yıl hiç olmamış ki zaten.. bence bırak ve kendi yoluna bak.. Dimdik ayakta dur.. Güçlü ol! Ki anlasın 5 para etmez bi herif olduğunu.. Bir süre bağlantını kes,aradığında yanıt verme,mesaj atma..tut kendini.. bak göreceksin nasıl anlayacak hatasını.pişman olacak.. ona pişmanlık duygusunu tattır sonra karar ver derim..

teşekkür ederim herkese artık Allaha havale edicem nasıl biliyorsa öyle olsun diye çok zor bi zaman geçiriyorum

bazı arkadaşlar demiş belli etmiş bunca zaman diye.ya ben anlamıyorum niye bu belli etmeler neden gelip direk söylenmez açıkcası ben anlamıyorum ben bir ilişki bitirsem alır karsıma söylerim öyle ima falan uğraşmam

onunda yapmak istediği sanırım bazılarınızın dediği gibi bak ben seninle gelecek düşünmüyorum ama sen yine dur ben evlenmeye karar verdiğimde seni yollıycam anlamına geliyor heralde böyle düşündükçe öyle bir nefret oluşuyor ki içimde işkence edesim geliyor ona böyle testere modunda

Back
X