Benim fikirlerime laf söylemek sizin ne haddinize katılmıyorsanız ya görmezden gelip geçin ya da daha düzgün yorumlar yapın

asıl sizinki nasıl bi zihniyettir gına geldi artık bu cahil yaklaşımlardan insanların 16 yaşındaykende sevgilisi olabiliyo ozamanda mı evliliği düşünücek birlikte olduğu kişiyle... bir kişinin karşı cinsle duygusal bi arkadaşlık kurması kendini kullandırtması mı demek bırakın bu saçma sapan düşünceleri artık, kadın olarak kendinizi bu kadar küçük düşürmeye çalışmayın bi erkekle gezdim tozdum onu beni kullandı ben şimdi naparım mantığından çıkın artık ne yaşanıyorsa eşit yaşanıyo kadını kaybeden taraf olarak görmekten vazgeçin kızda erkeği kullanıyo ozaman nedir bu gezdin tozdun erkek seni kullandı mantığı yahu evliliği düşünmenin yaşı ve zamanı vardır bu zamana kadar biriyle bi ilişki ister yaşarsın ister zamana bırakırsın vakti geldiğinde biriyle beraber olup evliliği düşünürsün.
Konu sahibi ister benimle aynı fikirde olur ister olmaz ben yorumumu yaptım benim düşüncem bu şekilde
İlaveten hala karşı cinsle beraberliği kadının kendini kullandırması olarak gören hemcinslerimden utanıyorum kadın hakları diye biz boşuna parçalıyoruz kendimizi hala bi erkekle gezdin tozdun kendini kullandırdın diye düşünen insanlar var işte hele ki hemcinsi olarak daha fazla anlayışlı olunacağı yerde en çok aşağı çekmeye kadını dibe indirmeye bi erkekle gezdi tozdu diye namusuna laf etmeye çalışan kadınlardan utanıyorum erkeklerden ziyade sizinle mücadele etmek lazım haklarımız eşitliğimiz konusunda.Bir kadın olarak utanıyorum sizin gibi insanlardan.