Ne demek bu?

Benim aklıma ilk başkasına mi attı diye gelir. Ama bilemiyorum tabi. Hat dokumlerine bakmak en mantiklisi. O saatte başka bir numaraya mesa atmış mi.sizin ardınızdan bakıp öğrenebilirsiniz.

Benim aklıma ilk başkasına mi attı diye gelir. Ama bilemiyorum tabi. Hat dokumlerine bakmak en mantiklisi. O saatte başka bir numaraya mesa atmış mi.sizin ardınızdan bakıp öğrenebilirsiniz.
Onu ancak onun telinden şifre alıp online işlemlerinden yapabilirim sanirjm dimi. Bana verirler mi acaba dokumleri. Hat da benim üstüme.

Peki normalde mesaj atarken veya sizinle konuşurken canım kelimesini çok kullanırmı..Mesela ben anlardım, kurulan cümlenin bana hitaben mi söylenmiş yoksa başkasına mı diye

Peki normalde mesaj atarken veya sizinle konuşurken canım kelimesini çok kullanırmı..Mesela ben anlardım, kurulan cümlenin bana hitaben mi söylenmiş yoksa başkasına mı diye
Hii evwt mesajlarında canım der hep. Ama adam bana durduk yerde atmaz di mesaj ondan takıldım.

Yani bu mesaj aldattiginin kaniti degil ya da suphelenmek icin yeterli degil bence .
Baska hareketlerinden de supheleniyorsam ve ustune bu mesaj geldiyse ;
Gomleginde kirmizi bir leke mi var senin deyip beklerdim.

Yani bu mesaj aldattiginin kaniti degil ya da suphelenmek icin yeterli degil bence .
Baska hareketlerinden de supheleniyorsam ve ustune bu mesaj geldiyse ;
Gomleginde kirmizi bir leke mi var senin deyip beklerdim.
O kadar aptal değil ki. Çokta akıllı sayılmaz ama önceki akşam öyle dışarı çıktı kendi kendine oturmuş 2 saat dolaşmış sonra. Telinin sarzini da yanına aldi. Dedim niye zaten şarj %70 şarj aletini niye alıyorsun. Ha önceki akşam da kapıyı geç açtı ordan da biraz kuruntulandim. Güven olmayınca böyle olursun işte.

Erkeklerin hangisi akilli ki. Akilli ya da degil. Bir kuruntu da ona yuklenebilir.

Yorumlarin hepsini okumadim ama telinin sarjini yanina almasi da bir isaret degil. Baska sorunlar mi var. Evden ve senden uzaklasmaya mi calisiyor.

Telefonu o uyurken alacaksın. *952# tuslayacaksin. Şifre gelecek. O şifreyle online işlemlere girip hat dokumlerine isleyeceksin. 6 ay çıkıyor. Bak bakalım o gün başka birine mesaj atmış mi .
Zaten girince geliyor bir mesaj o kadar. Silersin onu olur biter. İlk denemeyi kendinde yap yerini öğren
Avea. Ama gider ona mesaj. Gitmesnj istemiyorum. Nasıl olacak?

Onu ancak onun telinden şifre alıp online işlemlerinden yapabilirim sanirjm dimi. Bana verirler mi acaba dokumleri. Hat da benim üstüme.

Ben çoktan gitmiştim avea bayisine şimdi. Dökümü de almıştım.

Eşime de mesaj giderse gitsin, sanki ben suçluyum.

Bana güvenmiyor musun derse de "evet, sabıkalısın, güvenim sarsılmış demek ki, güveneceğim diyorum ama beceremiyorum" derdim.

Tamam o zaman deniyim önce bir bende sonra onda demiyim.

Yok abla öyle bir şey olmasını istemiyorum. Sonra konuşur durur. Eline koz vermemem lazjm. Ama bayiye gideceğim bugün. Dökümü verirlerse alacağım. Vermezler ise az önce Ceylinimdeceylinim in dediği yöntemi yapacağım.

BenveUtkum Evet güvenini kırmış ve o bu durumu atlattığını düşünüyor sanırım sende oldukça fazla etkisi kalmış..Tüm hayat böyle geçmezki bence oturup açık açık konuş
Çok fazla evhamlısın belki haklı olduğun yerlerde var ama kapıyı geç açtı ,durduk yere mesaj attı, şarj aletinde aldı vs bunun sonu gelmez neden açık açık ona seni güveninden kırdığını ve bunu tek başına halledemediğini herşeye takıldığını söylemiyorsun belki oda çabalar ve beraberce halledebilirsiniz
Herşey daha güzel olmaz mı?

Genel haline göre değişir. Düzenbaz, kurnazın tekiyse kıyamet kopar, düzgün ve güvenilir bir adamsa beni haberdar ettiğini düşünürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…