Ne demek bu?

Ben bu alıntılama işini karıştırdım bugün Hep. Aramızda bir sıkıntı yok. İyi yani. Affettim ettim bir halt işte ama olanlara bak kadesacim. Güven olmayınca böyle şeyler oluyor. Çok zor.

Şimdi diğer sayfaları okudum da eşin eve gelmedi mi ? Ve sen arayip sormadın hiç merak etmedin o da aramadi öyle mi?

Kuzum siz ikiniz de bi değişiksiniz ya cidden çok garip bir ilişki tarzınız var.cok şaşırdım şu an.

Sana gelen bir msji büyütüp konu açıyorsun ama adam eve gelmiyor bunu hiç araştırmıyorsun. Nerede peki ne yapıyor olabilir?

Ondan sonra da çıkıp ama yapıcı olun diyor bazı bilir kişiler.

Hadi gel yapıcı ol.

Sorunda o ya. Ona ben öyle bir şey sormadım. Artık kabul etmedi kızdı güya ondan haber vermedi sanırım. Veya alkolü kaçırdı. Artık ne sebeple ise sonuçta gelmedi.

Ok derim cunku esim bir yerdeyken surdayim der ben bilirim.onun orda oldugunu gelene kadar da aramam.Yanindakileride bilirim sikinti olmaz cok sukur

Nerde kaldığını ve neden gelmediginj az çok tahmin ettiğimden sormadım. Hem daha da görmedim onu ki. Valla girmekte istemiyorum açıkçası. Konuşmuyorum onunla.

Sorunda o ya. Ona ben öyle bir şey sormadım. Artık kabul etmedi kızdı güya ondan haber vermedi sanırım. Veya alkolü kaçırdı. Artık ne sebeple ise sonuçta gelmedi.

Kızabilir, alkolü fazla kaçırmış olabilir ama eve gelmesi gerekirdi.
Bence bu olayın üzerine gidin.
Gitmeyecekseniz yine boşverecekseniz zamanla unutacaksanız kendinizi bu kadar hırpalamanıza gerek yok şu an.

Tek sorununuz aldatilmak değil ki eşiniz sorumsuz biri çok problem yaşadiniz ama siz her seferinde çocuğum için affediyorum dediniz. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Aynen dedigin gibi. Sorumsuz her ayak olan adam icon hayatımın 7 yılını heba ettim. Başkası olsa benim yerimde derim ki sen ne yapıyorsun. Salak ben yani.

Kuzum iyi de iletişim kurmazsan bu böyle nereye kadar gider.
Kadesa adama anlatıyorum, konuşuyorum 10 gün iyiyse sonrasında muhakkak bişiy çıkıyor. Beni de sersem etti vallahi.akşam ko mesajı belki bana çekti ama bakar misin güvensizlik olunca ne oluyor .

Benimki atmış olsa ben şaşırmam haber veriyor diye düşünürüm de sen bişeylerden şüpeleniyorsun demek ki

Aklıma kötü kötü şeyler geldi özel mesaj gelince
Kazen in bi tanıdığı olabilir mi konu sahibesi....sanki ne kadar çok kişi "adam masum" dese o kadar inandırıcı olacakmış birilerine gibi

Arkadaşlar konu değişik geldi görüşlerinizi merak ettim ve bu sebeple sadece pro üyelere mesaj attım. Mesajlarda olan hatalara toleranslarinizi merak ettim.

Yoo gelmedi eve ya alkolü fazla kaçırdı ya da korkudan gelmedi.
O zaman üzgünüm ki ihanete uğramışsınız.
Eski konularınızı bilmiyorum ama burada yazılanlara dayanarak sanırım çok da güvenilecek birisi değil eşiniz diyebilirim.

Arkadaşlar konu değişik geldi görüşlerinizi merak ettim ve bu sebeple sadece pro üyelere mesaj attım. Mesajlarda olan hatalara toleranslarinizi merak ettim.
Sen kolay kolay bi konuya bu kadar müdahil olmazsın da ondan dedimdi.hele ki bdv konusuna...
Benim şüpheci yaklaşımımdan anlaşılacağı üzere ,durduk yere mesaj atan adam bi halt karıştırıyordur derim...sicili de kirliymiş abinin...böyle bi durumda peki deyip susmam...haber vermeden atlar giderim yanına...o daha şaşkınşığını atamadan elinden teli alıp geçmişine bakarım....gerisi çorap söküğü
Ha en ufak bir durdurma tepkisi dahi gösterse, aldatmayla eşdeğer görüp olayı bitiririm....daha önce affedilmiş bir adamın şaibeli tutumlar sergileme lüksü yok bana göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…