- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Ben bu alıntılama işini karıştırdım bugün Hep. Aramızda bir sıkıntı yok. İyi yani. Affettim ettim bir halt işte ama olanlara bak kadesacim. Güven olmayınca böyle şeyler oluyor. Çok zor.Canım yorum yapsam mi yapmasam mi arada kaldım.malum yuvayı dişi kuş yapsın diyen bazı disi kuşlar hemen cosabiliyor çünkü
Şimdi bütün konularını bilen biri olarak bu sefer kocanın bi halt karıştırdıgini pek sanmıyorum ancak yaşadığınız şeylerden sonra sen de güvensizlik oluştu sanırım.yani eşinin her hareketi sana altinda bir sey sakliyor gibi geliyor değil mi?şüphe ile yaşamak çok zor, cok yorucu.
ben msj da garip bir durum görmedim ne bileyim benim eşim yazsa onu tamam diye cevap yazar altında farklı bir şey aramam.
Eşinle şu anda aran nasıl bilmiyorum iyi misiniz? Onu affettin mi tamamen, sana nasil davraniyor?
Sorunda o ya. Ona ben öyle bir şey sormadım. Artık kabul etmedi kızdı güya ondan haber vermedi sanırım. Veya alkolü kaçırdı. Artık ne sebeple ise sonuçta gelmedi.Tüm sayfaları okumadım ama konuyu kısmen takip ediyordum.
Maçı izliyoruz canım diye mesaj atması size tuhaf gelmiş olabilir normalde durduk yere haber verme huyu yoksa.
Şöyle bir ihtimal var, birisi ona nerdesin ne zaman geleceksin diye sorduysa bu cevabı vermiş olabilir.
Ve bu olayın seyrinde eve gelmemesi de şüphe uyandırıcı.
Yani yinede günahını almak istemem ama sorulmadığı halde maçı izlediğini haber veren adam eve gelmeyeceğini neden haber veremiyor.
Nerde kaldığını ve neden gelmediginj az çok tahmin ettiğimden sormadım. Hem daha da görmedim onu ki. Valla girmekte istemiyorum açıkçası. Konuşmuyorum onunla.Şimdi diğer sayfaları okudum da eşin eve gelmedi mi ? Ve sen arayip sormadın hiç merak etmedin o da aramadi öyle mi?
Kuzum siz ikiniz de bi değişiksiniz ya cidden çok garip bir ilişki tarzınız var.cok şaşırdım şu an.
Sana gelen bir msji büyütüp konu açıyorsun ama adam eve gelmiyor bunu hiç araştırmıyorsun. Nerede peki ne yapıyor olabilir?
Ondan sonra da çıkıp ama yapıcı olun diyor bazı bilir kişiler.
Hadi gel yapıcı ol.
Sorunda o ya. Ona ben öyle bir şey sormadım. Artık kabul etmedi kızdı güya ondan haber vermedi sanırım. Veya alkolü kaçırdı. Artık ne sebeple ise sonuçta gelmedi.
Aynen dedigin gibi. Sorumsuz her ayak olan adam icon hayatımın 7 yılını heba ettim. Başkası olsa benim yerimde derim ki sen ne yapıyorsun. Salak ben yani.Tek sorununuz aldatilmak değil ki eşiniz sorumsuz biri çok problem yaşadiniz ama siz her seferinde çocuğum için affediyorum dediniz. Hakkinizda hayirlisi olsun.
Kuzum iyi de iletişim kurmazsan bu böyle nereye kadar gider.Nerde kaldığını ve neden gelmediginj az çok tahmin ettiğimden sormadım. Hem daha da görmedim onu ki. Valla girmekte istemiyorum açıkçası. Konuşmuyorum onunla.
Kadesa adama anlatıyorum, konuşuyorum 10 gün iyiyse sonrasında muhakkak bişiy çıkıyor. Beni de sersem etti vallahi.akşam ko mesajı belki bana çekti ama bakar misin güvensizlik olunca ne oluyor .Kuzum iyi de iletişim kurmazsan bu böyle nereye kadar gider.
Benimki de ben ona sormadan söylemez. Zaten yüzeysel mesaj bu. Sanki onun Nerede ve kimle olduğunu bilen birine yazilmis mesaj gibi.Benimki atmış olsa ben şaşırmam haber veriyor diye düşünürüm desen bişeylerden şüpeleniyorsun demek ki
Silahla sizin ofisi basan adamla evli kalmak zaten çok tehlikeli imiş o üye inşallah boşanmiştir.
Aklıma kötü kötü şeyler geldi özel mesaj gelince
Kazen in bi tanıdığı olabilir mi konu sahibesi....sanki ne kadar çok kişi "adam masum" dese o kadar inandırıcı olacakmış birilerine gibi
Evet öyle bi havası var gibi ama zaten iletişiminiz kopuk, belkide bu sefer haber vermek istedi adamBenimki de ben ona sormadan söylemez. Zaten yüzeysel mesaj bu. Sanki onun Nerede ve kimle olduğunu bilen birine yazilmis mesaj gibi.
O zaman üzgünüm ki ihanete uğramışsınız.Yoo gelmedi eve ya alkolü fazla kaçırdı ya da korkudan gelmedi.
Sen kolay kolay bi konuya bu kadar müdahil olmazsın da ondan dedimdi.hele ki bdv konusuna...Arkadaşlar konu değişik geldi görüşlerinizi merak ettim ve bu sebeple sadece pro üyelere mesaj attım. Mesajlarda olan hatalara toleranslarinizi merak ettim.
Hata ne kazen. Merak ettim?Arkadaşlar konu değişik geldi görüşlerinizi merak ettim ve bu sebeple sadece pro üyelere mesaj attım. Mesajlarda olan hatalara toleranslarinizi merak ettim.
Ne yalan söyliyim. Benim de aklıma gelmedi değilAklıma kötü kötü şeyler geldi özel mesaj gelince
Kazen in bi tanıdığı olabilir mi konu sahibesi....sanki ne kadar çok kişi "adam masum" dese o kadar inandırıcı olacakmış birilerine gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?