Ne demek bu?

Yalan olmasın benim aklıma ilk gelen şey başkasına atiyomusta bana gelmiş gibi.... oldu konuyu okuyunca

Evet bırakıyor. Şifresi falan yok. Hatta hat benim üstüme. Ama ben bakmam teline hiç.
Teline bakmayacak kadar güveniyorsan bu mesajdan bu kadar şüphelenmen çok garip. Ya kafandaki şüpheyi atmalısın. Tam anlamıyla ona güven.ya da bir şekilde telefonuna bakman lazım şüphelerini gidermek için. Başka bir kadına attı eminim diyorsun ama telefonuna asla bakmam. İronik geldi bana canım

Sanırım 6 sene önceydi benzer bir konuya üyemizde boşan yazdı. Sonra ne mi oldu adam silahla ofisimizi bastı sizin yüzünüzden eşim beni boşuyor diye.
Ben şahsen bu sitede direkt " boşan, affetme" tarzı yönlendirmelerden hoşlanmıyorum vevyanlış geliyor. Buraya konu açanlar zaten çaresiz, kendi karar veremeyecek derecede kararsız... Onu etkilemeye kimsenin hakkı yok. Tabi ki yorum yapabiliriz. Ama "boşan" gibi yorumlar beni korkutur. Gecen gün olumlu, yapıcı bir yorum yazdım diye " aa dişi kuş yuvayı niye yapsın" tarzı şeyler yazıldı. İnsanlar gaza getirmeye bayılıyor. Özellikle burdan da kolay geliyor olmalı.

Eşin eve gelmedi mi?
Merak etmiyor musun nerde kaldi ne yapti?

Sanırım 6 sene önceydi benzer bir konuya üyemizde boşan yazdı. Sonra ne mi oldu adam silahla ofisimizi bastı sizin yüzünüzden eşim beni boşuyor diye.
milleti boşatıyosunuz burda aile birliğine kastınız mı var

o değilde konu sahibini dışında tutarak yazayım. bazı kadınlar gelip kocalarını şikayet ediyorlar. sonra üyeler kocişine laf edince "kocama laf söylemeyin o çok iyidir" diyor. e arkadaş o zaman ne diye yazarsın vaktimizi çalarsın. teallam.

şimdi bunun cevabı adamına göre.
bir adamla berabersinizdir gerçekten güveniyorsunuzdur o zaman evet bana atmıştır deyip ikinci ihtimal bile akla gelmez.

ama bir adamla berabersiniz ve güvenmiyorsanız o halde başka şeylerden şüphelenmek ağır basar.

Evet güvenmiyorum ama teline de bakma ihtiyacı duymamsitim. Kendim için de biraz. Kendi ruh sağlığım icin. Şifre olsa yerim kendimj bakmak için ama şifre de yok ya şeytan durtmedi beni hiç.

Belli ki napiyosun sorusuna cevap vermis ve napiyosun sorusunu da soran sen olmadigina gore kim bu diye tel dokumune bakmak her seyi aciklayacaktir..

Sınavdan ciktim şimdi ve berbat bir sınav gecirdim. Okuduğum hiç bir şeyi anlamadım.

Canım yorum yapsam mi yapmasam mi arada kaldım.malum yuvayı dişi kuş yapsın diyen bazı disi kuşlar hemen cosabiliyor çünkü

Şimdi bütün konularını bilen biri olarak bu sefer kocanın bi halt karıştırdıgini pek sanmıyorum ancak yaşadığınız şeylerden sonra sen de güvensizlik oluştu sanırım.yani eşinin her hareketi sana altinda bir sey sakliyor gibi geliyor değil mi?şüphe ile yaşamak çok zor, cok yorucu.

ben msj da garip bir durum görmedim ne bileyim benim eşim yazsa onu tamam diye cevap yazar altında farklı bir şey aramam.

Eşinle şu anda aran nasıl bilmiyorum iyi misiniz? Onu affettin mi tamamen, sana nasil davraniyor?

Tüm sayfaları okumadım ama konuyu kısmen takip ediyordum.
Maçı izliyoruz canım diye mesaj atması size tuhaf gelmiş olabilir normalde durduk yere haber verme huyu yoksa.
Şöyle bir ihtimal var, birisi ona nerdesin ne zaman geleceksin diye sorduysa bu cevabı vermiş olabilir.
Ve bu olayın seyrinde eve gelmemesi de şüphe uyandırıcı.
Yani yinede günahını almak istemem ama sorulmadığı halde maçı izlediğini haber veren adam eve gelmeyeceğini neden haber veremiyor.

Evet değil ilk vukatı demiştim zaten ki boşanmadım affettim ama tekrar affedecegim anlamına gelmiyor ki.
Tek sorununuz aldatilmak değil ki eşiniz sorumsuz biri çok problem yaşadiniz ama siz her seferinde çocuğum için affediyorum dediniz. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…