Ne demek bu?

Yarın bu konu ile ilgilenecegim.

Evet 1 saat önce yazistik. Dışardaydi. Çiğ köfte alır misin gelirken dedim. O da tamam canım dedi o kdar. Sonrasında ve öncesinde Ben nerdesin, kimlesin veya ne yapıyorsun diye sormadım ki ona.

Biri ona ne yapiyorsun diye sormuş. O da maci izliyorum canim demis, artik soran kimse zaten mac izlediğini biliyormuş ta oylesine napiyosun diye sormuş.
Maci izliyoruz iste biliyosun ya gibi olmuş.
Ben olsam böyle düşünürüm.

Bende 5 aylik evliyim bundan 1 ay öncesine kadar sürekli üstüne düşerdim.Nerde ne yapıyor diye sürekli arardım.Eve 5 dakika geç gelse 40 kez arayıp nerdesin napiyosun derdim.Şimdi ise kafamdaki bütün soru işaretlerinden kurtuldum.Amaaannn saldım çayıra mevlam kayıra hiç umrumda değil artık.Ne hali varsa görsün çünkü ben üstüne düştükçe değer verdikçe kendini bişey sanmaya başladı.Şimdi devir tersine döndü ben bıraktım o üstüme düşmeye başladı.Boşverin hanımlar kafanız sakin olsun bi pislik yapsa bile erinde gecinde meydana çıkacak.Ugrasan siz olmayın bolca kendinizi üzüp kafa yoruyorsunuz.

Hah bende onu diyorum. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Olay tamamen bu bence. Bende bunu düşündüm işte. Bu normal bir mesaj değil. Attığı mesajdan hemen sonra ben mesaj atıyorum ona ki. Ne maçı? Kimle izliyorsun? Kimin maçı? Cevap yok. Adamı arıyorum yine cevap yok. Sonra arıyor beni ki rize trabzon maçı var falanca ile o onu izliyoruz diyor. Bu mesaj başkasına atılmış gibi diyorum yemin ediyor.

her yemin edene inanma canım yalan yere sıkışınca fena yemin edenler gördüm ben

ben de başkasına attığını zannetmiyorum, maç izliyoruz yazacakken maçı olarak yazmış olabilir, size haber vermek adına maçı izliyorum canım geç gelcem şurdyaım burdayım haberin olsun diye uzun uzun yazmaya üşenmiştir.

Bu mesaj kime gitse once bir durup düşünür,
Sorulmayan bir soruya cevap verilmis çünkü.
Gec geleceği haber vermek istese, Canim mac izliyorum gec kalirim turevi birsey yazar.
Bunun kocaya güvenip guvenmemekle ilgisi falan yok.
Bana da bu mesaji haber olarak dusunenler suan guven vermedi
Yada biz ultra super otesi fesatiz buda olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…