- 2 Mayıs 2011
- 2.914
- 2.592
- 408
- Konu Sahibi BenveUtkum
-
Yarın bu konu ile ilgilenecegim.Kazenin söyledigi aynen benimde aklimdan gecti. Ama sizi de anliyorum.. sonucta güvensizlik probleminiz varmis..böyle süpheye düsmeniz normal. Iciniz yinede rahat olsun istiyorsaniz telefonuna gelen giden mesajlarn icerigini mail adresinize iletebilirsiniz.. öyle bir uygulama turkcell de var bildigim kadariyla.
senin düşndüğün herşeyi düşünürüm normal değil çünki bence..Eşinize dışarda ne yaptığını sormayıp durduk yere "maçı izliyoruz canım " diye mesaj atarsa size ne düşünürsünüz?
Evet 1 saat önce yazistik. Dışardaydi. Çiğ köfte alır misin gelirken dedim. O da tamam canım dedi o kdar. Sonrasında ve öncesinde Ben nerdesin, kimlesin veya ne yapıyorsun diye sormadım ki ona.
Yanın da bir arkadaşı var o da bekar. Eşi falan yok. Bir de bana maç izliyoruz diyor. Ben kimle olduğunu bile bilmiyorum ki.
Hah bende onu diyorum. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Olay tamamen bu bence. Bende bunu düşündüm işte. Bu normal bir mesaj değil. Attığı mesajdan hemen sonra ben mesaj atıyorum ona ki. Ne maçı? Kimle izliyorsun? Kimin maçı? Cevap yok. Adamı arıyorum yine cevap yok. Sonra arıyor beni ki rize trabzon maçı var falanca ile o onu izliyoruz diyor. Bu mesaj başkasına atılmış gibi diyorum yemin ediyor.Biri ona ne yapiyorsun diye sormuş. O da maci izliyorum canim demis, artik soran kimse zaten mac izlediğini biliyormuş ta oylesine napiyosun diye sormuş.
Maci izliyoruz iste biliyosun ya gibi olmuş.
Ben olsam böyle düşünürüm.
Öyle bir şey olmadığına eminim. Arkadaşı oyle düşünceli değildir.Belki arkadaşı sordu eşinize haber verdin mi diye .Haber ver merak etmesin diye .
her yemin edene inanma canım yalan yere sıkışınca fena yemin edenler gördüm benHah bende onu diyorum. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Olay tamamen bu bence. Bende bunu düşündüm işte. Bu normal bir mesaj değil. Attığı mesajdan hemen sonra ben mesaj atıyorum ona ki. Ne maçı? Kimle izliyorsun? Kimin maçı? Cevap yok. Adamı arıyorum yine cevap yok. Sonra arıyor beni ki rize trabzon maçı var falanca ile o onu izliyoruz diyor. Bu mesaj başkasına atılmış gibi diyorum yemin ediyor.
Kesinlikle inanmadım kiher yemin edene inanma canım yalan yere sıkışınca fena yemin edenler gördüm ben
iyice emin olmadanda adamın üstüne gitme derim sonra kötü olurKesinlikle inanmadım ki
Hah bende onu diyorum. Bunu anlatmaya çalışıyorum. Olay tamamen bu bence. Bende bunu düşündüm işte. Bu normal bir mesaj değil. Attığı mesajdan hemen sonra ben mesaj atıyorum ona ki. Ne maçı? Kimle izliyorsun? Kimin maçı? Cevap yok. Adamı arıyorum yine cevap yok. Sonra arıyor beni ki rize trabzon maçı var falanca ile o onu izliyoruz diyor. Bu mesaj başkasına atılmış gibi diyorum yemin ediyor.
Ya bana maç izliyoruz geç gelecem dese tamam. Bana " maçı izliyoruz" diyör. Ne maci, kimle, nerden çıktı diye sorarlar adama.İlla sormanız mı lazım haber vermesi için ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?