ne demek istedi ?

H
oncelikle cevabniz icin cok tesekkur ederim. evet sanirim esimde onceden gordugm eksiklikler vs. cabuk kaptirdm kendimi. keske o kadar msj yazmasaydim diyorum ama olsun en basinda boyle olmasi da iyi oldu belki. hem ben tecrube ettim hemde kendini belli etti.

Evet Bende boşandım ve boşandım dediğinizde anladım psikolojik olarak aşağı yukarı. Umarım bundan sonra karakterli birisi karsiniza, karşımıza çıkar 🙏

Dşyelim adam tepkisini net olarak yazmasaydı böyle sevildiğine inanan birine ne anlatabilirdin

kiz o ne demek simdi :) ama birde benm buraya yazma nedenim soyle: onceden bitirelim demstik konusmayi o zaman instagrami siliyorum demisti hemen ardindan daha cok pisman olacagni soylemisti ve gidememisti. simdi gitmedi. yine silebilrdi baglayan da yok. ayrica veda degil yazmsti oncesinde. hani belki ben anlamadim da cidden yanliz kalmak istedi ya da harbiden salalim dedi :)

Dşyelim adam tepkisini net olarak yazmasaydı böyle sevildiğine inanan birine ne anlatabilirdin
Anlatamazdik ki. Burda aldatıldım diye konu açıyorlar sonra altına adamı savunuyorlar. O aslında beni aldatmaz ama kadın onu kandırdı diyorlar. İnsanoğlu çok garip

kiz o ne demek simdi :) ama birde benm buraya yazma nedenim soyle: onceden bitirelim demstik konusmayi o zaman instagrami siliyorum demisti hemen ardindan daha cok pisman olacagni soylemisti ve gidememisti. simdi gitmedi. yine silebilrdi baglayan da yok. ayrica veda degil yazmsti oncesinde. hani belki ben anlamadim da cidden yanliz kalmak istedi ya da harbiden salalim dedi :)
Başka kızlara yürümek için silmemistir :)

"&& Hic keyfim yok cidden fena bunalimdayim canim beni bi sureligine salar misin " &&

Gevşek yani, nesini soruyorsunuz böyle diyen adamın anlamadım? Diğer zırvalarına da inandınız mı gerçekten? İstediği gibi, salın gitsin. Ya da yedek oyuncu olmaya devam edin.

kizlar daha girmemis instaya. ben simdi instami donduracgmi haber vereyimmi.
Beni sal diyen birisi sizi merak etmiyordur. Merak etmeyen birisine neden haber vereceksiniz ki ? Yazılanları okumadım ama sizin yazdıklarınızdan anladığım yedek olduğunuz. İstediği kişiden yüz bulamadıgında size geliyor moralini düzeltip tekrar asıl kişiye gidiyor gibi

Ya kepsi oyun alavere dalavere
Demişti etmişti
Biriyle ciddi bir yola girdiğinde anlarsın zaten
Bunlar hepsi can sıkıntısında ego tatmininden
İnanma

Muhtemelen başkasıyla görüşüyor o kişiyle bitirse bir süre sonra size tekrar yazar ben olsam şu kaba mesajından sonra bir daha dönmem sonsuza kadar salarım

o 30 ben 28 yasndaym. bir aydan fazladir sabah aksam konusuyoruz. baska sehirlerdeyiz. o iki univ bitirmis iyi konumda. bende son senemdeym univde. kafalarimz cok uyusuyor. hep bana nerden buldum seni deyip duruyordu. ruya gibi geciyodu gunlerimz. z

lakin bu karantinadan once bir gun sabah yazdm donmedi. butun gun yazdm hala cevap yok. diger gun aradm sonra cvp verdi. ama bu birgun meraktan catladm. ailesine mi bisey oldu diye merak ettim.
megerse cok bunalmis bir arkadsyla tlfnu birakip bir yere gitmsler. biraz da sarhos olmus. anca ayilmis.

boyle arada bunalima girdgi oluyordu iki gun pek konusmuyorduk. ama surekli haberlesiyorduk. bu sefer hicbisey yazmadan gitmis. ama ben bu birgun boyunca mesajlari yigdim. cok sey yazdim. mesela niye birakip gittigini. konusmak istemiyorum deseydin kabul ederdim . beni boyle birakip gitmeni haketmedim gibi. ses kayitlari attim vs vs. neyse olay aciga cikinca anlastik.

AMA diger gun yine yazmadi. bende "konusmayacak misin diye sordum" ve bana bunu yazmis.

"&& Hic keyfim yok cidden fena bunalimdayim canim beni bi sureligine salar misin " &&

bu ne demek oluyor kizlar. hem beni birakmak istemiyor hemde boyle konusmak istemedgni yazdi. oysa normalde cok bunaldgni ama tek iyi gelen seyin ben oldgumu soyluyordu. ben olmasam kafayi yemek uzere oldgnu soyluyordu, boyle karantina muhabbetlerinden dolayi. ama simdi bunu niye yazdi sizce. gercekten biraz yanliz mi kalmak istedi ?
Türkçesi 2.kişisiniz

Bence evli gibi ya.
Karantina surecinde disari kacip size yazamiyor.

Ne kadar taniyorsunuz ailesini falan biliyor musunuz? Evli olmadigindan kesinlikle emin misiniz?

Back
X