Ne Demektir ??? Ne demek oluyo bu yani ...

Mantıkla düşününce öyle tabi ama ben o yetimi kaybediyorum işte.
Burda sizlerle konuşmasam bugün en az 10 15 kere aramış olurdum dayanamayıp.
Kimseye de anlatamıyorum .
İyi ki varsınız çok sağolun gerçekten.

watsap kullanmıyor o benden rica etmişti ben de silmiştim. Bakamam o yüzden ama ara ara face de online olduğunu biliyorum .

Face girdiğine göre sağlığından endişe etmene gerek yok ki...Dedigimgibi seni ccezalandırıyor o zaman...haksiz olsan bile seni bu kadar uzmeye hakkı yok...kararı sen ver bu cezaya razi misin?

Bence kesinlikle ayrılmayı düşünüyor.Ben yerinde olsam direk sorarım ki ayni durum başıma geldi iki gün bekledim sordum ayrılmak mı istiyorsun diye. Cevabi galiba bu iliskiyi yurutemicez oldu. Ben de hiç bozuntuya vermeyip bencede demiştim hahaha.

Face girdiğine göre sağlığından endişe etmene gerek yok ki...Dedigimgibi seni ccezalandırıyor o zaman...haksiz olsan bile seni bu kadar uzmeye hakkı yok...kararı sen ver bu cezaya razi misin?
Kendi arkadaşlarıyla tanıştırmıştı beni , onları tanıyorum aama dedim ya onlara sormaya da utanıyorum. O belki söylemiştir onlara belki söylememiştir bilemiyorum .
Haketmediğimi düşünüyorum ama içime de söz geçiremiyorum. Böyle biri değildim.

Sordum zaten defalarca hem de ama hiç bi tepki vermiyor . Verdiği tek tepki şifrelerini değiştirmek olmuştu . .
Bilmiyorum ne düşünüyor.

Eger tahminimiz doğru ise yani bilerek yapıyorsa Üzgünüm kolay değil ama içine söz geçirmelisin..evlenmeden önce aslında bu gibi durumlar geleceğimiz hakkında bize uyarı verir...sen şu anda hazmedemiyorsun olanları ama yapacak bir şey yok...aslında niye lerinde bir önemi yok...insan sevdiginin göz yaşına dayanmazken bu şekilde severek seni nasıl helak edebilir? Demekki döndüğünde kabul edeceğini biliyor ve dönerse şartları olacak sana kendince ders vermiş olacak? Oysa konuşup anlaşmak varken bu zorluk niye?ya da Üzgünüm ama senden vazgeçmiş? Ama her halukarda sana kısa da olsa bilgi vermeliydi. Bak sen burada sağlığından bile endişe ediyorsun yazık değil mi sana? Eger adam gibi deseydi ki biraz zamana ihtiyacım var bir süre görüşmeyelim tamam olabilirdi ama sevgilinin tutumu çoook yanlış. .sende yanlışa düşüp artık ona hak ettiğinden fazla değerverme uüzülür sun. ..

iyi bari..
o zaman bekleyeceğiz siz bu zamanda hiç aramayın artık sizde yaşama belirtisi vermeyin face e bakmayın benceee
öyle yapıcam şu tatile gidince ne face giricem ne bir şey yapıcam . Kaybolucam tamamen .
Eğer o zaman bile meraklanmazsa ümit yok demektr.

Üzülüyorum zaten . noktasından virgülüne doğru tespit.

Dinle canım, iyi geliyor. İnsanı bekleyen kız modundan çıkarıyor, güçlendiriyor biraz
Evet , teşekkür ederim :))
Kediyle oynuyorum biraz tatlı tatlı bakıyor yüzüme .
O da iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…