- 3 Kasım 2013
- 97
- 40
- 23
Valla benimki şimdi arasa inat etmem öyle diyeyim . Hatta arayıp bana kesinbi dille bitti bile dese şu an olduğum kadar üzgün olmam. En azndan insan yerine koymuş olur .Ama sizde durum biraz daha farklı sanırım kırılmış olan sizsiniz hatalı olan o gibi.sizi araması gerekirdi yani.ben sözlüme kizginim su alışveriş meselesi için ama o küs olsak haklı bile olsa her zaman uğraşır anlayışli davranır sinirlenip telefonu kapatacak olsam ortalığı ayaga kaldırır bana ulaşamadığı için.şimdi birbirimize kızgıniz biraz ama o benim onu çok sevdiğimi bilir bende onun beni sevdiğini bilirim.İkimizde inatçıyiz biraz sorunumuz bu
Haklısınız tabi insanı en çok yıpratan şeydir belirsizlik.merak ettigim nokta hiçbirşey söylemeden mi sustu yani kırıcı bi cümle bi tartışmaValla benimki şimdi arasa inat etmem öyle diyeyim . Hatta arayıp bana kesinbi dille bitti bile dese şu an olduğum kadar üzgün olmam. En azndan insan yerine koymuş olur .
Sıkmayin caninizi.inanın erkekler bizler kadar Uzulmuyorlar biz yiyip bitiriyoruz kendimizi.aramayın da zamana bırakın.baktınız susmaniza ragmen arayıp merak etmedi anlarsınız zaten size verdiği değeri yok aradı sordu o zaman da konuşur halledersiniz inşallahAblası da yazdığım mesajı görmedi bile heralde cidden gereksize düşmüş. Ya da kardeşinin ablası beni takmadıne dersiniz
Benimki böyle değildi ne oldu da birden böyle oldu anlam veremiyorum.Offfff okuzluk bildigin okuzluk..
Aynisindan bitane bendede var burnu dusse kaldirmaz
Rest cektim ben yazinca yaziyo ben arayinca ariyo ama gerisi yok..
En son oglen aradimda konustuk 1 saat once rest cektim saatlerce tek kelime yazmadi cunku bende " yazma hic arama ok bb" dedim..
1 saat oldu cvp yok keyfi bilir pesinde kopegi yok.
Kırıcı cümleye dahi razıydım ben .Haklısınız tabi insanı en çok yıpratan şeydir belirsizlik.merak ettigim nokta hiçbirşey söylemeden mi sustu yani kırıcı bi cümle bi tartışma
Umarım . Çok içimden diliyorum aramasını . Bize ne yaptığını farkedip durması tek dileğim.Sizin bu kadar sevdiğinizin farkına varsa keşke. Kıyamam sayfalarca bir umut forumdakilere soruyorsunuz ararmı diye. Bende 3 gündür erkek arkadaşımla konuşmuyordum, barıştık ama şimdi sizi böyle görünce tekrardan sarılıp ağlayasım geldi. Üzüldüm arkadaşım boşver arama elinden geleni yapmışsın, eğer senin kıymetini bilmiyorsa kendi kaybetcek.Ama umarım arar, beklemek en zoru bilirim. Sabır...
Boyle birne zaten geleceğini emanet edemezsin tatlım .. Kendini tıpla ve arayıp sorma simdi uzul ilerde uzulecegine.Evet inanılmaz değil mi. insan korkmaz mı tek başına bir kız otogarda yola çıkıcak diye.
Kendisi de aynısını söylemişti bana , erkeklerin düşünme süreleri çok uzun değildir diye...Sıkmayin caninizi.inanın erkekler bizler kadar Uzulmuyorlar biz yiyip bitiriyoruz kendimizi.aramayın da zamana bırakın.baktınız susmaniza ragmen arayıp merak etmedi anlarsınız zaten size verdiği değeri yok aradı sordu o zaman da konuşur halledersiniz inşallah
Böyle biri olabilceğini hiç düşünmemiştim. O harika biriydi her dediğini yapardı tüm sözlerini tutardı .Boyle birne zaten geleceğini emanet edemezsin tatlım .. Kendini tıpla ve arayıp sorma simdi uzul ilerde uzulecegine.
Hala boyle dusunuyosun helal olsunBöyle biri olabilceğini hiç düşünmemiştim. O harika biriydi her dediğini yapardı tüm sözlerini tutardı .
Böyle bi olayda kesip atıyor . Gene de canı sağolsun.
Yapıcak bir şey yok gene de sevmiştik sonuçta , en azından ben sevmiştim çok güvenmiştim.Hala boyle dusunuyosun helal olsun
Biz kızlar neden bu kadar takintiliyiz ya . Noktasına varana kadar düşünüyoruzYapıcak bir şey yok gene de sevmiştik sonuçta , en azından ben sevmiştim çok güvenmiştim.
Ah etmenin , anlamı yok yani. Mutsuz olsun istemiyorum .
Şu noktadan sonra tek beklediğim küçük bi açıklama , başka hiç bişi istemiyorum.
Bu takıntı mıdır nedir bilmiyorum bi an önce geçsin kurtulayım tek derdim buBiz kızlar neden bu kadar takintiliyiz ya . Noktasına varana kadar düşünüyoruz
Peki geri dönerse ne yapmayı düşünüyorsunBu takıntı mıdır nedir bilmiyorum bi an önce geçsin kurtulayım tek derdim bu
o zaman bitmiş sayılma bitseydi sırf o telefonun çalmasından bile rahatsız olur ve sonunda açar yeter artık bitti arama derdi anlaşılan çok kızmış yada çok kırılmış ve bu durumu sindirmeye çalışıyorSoruyorum ama kendisinden bi cevap alamıyorum sorun bu. Faceden çıkarmıyo , giriyo ama mesajlarıma bakmıyo bile. Arıyorum meşgule bile atmıyo çalıyo çalıyo susuyo , Mesaj atıyorum cvp yok .
Deliricem yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?