Ne Demektir ??? Ne demek oluyo bu yani ...

Ama sizde durum biraz daha farklı sanırım kırılmış olan sizsiniz hatalı olan o gibi.sizi araması gerekirdi yani.ben sözlüme kizginim su alışveriş meselesi için ama o küs olsak haklı bile olsa her zaman uğraşır anlayışli davranır sinirlenip telefonu kapatacak olsam ortalığı ayaga kaldırır bana ulaşamadığı için.şimdi birbirimize kızgıniz biraz ama o benim onu çok sevdiğimi bilir bende onun beni sevdiğini bilirim.İkimizde inatçıyiz biraz sorunumuz bu

Valla benimki şimdi arasa inat etmem öyle diyeyim . Hatta arayıp bana kesinbi dille bitti bile dese şu an olduğum kadar üzgün olmam. En azndan insan yerine koymuş olur .

Ablası da yazdığım mesajı görmedi bile heralde cidden gereksize düşmüş. Ya da kardeşinin ablası beni takmadı ne dersiniz

Offfff okuzluk bildigin okuzluk..
Aynisindan bitane bendede var burnu dusse kaldirmaz
Rest cektim ben yazinca yaziyo ben arayinca ariyo ama gerisi yok..
En son oglen aradimda konustuk 1 saat once rest cektim saatlerce tek kelime yazmadi cunku bende " yazma hic arama ok bb" dedim..
1 saat oldu cvp yok keyfi bilir pesinde kopegi yok.

Valla benimki şimdi arasa inat etmem öyle diyeyim . Hatta arayıp bana kesinbi dille bitti bile dese şu an olduğum kadar üzgün olmam. En azndan insan yerine koymuş olur .
Haklısınız tabi insanı en çok yıpratan şeydir belirsizlik.merak ettigim nokta hiçbirşey söylemeden mi sustu yani kırıcı bi cümle bi tartışma

Sizin bu kadar sevdiğinizin farkına varsa keşke. Kıyamam sayfalarca bir umut forumdakilere soruyorsunuz ararmı diye. Bende 3 gündür erkek arkadaşımla konuşmuyordum, barıştık ama şimdi sizi böyle görünce tekrardan sarılıp ağlayasım geldi. Üzüldüm arkadaşım boşver arama elinden geleni yapmışsın, eğer senin kıymetini bilmiyorsa kendi kaybetcek. Ama umarım arar, beklemek en zoru bilirim. Sabır...

Ablası da yazdığım mesajı görmedi bile heralde cidden gereksize düşmüş. Ya da kardeşinin ablası beni takmadı ne dersiniz
Sıkmayin caninizi.inanın erkekler bizler kadar Uzulmuyorlar biz yiyip bitiriyoruz kendimizi.aramayın da zamana bırakın.baktınız susmaniza ragmen arayıp merak etmedi anlarsınız zaten size verdiği değeri yok aradı sordu o zaman da konuşur halledersiniz inşallah

Benimki böyle değildi ne oldu da birden böyle oldu anlam veremiyorum.
En çok buna üzülüyorum çok güvenmiştim.
Bir daha ona böyle günevemicem bu yüzden üzülüyorum.

Haklısınız tabi insanı en çok yıpratan şeydir belirsizlik.merak ettigim nokta hiçbirşey söylemeden mi sustu yani kırıcı bi cümle bi tartışma
Kırıcı cümleye dahi razıydım ben .
Sustu sadece sustu hiç bir şey söylemedi bana .
Çok ağır geliyor kızlar. Hala susuyor ..

Umarım . Çok içimden diliyorum aramasını . Bize ne yaptığını farkedip durması tek dileğim.
Senin adına da sevindim, inşallah bir daha tartışmazsınız

Kendisi de aynısını söylemişti bana , erkeklerin düşünme süreleri çok uzun değildir diye...
Acaba hiç mi aklna gelmiyorum .
Düşünceler böyle birbirini kovalayıp duruyor .
Kafamın içinde böyle kalbimde bi cızırtı bi acı .

Boyle birne zaten geleceğini emanet edemezsin tatlım .. Kendini tıpla ve arayıp sorma simdi uzul ilerde uzulecegine.
Böyle biri olabilceğini hiç düşünmemiştim. O harika biriydi her dediğini yapardı tüm sözlerini tutardı .
Böyle bi olayda kesip atıyor . Gene de canı sağolsun.

Hala boyle dusunuyosun helal olsun
Yapıcak bir şey yok gene de sevmiştik sonuçta , en azından ben sevmiştim çok güvenmiştim.
Ah etmenin , anlamı yok yani. Mutsuz olsun istemiyorum .
Şu noktadan sonra tek beklediğim küçük bi açıklama , başka hiç bişi istemiyorum.

Biz kızlar neden bu kadar takintiliyiz ya . Noktasına varana kadar düşünüyoruz

Bundan sonra da uslu akıllı kıçımı kırıp oturucam .
Kimseleri kabul etmiyodum bu çıktı karşıma . İnsan sürekli böle bişi yaşayamaz zaten .
Kabul etmiycem kimseyi.
Anne babam hep sorunluydu aile kavramını oturtamadık hiç.
Kendime ait büyük bi aile kurmak istemiştim.
Benim ablam yok ablasına abla demek istemiştim.
Artık istemiyorum .

Biz kızlar neden bu kadar takintiliyiz ya . Noktasına varana kadar düşünüyoruz
Bu takıntı mıdır nedir bilmiyorum bi an önce geçsin kurtulayım tek derdim bu

Soruyorum ama kendisinden bi cevap alamıyorum sorun bu. Faceden çıkarmıyo , giriyo ama mesajlarıma bakmıyo bile. Arıyorum meşgule bile atmıyo çalıyo çalıyo susuyo , Mesaj atıyorum cvp yok .
Deliricem yani.
o zaman bitmiş sayılma bitseydi sırf o telefonun çalmasından bile rahatsız olur ve sonunda açar yeter artık bitti arama derdi anlaşılan çok kızmış yada çok kırılmış ve bu durumu sindirmeye çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…