Ne Demektir ??? Ne demek oluyo bu yani ...

Kırıcı cümleye dahi razıydım ben .
Sustu sadece sustu hiç bir şey söylemedi bana .
Çok ağır geliyor kızlar. Hala susuyor ..
Üzme artık kendini canım zamanın akışına bırak,sürekli bir mutsuzluktansa birşeylerin uzamadan bitmesi daha iyidir emin ol.tabi insan yüreğine laf geçiremiyor o da ayrı bi mevzu yaşayıp sabredeceksin. hissettiklerini çok iyi anlıyorum, hiçbir gerekçe göstermeden susan ve sana bunu yaşatan insan belli ki seni uzmekten korkmuyor.Allah a hakkında hayırlı bi yol göstermesi için dua et,unutma ayeti kerime diyor ki 'muhakkak ki her zorlukla beraber bir kolaylık vardır' Rabbim bu zorlukla beraber bir kolaylık getirsin inşallah

Evet ama ne bitti diyor ne gel konuşalım diyor .
Bu iş ne oldu böyle yana yatma çamura batma .
Belirsizlik çok yordu beni.
Arayı açmaya devam ettikçe o böyle aramız daha da çok açılıcak .

Yazdıklarım için tepki de almam olası.
Ama yazacağım.
İnsan seviyorsa gurur yapmamalı bence.
Bu işin kadını erkeği olmamalı.
Şimdi burada bir kızımız sevgilime küstüm şehrime geldi barıştık, süpriz yaptı vs diye konu açsa, herkes bir ağızdan "aaa ne hoooşşş" der.
İyi de bize hoş gelen onlara da geliyor.
Biz seviyorsak onlar da seviyor.
Hasılı, eğer aklın o adamdaysa git, görüş, bitmişse de ondan duy, kafan bir sonuca varsın.
Beyhude yere yeme kendini.

Amin. Onun için de benim için de hayırlısı olsun.
Tatile gidince çocuklarla filan oynarım dayımın onlar biraz dağıtır aklımı meşgul eder. Yani umarım .
Kardeşlerim , arkadaşlarım herkes onu soruyor. Diyemiyorum ayrılıyoruz diye. . .

Haklısın kızı erkeği bence de yok .
Hiç bişiyin hem de . O da insan ben de kimse de mükemmel değil.
Şehrine gitmek istedim. 1 tek arkadaşım akrabam olsa orda ne yapar eder giderdim .
Ama korktum. aynı gün eğer o gelmezse evime dönebiliceğim bi araba yok ....
Elimde bilet önümde araba kalktı . Binip gidemedim...

summecim bi önceki konunda erkek ark. tavrını yersiz bulmuştum şimdi de önsezim onun senin burnunu sürtmek istediği yönünde..
ve emin ol mesajları görüyor.whatsappına baksana varsa son görülmesi kaçmış neymiş? senin yoksa onun varsa indir whatsapp tel.ine bak bakalım bi

Seni umursamiyor demektir sen de onu umursamamalisin demektir. Neden boyle biri icin ağlıyorsun deli misin anlamina da gelebilir zaman zaman.

Evet ama ne bitti diyor ne gel konuşalım diyor .
Bu iş ne oldu böyle yana yatma çamura batma .
Belirsizlik çok yordu beni.
Arayı açmaya devam ettikçe o böyle aramız daha da çok açılıcak .
3 gündür böylesin ben tam olarak 2 ay aynı durumu yaşadım :) ne bitti dedi nede bitmedi dedi sadece sustu sonunda başka bir numaradan aradımda öyle açtı bittimi diye sordum bitmedi sadece zamana ihtiyacım var vakti gelince ben seni ararım lütfen arama dedi.

watsap kullanmıyor o benden rica etmişti ben de silmiştim. Bakamam o yüzden ama ara ara face de online olduğunu biliyorum .

Kiyamam yaaaa guvenilmiyor ki zaten bende cok sevdigime ragmen bazi konularda insan soguyor birdaha eskisi gibi olamiyor malesef..

Bak benimki yarim saat once yazdi dedigi sey de"klima bozuldu uydu bozuldu"..
Bu nedir oglen konustugumuzda bankadaydi calisiyordu bankadada uydu olmadigina gore demekki eve gitmis saatlerdir evde birseylerle ugrasiyor ama benim ruhum duymuyor beyfendi zahmet edip iki kelam etmiyor...
Hic kimsede demesin valla isi gucu varmis diye.. İsteyen insan afedersin kasten tuvalete giderde yine yazar haber verir..
Benimki böyle değildi ne oldu da birden böyle oldu anlam veremiyorum.
En çok buna üzülüyorum çok güvenmiştim.
Bir daha ona böyle günevemicem bu yüzden üzülüyorum.

Seni umursamiyor demektir sen de onu umursamamalisin demektir. Neden boyle biri icin ağlıyorsun deli misin anlamina da gelebilir zaman zaman.
Gülüceğim yoktu güldürdün beni ya Allah da seni güldürsün canım.. Deliyim demek ki.

watsap kullanmıyor o benden rica etmişti ben de silmiştim. Bakamam o yüzden ama ara ara face de online olduğunu biliyorum .
whatsapp kullanmadığına eminmisiniz peki bi yükleyip bakıp silseniz? size olantepkisini böyle gösteriyo olabilir çocukça yani

eee peki sonra ne oldu ? 2 aydan sonra böyle bir şey diyebildi mi ? ...

eee peki sonra ne oldu ? 2 aydan sonra böyle bir şey diyebildi mi ? ...
soğuk durdu bana ama kafamda bazı sorular var onlara cevp bulmam lazım diyordu iki aydan sonra cevabını bulmuş benden vazgeçemiyormuş herşeyi unutup eskisi gibi olalım dedi ama şimdi uzak durma sırası bende

whatsapp kullanmadığına eminmisiniz peki bi yükleyip bakıp silseniz? size olantepkisini böyle gösteriyo olabilir çocukça yani
Bakarım. bakayım hatta şimdi . Yok hayır ...

Aynen haber vermek isteyen insan verir bi şekilde.
Çok üzgünüm güvendiğim tek adamı kaybettim.

soğuk durdu bana ama kafamda bazı sorular var onlara cevp bulmam lazım diyordu iki aydan sonra cevabını bulmuş benden vazgeçemiyormuş herşeyi unutup eskisi gibi olalım dedi ama şimdi uzak durma sırası bende

Bi şarkıda diyo ya " Sensizlikle oluşmuş hastalığıma artık sen bile çare olamazsın" diye.
İnşallah durumlarımız buna dönmez.
Karşılıklı sevgi olmayınca hiç bir şey olmuyor işte..
Daha önce de böyle acı çekmiştim.

Ben senin adina uzuldum acikcasi. Her yerden aramis, sormus, oraya gitmeye kalkmissin. İnsan dusmani olsa boyle salakca davranmaz. İnsan sevgilisini aldatiyo da yine insan gibi iki kelime edip oyle bitiriyolar. Oyuncak misin sen? Kafa dinlemek isterse "cok sevdigi" kadina soyleyiversin.

Ben senin yerinde olsam artik birakirdim. Boyle yapan bi'adama caban cok fazla ve gereksiz.

Yalniz kalmak, hic kimseyle gorusmek istemiyor olabilir mi?
Ortak arkadasiniz ya da sevgilinizin tanidiginiz iyi bir arkadasi var mi ulasmaya calissaniz?
Ama surekli arayip mesaj atmaniz sizi sadece daha cok uzaklastirir sevgilinizden. Facebookta online oldugunu goruyorum demissiniz demek ki hayatta, benim boyle bir durumda tek endise edecegim bu olurdu.
Siz bir seyler yapmak istiyorsunuz diye yukaridakileri yazdim. Ben cok katiyim bircok konuda, beni hayatindan cikarmayi sectiyse kendi bilir, kilimi bile kipirdatmazdim. Yapamiyorum, oluyorum, bitiyorum, nefes alamiyorum diye bir sey yok. Istemiyorsa karsi taraf kendini harap etmeye deger mi? Insanlar evladini, anne babasini kaybediyorlar yasiyorlar. Kimse sevgilisinden ayrildi diye olmez.

Eger durumda bi degisiklik yoksa soyliyim ne dusundugunu.ilk gun belki uzgun belki kizgindi ama suan hissettigi tek sey zevk almak,totosunu goklerde hissetmenin verdigi dayanilmaz zevk.benim vardi boyle biri hayatimda.ilk yaptiginda öldü sanmistim dayanamayip ev arkadasina ulasmistim.rezil etmistim kendimi.megersem o bile bile gore gore cvp vermiyormus.dusunsene ben agliyorum gunlerce oysa bile bile surduruyor bunu.sonra ne mi oldu ? her defasinda aynisi oldu.en sonunda ben de yaptim aynisini.kapattim tlfnu.kapatis o kapatis.
Sana demem o ki.arama.öldüyse haberi gelirdi 3 gune.ve sadece ölmesi halinde yaptigi affedilebilir bisey.ki ölmemistir gayet de iyidir.merak etme.sakin arama.aradikca suan yaptigi seyi tesvik edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…