- 3 Nisan 2022
- 252
- 61
- 48
- 33
- Konu Sahibi berlingoes
-
Çok kaba bana ilgisi yok güzel sözü yok ve ailesine çok düşkünSon konunuzu bilmediğim için anlamadım. Aranızdaki tek sorun düğünlere gelmemesi mi. Eğer öyleyse derdiniz bu olsun diyeceğim
O zaman düğüne gelip gelmeme üzerinden tartışmak yerine bunları söyleyin düzeltmesini isteyin. Düzeltmezse de daha köklü sert çözümler düşününÇok kaba bana ilgisi yok güzel sözü yok ve ailesine çok düşkün
İçimden de gelmiyor artık birsey yapmak uğraşmakO zaman düğüne gelip gelmeme üzerinden tartışmak yerine bunları söyleyin düzeltmesini isteyin. Düzeltmezse de daha köklü sert çözümler düşünün
Çok haklısınız.Ben olsam ben neden tek gidiyorum derim.Buyuk ihtimal erkek tarafı düğünlerine gidiyordur eşiniz.Kızlar selam
Eşimle bayramdan beri küstük. Kendisi konuşmuyordu benimle yeni yeni konuşuyoruz. Her şeye küsüyor. Neyse son konumu bilenler bilir. Eşim benimle düğünlere gelmiyor. Bugün iş çıkışı aradım. Annemle düğüne gideceğiz hani sana demiştim dedi. Bende ona kavgamızda şey demiştim annen de se düğüne gidelim diye hemen gidersin diye ne alaka demişti. ( Kpeder köyde oluyor genelde . )
Annesiyle gitmesine lafım yok ama beni yalnız bırakıyor annesiyle gidiyorşimdi laf söylesem 3 hafta küsecek. Tavır alayım diyorum sizce ?
Evet şimdi desem üç hafta küsecek, Evet kendi tarafına gidiyorÇok haklısınız.Ben olsam ben neden tek gidiyorum derim.Buyuk ihtimal erkek tarafı düğünlerine gidiyordur eşiniz.
Küserse kussun küsen erkekten hayır gelmez.Evet şimdi desem üç hafta küsecek, Evet kendi tarafına gidiyor
Bence bu gayet net bir özet.Çok kaba bana ilgisi yok güzel sözü yok ve ailesine çok düşkün
Ailem destek olmuyor korkuyorumBence bu gayet net bir özet.
Neden sürdürüyorsunuz böyle biriyle?
O düğüne sende git.Kızlar selam
Eşimle bayramdan beri küstük. Kendisi konuşmuyordu benimle yeni yeni konuşuyoruz. Her şeye küsüyor. Neyse son konumu bilenler bilir. Eşim benimle düğünlere gelmiyor. Bugün iş çıkışı aradım. Annemle düğüne gideceğiz hani sana demiştim dedi. Bende ona kavgamızda şey demiştim annen de se düğüne gidelim diye hemen gidersin diye ne alaka demişti. ( Kpeder köyde oluyor genelde . )
Annesiyle gitmesine lafım yok ama beni yalnız bırakıyor annesiyle gidiyorşimdi laf söylesem 3 hafta küsecek. Tavır alayım diyorum sizce ?
Küserse küssün adama bak , anasıyla evli galiba, böyle adamlara neden tahammül ediyorsunuz ki...Kızlar selam
Geldi düğünden çok mutlu çok güzel geçti falan dedi iyi dedim bende hiç konuşmadım moralsizsin ne oldu dedi bişey olmadı dedim ama gözlerim doldu hemen odadan çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?