Ne demeli ne yapmalı?

berlingoes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2022
252
61
48
33
Kızlar selam

Eşimle bayramdan beri küstük. Kendisi konuşmuyordu benimle yeni yeni konuşuyoruz. Her şeye küsüyor. Neyse son konumu bilenler bilir. Eşim benimle düğünlere gelmiyor. Bugün iş çıkışı aradım. Annemle düğüne gideceğiz hani sana demiştim dedi. Bende ona kavgamızda şey demiştim annen de se düğüne gidelim diye hemen gidersin diye ne alaka demişti. ( Kpeder köyde oluyor genelde . )

Annesiyle gitmesine lafım yok ama beni yalnız bırakıyor annesiyle gidiyor şimdi laf söylesem 3 hafta küsecek. Tavır alayım diyorum sizce ?

Çok haklısınız.Ben olsam ben neden tek gidiyorum derim.Buyuk ihtimal erkek tarafı düğünlerine gidiyordur eşiniz.

O düğüne sende git.

Küserse küssün adama bak , anasıyla evli galiba, böyle adamlara neden tahammül ediyorsunuz ki...

Geldi düğünden çok mutlu çok güzel geçti falan dedi iyi dedim bende hiç konuşmadım moralsizsin ne oldu dedi bişey olmadı dedim ama gözlerim doldu hemen odadan çıktım

Geldi düğünden çok mutlu çok güzel geçti falan dedi iyi dedim bende hiç konuşmadım moralsizsin ne oldu dedi bişey olmadı dedim ama gözlerim doldu hemen odadan çıktım

Pasif yada agresif tepkiler yerine kendiniz daha sakin hissittiğinizde ne kadar yalnız bıraktığını, eşlerin birlikte hareket ettiğini evde güzel söz ilgi beklediğinizi ifade edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…