ne diyeyim bilemedim.

seni gerçekten tebrik ediyorum arkadaşım. helal olsun sana. çok duyarlısın ve kendini adamın eşinin yerine koymanda süper birşey. allah gönlüne göre versin diyorum.
o isanıda allah islah eylesin. Sanki eşi oralarda bi başına çok mutlu, deseydin ya adama. Senin eşin şimdi başka bir erkekle sinemaya gitse veya şuan başka biriyle bir bankta oturup sigara yakmış olsa ne hissederdin diye. Nefsi bahane olarakmı sunuyor sana??? ne nefsi peki?? sinemaya gitme nefis mi??? yoksa bildiğimiz nefisss mi??? bence burada senide biraz aşağılamış arkadaşım!!!!! Demekki sen ona yaklaşsan, oda hemen üstüne atlayacak!! Tövbe tövbe yazık günah eşine..
Fakat seni tebrik ediyorum bence istemeden onunla bir flörtün olmuş. Ben olsam güzel bir msj atardım eşine. O eş bilmesi lazım. Sen kötü niyetle değil, sadece seninde bir bayan olduğunu, bu durumu onun yerinde olsa bilmen gerektiğini falan güzel birşey yazardım, adam seni kandırdığını falan ben olsam yazardım.
Kadın belki ondan ayrılmaz, ama adam akıllanır. Her şerde vardır bir hayır deriz ya o misali. Kadın ekmek derdinde, adam .... derdinde afedersiniz arkadaşlar!

pazar gününden bu yana arıyor açmadım hiç bir şekilde fakat şayet eşine söylersem bir kanıtım olmalı sabah aradı açtım konuştum sesini telefona kaydettim

İyi yapmışsın
Mesajları varsa silme, yoksa da bir iki tane at itiraf ettir..
Bakalım eşi ne kadar normal karşılıyormuş

Bu aldatma değilmişmiş.. Evlenince anlarsınmış..
Burda bi tane evli çıkıpta ben bu adamı anlıyorum bu aldatma değil normal derse ben dişimi kırarım !

adamda ki rahatlığa pervasızlığıa bak ya..

-canım seni seviyorum ama ufak bir sorun var.ben evliyim! ama nefis işte napayım.hem amacım kötü değil arkadaş olmak istiyorum.evlenince anlarsın.

-oldu balım,ok kib bay

şaka gibi ya,arsız yüzsüz adam!!

Hala arıyor mu? Arsız bu adam arsız.. Ben senin gibi biriyle arkadaş olacak karakterde değilim deseydin, haspam sadece arkadaş olacakmış...

aramaları kesilmemişti zaten ama ben açmıyordum. bizi tanıştıran kişi ile arkadaşım konuşmuş yazık değil mi neden böyle yaptın hiç mi şeref yok sende demiş evli olduğunu bilmiyordum bilsem yapmazdım. ama bu adamdan için çok rahattır demiş. hatta kısa süre bi kızla dahakonuşmuş ama kız bunu beğenmemiş konuşmayı kesmişler.

Bence dediğiniz durumla pek alakası yok, kocalarımızın başında çoban gibi beklemek zorunda mıyız. Ben eşimin yanında değilsem, eşimde benim yanımda değil, bende eşimi mi aldatıyım.?

Benim eşimde bizden 18 aydır uzakta beni aldatmadı bundan adım gibi eminim. (Gerçi aldatacak ortamıda yok ama)

Çünkü aldatmanın dediğiniz durumdan çok kişiliksizlikle, şerefsizlikle alakası var.

Yapan insan aynı evin içinde de yapıyor ve hiç utanmadan da akşam evine gelip karısının huzuruna çıkıyor.

Bu adam eşi yanında olmadığı için değil, insan olmadığı için 3 aylık eşini aldatmış bence.

Son düzenleme:

Eşine söyleme demiştim ama, bu adam herşeyi hakediyor ya.. Beni bir daha rahatsız edersen eşine herşeyi anlatacağım de, tekrar ararsa da anlat.. Elinde mesaj, foto (kanıt) var mı?

hiç mesajlaşmadık bugüne kadar bir tane bile mesaj yok elimde ne ben attım ne o. o yüzden sabah konuşayımda en azından sesini kaydedeyim dedim. çünkü şimdi boş boş söylersem kadın inanmaz. adam kimliğinide gizledi sadece adını ve soyadını öğrenebildim. belki memleketi bile yalandır. kadına sadece eşinin adını soyadını versem inanması çok güç olur. adam hakkında biraz bişeyler bilmem lazım. adını gizleyeceğini hiç ummazdım. internette felan tanışmış olsak şüphe ederdim ama bir kişi tarafındn tanıştırıldığımız için şüphe etmedim hiç

Eee o zaman karısı da onu aldatsın
Malum onda da nefis var , o da eşinden uzak

Yeter artık yahu
Her suçu da kadınlara bağlamayın

Olsun ses kaydı daha iyi
Malum sadece mesaj olsa tipik erkek yalanı var 'telefonum arkadaşımdaydı '

Katılıyorum.. Çok doğru fakat bazen mesafeler en doğruyu bile yoldan çıkarır mantığıyla yapılmış sanırım o yorum. Kimsenin başına çoban değiliz ama evlilik dediğinde uzaktan zor be arkadaşım...

Namussuza yakınlık uzaklık farketmiyor o ayrı...

cnm kesinlikle söylemelisin...daha yeni evlilermiş...çocuk falan yokken ortada kadın kendi kararını versin...ilerde yazık çocuğu falan olur bu adam yine yapar..olan çocuğa olur yazık günah bence.....eşi de ne hayallerle tayinim çıksada kocamın yanına gitsem diye hayal kuruyordur,haberi olursa en azından o da yolunu çizer yaşıda gençmiş zaten.....

evet arkadaşımız doğru söylüyor. sana katılıyorum, bu kısmın düşünmemeiştim. illa uzakta olmak gerekmez. İnternette yasak siteleri açıp bakıp karısını ihmal etmekte aldatmaktır.
Öncelikle eşini, sevgilisini değil, ilk önce KENDİNİ aldatmaktır. O adamın eşine allah yardımcısı olsun, önceden bilseydi, o adama güvenip evlenirmiydi???
BENCE KESİNLİKLE YÜZ YÜZE BULUŞABİLİRSEN BİLE ÇOK İYİ OLUR. SENİN NEKADAR DOĞRU CİDDİ OLDUĞUNU KADIN ANLAR1

Adam nişanlıykende yaptım , nişanlımda duydu normal karşıladı diyormuş
Seni de duysa normal karşılar hem ne var ki bunda diyormuş yahu

Siz hala karısı yanında olsaymıştasınız.. Mesafedesiniz..
Adam ben haysiyetsizim diye bas bas bağırıyor zaten..

Ben anlatıp anlatmama konusunda çelişkideydim
Madem karısı bilse sorun olmazmış bi anlatsın konu sahibi de bakalım nasıl normal karşılanıyo görelim diyorum

yok elimde sabah ki aramanın kaydından başka bişey yok.

yalan söyleyecek değilsin ya kadına....kadına ulaş güzelce konuş , ama zaman geçirme artık yazık kadına ya kendimizi koyalım o kadının yerine.....afedersiniz siizn yerinizde başka biri olsa belki daha da ileri giderlerdi hoş mu yani bu durum.....

Eee o zaman karısı da onu aldatsın
Malum onda da nefis var , o da eşinden uzak

Yeter artık yahu
Her suçu da kadınlara bağlamayın

ama öyle deme Kader,nefis bir tek erkekler de var!

adam evde mutsuzsa,karısı onu doyuramıyorsa!(nefret ediyorum bu kelimeden),kadınlık yapamıyorsa,sürekli dırdır ediyorsa adam napsın? zavallı erkekler öyle bir nefse sahipler ki dişi sinek bulsalar peşinden koşacaklar.

biz kadınlar cefakar olmalıyız,eğer erkeğinin gözü dışarı kaymışsa bu senin suçun.

zaten erkeğin elinin kiri kadının alnının kiri demişler! bak atasözlerimiz bile erkeği haklı buluyor.

kesinlikle aynı fikirdeyim..anlatsın eğer normal karşılarsa yuh diyeceğim yani.....hayvanlar bile eşini kıskanıp kavgaya tutuşup kan revan içinde kalıyorlar...anlamıyorum bende böyle tipleri....

Nişanlıyken birlikte olduğu diğer kız biliyormuş nişanlı olduğunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…