- Konu Sahibi mahpeyker34
-
yaklaşık bir aydır biri ile konuşuyordum. erkek arkadaşlarımdan biri tanıştırdı. (erkeklere helal olsun diyorum yani pes arkadaşlarının sırlarını saklıyorlar üstüne birde utanmadan kız bulmalarına da yardımcı olabiliyorlar.) 27 Yaşında biri. gayet iyi, problem yok hatta gören saf bile zanneder yani o derece. neyse bir aydır görüşüyorduk biz bununla pazar günü buluştuk sinemaya felan gittik yemek yedik akşam beni bırakacak evimizin yakınında ki bankta oturduk sigara yaktı muhabbet ediyoruz. seni çok sevdim ben dedi ama sana yalan söylediğim bir konu var dedi. yaa neymiş o dedim. ben evliyim dedi şaşırdım hiç beklmezdim. soracaksınız hiç şüphelenmedin mi diye. hayır hiç şüphelenmedim. birincisi malum genç yaşı hala, bu yaşta bekar olma ihtimali yüksek. ikincisi evli erkek çapkınlık yapıyorsa genelde ya ikinci bir hat taşır yada belli bir saatten sonra telefonunu kapatır. ama bunda hiç öyle bişey olmadı gece 2 de bile konuşuyorduk artı akşam istediği saatte çıkabiliyordu. meğer eşi başka bir şehirde çalışıyor muş. tayin meselesi. tabi eşi yanında olmayınca rahat takılabiliyor. buraya kadar da değil bana pes dedirten olay ise tamam aldatan erkek çok gördük çok duyduk ama daha eylül ayında evlenip aldatana ilk kez şahit oldum. düşünebiliyormusunuz ya kaç ay geçti daha üzerinden ki bir aydır konuştuğumuzu düşünürseniz 3 ay ya 3 aylık eşine insan bunu yapar mı yaa yazık kadına vallahide yazık ya. anlattı bunları pes diyorum sana senden adam olmaz eşine acıyorum yazık kadına hiç mi vijdan yok sende dedim . nefis mefis dedi insan nefsine hakim olamıyo dedi başlarım nefsine dedim bir hışımla çektim evime girdim. tanıştıran arkadaşa açtım ağzımı yumdum gözümü. bu arada adamın eşini facebook tan buldum nerde çalıştığı vs yazıyor. söylemeyi düşündüm o sinirle ama arkadaşım yapma dedi. daha yeni evliler miş boşver dedi. bende söylemedim bişey. yeni evliler daha söylesen bir türlü söylemesen bir türlü...........
pazar gününden bu yana arıyor açmadım hiç bir şekilde fakat şayet eşine söylersem bir kanıtım olmalı sabah aradı açtım konuştum sesini telefona kaydettim
Hala arıyor mu? Arsız bu adam arsız.. Ben senin gibi biriyle arkadaş olacak karakterde değilim deseydin, haspam sadece arkadaş olacakmış...
vay şerefsiz bir de evine götürmüş titizim temizim diye ayıptır ya..Benimde bir ark.var eşinin tayini çıkmıyo diye sdce h.sonları buluşabiliyorlar. Ben kızıyorum şahsen bu kadına içten içe bırakılırmı koca birbaşına öyle büyük şehirde hemde. Madem öyle evlenmeyi erteleyin. Heralde adamlardaki mantık evlendim ama karım yanımda değil bende onu böyle cezalandırırım. Tabiki yanlış ama yapıyorlar işte şekil a. Böylede başıboş bırakmamalı diye düşünüyorum..
söyleme kısmına gelince: Boşver söyleme sen sonuçta durumu öğrenir öğrenmez bırakmışsın doğrusunu yapmışsın. Senden günah gitmiş. Kimsenin evliliği senin yüzünden bozulmasın kendileri ne halleri varsa görsün. Unut gitsin..
sabah aradı tekrar ararsa diyeceğim eşini bulup herşeyi söyleyceğim dicem bakalım ne diyecek.
aramaları kesilmemişti zaten ama ben açmıyordum. bizi tanıştıran kişi ile arkadaşım konuşmuş yazık değil mi neden böyle yaptın hiç mi şeref yok sende demiş evli olduğunu bilmiyordum bilsem yapmazdım. ama bu adamdan için çok rahattır demiş. hatta kısa süre bi kızla dahakonuşmuş ama kız bunu beğenmemiş konuşmayı kesmişler.
İyi yapmışsın
Mesajları varsa silme, yoksa da bir iki tane at itiraf ettir..
Bakalım eşi ne kadar normal karşılıyormuş
Bu aldatma değilmişmiş.. Evlenince anlarsınmış..
Burda bi tane evli çıkıpta ben bu adamı anlıyorum bu aldatma değil normal derse ben dişimi kırarım !
vay şerefsiz bir de evine götürmüş titizim temizim diye ayıptır ya..Benimde bir ark.var eşinin tayini çıkmıyo diye sdce h.sonları buluşabiliyorlar. Ben kızıyorum şahsen bu kadına içten içe bırakılırmı koca birbaşına öyle büyük şehirde hemde. Madem öyle evlenmeyi erteleyin. Heralde adamlardaki mantık evlendim ama karım yanımda değil bende onu böyle cezalandırırım. Tabiki yanlış ama yapıyorlar işte şekil a. Böylede başıboş bırakmamalı diye düşünüyorum..
söyleme kısmına gelince: Boşver söyleme sen sonuçta durumu öğrenir öğrenmez bırakmışsın doğrusunu yapmışsın. Senden günah gitmiş. Kimsenin evliliği senin yüzünden bozulmasın kendileri ne halleri varsa görsün. Unut gitsin..
hiç mesajlaşmadık bugüne kadar bir tane bile mesaj yok elimde ne ben attım ne o. o yüzden sabah konuşayımda en azından sesini kaydedeyim dedim. çünkü şimdi boş boş söylersem kadın inanmaz. adam kimliğinide gizledi sadece adını ve soyadını öğrenebildim. belki memleketi bile yalandır. kadına sadece eşinin adını soyadını versem inanması çok güç olur. adam hakkında biraz bişeyler bilmem lazım. adını gizleyeceğini hiç ummazdım. internette felan tanışmış olsak şüphe ederdim ama bir kişi tarafındn tanıştırıldığımız için şüphe etmedim hiç
Eşine söyleme demiştim ama, bu adam herşeyi hakediyor ya.. Beni bir daha rahatsız edersen eşine herşeyi anlatacağım de, tekrar ararsa da anlat.. Elinde mesaj, foto (kanıt) var mı?
Bence dediğiniz durumla pek alakası yok, kocalarımızın başında çoban gibi beklemek zorunda mıyız. Ben eşimin yanında değilsem, eşimde benim yanımda değil, bende eşimi mi aldatıyım.?
Benim eşimde bizden 18 aydır uzakta beni aldatmadı bundan adım gibi eminim. (Gerçi aldatacak ortamıda yok ama)
Çünkü aldatmanın dediğiniz durumdan çok kişiliksizlikle, şerefsizlikle alakası var.
Yapan insanın aynı evin içinde de yapıyor ve hiç utanmadan da akşam evine gelip karısının huzuruna çıkıyor.
Bu adam eşi yanında olmadığı için değil, insan olmadığı için 3 aylık eşini aldatmış bence.
yok elimde sabah ki aramanın kaydından başka bişey yok.
Bence dediğiniz durumla pek alakası yok, kocalarımızın başında çoban gibi beklemek zorunda mıyız. Ben eşimin yanında değilsem, eşimde benim yanımda değil, bende eşimi mi aldatıyım.?
Benim eşimde bizden 18 aydır uzakta beni aldatmadı bundan adım gibi eminim. (Gerçi aldatacak ortamıda yok ama)
Çünkü aldatmanın dediğiniz durumdan çok kişiliksizlikle, şerefsizlikle alakası var.
Yapan insanın aynı evin içinde de yapıyor ve hiç utanmadan da akşam evine gelip karısının huzuruna çıkıyor.
Bu adam eşi yanında olmadığı için değil, insan olmadığı için 3 aylık eşini aldatmış bence.
yok elimde sabah ki aramanın kaydından başka bişey yok.
Eee o zaman karısı da onu aldatsın
Malum onda da nefis var , o da eşinden uzak
Yeter artık yahu
Her suçu da kadınlara bağlamayın
Adam nişanlıykende yaptım , nişanlımda duydu normal karşıladı diyormuş
Seni de duysa normal karşılar hem ne var ki bunda diyormuş yahu
Siz hala karısı yanında olsaymıştasınız.. Mesafedesiniz..
Adam ben haysiyetsizim diye bas bas bağırıyor zaten..
Ben anlatıp anlatmama konusunda çelişkideydim
Madem karısı bilse sorun olmazmış bi anlatsın konu sahibi de bakalım nasıl normal karşılanıyo görelim diyorum
Adam nişanlıykende yaptım , nişanlımda duydu normal karşıladı diyormuş
Seni de duysa normal karşılar hem ne var ki bunda diyormuş yahu
Siz hala karısı yanında olsaymıştasınız.. Mesafedesiniz..
Adam ben haysiyetsizim diye bas bas bağırıyor zaten..
Ben anlatıp anlatmama konusunda çelişkideydim
Madem karısı bilse sorun olmazmış bi anlatsın konu sahibi de bakalım nasıl normal karşılanıyo görelim diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?