ne diyeyim :S

canım diyor ama fayda etmiyor eşimde bana sallama ne derse desin bana güven diyor :)
off sizin durum daha fenaymış :O
ortakçı sanıyor benim görümce kendini

Aranayi 3 kere kullansin alamazsınız elinden. Ustune yatmaya yer ariyor. İş bulsun çalışsın para kazanmanin zorlugunu görsün de keyfine araba bagislanir mi anlasın

evet önmüzdeki haftaya kadar satmamız lazım.. Kesinlikle ayy birde demez mi abi bana sat 10 yıl sonra ödeyeceğim ama çocuk gibi yaa bunu diyen insan 23 yaşında düşünün :S

EŞimde dedi çalışmaya başlasan aylık 1000 1000 ödersin alırsın ne var araba alma da

Allah bağışlasın canım evet halimi anladın :/ Çok sağol

canım diyor ama fayda etmiyor eşimde bana sallama ne derse desin bana güven diyor :)
off sizin durum daha fenaymış :O
ortakçı sanıyor benim görümce kendini

bizim ortakçı diil direk kendinin görüp kaçırır gibi üstüne yaptı eşin diyosa sıkıntı yapma bence. güzelce de eşine bak ben hamileyim doğurcam bana lazım olcak kibar bir dille arabanın benim olduğunu söylesen nasıl olur de

Herkesde bir araba meraki...nedir yani...
Asla hayalimde araba vs yoktu...hayatta da kullanmam :) bence o arabayi ua bi yerde tutun evden vuraz uzakta yada hemen satin gitsin...gorumce faktoru susar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…