- 29 Haziran 2017
- 64
- 11
- 3
- 33
- Konu Sahibi zeynobasad
-
Siz neden diyorsunuz ki eşiniz desin yani abisi.
Ayrıca eşiniz ile ortak fikir satmak ise o kendini o şekilde rahatlatıyor bırakın satılana kadar rahatlatsın
Benım için sorun olmazdı
eşimin benden evvel aldıgı arabaysa da karısmazdım
sonucta araba eskı, boşta ve isteyen kardeşi
mazotunu koydugu sürece, arac satılana kadar kullanmasına musade ederdım
Ozaman pekte seyyy yapmayin ya kendince eğlensin gorumceniz yaw hehe deyip gecin keyfinize bakınEşim izin vermiyor Allahtan suistimal etmesine. Takma onu biz ne yapmak istersek neye karar verirsek onu yaparız diyor. Laflarını bilmiyor o diyor. Kendini böyle gereksiz muhabbetler için üzme diyor.
satacaksanız satın o haldeBende istiyorum canım ama olmuyor öyle masraf olmasın diye şuanlık satmak istiyoruzz. Benzini eşim ve ben koyacağız o gezecek onun istediğii o
Su anda dogurmadiginiz icin size oyle geliyorBen bebekten dolayı bir süre kullanamayacağım için bebek doğsun biraz büyüsün almak istiyoruz araba
Eşimde diyor ona bişeyler ama abi şaka yaptım sanada bişey denmiyor diyip üste çıkıyor. Ben çalışırken canım çıkıyor ondan haberi yok :) Hanfendiye bırakacakmışız arabayı
Oturdugu yerden konusarak arabaya konacak hali yok sonucta parasini tamamen siz vermissiniz. Siz satana kadar kullansın ne olacak. Satacaginiz zaman önüne yatacak degil ya.
maddi anlamda cok zorda kalmayacaksanız satmayın.
doğumdan sonra insan evde bunalıyor. gezmek için eşini mi bekleyeceksin. koyarsın pusete minnoşu gezersiniz.
ilerde alacağınız zaman yine alırsınız bunu satıp.
görümcenizi de eşiniz susturuyor. bakmayın onun öyle konustuguna. gebelikten hormonal takıntılar olusmuş sizde.
ailesinin yanına gitmeyecek mi görümceniz. yoksa mezun oldu bulunduğunuz yerde mi iş buldu?
Yok öyle rahatlık
Bende bu insanlardaki rahatlığa anlam veremem.
Şöyleki örnek vereyim mesela ben çalışıyorum yıllardır 5,5-6 gibi aykatayımdır evime 6,5-7,5 arası girerim.
Çol çocuk derken beynim gider geniş aileden görenler üzerimde yada evimde herhangi birşey görürülerse oo çift maaş olmak böyle der.E ozaman çalışsın eşleriniz size destek olsun .Daha kaliteli bir hayat yaşayın öyle değilmi.
Ben de isterim yangelip yatmayı 10 lara kadar yatak keyfi yapmayı.
Sonra bir mal varlığı olduğun vakit e bende isterim.Ne cesaret anlamlandıramıyorum. :)
Bana açıkçası ters.Biraz zorlayacak o yüzden sonraya erteledik bana araba alma işini.
Öyle mi dersiniz? Konuşmaları normal mi peki bana aşırı tuhaf geliyor :O
Yok gitmeyecek iş arıyor, aileside ayda bir geliyor ve ya görümcem gidiyor.
Kesinlikle :)) Aynen öyle bende hayranım cesaretlerine öylelerinin. Bizde biliriz evde keyif yapmayı ne var yani di mi :)) Ki hamileyim şuan aşırı zor geliyor işe gelmek ve ortamım çok stresli :/
Birşey deme zaten satacaksınızkızlar selam
2 yıllık evliyim, 3 yıldır çalışıyorum. Evimiz çok şükür kendimizin. Ve ben evlendiğimden beri para biriktiriyorum. Eşimde öyle. Çok şükür eşimle aramız çok iyi
stediğimiz bir araç vardı onu aldık kredi çekmeden epey pahalı araçtı. 2 ay sonra bebeğimiz olacak ben çalışıyorum bel ağrılarıyla her gün işe gidip geliyorum. Para kazanmak zor sonuçta. GErçekten bu aralar iyice zor geliyor işe gitmek.
Eski arabamızı satmadık daha bu arada. Bir kaç onarımı var onu halledip satacağız. Neyse, görümcem bekar yeni mezun oldualtlı üstlu oturuyrz ama kvalidemler başka ilçede. Görümcem ustte. Neyse bizim eski arabayı kastederek ben ona benzin alcam şuraya gidicem buraya gidicem vs. her akşam aynı muhabbet abi şuna benzin alsana. Yarın işi varmış bizim evden 10 dk olan bir yer Oraya gitmem lazım dedi bende 116d ler gidiyor oraya dedim. (otobüsü kastederek.:) Dün insanların içinde bide demesin mi babamdan araba istiyorum o da bana abinin ilk aracını yarısını kendi biriktirdi yarısınıda ben verdim. Sende çalış öyle yap diyor babam diyor bilmem ne. Halbuki eşim o şekilde aldık ama ben sonra babama verdim dedi. Neyse, ben de o öyle diyince benim gibi yaparsın sende kocana alırsın dedim.Kayınvalidemle görüntülü konuşuyordu. anne bende istiyorum araba dedi. KAyınvalidemde ee bak abin kaç yıldır çalıştı kendi aldı bak dedi. Ben de dayanamadım gelininde çalıştı anne dedim. Tabi falan dedi. Ayy zaten hamilelik beni takıntılı yaptı :O
Eski araba da bana kaldı falan diyor her akşam ama artık bunaldım. Dün bi yere gidecektik başka arkadaşlarda gelecekti bizim arabayla mı gidicez dedi evet dedim, iki araba içinde bizim araba diyor. Neyse abisiBende araba sürmeyi biliyorum. Bebeğim olacak olmasa ve para lazım olacak olmasa ben kullancaktım zaten o aracı. Ama satmamız lazım çünkü bebeğim olacak ve onun ihtiyaçlarına harcayacağız.
Bu akşamda açarsa muhabbeti artık bişey demek istiyorum kırmadan çünkü inanın bunaldım.
Tamirini fiyattan dusup alacak adama bir an once satin nefret ederim boyle asalak tiplerden dua et annesi babasi alirsin edersin demiyor herkes kendi calisip yapsinkızlar selam
2 yıllık evliyim, 3 yıldır çalışıyorum. Evimiz çok şükür kendimizin. Ve ben evlendiğimden beri para biriktiriyorum. Eşimde öyle. Çok şükür eşimle aramız çok iyi
stediğimiz bir araç vardı onu aldık kredi çekmeden epey pahalı araçtı. 2 ay sonra bebeğimiz olacak ben çalışıyorum bel ağrılarıyla her gün işe gidip geliyorum. Para kazanmak zor sonuçta. GErçekten bu aralar iyice zor geliyor işe gitmek.
Eski arabamızı satmadık daha bu arada. Bir kaç onarımı var onu halledip satacağız. Neyse, görümcem bekar yeni mezun oldualtlı üstlu oturuyrz ama kvalidemler başka ilçede. Görümcem ustte. Neyse bizim eski arabayı kastederek ben ona benzin alcam şuraya gidicem buraya gidicem vs. her akşam aynı muhabbet abi şuna benzin alsana. Yarın işi varmış bizim evden 10 dk olan bir yer Oraya gitmem lazım dedi bende 116d ler gidiyor oraya dedim. (otobüsü kastederek.:) Dün insanların içinde bide demesin mi babamdan araba istiyorum o da bana abinin ilk aracını yarısını kendi biriktirdi yarısınıda ben verdim. Sende çalış öyle yap diyor babam diyor bilmem ne. Halbuki eşim o şekilde aldık ama ben sonra babama verdim dedi. Neyse, ben de o öyle diyince benim gibi yaparsın sende kocana alırsın dedim.Kayınvalidemle görüntülü konuşuyordu. anne bende istiyorum araba dedi. KAyınvalidemde ee bak abin kaç yıldır çalıştı kendi aldı bak dedi. Ben de dayanamadım gelininde çalıştı anne dedim. Tabi falan dedi. Ayy zaten hamilelik beni takıntılı yaptı :O
Eski araba da bana kaldı falan diyor her akşam ama artık bunaldım. Dün bi yere gidecektik başka arkadaşlarda gelecekti bizim arabayla mı gidicez dedi evet dedim, iki araba içinde bizim araba diyor. Neyse abisiBende araba sürmeyi biliyorum. Bebeğim olacak olmasa ve para lazım olacak olmasa ben kullancaktım zaten o aracı. Ama satmamız lazım çünkü bebeğim olacak ve onun ihtiyaçlarına harcayacağız.
Bu akşamda açarsa muhabbeti artık bişey demek istiyorum kırmadan çünkü inanın bunaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?