ne diyeyim :S

Siz neden diyorsunuz ki eşiniz desin yani abisi.
Ayrıca eşiniz ile ortak fikir satmak ise o kendini o şekilde rahatlatıyor bırakın satılana kadar rahatlatsın

Eşimde diyor ona bişeyler ama abi şaka yaptım sanada bişey denmiyor diyip üste çıkıyor. Ben çalışırken canım çıkıyor ondan haberi yok :) Hanfendiye bırakacakmışız arabayı

Benım için sorun olmazdı
eşimin benden evvel aldıgı arabaysa da karısmazdım
sonucta araba eskı, boşta ve isteyen kardeşi

mazotunu koydugu sürece, arac satılana kadar kullanmasına musade ederdım

Bende istiyorum canım ama olmuyor öyle masraf olmasın diye şuanlık satmak istiyoruzz. Benzini eşim ve ben koyacağız o gezecek onun istediğii o

Eşim izin vermiyor Allahtan suistimal etmesine. Takma onu biz ne yapmak istersek neye karar verirsek onu yaparız diyor. Laflarını bilmiyor o diyor. Kendini böyle gereksiz muhabbetler için üzme diyor.
Ozaman pekte seyyy yapmayin ya kendince eğlensin gorumceniz yaw hehe deyip gecin keyfinize bakın

Bende istiyorum canım ama olmuyor öyle masraf olmasın diye şuanlık satmak istiyoruzz. Benzini eşim ve ben koyacağız o gezecek onun istediğii o
satacaksanız satın o halde
yakıtı siz koyup o gezecekse öyle bir dünya yok artık malesef:)

Ben bebekten dolayı bir süre kullanamayacağım için bebek doğsun biraz büyüsün almak istiyoruz araba
Su anda dogurmadiginiz icin size oyle geliyor ben 10 gunlukten beridir kendi basima cikiyorum. Araba kullanmak icin bebeginizin buyumesini sakin beklemeyin sonra pisman olursunuz,yasadim biliyorum. Arabasizlik bir anne icin en buyuk dert

Eşimde diyor ona bişeyler ama abi şaka yaptım sanada bişey denmiyor diyip üste çıkıyor. Ben çalışırken canım çıkıyor ondan haberi yok :) Hanfendiye bırakacakmışız arabayı

Yok öyle rahatlık
Bende bu insanlardaki rahatlığa anlam veremem.
Şöyleki örnek vereyim mesela ben çalışıyorum yıllardır 5,5-6 gibi aykatayımdır evime 6,5-7,5 arası girerim.
Çol çocuk derken beynim gider geniş aileden görenler üzerimde yada evimde herhangi birşey görürülerse oo çift maaş olmak böyle der.E ozaman çalışsın eşleriniz size destek olsun .Daha kaliteli bir hayat yaşayın öyle değilmi.
Ben de isterim yangelip yatmayı 10 lara kadar yatak keyfi yapmayı.
Sonra bir mal varlığı olduğun vakit e bende isterim.Ne cesaret anlamlandıramıyorum. :)

maddi anlamda cok zorda kalmayacaksanız satmayın.

doğumdan sonra insan evde bunalıyor. gezmek için eşini mi bekleyeceksin. koyarsın pusete minnoşu gezersiniz.

ilerde alacağınız zaman yine alırsınız bunu satıp.

görümcenizi de eşiniz susturuyor. bakmayın onun öyle konustuguna. gebelikten hormonal takıntılar olusmuş sizde.

ailesinin yanına gitmeyecek mi görümceniz. yoksa mezun oldu bulunduğunuz yerde mi iş buldu?

Biraz zorlayacak o yüzden sonraya erteledik bana araba alma işini.
Öyle mi dersiniz? Konuşmaları normal mi peki bana aşırı tuhaf geliyor :O

Yok gitmeyecek iş arıyor, aileside ayda bir geliyor ve ya görümcem gidiyor.

Kesinlikle :)) Aynen öyle bende hayranım cesaretlerine öylelerinin. Bizde biliriz evde keyif yapmayı ne var yani di mi :)) Ki hamileyim şuan aşırı zor geliyor işe gelmek ve ortamım çok stresli :/

gel ben bırakıyım de..sana veremem arabayı gidersin bir yere vurursun...bir şey ne olur de...sorumluluk alamam...deyin...çok istiyorsan çalış araba al... de...

Bana açıkçası ters.
saçma saçma sürekli dillendirilmesi .
ha arada benzini koyar ister amenna. araba yatacağına binsin. ama benzini de sizden bekliyorsa vah vah!

eşinizin müdahale etmesi lazım bence. o araba eşimin falan dese çocuk olcak ona araba lazım olcak dese. arabanızı eşiniz kullanıyorsa ikinci bir araba çocuktan sonra mutlaka gerekli oluyor. kendimden örnek vereyim. benim eşimde bekarken aldığı arabayı babasına bırakıp geldi. evlendik çok sıkıntılar çektik. bide üstelik o arabayı görümcem satıp değiştirdiği yeni aldığını da bir güzel üzerine yaptı. eşimde çıt yok. zorlarlara sizin eşinizde verebilir sanki tepki vermiyor olması bana vermek istediğini düşündürdü

Aranayi 3 kere kullansin alamazsınız elinden. Ustune yatmaya yer ariyor. İş bulsun çalışsın para kazanmanin zorlugunu görsün de keyfine araba bagislanir mi anlasın

Kesinlikle :)) Aynen öyle bende hayranım cesaretlerine öylelerinin. Bizde biliriz evde keyif yapmayı ne var yani di mi :)) Ki hamileyim şuan aşırı zor geliyor işe gelmek ve ortamım çok stresli :/

Bende yaşadım onları canım 2 yavrum var rabbim bağışlasın.
Hamile iken işe gelmek zor hemde ben günlük 1 saat gidiş 1 saat geliş işe gidip geliyordum.
Uykulu araç kullandım ölüyordum okdar hasrettim yani.
İŞ yeri = stres demek zaten .Kolaylıklar diliyorum.

Birşey deme zaten satacaksınız
Tadınızı kaçırmayın

arabayı satın, ihtiyacınız olan tutarı ayırıp kalanıyla kendinize ayak işlerinizi görmeye yetecek bir araba alın, bebekle çok lazım oluyor.

Tamirini fiyattan dusup alacak adama bir an once satin nefret ederim boyle asalak tiplerden dua et annesi babasi alirsin edersin demiyor herkes kendi calisip yapsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…