ne düşünmeliyim aklım karıştı :((

blackangel80

Guru
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2013
991
1.646
333
İzmir
merhaba arkadaşlar,dün akşamdan beri içimi kemiren şey için görüşlerinize o kadar ihtiyacım var ki...ne düşüneceğimi,nasıl davranacağımı bilemedim,kimseyle paylaşamadım ve sizlere içimi dökmenin iyi geliceğini düşündüm...olayı kısaca anlatmaya başlayayım...6 yıllık evliyim,4 yaşında bi kızım var...evliliğimizin ilk yıllarında eşim beni aldatmış,uzun bi süre ayrı kalmış,boşanmanın eşiğinden dönmüştük..pişmanlığını,üzgünlüğünü her an hissettirdi bana ve eskisinden daha iyi oldu evliliğimiz,tekrar şans verdiğim için pişman ettirmedi beni...konu şu ki benim ailem bi türlü atlatamadı bu olayı ve her fırsatta bi şekilde eski konular açıldı durdu...dün akşam iş çıkışı uzun süredir görmediğim 2 arkadaşımla 1-2 saatliğine buluşmaya karar verdik,eşimde sen keyfine bak gerekirse gelir seni alırım ben eve geçiyorum dedi...annemlerle aynı site içinde oturuyoruz kızıma da o bakıyor,eşim eve girmeden kızımı görmek için annemlere uğramış,akşam üzeri bütün çocuklar sitenin parkında toplanıyorlar,eşimde yarım saat kadar kalmış yanlarında ordan eve geçmiş..neyse ben dönüşte kızımı anneme almaya gittim..annem de bi surat,bi keyifsizlik...bi şeyler var kıvranıyo belli ama anlatamıyo da...bu arada kızıma çıkıştı babası kılıklı gibi bi laf çıktı,ben de dayanamadım yine neyi varmış babasının derdin nedir anne dedim..annemin söylediklerini aynen aktarıyorum 'onun gözü pis,ben hissederim işte parkta komşumuza bakışlarını yakalamış,gözünü aç diye söylüyorum' falan dedi...gerisini hatırlamıyorum ne hissettiğimi tahmin edersiniz sanırım..biz bu komşumuzla sadece yaz akşamlarında sitenin bahçesinde karşılaşıyoruz,gidip gelmişliğimiz,yakınlığımız yok..ben ne yapmalıyım sizce? kime nasıl davranmalıyım?

eşiniz gecmıs yıllar sızı aldatmıss fakat bu bıdahaa yapmaz anlamına gelmez yapar anlamınada gelmez amaa huyluda huyundan bırazcık zor gecer belkı artık sızı aldatmaz ama baskalarını kestırebılır yanı belkıde annenızde gordu bu tıp bısey ondan sınırlendı yoksa kadına ne kı dertmı yanı bence annenıze kulak verın kocanızda olsa elın oglu bırıde canınız cıgerınız neden sızın kotu oldugunuzu ıstesınkı demekkı bıseyler varrr

tabi ki kötülüğümü istemiyor,bişeyler hissetmiş belli ki peki ben bu adama ne diyeceğim şimdi kafayı yemek üzereyim...bişi olmamış gibi davranmam mümkün değil

insanoğlu çiğ süt emmiş hatalar bizler içindir
ama daha önce hata etti diye yine yapacak diye bir mantık yok
anneniz artık güvenmediği için ona öyle gelmiş olabilir

tabi ki kötülüğümü istemiyor,bişeyler hissetmiş belli ki peki ben bu adama ne diyeceğim şimdi kafayı yemek üzereyim...bişi olmamış gibi davranmam mümkün değil
eğer gidip eşinize bu durumu anlatırsanız annenize kinlenir
bence anlatmayın ama siz eşinizi girip çıkarken takip edin bakalım siz böyle bir duruma şahit olacakmısınız
eğer kendiniz görürseniz konuşurşunuz eşinizle

sakın eşinıze bu durumdan bahsetmeyın yoksa annenıze kınlenır ama bı takıpte olun rahat davranın bakısına falan dıkkat edınn eger ole bısey yapıyosa mutlaka kendını ele verır merak etme o zman oturur konusursunn duruma gore

genelde beraber eve girip çıkıyoruz..dışarıda vakit geçirmiyor...oturduğumuz site de eski bi site herkes birbirini tanır ve kocamın böyle bişi yapacaksa bile burda buna cesaret edebileceğini sanmam...annemi çok skıştırdım bakması dışında ne gördün de bu kadar tepkjilisin diye yemin ediyo başka bişi yok diye...kafam çok karıştı

ah büyüklerimiz.. annenin yaptığı kızma ama biraz gereksiz olmuş canım
keşke sana demeden kendi takip edeymiş emin olup öyle söyleseymiş
bence eşin yapmak istese bile yakın çevreden böyle bişey yapmaya kalkışamaz
bence dert etme annen abartmış gibime geldi

az önce telde görüştük yine annemle....pişman oldum bu kadar büyütülecek bişi yok ben sadece dikkat et demek için söyledim falan diyor...kardeşimde yeri geldiğinde babam bile kadınlara bakıyo sonuçta erkek bu kadar hassas olduğum bi konuda ortya bi laf at sonrada bişi yok deyip çekil dedim...eşime tavrım ne olmalı sizce

Bence de eşinize belli etmeyin durumu.. Büyük sorunlar oluşabilir.. Biraz sakin olun uzaktan gözlemleyin.. Komşuyu biliyorsunuz nasılsa..

Ayrıca insan bakar yani,gözü dalar,bir şeye takılır gözü.. illa bir şey var demek değil bu.. Kaldı ki herkesin birbirini tanıdığı ve annenizin bulunduğu sitede büyük cesaret ister :26:

Siz en iyisi bir süre izlemede olun..

canım çok uğraş verdi,çok şeyler yaşadık toparlayabilmak için evet yapsa bile burnumuzun dibindeki biriyle,kan dökülür sonuçta kadın da evli barklı..bakmamıştır demiyorum erkek sonuçta ama evet annemin gelip bu kadar hassas olduğumu bildiği bi konuda beni böyle üzmesi ,aklım almıyo şaştım işte

cnm göz bu bakmış olabilir. baktı diye aldatacak değilya. her baktığı da ona mı kaldı sanki. erkekler göz zinasını çok yapar. bizim bile bazen gözümüz kaymıyormu:) şimdi eşinin adı çıkmış dokuza inmez sekize. o hesap. annen seni koruma içgüdüsüyle biraz fazlaca işgilli bence. nede olsa kayınvalide oda. öyle düşün bence. benim eşim çok yalan söyler. annemde her şeyde gene yalan söylüyor der. doğru bile söylese durum bu. bilmem anlatabildimmi. eşin seni aldatmasa hemen bu şekilde düşünürmüydün hayır. önyargılı davranma bence. takipte kal.inşallah kötü bişey yoktur ve olmaz.

cnm aynen katılıyorum. benim annemde bana sürekli eşin yalan söylüyor.para saklıyor senden derdi. birgün eşimle kavgamızda ayrılalım ceketimi alır giderim dedi. mutlu günlerimizde yıllar sonra eşinde sana boşanalım demişti falan gibi şeyler söyledi annem. çok kötü oldum.bende bu sözler beni üzer mutsuz eder dedim. şimdi karışmıyor.

Anneniz kışkırtıyor bence sizi. Olay olmuş bitmiş. Pişman da olmuş. bir daha güveninizi sarsmamış eşiniz. Huzurunuzu kaçırmanın ne alemi var tamamen de kendi fikri üstelik.
Takmayın, takılmayın bence. Şüphe duymaya, didiklemeye başlarsanız eşiniz bunu mutlaka hisseder yok yere gerilirsiniz.
Annenize de söyleyin somut şeyler söylesin eğer şüphesi varsa. Boş yere aklınızı bulandırmasın.

sağol canım,dediğim gibi yapcak olsa bile annemlerin burnunun dibiden biriyle cesaret edecek kadar da değil bunu adım gibi biliyorum bu kadar da aptal olamaz...dediğim gibi eve beraber girip beraber çıkıyoruz benim aklıma bile gelmiyor açıkçası başka bi kadına bakarken görsem bile..çünkü erkek sonuçta üstünde durmuyorum bile...bundan sonra yaparsa o da çok iyi biliyor ki umrumda bile olmaz kapının önünde bulur kendini daha önceki gibi...ona ihtiyacımız olmadığını onsuz da yapabildiğimizi gördü daha önce....ben annemin tavrına üzüldüm sadece...ikisine de nasıl dvrancağımı bilemedim...

eşine hiçbir şey söyleme ortada gerçekten şüphenilecek bir durum yok çünkü annen sadece kocana geçmişteki hatasından dolayı güvenmediği için leblebiden nem kapar olmuş sen sakin ol eşini gözlemle o bayana karşı bakışlarını falan izle anormal bir durum varsa sende anlarsın zaten ama şimdi durduk yere evinde huzurunu bozma canım

sabahtan beri içim içimi yiyordu iyi geldiniz bana..hepinize teşekkür ederim..akşam olmasın eve gitmeyeyim diyordum..açıkçası ne annemle ne de kocamla yüzyüze gelmek istemiyordum ama sakinleştim biraz

sabahtan beri içim içimi yiyordu iyi geldiniz bana..hepinize teşekkür ederim..akşam olmasın eve gitmeyeyim diyordum..açıkçası ne annemle ne de kocamla yüzyüze gelmek istemiyordum ama sakinleştim biraz

Annenizin zannı yüzünden eşinizle aranızı açmayın. Çocuğunuzu düşünün hem. Evdeki huzursuzluktan en çok onlar etkileniyor. Anlıyorlar anne baba arasındaki gerginliği....

Emin olun eşiniz böyle bir gaflette bulunursa en son yanında yapacağı insan annenizdir.
Hele hele tanıdık bildik evli barklı komşunuza bakacak.
Kusura bakmayın ama anneniz boş buğazlık yapmış.
Ayrıca çocuğunuzada böyle söylevlerde bulunması hiç hoş değil.

Kolay şeyler yaşanmamış. Unutulmuş gibi yapılmış ama siz de ve ailenizde
derin etkiler bırakmıştır bu aldatma konusu tabi.

Belki eşiniz gerçekten baktı bir kez aldatan bir daha da aldatabilir çünkü.
Ama belki gerçekten pişman oldu değerinizi anladı ve belki bir daha asla yapmaz.
Ama anneniz de olayın etkisiyle yanlış anlamlandırmış olabilir.

Çok karmaşık bir durum. Kimseye tepki vermek doğru olmaz.
Yani eşinize bunun için tepki vermek de doğru olmaz.
Annenizin de yarası var kolay değil..

Siz en iyisi bunun için canınızı sıkmayın..Yok sayın.
Umarım bir daha hayal kırıklığı yaşamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…