- Konu Sahibi blackangel80
-
eşiniz gecmıs yıllar sızı aldatmıss fakat bu bıdahaa yapmaz anlamına gelmez yapar anlamınada gelmez amaa huyluda huyundan bırazcık zor gecer belkı artık sızı aldatmaz ama baskalarını kestırebılır yanı belkıde annenızde gordu bu tıp bısey ondan sınırlendı yoksa kadına ne kı dertmı yanı bence annenıze kulak verın kocanızda olsa elın oglu bırıde canınız cıgerınız neden sızın kotu oldugunuzu ıstesınkı demekkı bıseyler varrr
eğer gidip eşinize bu durumu anlatırsanız annenize kinlenirtabi ki kötülüğümü istemiyor,bişeyler hissetmiş belli ki peki ben bu adama ne diyeceğim şimdi kafayı yemek üzereyim...bişi olmamış gibi davranmam mümkün değil
eğer gidip eşinize bu durumu anlatırsanız annenize kinlenir
bence anlatmayın ama siz eşinizi girip çıkarken takip edin bakalım siz böyle bir duruma şahit olacakmısınız
eğer kendiniz görürseniz konuşurşunuz eşinizle
ah büyüklerimiz.. annenin yaptığı kızma ama biraz gereksiz olmuş canım
keşke sana demeden kendi takip edeymiş emin olup öyle söyleseymiş
bence eşin yapmak istese bile yakın çevreden böyle bişey yapmaya kalkışamaz
bence dert etme annen abartmış gibime geldi
merhaba arkadaşlar,dün akşamdan beri içimi kemiren şey için görüşlerinize o kadar ihtiyacım var ki...ne düşüneceğimi,nasıl davranacağımı bilemedim,kimseyle paylaşamadım ve sizlere içimi dökmenin iyi geliceğini düşündüm...olayı kısaca anlatmaya başlayayım...6 yıllık evliyim,4 yaşında bi kızım var...evliliğimizin ilk yıllarında eşim beni aldatmış,uzun bi süre ayrı kalmış,boşanmanın eşiğinden dönmüştük..pişmanlığını,üzgünlüğünü her an hissettirdi bana ve eskisinden daha iyi oldu evliliğimiz,tekrar şans verdiğim için pişman ettirmedi beni...konu şu ki benim ailem bi türlü atlatamadı bu olayı ve her fırsatta bi şekilde eski konular açıldı durdu...dün akşam iş çıkışı uzun süredir görmediğim 2 arkadaşımla 1-2 saatliğine buluşmaya karar verdik,eşimde sen keyfine bak gerekirse gelir seni alırım ben eve geçiyorum dedi...annemlerle aynı site içinde oturuyoruz kızıma da o bakıyor,eşim eve girmeden kızımı görmek için annemlere uğramış,akşam üzeri bütün çocuklar sitenin parkında toplanıyorlar,eşimde yarım saat kadar kalmış yanlarında ordan eve geçmiş..neyse ben dönüşte kızımı anneme almaya gittim..annem de bi surat,bi keyifsizlik...bi şeyler var kıvranıyo belli ama anlatamıyo da...bu arada kızıma çıkıştı babası kılıklı gibi bi laf çıktı,ben de dayanamadım yine neyi varmış babasının derdin nedir anne dedim..annemin söylediklerini aynen aktarıyorum 'onun gözü pis,ben hissederim işte parkta komşumuza bakışlarını yakalamış,gözünü aç diye söylüyorum' falan dedi...gerisini hatırlamıyorum ne hissettiğimi tahmin edersiniz sanırım..biz bu komşumuzla sadece yaz akşamlarında sitenin bahçesinde karşılaşıyoruz,gidip gelmişliğimiz,yakınlığımız yok..ben ne yapmalıyım sizce? kime nasıl davranmalıyım?
ah büyüklerimiz.. annenin yaptığı kızma ama biraz gereksiz olmuş canım
keşke sana demeden kendi takip edeymiş emin olup öyle söyleseymiş
bence eşin yapmak istese bile yakın çevreden böyle bişey yapmaya kalkışamaz
bence dert etme annen abartmış gibime geldi
cnm göz bu bakmış olabilir. baktı diye aldatacak değilya. her baktığı da ona mı kaldı sanki. erkekler göz zinasını çok yapar. bizim bile bazen gözümüz kaymıyormu:) şimdi eşinin adı çıkmış dokuza inmez sekize. o hesap. annen seni koruma içgüdüsüyle biraz fazlaca işgilli bence. nede olsa kayınvalide oda. öyle düşün bence. benim eşim çok yalan söyler. annemde her şeyde gene yalan söylüyor der. doğru bile söylese durum bu. bilmem anlatabildimmi. eşin seni aldatmasa hemen bu şekilde düşünürmüydün hayır. önyargılı davranma bence. takipte kal.inşallah kötü bişey yoktur ve olmaz.
sabahtan beri içim içimi yiyordu iyi geldiniz bana..hepinize teşekkür ederim..akşam olmasın eve gitmeyeyim diyordum..açıkçası ne annemle ne de kocamla yüzyüze gelmek istemiyordum ama sakinleştim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?