ne düşünmeliyim aklım karıştı :((

anneniz normalde kindar biri midir? Benimki öyle mesela ...birisinden nefret etti miydi içi asla düzelmez.

20 yıl geçmiş üzerinden bir tanıdıgımız kalbini kırmış,laf geldi gediğine koydum içim sogudu demişti...öylece

kalakaldım( duygusal kadınlar affedemiyor malesef...

Size yapılanı kişisel algıladıgı için,kin tuttugu için bu şekilde taraflı bakıyor da olabilir olaylara...sürekli

iç içesiniz.konu hiç gömülmiş hep taze kalmış...seçim sizin ya huzurunuzu bozacak soracaksınız,yada uzaktan

takipte kalacaksınız...her an aldatılacaksınız diye bir kural yok,bir daha yapmayacak diye de bir şey yok

Son düzenleme:
Birde annenizin çocugunuza davranışını kabullenmeyin lütfen...kinli oldugunu buradan yakaladım sanırım.kendi emek verdigi torununu babası gözlü diye yerer mi insan?

çocugunuz şimdi küçükse de büyüyünce araları acayip derecede gerilir bu yüzden.annenize bu şekilde konuşmamasını söylemelisiniz bence...

Psikolojisi acısından hiç de normal degil bu yaşananlar ufaklıgın.

annen seni koruma iç güdüsüyle hareket etmiş olabilir ama yaptığı çok yanlış....üstelik torununa "babası kılıklı " demesi de çok abes geldi bana...eşin önceden yapmış bi hata...zor toparlanmışsınız bundan sonra yanlışı olmamaış..ama bi kere adı çıkmış ya o hesap...annen bişeye tam emin olmadan senin böylesi hasssas olduğun bi konuda kapıyı açar açmaz dolduruşa getirir gibi böyle konuşmamalıydı...bi süre bak bakalım eşinin tavırlarına çaktırmadan süz bakalım varsa böyle durum annen haklıdır.şayet böyle bişey yoksa annen yanlış anlamıştır zira insanın gözü hakikaten bazen elinde olmadan dalabiliyor nereye baktığının farkına bile varmadan..başıma geldi hala kendimden çokk utanırım...eşimin iş arkadaşı ailecek bize gelmişti..o gün de çocuktan çok yoruldum üstelik gözlerim rahatsız olduğundan mıdır sık sık dalar ..aynı odadayız çay faslı vs var..dalmışım ama sor bi nereye..ta adamın gözünün içine ..kendime bi geldim adam bana bakıyor..ama öleydim o anda yerin dibine geçeydim dedim...kimbilir adam ne düşündü..."eşinin yanında beni kesiyor mu dedi artık bana bakıyor mu dedi"Allah bilir ...ama o günden beri dikkatli olmaya çalışırım...ama işte göz dalması gerçekten elde olmayan bi durum..

boşu boşuna canını sıkma huzurunuzu bozma bence kapa üstünü hatta burdaki konunu da..zira aklına geldikçe ya da burada yazıldıkça hatırlıyacak boş yere kendi kendi dolduracaksın....bayanken bile bizim bile gözümüz takılıyor..
Resul-i Ekrem Efendimizden (a.s.m.) buu hususta Hz. Ali'ye şöyle buyurmuşlardır:

“Yâ Ali, arka arkaya bakma! Birinci bakış hakkındır, fakat ikinci bakışta hakkın yoktur.” buyurmuştur bunu da unutma...

Son düzenleme:
teşekkür ederim arkadaşlar,gerçekten çok iyi geldiniz bana...ben asla eşimi savunmuyorum,yapmaz demiyorum,bakmıştır olabilir diyorum ama annemin tavrıydı beni üzen...emin olmadan,sadece baktı diye beni dolduruşa getirmesi,huzursuz etmesiydi kaç gündür canımı sıkan...babam bayağı bi çıkıştı bu konuda kendisine..bu kadar hassas bu konuda bunca şey yaşanmışken ne yapmaya çalışıyorsun diye...sizleri dinledim ve eşime belli etmedim hiçbişey...onu da gözlemliyorum çaktırmadan henüz canımı sıkan bişi olmadı umarım olmaz da...

ben de çoğunluğa katılıyorum.. eşinizle mutluluğunuza, geçmişteki izlerin silindiğine sevinmeliyken, hala o pis adam gözüyle ona bakmak bakışını da öyle yorumlamak olabilir bu.
siz affetmişsiniz ama anneniz size yapılanı affetmemiş. eşinize bişey demeyin. annenize diyin bence. bir daha emin olmadan böyle şeyler size söylemesin. yaranız var üstelik kolay mı böyle bi düşünceyle uyumak tekrar..
siz ondan emin olmuşsunuz artık, tekrar kazanmış sizi bunu yapabilmiş.. alt üst etmeyin herşeyi, anneniz daha duyarlı olsun.. ona anlatın bence.. size tekrar bi kötülük gelmesin istiyor olabilir ama bilmiyorum önce biraz içinde de tutabilmeli, sizin için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…