Kızlar merhaba kazancınızın ne kadarını birikime ayırıyorsunuz ya da ne kadar harcama yapıyorsunuz aylık mesela biz şuanda ev alma isteği ile birikime devam ediyoruz sanki çok mu sıktık kendimizi diye merak ediyorum açıkçası bir maaşı komple birikime bırakıyoruz öteki ile geçiniyoruz
Bir maaşı kenara koyabiliyorsanız çok iyi. Yalnız ev fiyatları neredeyse her hafta malzeme fiyatlarıyla birlikte artıyor. Birikimle yetişmek mümkün değil. Kredi çekip inşaatı tamamlanmamış evlerden alırsanız daha uygun olur. Hem de ödeyeceğiniz kredi TL olacağı için bir süre sonra borcunuz enflasyona karşısında sabit kalır. Hatta erir.
Kızlar merhaba kazancınızın ne kadarını birikime ayırıyorsunuz ya da ne kadar harcama yapıyorsunuz aylık mesela biz şuanda ev alma isteği ile birikime devam ediyoruz sanki çok mu sıktık kendimizi diye merak ediyorum açıkçası bir maaşı komple birikime bırakıyoruz öteki ile geçiniyoruz
Merhaba canım ben kendime göre bir sistem oturttum 25 yılda
Normalde maaşımın % 72 73 ünü birikime ayırıyorum
Lâkin şu aralar ekders ve kira gelirleri bana yetiyor çok şükür
Maaşımın tamamını birikime ayırıyorum hatta diğer gelirlerden de birikime atıyorum elimden geldiğince
Merhaba canım ben kendime göre bir sistem oturttum 25 yılda
Normalde maaşımın % 72 73 ünü birikime ayırıyorum
Lâkin şu aralar ekders ve kira gelirleri bana yetiyor çok şükür
Maaşımın tamamını birikime ayırıyorum hatta diğer gelirlerden de birikime atıyorum elimden geldiğince
Yani hep borcumuz var borç ödüyoruz ev araba ben sadece her ay işsizlik maaşımla altın alıyorum 20 bin. Oğluma fon alıyoruz 7 bin bu ay. Genelde 1 maaş borçlara gitti bizde hep