oda bişeymi benimki kocamı kışkırtıyor dolduruyor bana karşı of of bizim annelerimiz neden böyleeeee
Benim annemde nişanlıma demet çok bencil, kendisinden başka kimseyi düşünmüyor demiş (sebebide bu güne kadar kazandığım paraları biriktirmem)ama diğer kız kardeşimi her zaman her yerde herkese övmüştür.Üstelik onun hayata, kendine ve bizlere karşı o kadar büyük hataları olduki.Üniversite okudum, çalıştım, kazandığımı biriktirdim.Kardeşim lise terktir.Annem o kadar uğraştı okutamadı.Evleneli 2 sene oldu annem hala onun kredi kartı borçlarını öder.Öde öde bitmedi ama ondan değerliside yok.O yüzden seni anlıyorum.
seni istemeye geldiklerinde müstakbel kayınvalidene (artık annecim mi dersin bilmem diyo) benim kızım iş yapmaz.inattır dicem diyo.susuyorum bende.içimden diyorumki erkekler annelerinin huyuna benzer birisiyle evlenmek ister aşkımda bana çok aşık demekki bi sorun yok
ayrıca kayınvalideciğim beni çok seviyo.daha tanışamadık ama her fırsatta selam sölüyo halimi hatırımı soruyo.olum hadi artık bak sözleninde eşyalarınızı almaya başlayalım daha bekletme gelinimi diyo canım benimbide gamzlerime bayılıyomuş ayyy
valla ben artık annemle çok fazla konuşmuyorum.erkek arkadaşımada benim annem böle böle diye anlatıyorum.sesimin tonundan attığım msjların azlığından canımın sıkkın oludğunu anlıyo zaten.neden yalan söliyim hemsonuçta tanışınca şok olmasın sevdiğim kendisi diyo sana böle davranıyo ben seni alıyım elindende anlasın senin kıymetini o zman ah kızım der diyo
şu hasta halimle pek güldüm yaa.. çok tatlısınız yaaa
benim annemde benim evime geldiğinde ;'' oraya şunu niye koydun, buzdolabındaki bilmem neyi şöyle kaldırsaydın ya,şuranın tozunu almamışsın,o makinada yıkanırmı hiç ws ws'' diyor.. en son dayanamayıp takılıyorum artık '' aaa yeter kaynana gibisin ya,kayınvalidem bile karışmaz'' diyorum.. -ki kayınvalidem şeker gibi kadındır.. her zaman takdir eder beni.. hem ev hem iş durumunu iyi dengelediğim için.. annem diyor ki : '' hıhh birde ev hanımı olacaklar.. makinaya çamaşırı atıyorlar sonrada ''bugün çamaşır yıkadım'' diyorlar.. hayır efendim makina yıkıyor çamaşırı sen değil..'' diyor.. sonrada ekler.. ''eskiden makina mı vardı,sen hiç elinden bebek bezi yıkadınmı.. amaa yoook onunda hazırı var.. şimdi çocuk doğurmak varmış.doğursam mı ne:26: '' diyor.. gülmek ten kırıyor beni..çok seviyorum,bayılıyorum bu kadına yaaa.. çok bomba
aslında annesi bu karakterde olanlar şanslı ya
düşünsenize anneniz melek ama kayınvalideniz bu karakterde
yok ya çok şükür halime zaten şurda en fazla 1.5 senenm kaldı evden uçuyom
her anne çocuğunu sever böyle yapmasın onun karakteridir sizi sevmediği anlamına gelmez ki
aslında annesi bu karakterde olanlar şanslı ya
düşünsenize anneniz melek ama kayınvalideniz bu karakterde
yok ya çok şükür halime zaten şurda en fazla 1.5 senenm kaldı evden uçuyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?