Birde erkek kısmına fazla güvenmeyin ne zaman nerde yamuk yapacakları belli olmuyor
Kız Vallahi Benim Annemde Öyledi..
Yapardık Beğenmezdi Tekrar Yapardı..
Sona Başlardı Söylenmeye..
Bir Halt Bilmiyorlar, Yapmıyorlar Diye...
Bunlar Evlencekte Ben Görcem de....
Arkanızı Kim Toplayacak Bilmiyorum Derdi..
Hem Kendi Arkamı, Hem Kocamın Arkasına Yetiyorum..
Annemin Ağzı Açık Kalıyor Bana Gelince..
Severim Anacığımı Birde Ben Aileden Birisine Bu Kadar Sinirlenemem Nefret Edemem...
Et Tırnaktan Ayrılır mı ??
ASLA!!!
Ahh Ahh..
İnsanlar 30 Yıllık Koynundaki Kocasını Tanımıyor Be Canım..
Sen 4.5 Yılda Tanıdığını mı Düşünüyorsun ??
Boşanma Oranlarından Haberin Yok Sanırım..
Böyle Düşünenler Yüzünden Bilginee..
Kaç Yıl Gezip Tozan Ayrılıklar Mutlaka Duymuşsundur..
Aklını Başına Topla..
Zaten Şimdi Söylemez..
Evlenince Demiştim Sana..
Yani Annenin Yaptığı Batar Şimdi Sana Ama..
Elin Yaptığı Daha Çok Batar İnsana..
Şu An Sinirlisin Bu Sebepten Annenden Böyle Bahsediyorsun..
Evlenince Çok Ararsın Meleğim..
Kendini İyi Bak..
Aynen...hele ki kaybedince...
[B][SIZE=3]:(
[/SIZE][/B][/QUOTE]
allah gecinden versin.tabi anneme bişey olursa yıkılırm.ama gelin görünkü anlaşamıyoruz.ben ak diyosam o kara.bugün temizlik yaptım.evi topluyorum.arkamdan topladığım yerleri tekrar düzeltiyo.annemle böle bi ilişkimiz var yani:31:
belki kendi açından böle diyosun.ama ben sana katılmıyorum.herkesin karakteri farklı.sinirli değilim sadece paylaşıp rahatlamak istedim.çünkü yeni olan bişey değil ben kendimi bildim bileli annem böle.belkide bu kadar emin olmamın nedeni erkek arkadşımın aile kavramının ne olduğun çok çok iyi biliyo olmasıben kendimden ne kadar eminsem sevdiğimdende o kadr eminim kızlar
allah gecinden versin.tabi anneme bişey olursa yıkılırm.ama gelin görünkü anlaşamıyoruz.ben ak diyosam o kara.bugün temizlik yaptım.evi topluyorum.arkamdan topladığım yerleri tekrar düzeltiyo.annemle böle bi ilişkimiz var yani
Benim Açımdan Böyle Değil..
Etrafına Bakman Amaçlı Yazdım..
Varsayım Bunlar..
Bende Çok Güvenirdim..
Güvenimi Sarsacak Bir Şey Olmadı..
Allah'a Şükür..
Maşallah Sen Kendinden Çok Eminsin..
Eee Annenin Kahrını Niye Çekiyorsun ki Canım..
Evleniver Gitsin..
bu kadar beklememizin nedeni okul ve iş durumuydu.geçen sene mezun oldumbirikimde yaptık çok çükür bu sene sonun söz olucak zaten seneyede askerden dönünce düğün olcak inşallah.kısa dönem gidiceği için fazla beklemicez
ben sevdiğimiden emin olmasam zaten bu kadar emin ve net konuşmam
Genç kızların yaptığı en büyük hata eş adayına annelerini karalamak erkekler asla kendi analarını karalamazlar zaten en zor günlerde yine kendi annemiz yanımızda
çok haklısın.. bu hataya düşenleri kınıyorum.. yarın birgün zaman gelipte,eşi(erkek) kayınvalideye laf yetiştirir,saygısında kusur edersede bu da, bu genç kızların içine oturup,dert olmamalı.. annesini,eşine anlatıp deşifre ederse,eşinden annesine saygı göstermesini beklememeli.. şahsen ailem ,akrabalarım adına asla kızgınlıklarım,karalama,içimdekini kusma,herkesin inciğini boncuğunu dökme mahiyetinde eşime açılmam.. bu zaten bi yerde saygısızlık , haliyle karşımdaki insanın yerinde olsam derimki .. ''amannn kendi annesini,ailesini kendi saymıyor,ben niye sayayımki'' der.. erkeklerde bu bilinç daha kuvvetli.. kendileri annelerinin mizacını pek ala bilirler.. gelin hanımda olumsuz olan bazı şeyleri çözmüşse,öle olduğu halde erkek bilinçli olarak kabul etmez.. çünkü annesinin sayılmayacağını düşünür..
allah gecinden versin.tabi anneme bişey olursa yıkılırm.ama gelin görünkü anlaşamıyoruz.ben ak diyosam o kara.bugün temizlik yaptım.evi topluyorum.arkamdan topladığım yerleri tekrar düzeltiyo.annemle böle bi ilişkimiz var yani
benim erkek arkadşım annesine aşırı düşkündür.annemle aramızda olanları ona anlatarak nasıl rahatladığımı anlatama size.eğer benim karakterimi bilmemiş olsa.annesine bi saygısızlık bi terbiyesilik yapıcamı düşünmüş olsa.biz bu kadar seneyi geçirmemiş olurduk.çoktan bitmiş olurdu bizim ilişkimiz.ama bende anneme saygısızlık etmedim hiç bi zman.bana ters davrandıysa sustum.içime attım bu attıklarımı eşim olacak insanla paylaştım.hep diyorum ya bu karakter meselesi.benim erkek arkadşım şu zaman kadar (4.5 )senedir ona sölediğim hiç bir lafımı benim önüme geitrmedi.sende şölesin böle demiştin.ailen senin böle zaten demedi.allahıma çok şükür harika giden bir birlikteliğim var.ama anemle aramadada böle bi sorun var hepsi bu
Ah canımmm...şimdi ne dersem diyeyim ikna edici olmaz..biliyorum çünki çok beterlerini yaşadım...
Anlamak için kaybetmek gerektiğini keşke önceden öğrenebilse insan.
Şimdi..onun KARA dediğinin...gerçektende KARA olduğunu farketmek öyle acı veriyor ki.
.
canım bende annemle problem yaşadığımda sevgilime anlatırdım anlardı beni.uzun süreli birlikteliğimiz oldu.evlendik sonunda ama inan evlenince tanıyorsun eşini.şimdilik herşey güzel olabilir ama dikkatli ol.ben akıllandım artık anlatmıyorum hiçbişeyi.sende anlatma boşver senin iyiliğin için söylüyorum yanlış anlama ama erkekler evlenince değişiyor ve çok şaşırıyorsun
peki kime anlatıyosun.en yakın kız arkadşınamı.bence bi evlilikte eşle paylaşılmalı herşey.sonuçta eşim diyosun.yani diğer yarın.eğer bu anlattıklarını sana karşı kullanıyosa o erkeğin karakteri işte.belki sölediklerin doğru olabilir.ama benim ailemde akrabalarımda hiç bu şekilde bişey yaşanmadı.ve bende sevdiğimle böle bişey yaşıcamı hiç tahmin etmiyorum
Umarım sende böyle bir problem yaşamazsın.Bir gün erkek arkadaşına anlattıkların karşına çıkmaz.Ama insan yeri geliyor kendini bile tanıyamıyor.benim annem de söylenirdi bekarken,beğenmezdi hiçbirşeyi çok aşırı titizdir.ben bir söylese ikincisini duymuyordum.ne olursa olsun annemin bir açığını kimseye vermem.ben bu kadar güvenme derim insanoğlu çiğ süt emmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?