Ne kadar şanslıyım ki öz annem bana gelin muamelesi yapıyor

Birde erkek kısmına fazla güvenmeyin ne zaman nerde yamuk yapacakları belli olmuyor

o zman gözün kapalı güvenmicen biriyle neden evlenesin ki
bile bile lades demiş olursun.kendini kandırırsın.illa içinde bi yerde ya bigün aldatırsa ya giderse olur bence.
önemli olan aşkı yaşamak ve aşkı yaşadığın kişiye sonuna kadar güvenmek ben öle yapıyorum

aynen benin anacımda öle derdi şimdi gidip yardım ediyorum bile ona oraya gidince yemeğiydi temizliğiydi yapıyorum bazen aferim alıyorum bazen gene beğenmiyor evde bekar ablam var o hiç iş yapmaz ablama diyomş gene hülya yapıyodu bi işin ucundan tutuyodu diye işte gidince arıyolar bizi valla

Aynen...hele ki kaybedince...
[B][SIZE=3]:(

[/SIZE][/B]

Son düzenleme:

Benim Açımdan Böyle Değil..
Etrafına Bakman Amaçlı Yazdım..
Varsayım Bunlar..
Bende Çok Güvenirdim..
Güvenimi Sarsacak Bir Şey Olmadı..
Allah'a Şükür..

Maşallah Sen Kendinden ve Sevdiceğinden Çok Eminsin..
Eee Annenin Kahrını Niye Çekiyorsun ki Canım..
Evleniver Gitsin..

Son düzenleyen: Moderatör:

Yazdım Yukarda Bizimkilerde Öyle..
Bir Tek Sende Yok ki Canım..
Bizi Çocuk Olarak Gördükleri İçin Bir Şey Yapamıyoruz Sanıyorlar..

bu kadar beklememizin nedeni okul ve iş durumuydu.geçen sene mezun oldum birikimde yaptık çok çükür bu sene sonun söz olucak zaten seneyede askerden dönünce düğün olcak inşallah.kısa dönem gidiceği için fazla beklemicez
ben sevdiğimiden emin olmasam zaten bu kadar emin ve net konuşmam

Haklısın Canım..

Genç kızların yaptığı en büyük hata eş adayına annelerini karalamak erkekler asla kendi analarını karalamazlar zaten en zor günlerde yine kendi annemiz yanımızda

çok haklısın.. bu hataya düşenleri kınıyorum.. yarın birgün zaman gelipte,eşi(erkek) kayınvalideye laf yetiştirir,saygısında kusur edersede bu da, bu genç kızların içine oturup,dert olmamalı.. annesini,eşine anlatıp deşifre ederse,eşinden annesine saygı göstermesini beklememeli.. şahsen ailem ,akrabalarım adına asla kızgınlıklarım,karalama,içimdekini kusma,herkesin inciğini boncuğunu dökme mahiyetinde eşime açılmam.. bu zaten bi yerde saygısızlık , haliyle karşımdaki insanın yerinde olsam derimki .. ''amannn kendi annesini,ailesini kendi saymıyor,ben niye sayayımki'' derim.. erkeklerde bu bilinç daha kuvvetli.. kendileri annelerinin mizacını pek ala bilirler.. gelin hanımda olumsuz olan bazı şeyleri çözmüşse,öyle olduğu halde erkek bilinçli olarak kabul etmez.. çünkü annesinin sayılmayacağını düşünür..

benim erkek arkadşım annesine aşırı düşkündür.annemle aramızda olanları ona anlatarak nasıl rahatladığımı anlatama size.eğer benim karakterimi bilmemiş olsa.annesine bi saygısızlık bi terbiyesilik yapıcamı düşünmüş olsa.biz bu kadar seneyi geçirmemiş olurduk.çoktan bitmiş olurdu bizim ilişkimiz.ama bende anneme saygısızlık etmedim hiç bi zman.bana ters davrandıysa sustum.içime attım bu attıklarımı eşim olacak insanla paylaştım.hep diyorum ya bu karakter meselesi.benim erkek arkadşım şu zaman kadar (4.5 )senedir ona sölediğim hiç bir lafımı benim önüme geitrmedi.sende şölesin böle demiştin.ailen senin böle zaten demedi.allahıma çok şükür harika giden bir birlikteliğim var.ama anemle aramadada böle bi sorun var hepsi bu

Ah canımmm...şimdi ne dersem diyeyim ikna edici olmaz..biliyorum çünki çok beterlerini yaşadım...

Anlamak için kaybetmek gerektiğini keşke önceden öğrenebilse insan.

Şimdi..onun KARA dediğinin...gerçektende KARA olduğunu farketmek öyle acı veriyor ki.
.

canım bende annemle problem yaşadığımda sevgilime anlatırdım anlardı beni.uzun süreli birlikteliğimiz oldu.evlendik sonunda ama inan evlenince tanıyorsun eşini.şimdilik herşey güzel olabilir ama dikkatli ol.ben akıllandım artık anlatmıyorum hiçbişeyi.sende anlatma boşver senin iyiliğin için söylüyorum yanlış anlama ama erkekler evlenince değişiyor ve çok şaşırıyorsun

haklısın sende tabi.ama biz annemle hiç bir zmaan anne kız ilişkisi yaşamadık.sürekli bi eleştiren taraftı.halada öle.sadece bana karşıda değil.ailede herkese karşı.herkesin ailesi farklı.bende ne kadar anlatsam yaşadıklarımı annendir o yüzden yapıyo diceksiniz.ama işte gerçek bu değil
benim arkadaşlarımda annemle tanıştılar ve annemin neden böle olduğunu onlarda çözemedi.benim yaptığım bişey yok yani kendi karakteri

peki kime anlatıyosun.en yakın kız arkadşınamı.bence bi evlilikte eşle paylaşılmalı herşey.sonuçta eşim diyosun.yani diğer yarın.eğer bu anlattıklarını sana karşı kullanıyosa o erkeğin karakteri işte.belki sölediklerin doğru olabilir.ama benim ailemde akrabalarımda hiç bu şekilde bişey yaşanmadı.ve bende sevdiğimle böle bişey yaşıcamı hiç tahmin etmiyorum

Umarım sende böyle bir problem yaşamazsın.Bir gün erkek arkadaşına anlattıkların karşına çıkmaz.Ama insan yeri geliyor kendini bile tanıyamıyor.benim annem de söylenirdi bekarken,beğenmezdi hiçbirşeyi çok aşırı titizdir.ben bir söylese ikincisini duymuyordum.ne olursa olsun annemin bir açığını kimseye vermem.ben bu kadar güvenme derim insanoğlu çiğ süt emmiş

bu annemin açığı değilki.peki hiç bişey sölememiş olsam.evlendiğimizde.sen bana anneni böle anlatmamıştın.gayet iyidiniz hani demesimi daha iyi.yoksakarakterini bilmesimi.ben annemi şikayet etmedm hiç bi zman davranışları bu.evlendiğimizdede benim eşimede böle davranıcak biliyorum çünkü.herkese karşı tavrı bu

benim annemm benle arası çok iydirr bekarkende bana iş yaptırmazdı kıyamıyoduu kardeşim ve ablam derkiii arkdaşını kendii dogurmuş diye:)))ama ablamla frakansları nedense biir türlü uyuşmazdıı tartışıp dururlardııı hani ablamda çok yaşlı deil 33 yaşındaa anlaşabilir diye hep düşünüyodum oda evlenincee bir eekek kardşeimiz kaldı zaten iş için şehir dışında yaşıyorr:) canım annem babamla kaldıalrr şimdii bizii hep arıyorrrrrr

benim anneminde kardeşimle arası iyi.benimde babamla çok iyi.işte anlaşma meselesi

ablabında babamla arsı süperdiii bak ben o kunudaa babamla anlaşamazdım agresif der bana:)ama çok severimmm babamıı müthiş bir adam oo babacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…