Ne kadar şanslıyım ki öz annem bana gelin muamelesi yapıyor

anneme kalsa yarın git evlen yerini bil sende diyo ama bizim planlarımız farklı ki askerliğini yaptıktan sonra 1 ay içinde düğün ben gider bu sene sonu söz olcak allahım nasip ederse seneye mayıs gibi nişan seneye yıl sonundada gelin olcam inşallah
ben ist dışında okurken bile çok fazla konuşmazdık telde annemle.konuşunca he ii tamam diyip ben bişey anlatırken çat telefonu kapardı yüzüme.bende aramazıdm.bu sefer nie aramadım diye aban tavır yapardı bi tuhaf yani

kızlar en son dün düğüne beraber gidiyoduk bende yol üstü bi arkadaşımıda alacaktım benim arabayla anaaaa başladı tantanaya kocama diyo alma boşver buna yüz verme ne gerek var kendileri gitsin neyse kocamda dolduruşa geliyo tabi efelenmeler falan en sonunda aldık kızı nasıl laf sölüyo ona bi görseniz rezil oldum yerin dibine girdim kurtarmak için durumu maymun oldum resmen SANANE YA BU BENİM ARABAM İSTER BİNDİRİRRM İSTER BİNDİRMEM O BENİM BUZDOLABIM İSTER KİRLETİRİM İSTER TEMİZLERİM BU BENİM EVİM İSTER KENDİM TEMİZLERİM İSTER KADIN TUTARIM BU MAAŞI BEN HAKETTİM İSTER SAVURURUM İSTER BİRİKTİRİRİM KOCA BENİM KOCAMİSTER AÇIK GİYDİRİR İSTER KAPALI GİYDİRİRİR AĞZIMIN İÇİNE BAKIYORSA BUNDAN SANANE SEN VE ABLALARIM KOCALARINIZA LAF GEÇİREMİYORSANIZ BUNDAN BANANE DÜŞÜN YAKAMDAN SEVGİLİAİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMM
OH BEEEEEEEEE

Benim Annem Söyledi Valla...
Yemek Yapmasını Bilmiyor Dedi..
Ama Ben Takıntılı Bir İnsan Olmadığım İçin, Hiiiçç Umrumda Olmaz..

Eee Kadın Haklı Ama..
Ben Bu Yaşıma Kadar Bir Ev Süpürmemişim..
Yemek Yapmamışım...
Anlayacağınız Bir Halttan Anlamazdım...
Neyseki 9 Aydır Temizlikten Anlıyorum..
Yemek Olayına Hiç Girmeyeceğim...
Çünkü Hala Bilmiyorum..

Ama Ben Evde Çok Kalmadım, Şehir Dışında Okudum..
Lise ve Üniversiteyi..

Annem Kayınvalidem Oturmaya Geldiğinde, Yaprak Sarması v.s Bir Şeyler Hazırlamış.. (Henüz Evli Değilim, Tanışmaya Geldiler)
Kayınvalidem de, Oğlum Çok Sever Ama Utandı Ondan Yemiyor Şimdi Dedi Güldü..
Annem de Dedi ki; Oooo Benim Kızda Bir Sarar ki İnce İnce..

Son düzenleyen: Moderatör:

Bana Bakkk Bana...
Anlatma Kimseye..
Anlatacaksan Bize Anlat Bizler Seninleyiz...

En Basit Örneği; Yarın Bir Gün Evlenirsen O Gençle..
Kayınvalidenle Anlaşamazsan, İlk Lafı Şu Olur...
Kendi Annele Anlaşamıyordun, Normal Değil mi Benimkiyle Anlaşamaman...

Ya da Sorunun Sende Olduğunu Düşünür...

valla büyük konuşmıyım ama benim annem böleyse kayınvalidem melek olur kesin erkek arkadşımın karakterine güvendiğim için anlatıyorum bende canım yoksa şu zaman kadar (4.5 senedir) tartışmalarımız oldu tabi ama hep görüşemediğmiiz için bir kerwe bile olsun benim ona sölediklerimimi bana karşı kullanmadı.hatta benim sölediğim bi kelimeyi kalkıp sen böle böle demiştin bile demedi.sonuçta o benim ahyat eşim olucak.can yoldaşım tabi anlatıcam

aslında annesi bu karakterde olanlar şanslı ya
düşünsenize anneniz melek ama kayınvalideniz bu karakterde
yok ya çok şükür halime zaten şurda en fazla 1.5 senenm kaldı evden uçuyom

baba evi gibi tatlı olmuyor kendi evin dahi olsa ben evlendikten sonra vejeter oldum eşim evde et kokusuna tahamülü yok o ot obur ben etobur rahmetli her hafta şiş kebap yapardı

baba evi gibi tatlı olmuyor kendi evin dahi olsa ben evlendikten sonra vejeter oldum eşim evde et kokusuna tahamülü yok o ot obur ben etobur rahmetli her hafta şiş kebap yapardı

allah rahmet eylesin
bizim herşeyimiz benziyo nerdeyse.bide ailemden uzakta 5 yıl yaşadım ayrı ev tuttum o yüzden evlenmem çok şeyi değiştirmicek benim için

Kızlar yazdıklarınızı buruk bir gülümsemeyle okudum. Annelerinizin kıymetini bilin, bugün bu didişmeler ileride hoş bir şekilde hatırlanacaktır. Çok şanslısınız bu konuda. ben annemi hiç tanımadım. keşke tanısaydımda bende bunları yaşasaydım anneciğimle. ama bende biraz cadi bir anneyim galiba daha şimdiden 9 yaşındaki kızımla didişiyoruz.

Ahh Ahh..
İnsanlar 30 Yıllık Koynundaki Kocasını Tanımıyor Be Canım..

Sen 4.5 Yılda Tanıdığını mı Düşünüyorsun ??
Boşanma Oranlarından Haberin Yok Sanırım..
Böyle Düşünenler Yüzünden Bilginee..

Kaç Yıl Gezip Tozan Ayrılıklar Mutlaka Duymuşsundur..
Aklını Başına Topla..
Zaten Şimdi Söylemez..
Evlenince Demiştim Sana..

Yani Annenin Yaptığı Batar Şimdi Sana Ama..
Elin Yaptığı Daha Çok Batar İnsana..

Şu An Sinirlisin Bu Sebepten Annenden Böyle Bahsediyorsun..
Evlenince Çok Ararsın Meleğim..

Kendini İyi Bak..

Genç kızların yaptığı en büyük hata eş adayına annelerini karalamak erkekler asla kendi analarını karalamazlar zaten en zor günlerde yine kendi annemiz yanımızda

Genç kızların yaptığı en büyük hata eş adayına annelerini karalamak erkekler asla kendi analarını karalamazlar zaten en zor günlerde yine kendi annemiz yanımızda

Sonuna Kadar Katılıyorum...

Birde erkek kısmına fazla güvenmeyin ne zaman nerde yamuk yapacakları belli olmuyor

benim annemde öleydi bekarken yapardım beğenmezdi istiyolarki daha iyisini yapalım evlendim ve annemi çok iyi anladım iyiki öle yapmış şimdi bende aynı onun gibiyim ablamın yaptığı işi beğenmiyorum gidip kendim yapıyorum pimpirikli oldum annemde öle çok pimpirikli geçende ona yardıma gittim temizliğe yerleri siliyorum iyi sil diyor halbuki bende işimi yarım yamalak yapmam ama işte annelik bazen böle bişeyde olabiliyor acaba ilerde bende kızıma aynısımı yapacam

Kız Vallahi Benim Annemde Öyledi..
Yapardık Beğenmezdi Tekrar Yapardı..
Sona Başlardı Söylenmeye..
Bir Halt Bilmiyorlar, Yapmıyorlar Diye...
Bunlar Evlencekte Ben Görcem de....
Arkanızı Kim Toplayacak Bilmiyorum Derdi..

Hem Kendi Arkamı, Hem Kocamın Arkasına Yetiyorum..
Annemin Ağzı Açık Kalıyor Bana Gelince..

Severim Anacığımı Birde Ben Aileden Birisine Bu Kadar Sinirlenemem Nefret Edemem...
Et Tırnaktan Ayrılır mı ??
ASLA!!!

belki kendi açından böle diyosun.ama ben sana katılmıyorum.herkesin karakteri farklı.sinirli değilim sadece paylaşıp rahatlamak istedim.çünkü yeni olan bişey değil ben kendimi bildim bileli annem böle.belkide bu kadar emin olmamın nedeni erkek arkadşımın aile kavramının ne olduğun çok çok iyi biliyo olması ben kendimden ne kadar eminsem sevdiğimdende o kadr eminim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…