canım annemm nur içinde yat...... seni çok özlüyorum...çok erken oldu ama Rabbimin taktiri....
1,5 sene miiii.. çok az mış yaa.. az dişini sık o zaman
şakası bi yana da sen elini biraz daha acele tut bence..bekarken tavan yapıyordu canım bende de , ama evlendikten sonra yapmaz oldu.. artık keyiften gülüyorum,sinirden değil şükür kolay gelsin ne diyeyim
canım annemm nur içinde yat...... seni çok özlüyorum...çok erken oldu ama Rabbimin taktiri....
seni istemeye geldiklerinde müstakbel kayınvalidene (artık annecim mi dersin bilmem diyo) benim kızım iş yapmaz.inattır dicem diyo.susuyorum bende.içimden diyorumki erkekler annelerinin huyuna benzer birisiyle evlenmek ister aşkımda bana çok aşık demekki bi sorun yok
ayrıca kayınvalideciğim beni çok seviyo.daha tanışamadık ama her fırsatta selam sölüyo halimi hatırımı soruyo.olum hadi artık bak sözleninde eşyalarınızı almaya başlayalım daha bekletme gelinimi diyo canım benimbide gamzlerime bayılıyomuş ayyy
valla ben artık annemle çok fazla konuşmuyorum.erkek arkadaşımada benim annem böle böle diye anlatıyorum.sesimin tonundan attığım msjların azlığından canımın sıkkın oludğunu anlıyo zaten.neden yalan söliyim hemsonuçta tanışınca şok olmasın sevdiğim kendisi diyo sana böle davranıyo ben seni alıyım elindende anlasın senin kıymetini o zman ah kızım der diyo
Bana Bakkk Bana...
Anlatma Kimseye..
Anlatacaksan Bize Anlat Bizler Seninleyiz...
En Basit Örneği; Yarın Bir Gün Evlenirsen O Gençle..
Kayınvalidenle Anlaşamazsan, İlk Lafı Şu Olur...
Kendi Annele Anlaşamıyordun, Normal Değil mi Benimkiyle Anlaşamaman...
Ya da Sorunun Sende Olduğunu Düşünür...
Ayy canım annem seni çok seviyorum..Annem arkadaşım herşeyim benimmmm
ne kadar güzel bi duygudur kim bilir
aslında annesi bu karakterde olanlar şanslı ya
düşünsenize anneniz melek ama kayınvalideniz bu karakterde
yok ya çok şükür halime zaten şurda en fazla 1.5 senenm kaldı evden uçuyom
baba evi gibi tatlı olmuyor kendi evin dahi olsa ben evlendikten sonra vejeter oldum eşim evde et kokusuna tahamülü yok o ot obur ben etobur rahmetli her hafta şiş kebap yapardı
valla büyük konuşmıyım ama benim annem böleyse kayınvalidem melek olur kesinerkek arkadşımın karakterine güvendiğim için anlatıyorum bende canım yoksa şu zaman kadar (4.5 senedir) tartışmalarımız oldu tabi ama hep görüşemediğmiiz için bir kerwe bile olsun benim ona sölediklerimimi bana karşı kullanmadı.hatta benim sölediğim bi kelimeyi kalkıp sen böle böle demiştin bile demedi.sonuçta o benim ahyat eşim olucak.can yoldaşım tabi anlatıcam
Genç kızların yaptığı en büyük hata eş adayına annelerini karalamak erkekler asla kendi analarını karalamazlar zaten en zor günlerde yine kendi annemiz yanımızda
benim annemde öleydi bekarken yapardım beğenmezdi istiyolarki daha iyisini yapalım evlendim ve annemi çok iyi anladım iyiki öle yapmış şimdi bende aynı onun gibiyim ablamın yaptığı işi beğenmiyorum gidip kendim yapıyorum pimpirikli oldum annemde öle çok pimpirikli geçende ona yardıma gittim temizliğe yerleri siliyorum iyi sil diyor halbuki bende işimi yarım yamalak yapmam ama işte annelik bazen böle bişeyde olabiliyor acaba ilerde bende kızıma aynısımı yapacam
Ahh Ahh..
İnsanlar 30 Yıllık Koynundaki Kocasını Tanımıyor Be Canım..
Sen 4.5 Yılda Tanıdığını mı Düşünüyorsun ??
Boşanma Oranlarından Haberin Yok Sanırım..
Böyle Düşünenler Yüzünden Bilginee..
Kaç Yıl Gezip Tozan Ayrılıklar Mutlaka Duymuşsundur..
Aklını Başına Topla..
Zaten Şimdi Söylemez..
Evlenince Demiştim Sana..
Yani Annenin Yaptığı Batar Şimdi Sana Ama..
Elin Yaptığı Daha Çok Batar İnsana..
Şu An Sinirlisin Bu Sebepten Annenden Böyle Bahsediyorsun..
Evlenince Çok Ararsın Meleğim..
Kendini İyi Bak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?