peki kime anlatıyosun.en yakın kız arkadşınamı.bence bi evlilikte eşle paylaşılmalı herşey.sonuçta eşim diyosun.yani diğer yarın.eğer bu anlattıklarını sana karşı kullanıyosa o erkeğin karakteri işte.belki sölediklerin doğru olabilir.ama benim ailemde akrabalarımda hiç bu şekilde bişey yaşanmadı.ve bende sevdiğimle böle bişey yaşıcamı hiç tahmin etmiyorum
ablabında babamla arsı süperdiii bak ben o kunudaa babamla anlaşamazdım agresif der bana:)ama çok severimmm babamıı müthiş bir adam oo babacımm
bende senin gibi savunmaya geçerdim hep.sevgilim öyle değil diye .neyse ya benimki sadece fikirdi.yaşayıp görmek lazım .mutluluklar
benim erkek arkadşım annesine aşırı düşkündür.annemle aramızda olanları ona anlatarak nasıl rahatladığımı anlatama size.eğer benim karakterimi bilmemiş olsa.annesine bi saygısızlık bi terbiyesilik yapıcamı düşünmüş olsa.biz bu kadar seneyi geçirmemiş olurduk.çoktan bitmiş olurdu bizim ilişkimiz.ama bende anneme saygısızlık etmedim hiç bi zman.bana ters davrandıysa sustum.içime attım bu attıklarımı eşim olacak insanla paylaştım.hep diyorum ya bu karakter meselesi.benim erkek arkadşım şu zaman kadar (4.5 )senedir ona sölediğim hiç bir lafımı benim önüme geitrmedi.sende şölesin böle demiştin.ailen senin böle zaten demedi.allahıma çok şükür harika giden bir birlikteliğim var.ama anemle aramadada böle bi sorun var hepsi bu
bende babamı çok seviyorumaramızdaki iletişim farklı bizim.hep bana destek olmuştur.annemde oldu tabi ama babam bambaşka yaaa
sende haklısın kendince.. ama bu kısmı misal; kızkardeşinle paylaşarak rahatla.. insanın sevdiğiyle bişeyler paylaşıp rahatlaması kadar doğal bişey yok.. kimse sana şuanda ailen şöyle böyle diye lafı önüne getirmez.. daha ne gördü ne biliyorki önüne getirsin..evinizde yaşamıyorki canımflört ediyorken ,daha seyrek görüşülüyor, veya telefonda görüşülüyor ws.. misal hepimizin ilişkisi bilmem kaç zaman sürmüştür.. bu zamanın her anında ortak anı yaşamadık ki.. dolayısıyla evlenirsin ve o eve girdikten sonra kapıyı kapatınca artık herşeyle başbaşa kalıyorsun.. bir flört etmekten çok daha fazla şey paylaşılıyor.. evlilikle farklı bi boyuta geçilmiş oluyor.. çok daha fazla an paylaşılıyor,daha hareketli bi süreç oluyor.. haliyle neyin n'olacağı bilinmez..bunlarıda mevzu konusu etmeye gerek yok.. eşinle tabiki bişeyler paylaşırsın,tabiki onunla paylaşmayacaksında kiminle paylaşacaksın.. ama bu tarz şeyler değil kanımca.. şahsen benim için mevzu konusu olmaz,bu beni enterese eder sadece.. herkesle paylaşacağın şeylerin bi sınırı vardır.. bazı şeyler sadece sende kalmalıdır..
ha ha ha :)) aynı benim annem ya bu kadar mı olur ama evlenmeden önce öyleydi şimdi değişti bana karşı
peki kime anlatıyosun.en yakın kız arkadşınamı.bence bi evlilikte eşle paylaşılmalı herşey.sonuçta eşim diyosun.yani diğer yarın.eğer bu anlattıklarını sana karşı kullanıyosa o erkeğin karakteri işte.belki sölediklerin doğru olabilir.ama benim ailemde akrabalarımda hiç bu şekilde bişey yaşanmadı.ve bende sevdiğimle böle bişey yaşıcamı hiç tahmin etmiyorum
demekki ben tek değilmişim çok kişi böle :90:
bu senin düşncen olmuş oluyor işte.herkesin yaşadıkları düşündükleri bambaşka.kardeşim henüz bunları konuşabilceğim olgunlukta değil.en yakın kız arkadaşımlada paylaşmıyorum.daha doprusu gerek kalmıyo.bize geldiğinde görüyo zaten
bencede eğer ben birisine eşim dediysem onu eşim gözüyle görüyosam o zman bunları sölememin hiç bir zararı yok.ilerde karşıma getirip böle konuşucak bi çiğliktede değil çok şükür
herşey gönlüne göre olsun inş.kardeşin o olgunlukta olmasa bile,en azından ilerde paylaşımda bulunabileceğin kardeşinin olması bile güzel.. ona sahip olmayanlarda var
herşey gönlüne göre olsun inş.kardeşin o olgunlukta olmasa bile,en azından ilerde paylaşımda bulunabileceğin kardeşinin olması bile güzel.. ona sahip olmayanlarda var
geçiş döneminde falan mı.. olgunluktan yola çıkıyorumhaklısınşu aralar o da bazı dönemlerden geçsede yinede iyiyiz ya
geçiş döneminde falan mı.. olgunluktan yola çıkıyorumaman iyi olun.. zaten hepimizin kaç kardeşi vardır ki.. bi avuç insan
tahmin ettim..o dönemdeki halleri çekmekte gerçekten sabır işi ama onun yerine kendimizi kyacak olsakta kolay değil.aşırı hassasiyet,en ufak şeyden alınma.. fazla bulaşma,sabır çek.. ama annenide uzak tutergenlik dönemindede kendileri.bi afra tafra havalarında herşeye isyanlarda :90::90::90:
tahmin ettim..o dönemdeki halleri çekmekte gerçekten sabır işi ama onun yerine kendimizi kyacak olsakta kolay değil.aşırı hassasiyet,en ufak şeyden alınma.. fazla bulaşma,sabır çek.. ama annenide uzak tutannenle kapışmasınlar ,annen bişey dese zoruna gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?