- 13 Eylül 2014
- 1.141
- 1.741
- 333
- Konu Sahibi Papatyaa_35
-
Başka sebebi yok bir şey demiyorSadece başka şehir olduğu için mi yoksa başka sebebi var mı?
Malesef benim memlekette ona göre bir iş yok. Özel sektörde çalışıyor.Başka şehire gitmek zorunda mısınız? Erkek arkadaşınız şehir değiştiremiyor mu?
Evlenme kararı aldığımızda açıldım aileme5 yıldır birlikteymişsiniz. İş ciddiye binince mi olmaz dedi aileniz?
Ahh bence deAilenizi ikna etmeye çalışmaktan başka bir orta yol yok sanırım.
Başka şehire gidince ne olacak ayrıca yıl 2019 ya...
EvetÜzülüyorlar ama yapacak birşey yok ayrıca ulaşım kolay artık
İnşallahSiz kararınızdan eminseniz, güclü durun ve taviz vermeyin. Seviyorum demeniz yeterli. Bir iki aya alısıyorlar duruma,siz dirayetli durursanız. O yüzden keyfinizi bozmayın. Aileler tanıssın içleri rahatlar. Birbirlerini severler, fikrine de alısırlar.
Sizin durumunuz daha farklıymış Allah yardım etsin annenize. Benim annem kesin gidemezsin vs. bir şey demezdi evlenme konusunda.Sırf bu sebepten ötürü bir-çok kismetimi reddettim ben de. Ailenin tek kızıyım annem anne ve babasini kaybetti kiz kardesi de uzakta. Annem bana bu süreçte o kadar baglandi ki başka şehire gitmemi istemiyor. Ama ben bu fikrini biliyordum siz hic mi tahmin edemediniz gurbeti istemeyeceklerini?
Teşekkür ederim.Tabii ki aileniz al kızımı git demeyecek, üzülecekler uzakta olduğunuz için ama ana babamızın dizinin dibinde hayat yok. Sevgilinizden eminseniz arkasında duracaksınız. Siz dik durursanız kimse bir şey diyemez.
Önemli olan sizin mutlu olmanız. Ailenizle aynı şehirde olsun da kim olursa olsun diyebiliyorsanız, öyle yapın.
Aileniz sırf bu yüzden sorun çıkarıyorsa, önce onların olgunlaşması lazım. Anne babalar hep yavrusunun iyiliğini ister ama her zaman doğru karar veremeyebilirler. Razı olmaları için, sevdiğinizi, güvendiğinizi, böyle mutlu olacağınızı söylemeniz yeterli olmalı.
Umarım tatlılıkla çözülür. Mutluluklar.
Başka şehir derken eşinizin memleketi mi yoksa memleketi dışında çalıştığı şehir mi?Merhaba bayanlar. Erkek arkadaşımla 5 yıldır birlikteyiz ve artık evlenmeyi düşünüyoruz. Ama ailem başka şehire gelin gideceğim için bu evliliği istemiyor. Erkek arkadaşıma güveniyorum ve evlendiğimde mutlu olacağımıza da inanıyorum. Nasıl ikna edebilirim ailemi bu duruma fikirlerinize çok ihtiyacım var arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?