Ne olacak bu halim ☹️

Afflicted

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2018
105
32
28
Merhaba arkadaşlar uzun zaman önce üye olmuştum buraya kimseye anlatamadığım dertlerimi anlatırım belki bir öneriniz olur derman olursunuz diye .. Çok düşündüm bunları yazmak için aslında ben yeni evliyim 10 aylık eşimi severek evlendim hala seviyorum ondan şüphem yok ancak ozelimiz hakkında sıkıntılar yaşıyorum ; şöyleki ilk evlendigimizde 1 ay kadar iyi gidiyordu iliskimizi düzenli yaşıyorduk ancak sonrasında eşimde isteksizlik baş gösterdi kendime özgüvenimi yitirdim önceden kendine güvenen ben artık aciz bir insan oldum sanki. Şimdi hafta da 1 -2 kez oluyor ama oda genelde benim isteğimle çok üzüldüm çok ağladım çok konuştum içimden gelmiyor dedi kaçtı benden . Sunuda belirtmek istiyorum en çok çekindigim konuda bu sizlerden cinselliğe düşkün bir bayanım dürtülerim fazla galiba evlenmeden önce kendimi tatmin ediyordum evlenince bu kötü alışkanlıktan kurtulucam ve doğru şekilde yasiycam diye çok umutluydum ama durum bu ara ara hala eşimin isteksizliginden dolayı eski aliskanligimi devam ettiriyorum ve sonrasında inanılmaz derecede pişman oluyorum onu aldatmış gibi hissediyorum kendimden utaniyorum. Bu alışkanlığımda o iğrenç videoları izlememle başlamıştı ve özellikle oral şekilde olanlar beni tahrik etti( eşim oral da yapmıyor kendi istiyor beni es geçiyor ) ve kesinlikle yanlış anlamayın kadın kadına olanları daha çok izledim ve daha çok etkilendim bir ara eşcinsllk korkusuda sarmadı değil beni neden bunlardan çok etkileniyorum diye .. Dinime duskunum Allah korkum var ve bu beni daha çok üzüyor günaha giriyorum eşime ihanet gibi.. ben sadece normal evliliği olan bir kadın olmak istiyorum bunlardan kurtulmak istiyorum eşim nasıl düzelecek bilmiyorum ama ne yapacağım .. Bu arada inanılmaz çocuk da istiyorum ama eşim istemiyor sene ye diyor o konuda bile engel var önümde .. eşimin bu kadar ters tepmesininnl nedenin bipolar olmasından kaynaklı olduğunu düşünüyorum .. düzenli gittiğim psikaytrm var bende panik atak yaşayan biriyim ama bunları ona çok anlatamıyorum beni iyi tanıyor o bile yanlış anlarda diye düşünüp çekiniyorum(cinsellik konusunda)
Çok uzun oldu özür dilerim umarım yanlış anlamaz ve çare olursunuz yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Eger esinizin ailesel, is hayati gibi bir sikintisi yoksa , tabiki normal degil. Esinizi terapiste ikna etmelisiniz. Biliyoruz zor , hic bir erkek kabul etmez ama . Baska careniz yok gibi. Ya duygularinizi anlatacaksiniz acik acik yada terapiste gideceksiniz.

Artık her konudan şüphe eder oldum. Gerçek mi acaba, biraz fazla ayrıntı var. Hepsini öğrenmek ister miydim bilemedim :işsiz:
Neyse gerçekse de eşinizle konuşup halletmeniz gereken bir şey. Buradan ne yapılabilir ki?

Eger esinizin ailesel, is hayati gibi bir sikintisi yoksa , tabiki normal degil. Esinizi terapiste ikna etmelisiniz. Biliyoruz zor , hic bir erkek kabul etmez ama . Baska careniz yok gibi. Ya duygularinizi anlatacaksiniz acik acik yada terapiste gideceksiniz.
Psikyatrma bu şekilde açık olmamakla birlikte biraz anlattım aile terapistine yönlendirdi, eşim gitmem demedi ama bu problem için değil genel konularda gidelim dedim ..

Artık her konudan şüphe eder oldum. Gerçek mi acaba, biraz fazla ayrıntı var. Hepsini öğrenmek ister miydim bilemedim :işsiz:
Neyse gerçekse de eşinizle konuşup halletmeniz gereken bir şey. Buradan ne yapılabilir ki?
Haklısınız zaten ayrıntıya girmek konusunda çok tereddüt etmişken baştan bu kadar tepki almak üzdü beni yemin ederim bayanım diye veryansın etmiycem doğruları yazdım ancak sözüm size değil dalga geçilmesi de cabası neler neler yazanlar var onlardan şüphe edilmiyor ben normal yazı yazıyorum sadece uzun ve ayrıntı
ayrıntli olduğu için yargılanıyorum... Bir erkek neden böyle şeyler yazsın ki .. ha şundan olabilir genelde erkekler istekli kadınlar kaçıyor bizde e tersi diye herhalde ondan güven duyulmadı

Eger baska problemleriniz de varsa esiniz bundan etkileniyor olabilir.
Eşim bipolar hastası psikoloji bölümü formunu bulamadığımdan buraya yazdım belki ne olduğunu bilmiyorsunuz dur .. evlenmeden öncede biliyordum ancak bu kadar etki yapacağını bilmiyordum .. Ona olan sevgim ayakta tutuyor herşeyi kişiliği mükemmel bir insan çünkü bu konu üzüyor beni ve benim o yaptığım kötü alışkanlığım

Eşim bipolar demissiniz,şuan depresyon dönemine geçiş yapmış olabilirmi? Yani bipolarda çok mutlu ve mutsuz olduğu dönemler oluyor.calistigi için hava değişimi uykusuzlik bile bipolari fazlasıyla etkiler.yani şunu kafaniza koyun eşinizin sağlık sorunları var ve bu yüzden ilgilenemiyor.videolar konusunda çok detay vermissiniz o yüzden fake olduğunuzu düşünenler olucak.hadi kalbimi karartmayim gerçekten yardım istediğinizi düşünerek şunu söylemek istiyorum,o tarz hiçbir video izlemeyin.kendinize söz verin,ne bileyim kursa yazılın dikkatinizi dağıtın.en önemlisi ise eşinizi karşınıza alıp konuşun.

Eşim bipolar hastası psikoloji bölümü formunu bulamadığımdan buraya yazdım belki ne olduğunu bilmiyorsunuz dur .. evlenmeden öncede biliyordum ancak bu kadar etki yapacağını bilmiyordum .. Ona olan sevgim ayakta tutuyor herşeyi kişiliği mükemmel bir insan çünkü bu konu üzüyor beni ve benim o yaptığım kötü alışkanlığım
Bakin eger boyle bir hastalik varsa hemen uygun bolume basvurun tedavi olun burada vakit kaybettmeyin. Buyuk bir sehirde yasiyorsunuz sanirim. Bir suru kapsamli hastane var. Hemen baslayin tedavinize. Gecmis olsun. Umarim halledersiniz.

Şöyle ki hayatının 3te birini depresyona meyilli, 3te birini maniye meyilli yaşayan, geri kalan 3te biri ile de her şeyi dengede tutmaya çalışan eşinizin sorununun 9 aylık bir "cinsel isteksizlik" olması ilginç geldi de, ondan.Benim bildiğim dönem dönem, cinsel istek acayip artar, kaçacak delik ararsınız yani.

Ne kullanıyor eşiniz, ilaçlarını bi sayar mısınız bana çok merak ettim.

Bakin eger boyle bir hastalik varsa hemen uygun bolume basvurun tedavi olun burada vakit kaybettmeyin. Buyuk bir sehirde yasiyorsunuz sanirim. Bir suru kapsamli hastane var. Hemen baslayin tedavinize. Gecmis olsun. Umarim halledersiniz.
Haklısınız ben buraya yazma sebebim hiç kimseye anlatamadigimdan özel konuları yoksa hastalığı ile ilgili düzenli gittiğim psikytr kontrol sağlıyor ilaç alıyor çok vahim değil sadece arada etkilerini gösteriyor isteksizlik iki uçlu duygu durum bozukluğu gibi yoksa burdaki tek amacım konuşmak biraz olsun daha iyi hissetmek

Şöyle ki hayatının 3te birini depresyona meyilli, 3te birini maniye meyilli, geri kalan 3te biri ile de her şeyi dengede tutmaya çalışan eşinizin sorununun 9 aylık bir "cinsel isteksizlik" olması ilginç geldi de, ondan.Benim bildiğim dönem dönem, cinsel istek acayip artar, kaçacak delik ararsınız yani.

Ne kullanıyor eşiniz, ilaçlarını bi sayar mısınız bana çok merak ettim.
Sadece lamctal dengeleyici

O isleri kendin arada yapman bence dogal bir sey...bunda kotu hissedecek birsey yok
Neyi izlemekten hoslandigin da senin bilcegin is.....

Back
X