ne olacak bu ısın sonu?

eSmerimSin

Guru
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
6.569
396
373
Diğer
benım söyle bır derdım var... dıstan bakılınca cok neselı ve mutlu, güclü gözüken bır kızım ama yalnız kaldıgım her an aglıyorum son zamandır.. sevgılm benı cok hayal kırıklıgına ugrattı bır derdım oldumu bır ona sıgınırdım.. ama artık onun yalancı ve güvenılmez bırı oldugunu düsünüyorum bu yüzden telefonumu kapattım sesını bıle duymak ıstemıyorum onun..o yok artık benım ıcın!!

kuzenım benden 1 yas büyük 2 yıldır evlı 6 aylık dünyalar tatlısı bır oglu var.. bana süreklı sen evde kaldın, yada cocugumu kıskanma ben anne oldum sen olmadın..sen ıs kadını olmayı tercıh ettın gıbı sacma salak sakalar yapıyor.. onunlada arama mesafe gırdı saten evlendıgınden berı.. bu arada yasım 21 yanı ne evde kalması..

aılem cok ıyıdır ama cok bunaltır.. aksam en gec 8de evde olmalıyım yoksa babam eve almaz evımızın kuralı böyle.. kapının önünde sabahladıgım geceler oldu..babamın lafı saten süreklı kendını gelıstır, kursa gıt, sosyal ol, akıllı ınsanlarla arkadaslık edın bılmem ney.. cocuklugumdn berı duyuyorum bu sözleri ve coktan bıktımm!!

annem ıskolık.. erkek kardesım 19 yasında ve asırı sınırlı bır cocuk..bu yüzden babam onu cok kez evden attı.. annem yalvar yakar oldu da gırebıldı eve.. yanı babam cok sert! yıllardır hep güclü olun söyle olun böyle olun.. ben artık rol yapmaktan sıkıldım.. mutsuzluktan ölüyorum ama kımse fark etmıyor kımse görmüyor..kıme gıtsem ıtıyor benı..

ne zaman bır derdım olsa sevgılıme kosardım onun omuzuma basımı dayasam yeterdı güc verırdı bana yalnız olmadıgımı hıssetırırdı artık oda yok.. ıstemıyorum ona gıtmek..

maddı durumumuz cok ıyı.. bende hazıranın basından berı cok güzl bır ısde calısıyorum..aylıgımda gayet ıyı.. saten bu aralar tek tutundugum dalım ısım.. bu hafta ızınlıyım ve kafayı yemek üzereyım.. gıtmem gereken kurslar fln var ama bende bu aralar fena sekılde motıvasyon eksıklıgı var kafamı veremıyorum bır türlü.. dün gece nette bıraz arastırırken kendımı ölüm, mezarlık, kabır azabı, ıntıhar, gıbı seyler ararken buldumm aslında oldum olası kendımı cok güccüz hıssetıgım andan ıtabren öldügümü düsünürdüm.. ölümü merak ederdım bunun gıbı sacma seyler :S

dün googla yazıdıgım kelımler: ıntıhar eden genc kız, ölü genc kız, ölen genc, ıntıhar, ölüm, ölümü hıssetmek, vs. ve bugünde aynı sekılde bütün gün ölümü ve ıntıharı düsündüm..

14 yasndayken yıne babamın basarlı ol baskısı yüzünden.. dersımde 3 aldım dıye korkuma eve gıdemeyıp bır derenın dıbıne oturmustum.. ayaklarımı tam sokacakken yanı kendımı suya bırakmayı düsündügüm an telefonum caldı annem aradı.. gözyasları ıcınde eve gıttım tabı bagırıs cagırı nasıl olurda 3 alırım gerızekalımıyım neyım gıbı laflar (

ve yıne o duruma gelmekten cok korkuyorum :S belkı sımarıklıktır yaptıgım ama cok cok cok mutsuzumm konusacak bunları anlatacak hıc bır kımsem yokk.. anlatamıyorum kımselere.. anlatamamda aılemı kötülemek ıstemem.. ve yıllardır aklımımın bır kösesınde yatıyor bu ıntıhar fıkrı.. bıraz cesaret ve hersey bıtecek dıyorum kendı kendıme :S

sanırım yılların baskısı.. cocukkende basarısızlıktan asırı derecede korkardımm hep kendımı sıkardım, yapmak zorundayım basarmak zorundayım gıbı.. güzel bır cocukluk gecırmedım.. genc kızlıgımda aynı sekılde.. genclıgım kayıp gıdıyor ellerımde ve ben öylece seyredıyorum..

bu ısın sonu böyle nereye varacak cok merak edıyorum??

herkesin ailesiyle sevgilisiyle sorunları olabilir ama intihar etmeyi düşünmek çok uç bi nokta..profesyonel bi yardım alsanız ii olur gibi gelio bana

belki de bu dunyaya gelme sebebini hatirlaman lazim.. seni tanimiyorum ama bi abla, bi kardes kadar yakin hissettim.. bizlere bu cani Allah verdi ve ancak o alir. suanin bi donum noktasi oldugunu dusun tipki o derenin basindaki gibi eger annen aramasaydi bu zamana kadar yasadigin hic bir guzelligi yasamis olmayacaktin..

herkesin ailesiyle sevgilisiyle sorunları olabilir ama intihar etmeyi düşünmek çok uç bi nokta..profesyonel bi yardım alsanız ii olur gibi gelio bana

aılemden yana sorunum süreklı mutluluk rolu yapmam sonucta derdımı paylasamıyorum hep ıcıme atıyorm.. sevgılımde bır nevı yara bandı gıbıydı benım ıcın.. yara bandımımıda cıkarınca ıyıce kanadı yaralarım ( ıntıhar aklımın bır kösesınde hep duran bırsey ve ne zaman kendımı yalnız ve caresız hıssetsem devreye gırıyor..aklımı kemırıyor..

tsk ederım.. .. bılmıyorumm yasadıklarım neydı ben bır sıgara ıcıp gelıcem yıne basladım tam bırakmıstım

bı dönüm noktası.. saatlerce oturup aglayasım var.. yada benı anlayan bırının omuzuna basımı koyup huzur bulmak ıstıyorum sadece bıraz huzurr

ne kadar kötü bırsey ınsanın kacıp gıtmek ısteyıpde gıdememesı.. yada bagırıp cagırmak ısteyıpde sesını cıkaramaması .. keske en basından herseyı basarmalıyım dıye baskı kurmasaydım kendı üzerımde.. gerıye dönüp baktıgımda o kadar güzel yıllarımı harcamısım kı bır hıc ugruna..

kuzenin resmen seni kıskanmış,21 yaş daha ne ki.bence o senin gibi olmak istiyor.bu arada şükretmek için kendinden kötüleri düşün,ben öyle yapıyorum bi nevi terapi gibi oluyor.maddi durumda iyiymiş,etkinliklere katılıp çevre yap..önceliklerini değiştir

sevgilinden beklediğini bulamamak hayal kırıklığı seni bu duruma getirmiş
aslında ben o kadar bunalacak intahar etmeyi düşünecek herhangi birşey
göremedim
ailen senin için her zaman en iyisini güzelini düşünür biraz baskı olabilir
ama buda aslında sizin en iyi yerlere gelebilmeniz için
annemden bahsedeyim sana öyle çok üzerime düşerdi ki küçükken ben 5. sınıfa
gittiğimde çat pat yyemek yapmayı temizliği bilirdim 6. sınıfta tamamen öğrendim
ütüyü bile
şuan okuyorum çevremdeki arkadaşlarım yemek yapmayı temizliği hiçbir şeyi
bilmiyor küçükken kızardım anneme ama şuan diyorum ki ne güzel iyi ki kücüçükken
aşılamış bana herşeyi :):):)
ailende sana her zaman dim dik ayakta durmayı yılmaman gerektiğini olaya duygusal
değil cesaretle atılmanı öğretmiş
ve şimdi sana öğretileni yap dimdik ayakta dur

Intihar dusunceleri normal degil . Bir doktora git. Sende zamani geldiginde uygun biri cikarsa evlenirsin. Tek derdin bu olsun. Herkes evlenmek zorunda mi ayrica?

benım derdım evlılık degılkı.. suanda terk ettıgım ınsan hala evlılk teklıflerı edıyor ama ona güvenım bıttı.. ben bır ınsana güvenmek, huzur bulmak ıstıyorum..

süreklı guclu gıbı durmaktan kendım gıbı olamamaktan korkuyorum.. annem gıbı ıskolıkte olmak ıstemıyorum.. ısıme sarıldım suan sımsıkı ama ızınlıyım ve geldıgım duruma bak..

her ızınlı oldugumda.. her kendımı yalnız hıssetıgımde ıntıhar düsünmek ıstemıyorum..

farkinda degilsin, aslinda hayatin güzel gidiyor , sagligin yerinde.. is'in var calisiyorsun..
bence önce bir bunlarin farkina varmaya ne dersin ?
ben bunlari düsününce mutlu oluyorum..
film cok izliyorum bugünlerde.. o filmde insanlarin baslarina neler gelebiliyor nasil kötü durumda olduklarini görünce,
diyorumki, ben meger ne kadarda rahatim, ne kadar mutluyum aslinda kendimi mutsuz sayarken..
düsünsene, diyelimki söyle bir is'te calisiyor olsaydin :
bir makinenin önündesin ve dikkatli olman lazim,
elini kaptirmaman lazim, bir an dikkatsizliginle, 2 parmagin kopsaydi ?
canindan can giderdi, ve o 2 parmagin senin icin dünyalar kadar önemli oldugunu anlardin..

bu yüzden, annem bana bagirdi, babam bana kizdi diye bir kiyaslama yaparsan,
ne kadarda hafif duruyor degil mi ?

ufak bır cocuk gıbı bocalıyorum.. ayakta durmaktan da sıkıldım ben güclü degıl ben ben olmak ıstıyorum

Derdin evlilik degil ama kuzenin bir laf soylediginde hemen yikiliyorsun demek ki oyle bir dusuncen var. Intihar dusunceleri olan insanlarin doktora gitmesi gerekiyor, bu sadece sana ozel degil, ayrica ayipta degil. Oteki konulari zamanla asarsin.

aılemı sevıyorum. bır yandan özgür bırakılmıyorum 21 yasındyım ve 8de evde olmalıyım aksı taktırde eve gıremem.. bır yandan ayakta durmalıyım basarlı olmalıyım bılmem ney..

manevı bır baskı.. nasıl bır yük bu

Tatlim 21 yas nedir ki, daha hayatin basindasin.
Daha ne guzel anlar yasicaksin Allah'in izniyle.
Intiharda neyin nesi, kendine gel.
Yalnizlikmi? Yalniz nedir bilirmisin canim. Aile yok, es dost yok, hic kimse yok, iste bu yalnizliktir.
Baban biraz tutucu sinirli bir insan olabilir ama her ailede, akrabada boyle insanlar mevcuttur.
Sevgilimi? Ohoooo daha kimler cikar karsina...
Karamsar olma bu kadar, yazik sana bu genc yasinda.
Bisilerle ugras, bi hobin olsun ne bileyim, kafani bunlar yor sadece.

sevgılme bıle nasıl rol yaptım baslarda.. güclüyüm benn..mutluyum benn.. ama sonra gözyaslarımı gösterdım ona nasıl gücsüz ufak bır kız cocugu gıbı ürkek oldugumu gördü.. belkı hosuna gıttı ama sonra kullandı resmen bu durumu..

ya allahını seversen cavurun memleketınde bır ısım var kafamı yordugumm .. sevgılımı? sevgılı bol ama adam yokkk ..

kalabalık ıcınde yalnızlık en zoru ınan bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…