- Konu Sahibi eSmerimSin
-
herkesin ailesiyle sevgilisiyle sorunları olabilir ama intihar etmeyi düşünmek çok uç bi nokta..profesyonel bi yardım alsanız ii olur gibi gelio bana
belki de bu dunyaya gelme sebebini hatirlaman lazim.. seni tanimiyorum ama bi abla, bi kardes kadar yakin hissettim.. bizlere bu cani Allah verdi ve ancak o alir. suanin bi donum noktasi oldugunu dusun tipki o derenin basindaki gibi eger annen aramasaydi bu zamana kadar yasadigin hic bir guzelligi yasamis olmayacaktin..
bırı elını uzatsa tutucam sımsıkı..
Intihar dusunceleri normal degil . Bir doktora git. Sende zamani geldiginde uygun biri cikarsa evlenirsin. Tek derdin bu olsun. Herkes evlenmek zorunda mi ayrica?
sevgilinden beklediğini bulamamak hayal kırıklığı seni bu duruma getirmiş
aslında ben o kadar bunalacak intahar etmeyi düşünecek herhangi birşey
göremedim
ailen senin için her zaman en iyisini güzelini düşünür biraz baskı olabilir
ama buda aslında sizin en iyi yerlere gelebilmeniz için
annemden bahsedeyim sana öyle çok üzerime düşerdi ki küçükken ben 5. sınıfa
gittiğimde çat pat yyemek yapmayı temizliği bilirdim 6. sınıfta tamamen öğrendim
ütüyü bile
şuan okuyorum çevremdeki arkadaşlarım yemek yapmayı temizliği hiçbir şeyi
bilmiyor küçükken kızardım anneme ama şuan diyorum ki ne güzel iyi ki kücüçükken
aşılamış bana herşeyi :):):)
ailende sana her zaman dim dik ayakta durmayı yılmaman gerektiğini olaya duygusal
değil cesaretle atılmanı öğretmiş
ve şimdi sana öğretileni yap dimdik ayakta dur
benım derdım evlılık degılkı.. suanda terk ettıgım ınsan hala evlılk teklıflerı edıyor ama ona güvenım bıttı.. ben bır ınsana güvenmek, huzur bulmak ıstıyorum..
süreklı guclu gıbı durmaktan kendım gıbı olamamaktan korkuyorum.. annem gıbı ıskolıkte olmak ıstemıyorum.. ısıme sarıldım suan sımsıkı ama ızınlıyım ve geldıgım duruma bak..
her ızınlı oldugumda.. her kendımı yalnız hıssetıgımde ıntıhar düsünmek ıstemıyorum..
farkinda degilsin, aslinda hayatin güzel gidiyor , sagligin yerinde.. is'in var calisiyorsun..
bence önce bir bunlarin farkina varmaya ne dersin ?
ben bunlari düsününce mutlu oluyorum..
film cok izliyorum bugünlerde.. o filmde insanlarin baslarina neler gelebiliyor nasil kötü durumda olduklarini görünce,
diyorumki, ben meger ne kadarda rahatim, ne kadar mutluyum aslinda kendimi mutsuz sayarken..
düsünsene, diyelimki söyle bir is'te calisiyor olsaydin :
bir makinenin önündesin ve dikkatli olman lazim,
elini kaptirmaman lazim, bir an dikkatsizliginle, 2 parmagin kopsaydi ?
canindan can giderdi, ve o 2 parmagin senin icin dünyalar kadar önemli oldugunu anlardin..
bu yüzden, annem bana bagirdi, babam bana kizdi diye bir kiyaslama yaparsan,
ne kadarda hafif duruyor degil mi ?
Tatlim 21 yas nedir ki, daha hayatin basindasin.
Daha ne guzel anlar yasicaksin Allah'in izniyle.
Intiharda neyin nesi, kendine gel.
Yalnizlikmi? Yalniz nedir bilirmisin canim. Aile yok, es dost yok, hic kimse yok, iste bu yalnizliktir.
Baban biraz tutucu sinirli bir insan olabilir ama her ailede, akrabada boyle insanlar mevcuttur.
Sevgilimi? Ohoooo daha kimler cikar karsina...
Karamsar olma bu kadar, yazik sana bu genc yasinda.
Bisilerle ugras, bi hobin olsun ne bileyim, kafani bunlar yor sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?