- Konu Sahibi eSmerimSin
-
mutsuz olduğun zamanlar insanların senin için söyledikleri can acıtabilir hatta belki biraz fazla alıngan olabilirsin. bende ilk sevgilimden ayrıldığımda senin gibi düşünüyodum. aslında herşey alışkanlık yada kabullenmek istememek. seni bilmem ama sevgilim bana en büyük desteği veren kişiydi oda gidince bi tuhaflaştı herşey. ben 4-5 sene geçmesine rağmen giydiği gömleği çay içtiği kupasını bile hala saklıyorum. ama benimki saygı meselesi ne biliyim güzel günleri hatırlatmasıi için bir obje benim için. geri dönmesini beklersen boşuna bekleme dönseydi benimki dönerdi. zor iş çok zor iş allah kolaylık versin
asıl ürkütücü olan ben ıntıharı korkaklık degıl de cesaret olarak görüyorum.. ıntıhar edenlerı cok cesaretlı buluyorum(
hepımızın büyük veya küçük dertlerı sorunları var
onlarla yaşamak bı çözüm bulmak yerıne ölmeyı tercıh etmek cesaret mı sence?
ben de dışarıdan çok neşeli görünürüm ama mutsuzluk hep içimdedir en ufak şeyde ortaya çıkar. benım babam da çok serttir ilkokul 8e giderken dershaneden kayış attım diye beni dövmüştü ve ben bu olayı unutamayıp intihar etmiştim . senin gibi yalnız kalınca aklıma gelirdi herşey sonlansın bana acı çektirenler de acı çeksin isterdim . ama hastanede yoğun bakımda tek başıma çaresiz yatarken anladım ben bana kendim için lazımım başkalarının düşüncelerini beni ne mutlu ne mutsuz edebilir . neyi istiyorsam kendim için neyi başarıyorsam o da benım için bu hayat benım ve benim yaratılışım için yardımcı olan ailem benim herşeyim ben ölsem annem napar evlat acısına dayanabilir mi ben hep bunu düşünürüm babam o kadar aklıma gelmez ama annelerin gözyaşını akıtmamak lazım . sen de bence böyle düşün rahat ol kendi hedeflerini belirle sadece kendin için yaşa . söylenenleri dinle ama uygulama
İntiharı cesaret olarak görmen ve hayatı sevdiğini söylemenden şunu
anlıyorum, sen gözüne bir türlü giremediğini düşündüğün babanı ve
seni güvensizliğe sevkeden sevgilini sensizlikle cezalandırmak istiyorsun...
İnan bana zaman insana çok şeyi öğretiyor. Zamanla hissettiğin bu
yalnızlık duygusunun, sana özel bir his olmadığını anlayacaksın. Yaşın
henüz genç ama aslında kendi ayaklarının üzerinde durabilecek birisin.
Bunu farket önce. Böyle genç yaşta, severek yapabileceğin bir işe
sahip olmak başarıdır. Şimdi yaşadığın huzursuzluklar sana bu durumu
işkoliklik olarak gösteriyor ama insanlar, ben de dahil, bunun için çabalıyoruz...
Baban biraz huysuz ve kuralcı sanırım ama yine de yaptıkları aslında senin
için. Eve geç gelmeni istemiyor, çünkü ortamdan korkuyor. Başarılı omanı istiyor.
Sorun, bunları sana aktardığı dilde. O da senin deli ruhunu, gençliğini yaşadı
zamanında ama muhtemelen unutmuş. Bu süreç geçici. Kendi hayatın oluncaya
kadar biraz sabret.
Kuzenine gelince, senin hayatını özeniyor sanırım. Yoksa 21 yaşındaki sana
ettiği laf akıl alacak gibi değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?