ne olacak bu ısın sonu?

Bunu babanla bir konusmayi dene derim.
Bir cay hazirla ikinize gec karsisina anlat icindekilerini, suclamadan tabiki.

Bunu babanla bir konusmayi dene derim.
Bir cay hazirla ikinize gec karsisina anlat icindekilerini, suclamadan tabiki.

kac kere denedım... evın kuralı böyle dıyor.. begenmıyorsan kapının yerını bılıyorsun degılmı?? kac kere duydum bu cümleyı ve bılıyorum sakası yok..

hatta erkek kardesım bu kurala uymadı diye bavulunu doldurup kapının önüne bıraktı..

Yapicak birsey yok sabretmekten baska.
Bir uzmanla gorusmeni tavsiye ederim.

ve bana öyle bır ısım vermıslerkı resmen çilem bıtmıyor.. çilem dıye ısım mı olur ya dogdugum andan ıtabren çileliymisim rsmen allahım yaa..

ailemın çilesi olmusum

yanlis anlama kötü niyetle söylemiyorum ama
bence sen degil baban psikologa gitmeli,
bu kadar baski tabiki insani bogar bir süreden sonra..

baban gerçekten disiplinli biri...
ama ben intihar edicek bu kadar mutsuz olabilecek bi sorun göremiyorum..
maddi durumunuz iyi...
akşam 8 de eve gelicek bile olsan dışarı çıkman bile güzel...
çok iyi bir işin var...

erken evlenmiş ve senin işini kıskanan ama itiraf edemeyen bir kuzenin var hiç kafana takma..
işine odaklan ve elindekilerle mutlu olmaya çalış..
inşallah karşına mükemmel biri çıkar ve seni çook mutlu eder...
ömrünün sonuna kadar ailenle değilsin...
biraz sabır...

ve bana öyle bır ısım vermıslerkı resmen çilem bıtmıyor.. çilem dıye ısım mı olur ya dogdugum andan ıtabren çileliymisim rsmen allahım yaa..

ailemın çilesi olmusum

abartma lütfen... dünyada senden beter cileli insanlar var yinede sükrediyorlar hergün allaha..

cok kk tesekkür ederım bu yorum bıraz olsun gülümsettı benı.. haberlerı acıp bakıyorumda gercekten nelerı var su hayatta. tecavüze ugrayan kadınlar.. eslerınden sıddet gören kadınlar.. evladı olmayan yada evladını kaybeden anneler.. engellı ınsanlar.. bunların hep farkındayım ama bır zaman sonra artık ne oluyorsa bana kendımı odama kapatıp sacma seyler düsünüyorum

yanlis anlama kötü niyetle söylemiyorum ama
bence sen degil baban psikologa gitmeli,
bu kadar baski tabiki insani bogar bir süreden sonra..

oda babasından yanı dedem öyle görmüs öyle yetısmıs ona göre cok dogru bu haraketlerı..

annemde önerdı ona bu fıkrı ama kesınlıkle karsı cıktı.. daha cok benım yardım almam gerektıgını savundu

cünkü dar bakiyor,
takmis at gözlüklerini göremiyor..
o yüzden inandigi seye hala savunmaya devam ediyor..
senin psikolojin bence gayet iyi.. mantikli cümleler kurabiliyorsun..
tek kötü olan, kendine güvenin yok, yorulmussun fazlasiyla ve bikmissin

Son düzenleme:

ne mutlu gülümsetebildiysem seni...:)
ama bunlar gerçekler ...

şimdi buraya
çok mutsuzum babam anneme şiddet uyguluyo bizide evden kovuyor zaman zaman..
dışarı çıkmamıza müsade yok.iş bulamıyorum ve maddi durumumuz kötü vs konu açsaydın...Allah sabır versin derdim...üzülürdüm...

ama senin derdin yok be güzelim sadece kafana fazla takıyorsun şükret haline...
mutsuz olmaya değilde elindekilerle mutlu olmaya çalış..

herşey gönlünce olsun...
hayat herşeye rağmen yaşamaya değer..unutma.

Aslinda sen cok guclu bi kizsin sadece
Kendine biraz guven herseyinde ustesinden gelebilirsin. Ailenle bu yasa
Kadar gelmissin zaten evlenceksn gitceksin yepyeni guzel bi hayatin baslicak intihar falan ne demk .insanlar hastane koselerinde senin elinin tersiyle ittigin hayati bulmak icin ne haldeler ..
simdi birak karamsarliklari gecmisi olumsuzluklari onene bak mutlu olmaya calis guzel seyleri gor hersey senin elindee unutmaa :)))

öylee.. ınsallah hersey senınde gönlünce olur/ olsun.. tskler :))

ınsallah basarırım ama gercekten basarırım ınsallah.. mutluluk hepımızın pesınde olsun ınsallah..

Senin yaşındayken üniversitedeydim ve artık sınavlardan, ilişkilerden herşeyden bıkmış halde hep bir yerlere kaçmak, herkesten uzaklaşmak isterdim..
Sanki herkes herşey üstüme geliyordu.. Yalnız başıma kalınca ağlardım hep..
Aradan 5 yıl geçti ve şuan evliyim çok da mutluyum..Yani demem o ki geçecek bu psikoloji..
Zamanla olacak zamanla düşme ümitsizliğe

gecıcı bır sürec bılıyorum ama dedıgım gıbı bazen gelıp gecıyor bazende delıp gecıyor mutlugun bozulmasın hıc.. mutlu ınsandan güzelı yoktur gözümde..

intiharı çıkar aklından bnm en yakın kız arkdaşm 4 ay önce intihr etti öldü erkek arkadaşı yüznden inan bana her gece rüyamda pişmalığını anlatıyo bana yaşamın güzelliğini ki pek te güzel bi hayatı yoktu yardım al gerekirse.

cıddı mısın ( pekı ya erkek arkdası ne durumda haberın varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…