Ne oldu şimdi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi owll
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

owll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2019
1.579
1.740
63
35
Herkese merhaba, 31 yaşındayım çevremdeki büyükler evlenmemi istediği için birileriyle tanışmamı istiyolar derken biriyle konuşmuşlar ve bu adam evlenmek istediğini söylemiş işte "temiz bi aile kızı arıyorum ama bulamıyorum" vs. Hiç aklımda yoktu böyle bi şey ben de hadi iyi niyetli yaklaşımlarından dolayı fotoğraf gönderdim, onlar da bana bu kişinin facebook profil ekran fotosunu göndermiş ama ekleyin birbirinizi konuşun diye bir şey söylemediler. Ben de görmeden eklemedim, canlı göreyim vs diye. O da eklemedi. Büyükler davet edip karşılaştırmak istediğini söyleyince ben de tamam dedim hadi gönülleri olsun. İki hafta oldu ses yoktu üçüncü hafta olacak daha sonra şehir dışına gitmiş, birisi ameliyat olmuş vs durumlar karışıkmış. Sonra davet edip buluşturcaz vs demiş bizim arabulucu teyze😂. Zaten çalıştığı için bir günü varmış. Enazından merak edip sosyal medyadan ekleyip konuşmak istemez mi bi insan akşam eve gidince? Sizce buluşayım mı yoksa bi bahane mi uydurayım?

İçinden ne geliyorsa onu yap.
Kafana çok takma. Ne olacağı belli değil zaten.
Akışına bırak en güzeli.
Hoşuna giderse devam edersin,etmezse kapıyı gösterirsin.

Herkese merhaba, 31 yaşındayım çevremdeki büyükler evlenmemi istediği için birileriyle tanışmamı istiyolar derken biriyle konuşmuşlar ve bu adam evlenmek istediğini söylemiş işte "temiz bi aile kızı arıyorum ama bulamıyorum" vs. Hiç aklımda yoktu böyle bi şey ben de hadi iyi niyetli yaklaşımlarından dolayı fotoğraf gönderdim, onlar da bana bu kişinin facebook profil ekran fotosunu göndermiş ama ekleyin birbirinizi konuşun diye bir şey söylemediler. Ben de görmeden eklemedim, canlı göreyim vs diye. O da eklemedi. Büyükler davet edip karşılaştırmak istediğini söyleyince ben de tamam dedim hadi gönülleri olsun. İki hafta oldu ses yoktu üçüncü hafta olacak daha sonra şehir dışına gitmiş, iş için malzeme almaya gitmiş, birisi ameliyat olmuş vs durumlar karışıkmış. Sonra davet edip buluşturcaz vs demiş bizim arabulucu teyze😂. Zaten çalıştığı için bir günü varmış. Enazından merak edip sosyal medyadan ekleyip konuşmak istemez mi bi insan akşam eve gidince? Sizce buluşayım mı yoksa bi bahane mi uydurayım?
Eğer birisiyle tüm hayatını paylaşmaya, onunla birleşmeye hazır isen düşünebilirsin. Acele edip, heveslenip yanlış kararlar verme lütfen

Sanki gelmemek icin bahane uretiyomus gibi geldi halbuki gorusmek isteyen onlar

Herkese merhaba, 31 yaşındayım çevremdeki büyükler evlenmemi istediği için birileriyle tanışmamı istiyolar derken biriyle konuşmuşlar ve bu adam evlenmek istediğini söylemiş işte "temiz bi aile kızı arıyorum ama bulamıyorum" vs. Hiç aklımda yoktu böyle bi şey ben de hadi iyi niyetli yaklaşımlarından dolayı fotoğraf gönderdim, onlar da bana bu kişinin facebook profil ekran fotosunu göndermiş ama ekleyin birbirinizi konuşun diye bir şey söylemediler. Ben de görmeden eklemedim, canlı göreyim vs diye. O da eklemedi. Büyükler davet edip karşılaştırmak istediğini söyleyince ben de tamam dedim hadi gönülleri olsun. İki hafta oldu ses yoktu üçüncü hafta olacak daha sonra şehir dışına gitmiş, iş için malzeme almaya gitmiş, birisi ameliyat olmuş vs durumlar karışıkmış. Sonra davet edip buluşturcaz vs demiş bizim arabulucu teyze😂. Zaten çalıştığı için bir günü varmış. Enazından merak edip sosyal medyadan ekleyip konuşmak istemez mi bi insan akşam eve gidince? Sizce buluşayım mı yoksa bi bahane mi uydurayım?
Bence bu adamın buluşmaya da evlenmeye de niyeti yok, eğer olsa ne yapar eder bir ortam oluşmasını sağlayacak zaman bulurdu

Back
X