Psikolog parasi karsilayabilecek durumda degiliz. Devlette de sadece psikiyatri var. Oradan randevu alacagim artik. Keske terapiye verecek paramiz olsaydiSende patlamışsın artık bir noktada...
Psikoloğa gitmeye ikna etsen...
Iste benim annem kabul etmiyor ne yazik ki... Evden disari bile zorla cikariyorum, calisiyor yorgun oluyor istemiyor cikmak cogunlukla.hemen hemen aynı yaşadıklarımız ama benm annem hiç birzaman umudunu kaybetmez aksine hep bana destek olur bizde sizin gibiyiz birbirimizin en iyi arkadaşıyız annemin morali bozuksa alırım çay içmeye götürürüm sinemaya gideriz hiç olmadı evde kahve yapar sohbet ederiz benim yaptıklarım bunlar ne kadar zor olsada annenizi kkırmayın unutmayın size onca fedakarlık yapmış
Bunun icin maddi imkanim yok ne yazik ki, yoksa biliyorum gerekenin bu oldugunu.Sizin yapacağınız en iyi şey psikolojik destek sağlamanız
Nasil evlenirim bilmiyorum zaten, ayri eve cikacaktim evim hazirdi, onu birakip gidemedim kimle konusacak, kimsesi kalmayacak diye...Hiç sağlıklı değil annelerin kızlarına dertlenlemeleri, bak şimdiden kaybetme korkusu yaşıyorsun evlenince dahada zor oluyor maalesef.
Yasadigi seyleri tam olarak anlatmadim belirttim yazimda da. O bana anlatmasa da evde cok ciddi seyler yasandigi icin hepsine tanigim zaten. Destek olmak icin ben yaklasiyorum ona. Yasamadan buyuk konusmamak gerekiyor, insan kimi zaman yasamaktan bikabiliyor demek ki. Ama cozum odakli olmama konusunda hak veriyorum ben de, zaten o konuda bir oneri istemistim. Dertlesmekten sikayetci degilim mutlu oluyorum, ama toparlanmasini mutlu olmasini istiyorum.çocuklarını dert ortağı yapan ebeveynlerden hoşlanmıyorum.
evet evladınla paylaşırsın ama çözüm için uğraşmayıp,sürekli şikayet edip,o çocuğun da psikolojisini yıpratmazsın.
patlamışsınız artık,belki bir işe yarar da, anneniz kendine ben ne yapıyorum diye sorma fırsatı bulur.
Ciddi seyler ne yazik ki. Mesele babam olsa bosar kurtulur ama kardesimle alakali oldugu icin atsan atilmaz satsan satilmaz yani...Sorunlar nedir? Çözümsüz ciddi şeyler mi yoksa annen mi dert ediyor büyütüyor?
Canım belediyelerin ücretsiz psikolog hizmetleri var. 183 den evinize en yakın danışma merkezlerinden randevu alabiliyorsun bilgin olsun.
Canim annem psikologa gitmek ister zaten. Cok pahali ve devlette psikiyatri klinikleri var sadece, psikolog randevusu alinmiyor.canım öncelikle annenin gönlünü al ve daha sonra tekrar onun böyle davranmasına üzüldüğünü onu her zaman mutlu görmek istediğini sizin için ne kadar değerli olduğunu anlat. herhangi bir yardım istemiyosa hala iyi bir psikolog bul ve ona annenin durumunu anlat ve ondan yardım iste. sana annene nasıl yaklaşman konusunda fikir vericektir. umarım herşey yolunda gider
Hayir hayir ben yanlis ifade ettim, psikolog konusunda istemiyorum gibi bir sey demedi cok pahali dedi sadece.ben bunu bilmiyodum. aklıma bir fikir geldi. oradan bir bayanla eve gitse ve normal arkadaşı gibi tanıştırsa ve daha sonra ikisini bi bahaneyle yalnız bıraksa. nasıl olur? yardım istemediğinden dolayı psikolog olduğunu öğrense rahatsız olabilir
Canim bu her sehirde var mi istanbul icin mi yoksa biliyor musun ?Canım belediyelerin ücretsiz psikolog hizmetleri var. 183 den evinize en yakın danışma merkezlerinden randevu alabiliyorsun bilgin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?