- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
Benim annem de cok sikintida bu ara psikolojik olarak. Capaya gidiyor inan cok memnun.Ben de fark ediyorum degisiklikleri olumlu yonde. Capadan randevu alabilirsin. Allah yardimcin olsun. Psikolojisi bozuk anne evladi da kahrediyorPsikolog parasi karsilayabilecek durumda degiliz. Devlette de sadece psikiyatri var. Oradan randevu alacagim artik. Keske terapiye verecek paramiz olsaydi
Gidip konustum az once sarildim falan, ona bile agliyo seni cok seviyorum diyeAnnen belli ki çok fedakar bi kadın. .
Annene bağırma bence yanına git ve onu ne kadar sevdiğini oni kaybetmekten nasıl korktuğunu anlat..
Annene de ki sana bisey olursa asıl ben ne yaparım ne olur bi daha öyle şeyler söyleme ben daha çalışıp para kazanacağım seni hiç gitmediğin yerlere tatillere goturecegim de.. yemeklere goturecegim seni yaşatacağım ben de.. annenin umuda ihtiyacı var.. bence..
Istanbulda degilim canim, cok tesekkur ederim yine de. Ben de kendi sehrimde bulacagim bir yerBenim annem de cok sikintida bu ara psikolojik olarak. Capaya gidiyor inan cok memnun.Ben de fark ediyorum degisiklikleri olumlu yonde. Capadan randevu alabilirsin. Allah yardimcin olsun. Psikolojisi bozuk anne evladi da kahrediyor
Anladım...Ciddi seyler ne yazik ki. Mesele babam olsa bosar kurtulur ama kardesimle alakali oldugu icin atsan atilmaz satsan satilmaz yani...
Annene umut ver..Gidip konustum az once sarildim falan, ona bile agliyo seni cok seviyorum diyeicim gidiyor hic kiyamiyorum, benim icin o kadar fedakarlik yapti ki hep, o cok ayridir benim icin. Agladigini gordukce ben de agliyorum... Insallah bir yolunu bulacagim, cok tesekkur ederim
Bulundugum sehirde varsa deneyecegim, kitap ne denli ise yarar bilemiyorum. Cok sagolun ilgilendiginiz icinAnladım...
Umuyorum düzelir de kökten kurtulur...Ücretsiz psikologlar varmış arkadaşların söylediği gibi, mutlaka denemelisiniz.
Bunun dışında tasavvufi-dini kitapların etkisi olur mu acaba içini ferah tutmasında?
Canim annem psikologa gitmek ister zaten. Cok pahali ve devlette psikiyatri klinikleri var sadece, psikolog randevusu alinmiyor.
Tesekkur ediyorum bakacagim o zaman :)artık devlet hastanelerinde de psikolog var. geçen sene devlet hastanesine randevu almaya gittiğimde psikolog muayenesinden de geçmiştim ordan biliyorum canım. devlet hastanesinin randevu sitesinden sizin olduğunuz yerde ki hastanede psikolog olup olmadığını görüp randevu alabilirsiniz
Tesekkur ediyorum bakacagim o zaman :)
Psikolog parasi karsilayabilecek durumda degiliz. Devlette de sadece psikiyatri var. Oradan randevu alacagim artik. Keske terapiye verecek paramiz olsaydi
Insallah, simdi biraz onunla da konustum artik boyle yapmayacak soz verdi :) durumlar duzelince yazacagimrica ederim. burada herşey yolunda çok mutluyuz yazacağın günleri umutla bekliyorum :)
Ne kadar guzelmis, yarin ilk is arastiracagim :)Ben bugün sağlık ocağına gittim.diyetisyen ve iki psikolog vardı. BBen de psikologa gittim zaten sigarayo bırakmak için. İyi de geldi. Orası aynı zamanda bi aile merkezi de imiş.yani bazı sağlık ocaklarında bile var artık.üstelik randevuyu da çok erkene veriyolar. Bi araştır size yakın yerlerde de var mı
23 yasindayim, pek ufak sayilmam :)cnm sen kac yasındasın kı kendı derdının yanında annenın dertlerını dınlıyorsunsana da yazık ..Annenı ıkna et psıkologa gıtsın mutlaka ...Sana da yazık bu kadar yuku kaldıramazsın gelecegını etkılıyor farkında olmnadan ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?