Eski sevgilisi 23-24 yaşlarındaydı onu kastediyor sanırımBugün sağı solu yunruklayan yarın sizi yumruklar.Ne yapacağınıza ona göre karar verin.
20liklerde kocanızı bekliyordu sanki ne bunlardaki özgüven anlamadım
Ben çıkamazmışım öyle arkadaşlarla cafe ye falan otur evde cay yap tv izle diye yapacaklarımı benim yerime o belirliyo
Çok iyi yapmıssın. Bir daha pazar günleri eşinle program yapma. Mutlaka çık evden gez dolaş. Hatasının farkına varacaktır böylelikleBu geldikten sonra görümcem aradı beni kandil dolayısıyla konuştuk abisini istedi verdim konuştu o arada yemek yapmıştım masaya hazırladım tlf almaya girince yanına masa hazır dedim tamam dedi baktım gelen yok oturdum yedim sonra topladım tabaklarımı onunkileri içinde yemekle bıraktım hala duruyor masada normalde küs bile olsak onu masaya oturtmadan bende oturmazdım ama bu sefer farklı kırgınlığım büyük şimdi o bi odada ben diğer odada oturuyoruz kandil günü yaşattığını hazmedemiyorum
İlk kez böylesine umursamaz davrandım gitti şimdi tabakta durmaktan buz gibi olmuş yemeği yiyor normalde ben ona yemeği soğuk yedirecektim imkanı yok ama dedim ya bu sefer başka sabahta erkenden çıkıp gidicem işe kendisi nasıl kalkarsa kalksın umrum dışıE tabi karşısında okumuş ayakları yere basan güçlü bir kadın var. Sadece bağırarak üstünlük kurmaya çalışıyor. 20 lik okumamış bir kız alsa ne dersem he kocacım diyecek zannediyor. Andavallı!!!
Tribin en alaaaasını yap, hakediyor!
Heh iste kilit mesele bu biraz önemsiz olduklarını hissettiği anda bu erkek milleti 180 derece dönerde etrafında dolanır aynen böyle umursamamaya devamİlk kez böylesine umursamaz davrandım gitti şimdi tabakta durmaktan buz gibi olmuş yemeği yiyor normalde ben ona yemeği soğuk yedirecektim imkanı yok ama dedim ya bu sefer başka sabahta erkenden çıkıp gidicem işe kendisi nasıl kalkarsa kalksın umrum dışı
2. Adim o gelmeden yemegini ye .Yemek yemiyecekmisin derse hiiic iştahim yok deİlk kez böylesine umursamaz davrandım gitti şimdi tabakta durmaktan buz gibi olmuş yemeği yiyor normalde ben ona yemeği soğuk yedirecektim imkanı yok ama dedim ya bu sefer başka sabahta erkenden çıkıp gidicem işe kendisi nasıl kalkarsa kalksın umrum dışı
Haklısın normalde koyun gibi melerdim de gelip yemezdi şimdi hiç oralı olmadım tabağında yemeği neredeyse yarım saat kaldı tabi ben yedim tabağımı kaldırdım çayımı içtim öbür odada tv açtım izledim sonra gitti o buz gibi yemeği yedi baktı oralı olan yok tabağını kaldırmış masayı bile silmiş.şimdide girdim yatağıma yattım hiç yatıyorum bile demedim o hala salonda tv izliyor sabahta erkenden kalkıp işe gidicem oda nasıl uyanırsa uyansınHeh iste kilit mesele bu biraz önemsiz olduklarını hissettiği anda bu erkek milleti 180 derece dönerde etrafında dolanır aynen böyle umursamamaya devam
yani emin olana kadar erteleyin çünkü çocuktan sonra daha beter oluyorlar bu tipler hiçte ilgilenmiyorlarÇocuk var mı? yoksa yapma
aynı modelden bende de var. evleneli 3yıl oldu ama sizinle aynı dönemlerde benzer şeyler yaşadık. arkadaşlarla gezmeye gitmek oldu mu yüzünde güller açar bana geldi mi ee napcaz soyle bakalım olur. ben de onun gezmelerine hiç ses etmemekte buldum çözümü. bi zaman sonra vicdan yapıp bi yere gittik çok güzeldi seninle hiç öyle şeyler yapamıyoruz deyip kendi plan yapmaya başladı. bence evlilikte kritik bi dönem ilk bi yıl bu konuda. çünkü erkekler biz yapmasak da sanki onları eve kapatmisiz gibi hissediyorlar sanki. saliverin gitsinAğlayarak yazıyorum yanlışlık olursa kusura bakmayın sabahta açtım bir konu ama neler oldu bi bilseniz biz karı koca çalışıyoruz tek tatilimiz pazar 11 aylık evliyim ben eşimle bugünü geçirmeye çalışırken o ark.okey oynamak istiyor birlikte bişey yapsak bile beni eve bırakınca koşarak ark.yanına gidiyor normalde karışmam hatta canım sıkkın dediğinde ben arada buluşun bi okey atın deyip gönderirim ama pazarlara karşıyım neyse bugün yine cıkıcam dedi kızdım ben seninle bişeyler tapalım diye uğraşırken sen neden böyle yapıyorsun diye ki ark.kandili diye buluşmak istemediler bu sefer çark etti bana döndü bende hiç boşa uğraşma reddedilince mi ben aklına geldim dedim neyse bu gitti salonda uyumuş ark.aradı hadi neyse çıkalım diye bi neşeli sormayın hiçbirşey demedim ama suratım düştü bu sanki karşısında konuşuyormuşum gibi başladı tartışmaya senden izinmi alıcam vs diye dedim ben konuşmuyorum farkındaysan niye kendinle tartışıyorsun dedim suratın yetiyo konusmasanda dedi sadece sunu söyledim kızlar haftanın 6 günü esek gibi çalışıyorum bir gündü seninle geçirmek istediğim dedim çamaşır sepetini tekmeledi gelde yanıma mutfağa mutfak tezgahını yumruklayarak bağırıyor bıktım senden ben 20 yasında biriyle evlensem böyle karşımda konuşamazdı demişlerdi bana çalışanla evlenme diye uyarmışlardı hep beni ama dinlemedim bıktım artık senden diye çarptı kapıyı gitti çok korktum ben şimdi napıyım nasıl davranıyım
Hayır canım sevdiğine eminim hatta belki komik gelecek ama onun sevgisi benimkinden daha fazla 17 yıl bekledi benimle evlenmek içinesin seni sevmiyor olabilir mi?
Amin canım buda özür diler hata yapınca ama bazen öfkesini kontrol edemez o aslında çoktan pişman olmustur ama erkekliğe pislik sürmek istemez diye düşünüyorum bugüne kadar hep alttan aldım ama bu sefer farklı bu sefer çok kırıldımKaçan kovalanır. Boğmayın aramayın kendini birşey zannediyorlar böyle yapınca siz. O çıkmadan siz çıkın haftaya. Ama o bağırmasının cezasınıda çektirin. Konuşmayın onla bilsin haddini. Özür dileyene kadar muahatap olmayın. barışıncada bundan sonra asla seninle bir yere dahi gitmek istemiyeceğim. İstediğin gibi takıl gez toz. Ben öyle yapıcağım çünkü deyin ve izleyin. Bakalım ne kadar yapabilecek. Onun yaptığını yapun kısasa kısas yapın yani. Kaçan kovalanır malesef. Sizi istemeyeni siz neden istiyorsunuz. azcık kin güdün. Bana eşim çom arıyorsun demişti. Bakın şimdi kendi arıyor. Keyfi bilir çokta umrumda. Oyalanıcak şeyler buluyorum kendime. Hatta kavga esnasında bir laf söylesin. Yalvar yakar özür diler. Kavga anında ağzımdan çıktı diye. Çünkü asla bir daha lafımı çiğnemiyeceğimi bilir. Kalbim kırıldımı unutmuyorum çünkü. Kimsede gururunuzu inciltemez eşiniz dahi olsa. Arama derse aramam. Yüzsüzmüyüm ben. Sizde böyle düşünün. Pazarları eşiniz sizle olmak istemiyorsa olamasın. İstese dahi. Sözünüzü çiğnemeyin. Aklı başına gelsin. Artık tek bir birey değil. Çocuğunuz olunca ne olucak. Baba evde yok. Omu olsun. Başka türlü malesef aklı başına gelmiyor. Allah yardımcınız olsun.
hadi ya boyle olduna sevindim senin adina ama cok ilginc yani su yaptigi hareketlerHayır canım sevdiğine eminim hatta belki komik gelecek ama onun sevgisi benimkinden daha fazla 17 yıl bekledi benimle evlenmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?