Ne olur kötü birsey yapmadin deyin anneler =(

Yaptigim yanlisliktan pismanlik duyuyorum hem de cok. cocugum bu yüzden kötü yetisecekse kötü bir yetistirici oluyorum demektir. Bir saat aglattim bos yere, üzülmek abarti mi, dünyaya getirene kadar cileler cekiyoruz bir saat yok yere bagirsin diye mi, insan üzülünce de abarti mi oluyor gercekten. Sizin düsünceniz saygi duyarim. Annesi olarak cok vicdan azabi cektim derdini anlatamayan herhangi bir canliya böyle birsey yapsam yine kötü hissederdim.

Âmin inşallah
Canım yanlış anlama lütfen bence konunu kapattır daha fazla üzülürsün farklı yerlere gider bu konu
Konu kapattirmayi bilmiyorum daha önce yapmadim hic, ne yapmam gerekiyor kapatmak icin. Yeterince üzüldüm zaten, eger kötüye giderse kapatmak isteyebilirim

Buraya yazılıyor sanırım bende bilmiyorum ama bi dene konumun kapanmasını istiyorum yazabilirsin

10 aylık bi bebek nasıl hatırlasın bunu? mümkün mü hiç?

mükemmel anneler konuna akın etmeden kapattır bence.
Evet, burada benim hislerim cok yogun bebegim hatirlasin hatirlamasin benim duygularimi burada hafifletmeye calisiyorum bu yüzden sizlerden yorum istedim. Bazilari yanlis yerlere cekiyor. Insan yaptigi yanlisa üzülünce ne zaman bu duygu gereksiz abartmaya girdi anlamiyorum.

Bende kızdığımda çok pişman oluyorum.Geçen beni taklit ediyordu"benden ne istiyosun?"Sinirlenince ilk söylediğim budur onu taklit ederken görünce üzülmüştüm.Canım oğlum :)

Olabilir boyle şeyler benimde 3 aylık oğlum var çok ağlıyor bende bazen çok daraliyorum. Sabırlı olmak lazim...

Konu kapattirmayi bilmiyorum daha önce yapmadim hic, ne yapmam gerekiyor kapatmak icin. Yeterince üzüldüm zaten, eger kötüye giderse kapatmak isteyebilirim
O okypete mesaj atabilirsin eğer konunu kapatmak istiyorsan.

Bende kızdığımda çok pişman oluyorum.Geçen beni taklit ediyordu"benden ne istiyosun?"Sinirlenince ilk söylediğim budur onu taklit ederken görünce üzülmüştüm.Canım oğlum :)
Insan nasil da üzülüp pisman oluyor degil mi? Cok yoruyor, sinirim bozuk günler geciriyorum, uykusuz bazen ac oluyorum. Yine de onlarin istedigi tek sey sevgi, süt, altinin temiz olmasi. Bunu düsününce bazen hic sucu yokken benden azar isitiyor ya düsününce insanin yüregi sizliyor

dur şimdi bunlar iyi saatlerin, daha "10 aylık bebeğe nasıl bağırılır, ne biçim annesin sen"ler gelecek..

Nurellanın dediği gibi "ne biçim anne" takma kafana gül geç :)

Uzulmessin demiyorum uzulursunde bu kadar parcalancak birsey yok kucuk bi hatanin bu kadar ustunde durman cok garip ve hayat ona senin kadar merhametli olmayabilir :))) takilma yani oyuzden kimse cocugu uzulsun istemez

dur şimdi bunlar iyi saatlerin, daha "10 aylık bebeğe nasıl bağırılır, ne biçim annesin sen"ler gelecek..

Nurellanın dediği gibi "ne biçim anne" takma kafana gül geç :)
Hatalarimizla birer kuluz nihayetinde. Kusursuz olsam gelip burada sizlerden birkac cümle dilenmezdim iyi hissetmek icin. yine de güldürdün beni bu halimle

bizim yerimizede öp uyanınca...bende sıkıntılı hamilelik geçiriyorum aglıyorum..sonra özür diliyorum kızımdan hissediyor diye:)

Uzulmessin demiyorum uzulursunde bu kadar parcalancak birsey yok kucuk bi hatanin bu kadar ustunde durman cok garip ve hayat ona senin kadar merhametli olmaya bilir :))) takilma yani oyuzden kimse cocugu uzulsun isyemez
Bu koskoca hayattan sadece ufacik bir an. Daha baska neler oldugunu bilemezsiniz sadece size söylemiyorum acimasiz yorum yapan her yerdeki kisilere söylüyorum. Iki kere düsünmeleri icin. Bu hayatta yalniz birseyler basarabilmeli ve bensiz de hayatina devam edebilmeli görüsündeyim, cünkü kimse ne kadar ömrü oldugunu bilemez. Benim tek savundugum sey ise cocuklarimizi sevmek hicbir zaman simarmaya girmemeli. O farkli gercekten. Sevgiye her yastan insan muhtac. Sonsuz sevgi verelim evlatlarimiza. Cocuk sevgiyle simarmaz baska tutarsizliklardan yanlis davranislardan simarir. Düzgün insan yetistirmek emelimiz. Ama onu üzersem pisman olma hakkim olsun hem de cok. Kalp kirmak istemem, bu 1 yasinda cocuk bile olsa. Insan yaptigi yanlisa doya doya üzülsün. Bu gece yavruma kizdim ahksiz yere diye üzüldüm iste. Zaten bir tek annesi üzülüp parcalanir böyle kücük bir seye, o da parcalansin cok mu? Onlarin hayatinda herkes kizsa da gelip bagrinaa basacak olan yine anneleridir. Böyle hissetmemiz dogal degil mi

bizim yerimizede öp uyanınca...bende sıkıntılı hamilelik geçiriyorum aglıyorum..sonra özür diliyorum kızımdan hissediyor diye:)
Insan hassas oluyor. En az pismanliklar büyütürsünüz insallah yavrunuzu. Hata yapiyoruz illa ki. Allah bize telafi sansi versin yeter ki.

olur böyle şeyler saati şaşırmışsınız ayrıca saatindede olsa bazen inat edip uyumak istemiyolar ama bizde iilaki uyutmak istiyoruz.üzme kendini.erken uyuduğu için muhtemelen sabahın köründe uyanacaktır.sizide uyandırınca ödeşmiş olursunuz üzülme.

tüm mesajları okuyamadım, belki başkası da yazmıştır
öncelikle geçmiş olsun, bu kadar üzülmeyin, hepimiz çocuklarımıza karşı yapıyoruz bazı hatalar

fakat ben şu noktaya dikkatinizi çekmek istedim
bebeğiniz henüz 10 aylık.
bugün siz erken yatırmışsınız ama yarın 8 de yatırsanız da uyumak istemeyebilir
sizin uyguladığınız yöntemin bir adı var, şimdi hatırlayamıyorum
fakat bu yöntemin biraz sakince uygulanması gerekiyor
10 aylık bebek için
bu kadar katı disiplin henüz çok erken
"Bekledim, sinirlendim, kizdim cünkü uyumasi lazimdi." çok katı sanki

sizin arada uykunuz kaçmaz mı?
bebeğinizin de kaçabilir
daha da büyüdükçe 2-3 yaşına gelince bazı günler yatmamak için delirtecek sizi
tabi ki çocuklara uyku düzeni aşılamak lazım ama
istisnai durumlarda da anlayış göstermek lazım

Bende oğlumu uyuttuğumda bakıp bakıp ağlamıştım.Neden kızdım? Diye.Biraz kendimizi kontrol etmeliyiz evet.Ben oğlumla büyük insan varmış gibi konuşuyorum.Senin zor dönemlerin canım oğlumda aynıydı şu an 2.5 yaşında uyudu sabah 10 gibi kalkar çok şükür hiç yormuyor evde oyunlar oynuyoruz bunaltmıyor hiç.Sende rahatlayacaksın canım biraz büyüsün

Biraz abartı olmuş gibime geldi. Sadece biraz sert davranmışsınız zorla uyumak zorunda kalmış dövmemiş ya da üzmemişsiniz ki. Yemek yedirip yatırmışsınız. uyanınca hatırlamaz diye düşünüyorum. Anne olmadığım için pek anlayamadım galiba ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…