Ne olur okuyun akıl verin :(

Igrencsin midemi bulandiriyorsun allah kocalarimizi sen ve senin gibi kadinlardan uzak tutsun.. rabbim sana cehennem azabini 2kat fazla yasatsin. Kocani aldatiyorsun birde napayimmi diyorsun senin gibi kadinlara turkiyede ....... diyorlar. Ama oylesin gercktende. Kocanin sevmesen bile baskasiyla sevismen iyyyyyyy acilin kusacam

O adam seni sevse hem onunla yatip hem kocanin koynuna sokmaz seni bunu aklindan cikar seneler sonra bulmuş seni seviyorum ayagina kullaniyor sende evlisin bekaret sorunum yok diye rahat davraniyorsunuz bence çok ayip yaptigin kizindan utan.o pisliğe birsey olmaz ama bu olay duyulursa adin cikar daha fena birsey çünkü bu toplumda erkeğe birsey olmuyor naparsa yapsin olan sana ve kizina olur.kendini dusunmuyorsan kizini düşün ve bu pislik adamdan kurtul tovbe et.

sizi yargılamak istemiyorum. sonuçta yardım istemeye yazmışsınız. ama bunu yapmayın. herkesten önce kendinize yapmayın. çocuğunuza yapmayın. boşanın eşinizden. size de eşinize de yazık. siz sevmediğiniz bir adamla her gün aynı yastığa baş koyuyorsunuz, eşiniz de aldatılıyor. ve bunlar bir şekilde çocuğunuza da yansıyordur. boşanın eşinizden. ondan sonra eski sevgilinizle evlenir misiniz, böyle mi devam edersiniz, ayrılır mısınız orası sizin bileceğiniz iş. ama bu şekilde herkese haksızlık yapıyorsunuz. bir kadın olarak yakışmıyor, bir anne olarak yakışmıyor, bir eş olarak yakışmıyor. tam tersi olsa aynısını eşiniz yapsa ne hissederdiniz düşünün ve boşanın.

Resmen kullaniyor sizi. Evli olmanizda avantaj ona. Duyulur diye cekineceksiniz cunku.
Hepinize burdan yazıyorum evet hepsini okuyorum ama hepsine tek tek cevap veremiyorum. Dünden beridir cok düşündüm ben kararimi verdim hepinize tesekkur ederim. Yaptigimin yanlis oldugunun farkina vardim bunu kimse haketmiyor belki de herseyde bi hayır var buraya yazmaya cesaret ettim yazdim iyiki yazdim hepiniz bana neyin ne oldugunu gösterdiniz. Gozum korerdi belki de bundan yaptim belki cahillik belki aptallık ama bundan sonra yolumu cizecegim tesekkurler tekrardan

annen babanı aldatsaydı nasıl hissederdin???
evladına yaşattığını düşün ona göre karar ver ...

Biranlık mutluluk için ömür boyu pişmanlık sizce değer mi?Eşiniz öğrenirse sizi sevmese dahi erkeklik gururu incindiği için size zarar verebilir arada en çok ezilen de çocuğunuz olur. İlgi görmek istiyorsunuz haklısınız ama eşinizden gelmiyorsa bu ilgi başkasına koşmadan önce bir eşinizle konuşun, halledemeyeceğiniz sorunlar varsa boşanın, ailenizin sizi kabul etmesi mi gerekiyor illa ki? Çocuğunuz okula başlayınca siz de çalışırsınız. Belki gençliğinizde içinizde kaldığı için bu istek ama şöyle düşünün boşanıp sizle evlenmek varken neden bu şekilde sürdürüyor? Madem sizi seviyor hem size hem çocuğunuza baksın o halde, neden adınızı lekeliyor, ilerde çocuğunuza senin annen böyle bir insan deseler ki, ben o kısmı açıkça yazmıyorum ne hissedeceksiniz? Annem kendi zevki için benim hayatımı mahvetti demeyecek mi bu çocuk? Kendi nefsinize yenilip hayatınızı mahvetmeyin, sizi seviyorsa eşinizden boşanıp onunla evlenin yok gönül eğlendiriyorsa ki durum böyle görünüyor, bırakın o gençliğinize ait bir anı olarak kalsın. Sevmiş olabilirsiniz severek ayrılan bir çok insan var, eski sevgilisini unutamadan yeniden evlenenler de var ama bilmiyorsunuz ki belki sizin eşiniz çok daha iyi bir eş ve iyi bir baba? Belki evli olsanız hergün dayak yiyecektiniz şuan konuştuğunuz kişiden. Ama yasak olduğu için ve hem çocuğa hem de size karşı bir sorumluluğu olmadığı için rahat. Eşiniz çalışıp eve ekmek getiriyor mu? Yarın o getirdiği lokmayı helal eder mi size bunları öğrense? Eşiniz kötü dahi olsa boşanabilirsiniz ama bu hataya daha fazla düşmeyin. Allah doğru yola iletsin hepimizi.

Açık yazayım ; Sayın T Tozpembe1 sizin bir de @Gonulyorgunu12 isimli üyeliğiniz var. Birinden çıkıp diğerinden giriyorsunuz ?
Yaziniz icin teşekkür ederim cok buyuk hatanin icinde oldugumu dunden beri fazlasiyla anladim hepinizin sayesinde kendimden fazlasiyla utaniyorum bunu yapacak kadin asla ve asla degildim en cok kizan kinayan kisi bendim boyle olayları duyunca ne yazikki bende düştüm böyle bir hataya ama artık buna dur diyeceğim bunu esime ve kizima yapmamaliydim en cok da kızıma. Utaniyorum kendimden igreniyorum kendimden nasil bi hataya düştüm . allah beni islah etsin

Herşeyi geçtim çocuğunuzun yüzüne nasıl bakıyorsunuz. Büyük bir günah işlediğinizin farkındasınız inşlh doğru yola gelirsiniz.

ne yapacaksin nasil bi yol izleyeceksin o halde...
ben sana soyleyim izlemen gereken yol kocandan ayrilmak...
nasil ayni yataga giriyosun kocanla miden aliyo mu ??
hem bunu ömur boyu unutamayacaksin hep bi pismanlik olarak icinde kalacak beynini yiyip kemirecek hak ediyosun zaten bunu..
kocana da sakin soyleme saf misin sen ??
kocacim seni aldattim mi diyeceksin ya mezari boylarsin ya hastaneyi..
olan cocuguna olur aklini basina devsir cahil cahil dusunmeyi birak...
koca pesini de birak bi zahmet bi muddet o adamdan da hayir gelmez sen kocani birakip ona gidersen sana ilerde "sen o...sen kocani birakip geldin bana " diyecek emin ol...
cocuklarin icin yasa artik

Açık yazayım ; Sayın T Tozpembe1 sizin bir de @Gonulyorgunu12 isimli üyeliğiniz var. Birinden çıkıp diğerinden giriyorsunuz ?
Tek üyeliğim var oda bu hesap zaten cok fazla nasil kullanılacağını bilmiyordum . ayrıca bu hesabi bile zor açtım etiket yapıp duruyorsun da bana sorsanız keşke önce.

Tek üyeliğim var oda bu hesap zaten cok fazla nasil kullanılacağını bilmiyordum . ayrıca bu hesabi bile zor açtım etiket yapıp duruyorsun da bana sorsanız keşke önce.
İsterseniz kapatadabilirsiniz problem değil benim hesabm degil çünkü

Esime bugun söylemeye çalıştım ama dilim bir turlu varmadi söylemeye inanin kendime birsey olur korkusuna değil evladimi kaybetme korkusuna ben herşeyi hakediyorum ama eşim cok buyuk hayal kırıklığına ugrar kizim ne olur bunlari düşünüyorum keske basta dusunebilseydim kafam o kadar karışık ki nasil bi yol izleyecegimi bilmiyorum

kocani cocuklarini dusunseydin zaten aldatmazdin...
o kucuck cocugunla kocani hice sayarak nasil aldatmayi becerebildiysen emin ol bi bajane bulup ayrilmayi da becerebilirsin
kocana seni aldattim deme sakin cocuklarin var !

Bu olayı eşine anlatırsan sonucu iyi olmaz, çocuğundan ayrı kalabilirsin gururuna yediremeyip kötü şeyler yapabilir, ama sen tövbe et yaptığın işe ve kimseye de bahsetme. Allah affetsin önemli olan bu. Kimseyi de kınama bir daha hiçbirşeyden dolayı insan kınadığı duruma düşer çünkü, hatasız insan yok ama hatalarımla mutluyum ben diyen insan herşeyini kaybeder, hatasını düzelten tövbe edip kendine çekidüzen veren zorlansa da hayatını yoluna sokar. Sen zaten vicdan azabı olarak çekeceksin yaptıklarını kimseye anlatıp da daha beter facialara yol açma, zaten Allah senin günahını açığa çıkarmak isteseydi çoktan yakalanmıştın demek ki pişman olup tövbe etmen bekleniyor hala, bunu şuanda yapamazsan ilerde herkese rezil olarak yaparsın ki, insan içine çıkamazsın. Çocuğunun yüzüne bakamazsın, sana bu fırsat verilmiş geri dön, tövbe et ve kimseye de birşey anlatma. Boşanacaksan eşinle gene boşan, ama evine yuvasına bakan adamı beğenmeyip sonra daha kötü birinin eline düşen de çoktur.

Vicdanim hic ama hic rahat değil dünden beridir kolum kanadim kırılmış gibiyim. Yaptiklarimin farkindayim fazlasıyla. Nasil girdim bu yola bilmiyorum allah beni affetsin . esime anlatmadan nasil devam ederim bilmiyorum anlatsam hersey dsha kötü olur . cok utanıyorum cok

evliliğin bitmiş zaten kendi ellerinle bitirmişsin bundan sonra sana düşen noktayı koymak olmalı. Yok tövbe et, eşine bahsetme falan diyenleri hiç anlamıyorum, bu kadar karaktersiz olmayın eşiniz sizi aldatsa sizde öğrenseniz ve tövbe ettim ben dese siz affeder miydiniz ? Olur mu öyle şey evlilik sadakattir, çok özür diliyorum ama başkaları ile düşüp kalkacaksanız niye evleniyorsunuz, boşan bırak adamı o'da kendi yoluna gitsin

hı hı evet evet 1 üyelik ! Artık bizimle değilsin !

Burda insanlar yazdiktan sonra mi yaptiginin hata oldugunu anladin oncesinde normal geliyodu yani
Ayh hic inandirici degilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…