- 8 Eylül 2017
- 2.092
- 4.307
- 53
- 30
Hepinize burdan yazıyorum evet hepsini okuyorum ama hepsine tek tek cevap veremiyorum. Dünden beridir cok düşündüm ben kararimi verdim hepinize tesekkur ederim. Yaptigimin yanlis oldugunun farkina vardim bunu kimse haketmiyor belki de herseyde bi hayır var buraya yazmaya cesaret ettim yazdim iyiki yazdim hepiniz bana neyin ne oldugunu gösterdiniz. Gozum korerdi belki de bundan yaptim belki cahillik belki aptallık ama bundan sonra yolumu cizecegim tesekkurler tekrardanResmen kullaniyor sizi. Evli olmanizda avantaj ona. Duyulur diye cekineceksiniz cunku.
Açık yazayım ; Sayın T Tozpembe1 sizin bir de @Gonulyorgunu12 isimli üyeliğiniz var. Birinden çıkıp diğerinden giriyorsunuz ?
Yaziniz icin teşekkür ederim cok buyuk hatanin icinde oldugumu dunden beri fazlasiyla anladim hepinizin sayesinde kendimden fazlasiyla utaniyorum bunu yapacak kadin asla ve asla degildim en cok kizan kinayan kisi bendim boyle olayları duyunca ne yazikki bende düştüm böyle bir hataya ama artık buna dur diyeceğim bunu esime ve kizima yapmamaliydim en cok da kızıma. Utaniyorum kendimden igreniyorum kendimden nasil bi hataya düştüm . allah beni islah etsin
Tek üyeliğim var oda bu hesap zaten cok fazla nasil kullanılacağını bilmiyordum . ayrıca bu hesabi bile zor açtım etiket yapıp duruyorsun da bana sorsanız keşke önce.Açık yazayım ; Sayın T Tozpembe1 sizin bir de @Gonulyorgunu12 isimli üyeliğiniz var. Birinden çıkıp diğerinden giriyorsunuz ?
İsterseniz kapatadabilirsiniz problem değil benim hesabm degil çünküTek üyeliğim var oda bu hesap zaten cok fazla nasil kullanılacağını bilmiyordum . ayrıca bu hesabi bile zor açtım etiket yapıp duruyorsun da bana sorsanız keşke önce.
Esime bugun söylemeye çalıştım ama dilim bir turlu varmadi söylemeye inanin kendime birsey olur korkusuna değil evladimi kaybetme korkusuna ben herşeyi hakediyorum ama eşim cok buyuk hayal kırıklığına ugrar kizim ne olur bunlari düşünüyorum keske basta dusunebilseydim kafam o kadar karışık ki nasil bi yol izleyecegimi bilmiyorumne yapacaksin nasil bi yol izleyeceksin o halde...
ben sana soyleyim izlemen gereken yol kocandan ayrilmak...
nasil ayni yataga giriyosun kocanla miden aliyo mu ??
hem bunu ömur boyu unutamayacaksin hep bi pismanlik olarak icinde kalacak beynini yiyip kemirecek hak ediyosun zaten bunu..
kocana da sakin soyleme saf misin sen ??
kocacim seni aldattim mi diyeceksin ya mezari boylarsin ya hastaneyi..
olan cocuguna olur aklini basina devsir cahil cahil dusunmeyi birak...
koca pesini de birak bi zahmet bi muddet o adamdan da hayir gelmez sen kocani birakip ona gidersen sana ilerde "sen o...sen kocani birakip geldin bana " diyecek emin ol...
cocuklarin icin yasa artik
kocani cocuklarini dusunseydin zaten aldatmazdin...Esime bugun söylemeye çalıştım ama dilim bir turlu varmadi söylemeye inanin kendime birsey olur korkusuna değil evladimi kaybetme korkusuna ben herşeyi hakediyorum ama eşim cok buyuk hayal kırıklığına ugrar kizim ne olur bunlari düşünüyorum keske basta dusunebilseydim kafam o kadar karışık ki nasil bi yol izleyecegimi bilmiyorum
Bu olayı eşine anlatırsan sonucu iyi olmaz, çocuğundan ayrı kalabilirsin gururuna yediremeyip kötü şeyler yapabilir, ama sen tövbe et yaptığın işe ve kimseye de bahsetme. Allah affetsin önemli olan bu. Kimseyi de kınama bir daha hiçbirşeyden dolayı insan kınadığı duruma düşer çünkü, hatasız insan yok ama hatalarımla mutluyum ben diyen insan herşeyini kaybeder, hatasını düzelten tövbe edip kendine çekidüzen veren zorlansa da hayatını yoluna sokar. Sen zaten vicdan azabı olarak çekeceksin yaptıklarını kimseye anlatıp da daha beter facialara yol açma, zaten Allah senin günahını açığa çıkarmak isteseydi çoktan yakalanmıştın demek ki pişman olup tövbe etmen bekleniyor hala, bunu şuanda yapamazsan ilerde herkese rezil olarak yaparsın ki, insan içine çıkamazsın. Çocuğunun yüzüne bakamazsın, sana bu fırsat verilmiş geri dön, tövbe et ve kimseye de birşey anlatma. Boşanacaksan eşinle gene boşan, ama evine yuvasına bakan adamı beğenmeyip sonra daha kötü birinin eline düşen de çoktur.Esime bugun söylemeye çalıştım ama dilim bir turlu varmadi söylemeye inanin kendime birsey olur korkusuna değil evladimi kaybetme korkusuna ben herşeyi hakediyorum ama eşim cok buyuk hayal kırıklığına ugrar kizim ne olur bunlari düşünüyorum keske basta dusunebilseydim kafam o kadar karışık ki nasil bi yol izleyecegimi bilmiyorum
facialara
baska adamla yatmani kabul eder amaElbette esime karsi kendimi cok suçlu hissediyorum yüzüne zor bakiyorum ama ayrilamiyorum da ailem boyle birseyi kabul etmez asla
Tek üyeliğim var oda bu hesap zaten cok fazla nasil kullanılacağını bilmiyordum . ayrıca bu hesabi bile zor açtım etiket yapıp duruyorsun da bana sorsanız keşke önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?