Ne olur okuyun akıl verin :(

adam telefonla ilgilenince misilleme mi oldu ne alaka. kocana da b.k atmaya çalışmışsın arada

Biliyorum bu yüzden cok utaniyorum en cok dan kizimsan utaniyorum eşimden bosanamiyorum kendi ailem bunu asla kabul etmez . cok üzgünüm cikmazdayim
ne cikmazindan bahsediorsun sen abla bn bu yasda bunun yanlis oldugunu kestiriorum senin cocugun var sen nefsine duyguna hakim olamiosan kndine anne deme litfen o cocuga dogru ornk olacagina ya birsey diemiorum

Senin o eski sevgilin adi cibileyetsiz serefsizin tekiymis.
Asagilik herif, evli kadini metresi yapmis sende kosa kosa onun yatagina giriyorsun.
Kizindan utan ya.
Adam seni catir catir kullaniyor, kendine gel.
Madem kocani aldatmaya devam edeceksin bosan, cidden vebali buyuk bunun.

Bence de çıkmazdasın.
İhtimaller;
1- Eşinden boşanacaksın. Şuan görüştüğün sevgilinle evlenebilirsin. Şuan içini titreten duygular maksimum 1 yıl içinde sönüp gittiğinde elinde kalan kızına ve eşine ihanet etmenin vicdan azabı olacak.
2- Eşinden boşanmayacaksın, ilişki taraflardan biri sıkılana kadar devam edecek. Kimse birşey öğrenmeyecek sanacaksın, ama inan 20 yılda geçse bir yerden o geçmiş hatanın hesabını hayat senden bir şekilde isteyecek.
3- Eşinden boşanacaksın. Evlenmeyeceksin. Tüm senaryolar kötü ama sanırım bu en kötüsü.

Eşim benimle ilgilenmiyor tarzı bir cümle yazmışsın. Eşin seni aldatsa bile, aldatmanın hiç bir bahanesi olduğuna inanmıyorum. İnsan sevse de sevmese de kimseye ihanet etmemeli. Evet bir hata bu. İlişkini aşkından ölsen de bitirmelisin. Sevme diyemem, kimse diyemez ama her şeyden öte bir kızın var. Onun ismi, geleceği, namusu sen ve babası... İlişkini yaşamaya kararlıysan da eşini en az şekilde inciterek ona her şeyi anlatmalısın. Onu suçlamadan, mertçe hatanı kabul ederek. Aşk insanıyımdır ama ben anlattığın bu hikayede aşkı hissetmedim... Her şey raf ömrü kısacık olan bir heyecandan ibaret gibi...

Resmen dalga geçmiş
Madem sevgilini seviyodun evlenseydin ya ne biçim insansın ya

Mideniz nasıl kaldırıyor hem kocayla hem sevgiliyle yatmayı
bosan madem sevmiyorsan ne diye adami boynuzluyosun
bi de en bastan yok yargilamayin yok soyle yok boyle diye durumun keskinligini koreltmeye calisiyorsunuz fakat burda kimse sizin ic huzurunuzu saglamak icin yorum yapamaz yaptiginiz dupeduz ahlaksizlik
Neyse daha fazla konusursam banlanicam

bence fake değil, önce eşinin ilgisizliklerini bahane ederek aldatmasını mübahlaştırmak istemiş. Birilerinin "eşin ilgisizse farklı insanlarla görüş" demesini beklemiş olabilir mi bilmiyorum....

Merhaba,
İşin aslı konular sahte değil. Diğer konuya bakarsanız ilgisiz bir kimlik bunalımı burada da ilgisiz kimliğin başka bir aksiyonu var. Hayatın taa gerçeği....

Okuyor ve cevap vermiyor
Isimde değişmiş resmen fake
Saçma sapan konular açıp yok utanıyorum vs demeyin bide ya insanın siniriyle duygusuyla oynamayın Allah ıslah etsin sizi.

yalnız bizde boşanmak yok, ailem şöyle katı, böyle geri diyenlerin;

tren yapacak kadar arsız, cesur olması.

bilim açıklasın bunu.
Hani marjinal bizdik olayi ıste böyle olayları gördükçe dünyadan umudum kesiliyo bosan diyorlar yok ailem diyo gidip aldatiyo nasil bir saçmalık bu

Ben de suzinin konusuna benzettim,hani görümce,piknik konularının kahramanı

İnşallah aldattığın ortaya çıkar.
Allah ıslat etsin.
Diyecek birşey bulamıyorum zaten 1.5 yıldır sürüyormuş ilişkin şimdi sana ne akıl verelim biz ne istersin bizden boşan diyorlar boşanamam sevgilimi bırakamam e nikahına al o zmn ne torum bekliyorsun ki bizden gerçekten yazık ya.
Kocanın sorunu telefonla ilgilenmesi senle ilgilenmemesi mi yani kusura bakma çoğu erkek böyle ya maç izler ya haber izler azınlıkta olsa kimi kitap okur kimi oyun oynar ama evine sadakatle bağlı ekmek getiren adama telefonla ilgileniyordu diye bu yapılmaz.

Özür dilerim ama yaşınız 24 ve 4 senelik evli sekiz sene önce biriyle gorusuyordunuz.Ozaman kac yasindaydiniz kusura bakmayin gercekten merak ettim.Benmi yanlis anladim yoksa sizmi tarihleri yanlis yazdiniz

Resmen kullaniyor sizi. Evli olmanizda avantaj ona. Duyulur diye cekineceksiniz cunku.

Kusura bakmada bu senin içinde varmış kocanın tlf oynamasını falan günahına perde yapmaya çalışma birde ne yapayım diye soruyorsun utanmadan bırak kocanla kızını git kiminle ne istiyorsan onu yap tabi azıcık vicdanın varsa

Benim bu tarz konularda kanım çekiliyor.

Bu haltı yemek için kocanı boşamak çok mu zor? İlla aldatmak mı gerekiyor? Böyle daha mi zevkli oluyor?

Sevmiyorsan duygusal veya cinsel tatmin yoksa boşanırsın, sonra ne yaparsan yap kime ne...

Eve gelince kocanın kızının suratına nasıl bakıyorsun? Bu kadar mı yüzsüzsün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…