Elbette esime karsi kendimi cok suçlu hissediyorum yüzüne zor bakiyorum ama ayrilamiyorum da ailem boyle birseyi kabul etmez asla
Keşke şu evliyken adamla olma cesaretini bekarkende ailenize karşı koyup evlenerek kullansaydiniz artık aldatmanin zinanın adı aşk olmuş sevgi olmuş ona pes gerçekten bencede utan kizindanda kovanda da hatta buryada yazmasaydin bizde de utansaydin keşke seviyorum vazgeçmek istiyorum bı yol gösterin diye konu acsan neysede herşeyi istediğin gibi yaşıyor Sun ne yolu gösterelim onu anlamadım ayrıca diğer kişide seni sevip mevdigide yok çok seven insan sevdiğini bu konuma düşürmez resmen senn sevgini kullanıp ihtiyaç karsiliyo daha çok yazack şey vardaLütfen on yargılı olup beni kinamayın çıkmazdayımhepinize merhaba bunlari yazarken cok utanıyorum ama artık düşünmekten kafayi yiyeceğim. 24 yaşında 4 senelik evli 3 yaşında bir kızım va. bundan 8 sene önce biriyle görüşüyordum cok seviyorduk birbirimizi deli divane o beni ben onu. 2 sene görüştük ailem asla kabul etmedi. Kişiyi ve bizi ayırdılar cok direndik olmadı. Sonra ayrildiktan 3 sene sonra eşim girdi hayatıma aşık olmadım sadece biraz sevgi ile devam ettim yoluma ailem eşimi kabul etti ve evlendik. Ilk zamanlar gayet guzel giden bir evliliğimiz vardı lakin 2 seneye kadar eşim sürekli elinde telefon surekli oyun oynuyor ne benimle ne kizimla ilgileniyor işi dustugu zaman gelir sonra devam eder ayni evin içinde iki yabancı gibi.. Tam bu bosluktayken seneler önceki eski sevgilim buldu beni birkez telefon da konusmak istedigini söyledi aradim konuştuk çok ozlemisiz hala evlenmemis hala seviyor sonra birbirimizi gormeye karar verdik olan oldu karsi koyamadim beraber olduk tam 1.5 senedir görüşüyoruz cok utanıyorum herkesten eşimden kizimdan ama kendime karsi koyamiyorum m defalarca kez biraktim ama dayanamayıp tekrar tekrar aradim.ve birakamiyorum ve evleneceğini söylüyor ailesi sürekli sıkıştırıyor ama ben onu birakamiyorum böyle hep devam edelim biz bu isin günahı degiliz dedi ailen böyle olsun istedi vermediler dedi şimdi nbana ne olur akil verin ne olurunutamiyorum birakamiyorum ne yapicam (((
tabi kii hata yapıyorsun başlarım sevgiline o küçücük kızın bu yaptıgını hakketmiyor o pislik sevgilinden acilen kurtul tövbe et kızına ve yuvana dört elle sarıl bu işin sonu ya cinayet ya da evladından olup herkese rezil olacaksın.Yazilanlarin hepsini okudum diyecek birseyim yok elbette kendmi savunmuyorum ama cok buyuk hata yaptigimin farkindayim
İğrencsiniz.Lütfen on yargılı olup beni kinamayın çıkmazdayımhepinize merhaba bunlari yazarken cok utanıyorum ama artık düşünmekten kafayi yiyeceğim. 24 yaşında 4 senelik evli 3 yaşında bir kızım va. bundan 8 sene önce biriyle görüşüyordum cok seviyorduk birbirimizi deli divane o beni ben onu. 2 sene görüştük ailem asla kabul etmedi. Kişiyi ve bizi ayırdılar cok direndik olmadı. Sonra ayrildiktan 3 sene sonra eşim girdi hayatıma aşık olmadım sadece biraz sevgi ile devam ettim yoluma ailem eşimi kabul etti ve evlendik. Ilk zamanlar gayet guzel giden bir evliliğimiz vardı lakin 2 seneye kadar eşim sürekli elinde telefon surekli oyun oynuyor ne benimle ne kizimla ilgileniyor işi dustugu zaman gelir sonra devam eder ayni evin içinde iki yabancı gibi.. Tam bu bosluktayken seneler önceki eski sevgilim buldu beni birkez telefon da konusmak istedigini söyledi aradim konuştuk çok ozlemisiz hala evlenmemis hala seviyor sonra birbirimizi gormeye karar verdik olan oldu karsi koyamadim beraber olduk tam 1.5 senedir görüşüyoruz cok utanıyorum herkesten eşimden kizimdan ama kendime karsi koyamiyorum m defalarca kez biraktim ama dayanamayıp tekrar tekrar aradim.ve birakamiyorum ve evleneceğini söylüyor ailesi sürekli sıkıştırıyor ama ben onu birakamiyorum böyle hep devam edelim biz bu isin günahı degiliz dedi ailen böyle olsun istedi vermediler dedi şimdi nbana ne olur akil verin ne olurunutamiyorum birakamiyorum ne yapicam (((
Lütfen on yargılı olup beni kinamayın çıkmazdayımhepinize merhaba bunlari yazarken cok utanıyorum ama artık düşünmekten kafayi yiyeceğim. 24 yaşında 4 senelik evli 3 yaşında bir kızım va. bundan 8 sene önce biriyle görüşüyordum cok seviyorduk birbirimizi deli divane o beni ben onu. 2 sene görüştük ailem asla kabul etmedi. Kişiyi ve bizi ayırdılar cok direndik olmadı. Sonra ayrildiktan 3 sene sonra eşim girdi hayatıma aşık olmadım sadece biraz sevgi ile devam ettim yoluma ailem eşimi kabul etti ve evlendik. Ilk zamanlar gayet guzel giden bir evliliğimiz vardı lakin 2 seneye kadar eşim sürekli elinde telefon surekli oyun oynuyor ne benimle ne kizimla ilgileniyor işi dustugu zaman gelir sonra devam eder ayni evin içinde iki yabancı gibi.. Tam bu bosluktayken seneler önceki eski sevgilim buldu beni birkez telefon da konusmak istedigini söyledi aradim konuştuk çok ozlemisiz hala evlenmemis hala seviyor sonra birbirimizi gormeye karar verdik olan oldu karsi koyamadim beraber olduk tam 1.5 senedir görüşüyoruz cok utanıyorum herkesten eşimden kizimdan ama kendime karsi koyamiyorum m defalarca kez biraktim ama dayanamayıp tekrar tekrar aradim.ve birakamiyorum ve evleneceğini söylüyor ailesi sürekli sıkıştırıyor ama ben onu birakamiyorum böyle hep devam edelim biz bu isin günahı degiliz dedi ailen böyle olsun istedi vermediler dedi şimdi nbana ne olur akil verin ne olurunutamiyorum birakamiyorum ne yapicam (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?