Ne olur okuyun akıl verin :(

Keşke kocana olanları anlata bilme olanağım olsaydı.
Başka adamla yattiginizi bilmeyi hak ediyor.
Umarım er geç ortaya çıkar.
Pisliginizde boğulursunuz.

Şuan yaşadığın şey en kötüsü değil maalesef. Er ya da geç bir yerde açık vereceksin. Gerek eşin şüphelenecek peşine düşecek öyle ortaya çıkacak gerek yakalanacaksın. Sonsuza dek saklayamazsın. O zaman da eşini ve kızını aldatan zina yapan kadın olacaksın herkesin gözünde. Ve seviyorum dediğin adam gerçekten adam olsaydı gururuna yediremez seni bu denki lekelemezdi. İşler çıkılmaz boyuta gelmeden ya edebinle boşanacaksın ya da vicdanınla başa çıkıp sineye çekip eşinle yoluna devam edeceksin. Dürüst ol diyemem bir kereliğine mahsus yapmış oldugun hata değil ki eşinin seni affetmesini bekleyesin. Herşeyden önce sadece empati yap. Kimse seni haklı bulmayacak ve sonunda tek basına kalırsın.

Sen zaten bulunmaz hint kumaşı, burnun havalarda...
Gelmiş bir de burada konu açıyorsun. Bir de bir evlat yetiştiriyorsun di mi?
Aileni öne sürüyorsun, boşanmana laf ederler diye. Evli olduğun halde başka adamı ''özlediğin(!)'' için alnından öperler diye tahmin ediyorum, sonuçta boşanmadın ya... Neticede boşanmak ayıp, başka adamlara gitmek değil...
Yazık.

Böyle devam edelim dedi öyle mi ?? Eğer doğru anladıysam o sevgili den hayır gelmez .. senin eninde sonunda kocanın yanına gittiğini bile bile böyle devam edelim demesi çok saçma .. herşey î kenara bırak kızının yüzüne nasıl bakacaksın ilerde .. BEN ASLA BOYLE Bİ ANNEM OLSUN İSTEMEZDİM ASLA

Yorum yapmak istemedim,çünkü soylemek istedigimi defalarca soylediler size zaten,ama kocama anlaticam diyince yazma geregi duydum.Sakın kocaniza bu durumu anlatmayin,sizi hastanelik edebilir,kizinizi alabilir,rezil eder sizi vs vs,her şeyi yapabilir yani cinayete kadar gider bu tür olaylar,aklinizi basiniza alin, hatanizdan dönün,sevgilinizle ilişkinizi kesin,tövbe edin,yada eşinize boşanma davayı açın,ondan sonra artık
napacaksiniz yapin...gercek hayattan bir ornek biliyorum,gene kadin kocasini aldatti sonra vicdan yapti kocasina her seyi anlatti,adam karisini hastanelik etti,kadin yogun bakimda yatti haftalarca,sagligindan oldu,yogun bakimdan daha cikmadi adam bosanma davasini acti vs vs,siz bu hataya düşmeyin sizin küçük kızınız var

Keşke şu evliyken adamla olma cesaretini bekarkende ailenize karşı koyup evlenerek kullansaydiniz artık aldatmanin zinanın adı aşk olmuş sevgi olmuş ona pes gerçekten bencede utan kizindanda kovanda da hatta buryada yazmasaydin bizde de utansaydin keşke seviyorum vazgeçmek istiyorum bı yol gösterin diye konu acsan neysede herşeyi istediğin gibi yaşıyor Sun ne yolu gösterelim onu anlamadım ayrıca diğer kişide seni sevip mevdigide yok çok seven insan sevdiğini bu konuma düşürmez resmen senn sevgini kullanıp ihtiyaç karsiliyo daha çok yazack şey varda

Eşinizin aldatıldığını bilmeye hakkı var. Sevdik olmadı şimdi oluyorlar çok yanlış. O zaman dik durarak ilşkine sahip çıkmalıydın, evlendikten sonra eşini ve kızını aldatarak değil. Bence eşinden hemen boşanmalısın.

Ha bide ayrılamam eşimden ailem böyle bir şeyi kabul etmez yazmışsınz peki aileniz böyle bir durumda olmanızı kabul edermi??merak ettim.

sevgilin senınle evlenecek olsa beraber olduktan sonra kocanın yanına gidip yatagına yatmana onunla sevişmene asla müsade etmezdi bunu hiç düşünemedin mi ,

aylar önce böyle bir konu var aynı senın gıbı kadın kocasından boşanmaya kalktıktan sonra sevgili uçtu gitti , biliyormusun , çünkü kocasından korktu çareyi kaçmakta buldu , adam senınle eski günlerin acısını çıkarırcasına sevişiyor ve sonra ahdi git şimdide kocan la yap diyor , bu asla olmaz canım yaptıgın gunah için allahtan af dile ve bu utancı çocuguna asla yaşatma ,

Yazilanlarin hepsini okudum diyecek birseyim yok elbette kendmi savunmuyorum ama cok buyuk hata yaptigimin farkindayim
tabi kii hata yapıyorsun başlarım sevgiline o küçücük kızın bu yaptıgını hakketmiyor o pislik sevgilinden acilen kurtul tövbe et kızına ve yuvana dört elle sarıl bu işin sonu ya cinayet ya da evladından olup herkese rezil olacaksın.

Cocugunu kocani birakta hic mi Allah tan korkmadin gunahindan haberin var mi zina dan uzak durun diye bas bas bagiriyor tvler .. bende evliyim esimle de sorunlarim var ve pesimde de takintili biri var gidip aldatiyimmi esim beni sevmiyor diye sahsen benim kendime saygim kalmaz esimde isterse pisligin biri olsun kimse bunu haketmez cok agir bisey ..insan ettigini cekmeden de ölmez yanlisindan dön gözünun onune bak arkadasim

İğrencsiniz.

Allah sizi ıslah etsin..

Burada sana ne denmesini bekliyorsun?
Neden konu açtın ?

Gunahina bizi şahit tutma.
Es olmanın sorumluluğunu tasiyamiyorsun, "anne" olduğunu da unutmuşsun. Eşin öğrensin, çocuğuna "benden mi?" muamelesi yapsın. Gidişat oraya.. Devam et. Sersem!

Kınama falanı geçte !
Ben anlamıyorum eşin telefon tv bağımlısı diye herkes eski sevdiğine mi koşsun yada yerine birini mi bulsun.
Sizi haklı çıkarmaz,eğer az biraz Allah korkunuz var ise ayrılın eşinizden dürüst olun.

Yüzüne baktığınız aşını yediğiniz evinde aynı yatağını paylaştığınız hatta melek gibi güzel bir kız dünyaya getirdiğiniz ADAMA yapılmaz.Yavrunuza yapılmaz.
Vicdanınız rahat bırakmaz sizi.
Hayır ben anlamıyorum eski sevgiliniz ile evlenseydiniz ne zannediyorsunuz evliliği akşama kadar dizinizin dibinde oturup sizi mi seyredecek.Şuan yasak AŞK yaşadığınız için önünüzü göremiyorsunuz .
Tez elden yaptığınız yanlıştan geri dönün hanımefendi......

Bu karakterdeki basitliktir.
Bu rahat batmasıdır.
Bu ikiyüzlülüktür.
Adam sana çocuğuna bakıyor, sabah akşam çalışıp evine ekmek getiriyor ve sen o adamın hem ekmeğini yiyip hem başkasının metresliğini yapıyorsun!
Nasıl ufak çocuğuna rağmen buluştun, birlikte oldun diyenler olmuş.
En kötü ve olası seneryo; çocuğu uyutup, kocası da nasıl olsa işte diye eve sevgilisini alıp olmuştur. Ki bu o kadar iğrenç bir durum ki ne diyeceğimi şaşırdım.
Bir annenin evlatlarına örnek olması gerekir.
Çünkü çocuk ebeveyni rol model alır.
Eminim sizin kızınız da sizi örnek alacak ve bence cezanızı kendinizi onda görerek ödeyeceksiniz.
Yalnız sevgiliniz de ne geniş bir herifmiş.
Evleneyim ama yine beraber olalım ?
Afedersin de pardon???
Hem pastam dursun hem karnım doysun kafasında.
Işin trajikomik tarafı siz de bunu onaylıyorsunuz.
Bir kadın nasıl kendini kullandırır, nasıl böyle basitleşir aklım almıyor?
Sizi gerçekten sevse bir kere başkasının namusu iken size dokunmazdı.
Ikincisi sizi kocanızla paylaşamazdı.
Üçüncüsü ben evleneyim ama hala devam edelim demezdi. Çünkü başkası ile evlenemezdi zaten.
Bunun bi adı var da yazamicam ban yememek adına anlayan anladı.
Yani saf mısınız yoksa başka bişey mi bilemedim ama
Acırım o kız evladına acırım.
Bu pislik adam yarın öbür gün kızınıza da hallenirse vay haline o yavrunun!
Karakter sıfır çünkü adamda!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…