NE OLUR YARDIM EDİN BANA :(

Diyeceksin ki sen benim aileme soğuk davrandıkça istemedikçe beni kendinden ve ailenden soğutuyorsun bu huyuna devam edersen ailenle bütün bağlarımı keserim buna beni sen mecbur ediyorsun de

Aynen aynen benim eşimde böyle bi kere gitmeyince zaten sen hep böylesin kendi tarafın olsa koşa koşa gidersin der sonra başlarız kavgaya

Zaten tartışmalarımz da bu yüzden kendisi baskın karakter olduğu için herseyine boyun eğip tamam dememi bekliyor bende öyle bir insan değilim sonuçta okumuşum öğretmenim az çok neyın doğru neyin yanlış olduğunu biliyorum malesef dünya sadece onun etrafında dönmüyor bunu o da görecek bundan sonra

Benim kafama takilan birkac sey var.
1.kayinvalidenizle araniz nasil? Gelin bize cok soguk falan filan diye aranizdaki bi musibetten dolayi esinizi dolduruyor labilir mi ?
2. Eltiniz vs. Gibi aileyle cok icli disli olan baska birileri i var ? Ben ailemden boyle gordum diye neyi kasdediyor?
3.neden siz ailelerle bu kadar yakin olmak istiyorsunuz? O da sizin ailenize sik gelip gitse bu durumdan rahatsiz olmadan siz de iyice onun ailesine mi yakinlasacaksiniz?bu kadar icli disli olmayla huzurlu bi yasantiniz mi olacagina inaniyorsunuz?

Orada kalmamı istiyor gün içinde onları devamli arayıp sormamı istiyor gelinlik güler yüzlü olmakla bişeyler yapmakla yedirip icirmekle olmaz diyor gidip kalcaksin ki gelini olduğunu anlasınlar diyor İÇİMDEN GELMİYOR BAYRAMDA KALDIK 1.5 YILLIK EVLİYİM BASKADA KALMADİM HEM.SEN BENİM AİLEME BÖYLE OLCAKSIN HEMDE BENDEN DAHA FAZLASINI BEKLİCEKSİN UNUT ARTIK ESKİ ECE YOK SENİN KARŞINDA BUNDAN SONRA GÖR BAKALIM NASIL OLUYORMUŞ GELİNLİK SEN NASILSAN BENDE ÖYLEYİM BUNDAN SONRA DEDİM

1. Kayınvalidemle aram gayet iyi bi problem yok bu zamana kadar ne onunla ne de onu tarafındanherhangi biriyle hiç bir tartışmam olmadı en ufak bile kayinvalidemin eşimi doldurduğunu düşünmüyorum
2. Elim yok 3 kaynim da bekar. Babasından gördüğünü kastediyor annesi 8 yıldır çalışıyoMuş da maaş kartı hep babasındayms benimki neden bendeymis mesela onun annesi babasına asla karşılık vermezmis ben neden itiraz ediyomusum onun söylediklerine vs.
3. Eşitlik istiyorum sadece eğer gidilip gelinecekse benimkide aile diyorum He yok biz kendi halimize iyiyiz ayda 1 2 gidelim huzurumuz olsun derse onada amenna ama EŞİTLİK OLSUN

Sanırım ben direkt yeme içme hizmet aşırı saygı hürmet olayına karşıyım. Kazık kadar adama niye hizmet edeyim yaptıysam yesin yoksa kendi yapsın. Erkeklere gereksiz yüz verildiğini düşünüyorum. Akrabalık ilişkilerininde minimum düzeyde tutulması gerektiğine inanıyorum. Eşimi sürekli ailemle görüş diye zorlamıyorum. Oda bana birşey demiyor. Nişanımda görümcemle sıkıntı yaşadım kınamda sorun dahada arttı 9 aydır kadınla tek kelime etmedim ne ben ararım ne o cesaret edip arar. Kesseler gitmem görüşmem bunun için suratmı asacak assın umrumda olmaz. Aile bırakılıp sil baştan düzen kuruluyor. Adamı yedirme içirme gönlünü hoş etme görevide zamanın birinde kadının göreviymiş gibi gösterilmiş diye bu kadar sıkıntı çekilirmi. Birde o kadar yaptığına karşılık hala böyle talepler varsa ben olsam pasta börek çörek yapmayı geç oturur hizmet beklerim

eşiniz çok ama çok bencil
ulan onun ailesi ailede senin ailen sambabasımı
kesinlikle taviz verme
ben böyle bencil erkeklere cok kızarım
ne kadar saygı o kadar saygı
neymiş efendim annesi maas karını babasına verirmiş o hangi devirde kaldı
ataerkil babadan geldi diye sizede onu görmüş onu uyguluyor
ben sunu derim sunu bilirim bir erkek ailesinde ne gördüyse onu biliyor malesef aile cok önemli cokkkkkk
cünkü o ortamdan geldi orda yasadı onu benimsiyor

keske bir imkan olsada kızlarımız evlenecegi insanın ailesini sorsa tanısa o zman erkekğin karakteri cıkar ortaya yeminle daha saglıklı evlilikler olur eminim

Eşim tambir nankor
keske bir imkan olsada kızlarımız evlenecegi insanın ailesini sorsa tanısa o zman erkekğin karakteri cıkar ortaya yeminle daha saglıklı evlilikler olur eminim

Size katılıyorum ailem çok direndi evlenmemem için ben zorla evlenmek istedim ailem öğretmen olacaksın neleri çıkar karşına dedi o zamanlar son siniftaydim ileride anlasamazsinz aile yapısı falan dedi ama ben yinede istiyorum dedim HAKLISINIZ TAM BİR APTALLIK YAPIP EVLENDİM KEŞKE YOL YAKINKEN DÖNSEYMİSİM AMA ÇEKECEĞİM VARMIŞ İŞTE

ALLAHIN bildiğini kuldan saklamayayım benim eşim annesiyle ailesiyle
zaten tüm aile fertleri hep özgür ve ayrı takılmıslar.
birbirlerini ayda yılda bir ararlar nasılsın bu kadar görmezler birbirlerini bile
aynı hala devam annesini ne arar nede kardeslerini ama onlarda bizi aynı ve birbirlerini asla ama sormazlar sen ne yapıyosun diye yemin içerim 9 yıllık evliyim kayınvalidemle sayılı görüştüm kardseleriyel bir yada iki kez
işte bu yetişme tarzından kaynaklanıyor böyle iletişm yasmıslar bunlara sormak aramak tuhaf geliyor inannın
ama benim ailemde tam tersi birbirimizi hep arar sorarız annem gün asırı aramazsam darılır yani ilği alakamız masallh iyidir yeriz içeriz
eşim allahtan ne işimiz var demez hep bizimkilere gideriz
onlarınkine yılda belki 2 yılda bir
eger esimde böyle davransaydı sorun yasardık kıymet bilir
ailem sayar oda bunu anlar sayar sever

BAKIN ASLINDA SORARSANIZ EŞİMLE BAŞBAŞAYKEN ARAMIZ ÇOK İYİDİR EV İŞLERİNDE YARDIMI OLUR SÖYLERSEM BİŞEY YAPAR BENİ GEZDİRİR MUTLU ETMEK İÇİN UĞRAŞIR SUPRİZLER YAPAR NOTLAR YAZARS VS.

AMA GEL GELELİM "GELİNLİK" KONUSUNA GELİNCE KAVGA DÖVÜŞ NEFRET HERSEY GİRİYOR ARAYA BENİM AİLEMDE ONUN AİLESİDE DİYOR SİZ BİZİ BOŞVERİN BUNLARDAN TARTIŞMAYIN HAYATINIZI YAŞAYIN AZ GELİN ÖZ GELİN YETERKİ HUZURLU OLUN DİYORLAR AMA EŞİM. AHHH EŞİMM AHHHH

Maşallah Allah nazarlardan korusun Eşinizin ailesi ve sizin aileniz aynı şehirde mi yaşıyorsunuz

Maşallah Allah nazarlardan korusun Eşinizin ailesi ve sizin aileniz aynı şehirde mi yaşıyorsunuz
çok tuhaf olucak ama evet aynı sahirdeyz annesi ve kardesiyle
digerleri sehir dısı ama zaten olsalarda inanın yılda bir kez görüşürdü
o kadar tuhaf ilşkileri varki hayır birbirleriyle bir düşmanlıklarıda yok fakat annede böyle böyle yetişmişler
yaaa siz düşünün ben bunu diyince saırdım küçük kaynım askerdeyken annesini ararmıs
utanırmıs konusamaz yanındaki arkasına teli verip ihtiyacım var para gönderin dermiş cokkkkkkkk tuhaflar ben bublara alısana kadr cok sastım bu işe ama
eşim hep ılımlı oldugu için artık yendim onu yetim gibi düşünüyorum inanın biri duysa kınar tüm akrabalarıyla iletişim sıfır

ama hepsi okumus etmiş akıllı görgülüler fakat iş insnalık ve yasayıs tarzına gelince böyleler
biri duysa bunların akıl saglıgı bozuk derler diye gidip geliyoz ayagına yatıyorum ne yapayım
bizimkilerle eşimin hiç sıkıntısı yok allahtan gider niye gidiyoz demez abime ablama anneme babama saygıda kusur etmez çünkü insanlık gördü

ama sizinkide çok nankör
burda bir bayan yazmıs
bununla bastırmak istiyor duygularını diye cok dogru bir yorum

Ne güzel canım yaa benimki insanlığın alasini gördü kendi ailesinden görmediğini gördü ama yinede dediğim dedik olduğu için iyilikten anlamıyor malesef

Ay haklısın sende ne diyim.
Çok sinir bozucu.
İyi rest çekmişsin, umarım bu sizin aranızı bozmaz..
Stres yapma yine de

Şöyle özetleyeyim ananem onun için sevdiği tursulari koydu verdi o Seviyo diye komposto yapıp verdi yengem o seviyor diye üzüm yaprağı sarar bize oraya gittiğimizde annem o seviyor diye pilavı sade yapar kaldı ki benim tarafım yemeyi icirmeyi seven insanlardır önüne ne koyacağını şaşırırlar denize giderler bizide çağırırlar sizde gelin diye pikniğe giderler aynı şekilde annem kaç kez mangala çağırdı gittik hala diyo kızım esinin musait olduğu zaman gelin mangal yapalm diye artık utanıyorum kendi aileme mahçup duruma düşüyorum gibi geliyor bunu anneme söyledim oturdu ağladı benimle öyle şey mi olur sen benim kızımsın bidaha böyle şeyler düşünme falan dedi kaldı ki ben ne onun ailesinden ne de akrabalarından bırakın bunları binde birini görmedim bile diyorum ya çay içeriz kimse bi bardak daha içsene demez bunu eşime diyorum bak bizimkiler böyle Sizinkiler böyle yinede nankörsun diyorum benim ailem banada demiyor bi bardak iç diye sana niye desinki diyor e benim annem sen seviyorsun diye pilavı sade yapıyor bu kadarına kadar düşünüyor devamli ye oğlum ye oğlum bak bunu sen seviyorsun diye yaptım diyor dediğimde eşimde yapmasınlar napıyım diyor YANİ UZUN LAFIN KISASI DEMİYOR Kİ HAKLISIN BENİM AİLEM BÖYLE SİZİNKİLERDE BÖYLE SEN ELİNDEN GELENİ YAPIYOSUN AILEM ICIN BEN GÖRÜYORUM DESE YEMİN EDERİM GAM YEMİCEM YAA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…