NE OLUR YARDIM EDİN BANA :(

Yakınlıktan kastı gün içinde onları arayıp sormamı istiyor bir de orada gidip kalmamı istiyor bu

Evde 3 tane bekar kaynim var birde kayinpedrim 4 erkek e haliyle kalmaya da çekiniyorm ister istemez bir de ben bekarken kimsenin evinde kalmış değilim akrabamin bile bunda onu da etkisi var galiba eşime bunu diyorum şimdi istemiyorum kalmak içimden gelmiyor çekiniyorm şu an diyorum zamanla belki olur diyorum sen hala bekar gibi düşünüyosun bu dediğini birine söylesem sana güler öyle gelinlik mi okur der diyor bende senin yapmadığın damatligin bin katını yapıyorum yinede yaranamiyrm diyorum ailesiyle de konuşcam galiba bu konuyu artık onlarda ogularina biraz akıl versinler

Son düzenleme:

Sakın ailesi ile konuşmayın,ne diyeceksiniz ben size çok sık gelip gitmekten memnun degilim ama oğlunuz bana ısrar ediyor o yüzden kavgalıyız mı diyeceksiniz.
sakın sakın sakın..bir de onları katacaksınız ve kesinlikle sizi tutmayıp oğullarını haklı bulacaklar ki konu zaten onlara gelip gitmenle alakalı sonra annesi ağlayarak karın bize gelmek istemiyormuş da falan da filan da ... diyecekler.konu sarpa saracak benden söylemesi.

Canım benm esimde öyleydi ilk başlarda kendini kanıtlama çabası bu surekli ben erkeğim deyip benm sözüm dinlenecek derdi birgün tartışırken dedim ki o senin "şeyini" keser eline veririm, napak yani erkeksen nolmus . dedm Allah verms bir "şey"büyük luk mu sanıyorsunuz bunu anlamadm dedm ama cook güldü .. nasıl etkiledi bilmiyorum ama birdaha demedi o lafı ama bn hep bise olunca anlarsın üzülür kuserdm alttan almayı bırakıp verip cevap almaya başladığından beri bizim kavgalar bitti .. yani diyeceğim o ki kendini ezdirme ..

Hala belki zamanla alisirim diyorsun.

Resti cek.

Cok yumusak yuzlusun.

Kayinlarimin yaninda rahat edemiyorum sen beni birseylere zorlayamazsin gitmek istemiyorum de.

Kararli ve net ol.

Sen bi kadar yumusak yuzlu olursan olmaz.

Zannediyor musin gidip kalsan dertler bitecek.

Yine sikayet edecek yine daha fazlasini isteyecek.

aileme tam tersi davranacak bende börek çörek yapıcam he bu kadar yüz verip kul köle olmayın eşinize arsızlaşmış resmen.

napicakmissin kucaklarinami oturacakmissin.
sor bakalim esine nesil davranmani bekliyomus sicak kanli olmak icin daha ne yapmaliymissin

Valla arkadaşlar en sonunda babasını aradım önce hal hatır sordum sonra böyle böyle diye anlattım eşimi arayıp konuşun ben artık dayanamıyorum 1.5 yıldır devamlıtartışıyoruz bu yüzden dedim en son benim ailem geldiğinde aramızda eşimle çok iyi olduğu halde ağzından tek kelime çıkmadı bırakın muhabbeti gözünü TV'den ayırmadı bile ben yine neden boyle yaptin diye konuyu dahi acmadim ankar hatasini dedim sonra bende 2 gün önce kayinvalidemleri çağırdım yedirdim içirdim hiç bişey olmamış gibi davrandım ailesine güler yüz muhabbet vs. Az önce kayinpedrimle konuşurken bunuda anlattım oğlunuz böyle böyle yaptığı halde ben yine böyle oldum dedim arayın kendine çeki düzen versin dayanamıyorum artık dedim aradı konuştular bakalım ne olacak degisiklik olacak mı

sizi çok iyi anlıyorum. bende kayınvalide yoktu ama gorumcelerim vardi. 4.5 senelik evliyim daha bu seneye kadar eşimle aynı konuyu tartışırdık. onun ablalarina haftada 3 gün giderdik ki ben kendim de isterdim ama benim aileme o da zorla senede 1 defa gidilirdi. sonuç sanki senede bir ailesine gidilen ben degil de eşim. bir kere bugün gitmeyelim desem başlardı. yok efendim kırk yılda bir gidiyormuşuz ona da sürat asiyormusum falan filan. çok şükür bu sene iyiyiz. ailesi kötü zamanlar geçirdi ben yanlarında oldum elimi çekmedim ondan beri eşim çok değişti eskisi gibi degil şükür.

Onun ailesi zaten sizin aileniz değil yeri gelirse bidaha beni senin annen doğurmadı benim bi ailem var deyin seni ben aldım bana ayak uyduracaksin ne demekmis ki topunuzu mu almış üstüne bana esim böyle deseydi basardim tekmeyi kim kimi almış bakalım görsun onun ki anaysa seninki de ana gidip halini hatırını sormak zorunda iş sizde biter eşiniz baskın karakter ise siz daha çok baskın olun ki şartlar esitlensin

Sastim kaldim ben bu ise

Bir yonden sanslisin " ben nisanlimin ailesini arasam, hakli bile olsam oglunuz boyle boyle yapiyor " desem seyreyle cumbusu.. Oglu hatali bile olsa benim oglumun vardir bir bildigi yada sana oyle gelmistir derler ve ben hakliyken haksiz duruma duserim... Yine seni kp dinlemis ve oglunu aramis.. Buda bir gelisme...

Kime sorsam " erkek ailesinden ve erkeklerin ben erkegim " demesinden sikayetci
Bu sorun bende de var... Birsey oldugunda ben erkegim sen kizsin diyor. Bende cok tartistim ve elde var sifir ! Bu tartismalarimin sonucunda da dirdir eden memnuniyetsiz biri oldum !

Sen en buyuk hatayi 1 bucuk ay ailene gitmeyip onun ailesine pasta boreklerle gittigin icin yapmissin.. Pardon da seni leylekler getirmedi tabiki gideceksin ailene !

Erkege hizmet etmek ihtiyaclarini karsilamak ne demek onu da anlamadim.. Sen kole degilsin.. Onun sevdigi kadinsin.. Hersey karsilikli ikiniz de birbirinize hizmet etmek zorundasiniz

Kimse kusura bakmasin da erkekleri bu duruma getiren yine kadinlar.. Alistiriyorsunuz alistiriyorsunuz sonra aynisini surekli bekliyorlar.. Cocugunuz oluyor erkekse onu da bu zihniyetle buyutuyorsunuz zaten cocukta otomatikmen goruyor " annenin babaya hizmetci gibi davranislarini " sonra o cocuk evleniyor yeni bir gelin drami daha cikiyor ortaya

Hayir diyebilmeli insan.. Bunun cinsiyetle ilgisi yok... Sen bir bireysin imza karsiligi hizmet icin alinmis biri degilsin

Ne zaman erkeklerin sevgisi merhameti egolarinin onune gececek cok merak ediyorum

Boşanmayı düşünme hemen, haksız sayılmazsın.
Gayri ihtiyari sinir bozucu bir problem bu..
Eşin dediğim dedik çaldığım düdük diyorsa bu senin için daha zor..
Onunla sakin bir şekilde "neyi beğenmiyorsun, mesela nasıl bir davranış sergiledim de soğuk geldi sana" diye sorgula. Sakinliğini koruyarak.
Daha sonra aldığın cevaplara karşı sende gerekeni söylersin..

Kayinvalidenizle aynı şehirdeymissiniz bi de neden orda gidip kalmanizi da bekliyor ki esiniz ne mecburiyetiniz var...kendi ailesi çok kıymetli de sizinki değil sanki ona göre. Gelin kavramını yanlış düşünüyor kimse ağaç kavugundan çıkmıyor sonuçta. Umarım kafa yapısı değişir esinizin...

Bence hersey karşılıklı.. kendini fazla yıpratma inan bana pisman olursun ki olmusunda sen ne kadar cok iyilik yapsrsan o kadar cok fazlasini isterler acaba kayinvaliden mi dolduruyoki esini bide o tarfdan dusunsen yazik senin ailen ilgi alaka gosterdigi halde esin mesafeliymis çok sinir bozucu

Senin ailen o kadar değersiz mi yapma ve tavrınıda koru yaptıkça fazlasını ister böyleleri

Ne yaparsan yap yaranamzsınnnn çabalama bırak erkel milleti bu laf boşa degl kendi ailenlede soguk olsn bırak üstüne düşme keyfi bilir takma bnce.hem yuvan sürsün bnde iki bucuk senedir ne yaptmsa yaranamadm eşime o aileaiyle kötü oldu bn yapma etme dedm iyi olunca da bni kenara attı sen eşinle iyi ol aranıza kimseyi sokmayın bn yaptm pişman oldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…