Evde 3 tane bekar kaynim var birde kayinpedrim 4 erkek e haliyle kalmaya da çekiniyorm ister istemez bir de ben bekarken kimsenin evinde kalmış değilim akrabamin bile bunda onu da etkisi var galiba eşime bunu diyorum şimdi istemiyorum kalmak içimden gelmiyor çekiniyorm şu an diyorum zamanla belki olur diyorum sen hala bekar gibi düşünüyosun bu dediğini birine söylesem sana güler öyle gelinlik mi okur der diyor bende senin yapmadığın damatligin bin katını yapıyorum yinede yaranamiyrm diyorum ailesiyle de konuşcam galiba bu konuyu artık onlarda ogularina biraz akıl versinler
Ay ne güldüm..İlk gittiğinizde şaplatın bir tane kayınpederin ensesine 'naber canım ya' deyiverin, bütün buzlar erimiş, sıcakkanlı davranmış olursunuz!
Tövbe tövbe ya, bu adamlar artık zıvanadan çıktı!
Canım benm esimde öyleydi ilk başlarda kendini kanıtlama çabası bu surekli ben erkeğim deyip benm sözüm dinlenecek derdi birgün tartışırken dedim ki o senin "şeyini" keser eline veririm, napak yani erkeksen nolmus . dedm Allah verms bir "şey"büyük luk mu sanıyorsunuz bunu anlamadm dedm ama cook güldü .. nasıl etkiledi bilmiyorum ama birdaha demedi o lafı ama bn hep bise olunca anlarsın üzülür kuserdm alttan almayı bırakıp verip cevap almaya başladığından beri bizim kavgalar bitti .. yani diyeceğim o ki kendini ezdirme ..Arkadaşlar ben yeni üye oldun aranıza 1 buçuk yıllık evliyim ilk günden beri takip ediyorum sizi aynı dertte olanları okuyorum falan ama artık dayanamadım ve bende sizlere derdimi açmak istedim
Benim sorunum şu; evlendiğimiz günden beri eşimle ilgiliyim alakaliyim her türlü ihtiyacını karşılıyorum yeme içme hizmet ilgi alaka herseyini hizmetini ediyorum o benden ailesine daha yakın olamamı istiyo olmaya çalışıyorum oraya giderken pasta börek yapıyorum konuşuyorum muhabbet ediyorum güler yüz gösteriyorum ama eşim benim aileme tam tersi davranıyor yinede onu yaptığını yapmıyorum az önce dediğim gibi devam ediyorum ama 1.5 yıl oldu eşim hala ayni seyi diyor AİLEME SOĞUKSUN diyor bende en sonunda patladım sen benim aileme böyle böyle davranıyorsun bense böyle dedim o yine bildiğini okuyor sizce ne yapmalıyım?
Bundan dolayı evliligimzde hep tartışmalarımz oluyo boşanmayı bile düşünür oldum artık
Evde 3 tane bekar kaynim var birde kayinpedrim 4 erkek e haliyle kalmaya da çekiniyorm ister istemez bir de ben bekarken kimsenin evinde kalmış değilim akrabamin bile bunda onu da etkisi var galiba eşime bunu diyorum şimdi istemiyorum kalmak içimden gelmiyor çekiniyorm şu an diyorum zamanla belki olur diyorum sen hala bekar gibi düşünüyosun bu dediğini birine söylesem sana güler öyle gelinlik mi okur der diyor bende senin yapmadığın damatligin bin katını yapıyorum yinede yaranamiyrm diyorum ailesiyle de konuşcam galiba bu konuyu artık onlarda ogularina biraz akıl versinler
+1Ben seni aldım cümlesi bir erkeğin üstünü çizmek için yeterli benim için, ondan sonra ailesiyle naparsa yapsın
aileme tam tersi davranacak bende börek çörek yapıcam he bu kadar yüz verip kul köle olmayın eşinize arsızlaşmış resmen.Arkadaşlar ben yeni üye oldun aranıza 1 buçuk yıllık evliyim ilk günden beri takip ediyorum sizi aynı dertte olanları okuyorum falan ama artık dayanamadım ve bende sizlere derdimi açmak istedim
Benim sorunum şu; evlendiğimiz günden beri eşimle ilgiliyim alakaliyim her türlü ihtiyacını karşılıyorum yeme içme hizmet ilgi alaka herseyini hizmetini ediyorum o benden ailesine daha yakın olamamı istiyo olmaya çalışıyorum oraya giderken pasta börek yapıyorum konuşuyorum muhabbet ediyorum güler yüz gösteriyorum ama eşim benim aileme tam tersi davranıyor yinede onu yaptığını yapmıyorum az önce dediğim gibi devam ediyorum ama 1.5 yıl oldu eşim hala ayni seyi diyor AİLEME SOĞUKSUN diyor bende en sonunda patladım sen benim aileme böyle böyle davranıyorsun bense böyle dedim o yine bildiğini okuyor sizce ne yapmalıyım?
Bundan dolayı evliligimzde hep tartışmalarımz oluyo boşanmayı bile düşünür oldum artık
Onun ailesi zaten sizin aileniz değil yeri gelirse bidaha beni senin annen doğurmadı benim bi ailem var deyin seni ben aldım bana ayak uyduracaksin ne demekmis ki topunuzu mu almış üstüne bana esim böyle deseydi basardim tekmeyi kim kimi almış bakalım görsun onun ki anaysa seninki de ana gidip halini hatırını sormak zorunda iş sizde biter eşiniz baskın karakter ise siz daha çok baskın olun ki şartlar esitlensinHep kendi istediği olsun istiyor ben erkeğim bana ayak uydurcaksin ben seni aldım benim sülaleme uycaksin fln dyor bu zmn kdr hep bn dedim HDi annelere gdlm HDi sizin şu akrabaya gdlm dyrm o bi kez bile HDi size gdlm demedi kndi aramızda CK iyi anlasiyoruz hiç bu problem yok ama aile konusu açılınca kedi köpek gibi oluyoruz Afedersiniz bunu eşimle konuştum aile konusunu acmlym bak trtsyz dedim tmm dedi 1.5 ay anneme gtmedk ağzımı acip tek kelime etmedim bu süre içinde kayinvalidemlre hep gttik ama yine SOĞUKSUN HALA KENDİ AİLEN GİBİ BENİMSEYEMEDİN diyince yine trtstk yani daha fazlsida glmyo içimden artık çünkü bn adım attikca cabaladikca onun hiç bsy ypmdgni grmeye dayanamıyorum
SİZCE DÜZELİR Mİ BU DURUM
Onun ailesi zaten sizin aileniz değil yeri gelirse bidaha beni senin annen doğurmadı benim bi ailem var deyin seni ben aldım bana ayak uyduracaksin ne demekmis ki tapunuzu mu almış üstüne bana esim böyle deseydi basardim tekmeyi kim kimi almış bakalım görsun onun ki anaysa seninki de ana gidip halini hatırını sormak zorunda iş sizde biter eşiniz baskın karakter ise siz daha çok baskın olun ki şartlar esitlensin
Senin ailen o kadar değersiz mi yapma ve tavrınıda koru yaptıkça fazlasını ister böyleleriArkadaşlar ben yeni üye oldun aranıza 1 buçuk yıllık evliyim ilk günden beri takip ediyorum sizi aynı dertte olanları okuyorum falan ama artık dayanamadım ve bende sizlere derdimi açmak istedim
Ne yaparsan yap yaranamzsınnnn çabalama bırak erkel milleti bu laf boşa degl kendi ailenlede soguk olsn bırak üstüne düşme keyfi bilir takma bnce.hem yuvan sürsün bnde iki bucuk senedir ne yaptmsa yaranamadm eşime o aileaiyle kötü oldu bn yapma etme dedm iyi olunca da bni kenara attı sen eşinle iyi ol aranıza kimseyi sokmayın bn yaptm pişman oldmÇocuk yok istemiyorum devamlı tartıştığımz için yarın bigün ne olur ne olmaz diye korktugumdan ne yazikki
Kendi aileme gittimizde yemin ediyorum Allah şahit annem her gittigimzde yemek yapıyor ve bir çeşit pasta borek yapıyor onları kaldırıyor meyve ardından kahve kuruyemiş her defasında bunları yapıyor bense kayinvalidemlere gidince sadece 1 bardak çay içiyorum kayinvalidem öyle şeyler yapmaz ben yinede kendim yapayım gotureyim dyorum yinede yaranamiyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?